Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pelmeen
HV kasutaja
|
19.02.2004 16:12:44
Norton Antivirus 2004 full system scan probleem |
|
|
NAV lõpetab skännimise kaustal C:\WINDOWS\system32\xircom , mis on tühi. Programm otseselt ei hangu, sest saab vajutada stop scan ja pause nuppe ning ka sulgeda akna, aga näitab nagu otsiks nimetatud kaustas viirusi (skännitud failide arv ei suurene). Oskab keegi õpetada, kuidas panna NAV sooritama full scan'i lõpuni?
_________________ http://www.hot.ee/eestiomadjobud |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
19.02.2004 16:17:43
|
|
|
Võiksid proovida enne kõik kettad lasta vigade suhtes ära checkkida ja tihendada (properties tools tabist kaks tegevust).
Kas aitab ei tea. Kasutaja kommentaare jälgides on nav omadega totaalselt rappa jõudnud.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
pelmeen
HV kasutaja
|
19.02.2004 16:33:53
|
|
|
Mul on peal terve Norton systemworks 2004 ja kas see tihendamine on speed disk seal (nagu winis defragment)?
_________________ http://www.hot.ee/eestiomadjobud |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
19.02.2004 16:42:46
|
|
|
pelmeen kirjutas: |
Mul on peal terve Norton systemworks 2004 ja kas see tihendamine on speed disk seal (nagu winis defragment)? |
Jah. Pealekauba sealkaudu, kust ma juhatasin, lastakse tõenäoliselt seesama käima - norton sätib ta süsteemse vahendi asemele.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
pelmeen
HV kasutaja
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|