Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy S Advance märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
erik6666
HV kasutaja
erik6666

sõnum 11.11.2013 23:11:24 vasta tsitaadiga

Kas keegi on kursis, kes/kas/kus tehakse sellele telefonile displei vahetust?
Displei täiesti puruks. Palju võib minna maksma uus+vahetus?

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.12.2013 13:50:42 vasta tsitaadiga

Krt mul käis emaplaadi vahetuses garantiis ning peale seda on üks häiriv asi tekkinud mida varem ei olnud: kui väljalülitatud telefonile laadija või arvutist usb külge ühendada, siis lülitab telefoni sisse mitte ei kuva akulaadimise indikaatorit ekraanile... kui lülitan ise uuesti välja ja laadija on küljes, siis lülitab välja ja kohe uuesti sisse. Minuarust varem nii ei olnud. Pmst ei ole enam väljalülitatud olekus võimalik laadida.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 24.12.2013 14:13:01 vasta tsitaadiga

Super AMOLED, see on androidis kinni. Alates 4.3 androidiga on uuesti võimalik väljalülitatud olekus laadida.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 24.12.2013 14:37:56 vasta tsitaadiga

no mul oli enne ja on ka nüüd 4.1.2 peal. Mõnel üksikul korral jääb laadima, muidu lülitab sisse... mingi anomaalia sellega natu oleks.

Mõni custom kernel ka jellybeanile sobib?

Ma täna kogemata lasin yhe GB kerneli peale ja peaaegu jälle tegin brickiks... õnneks seekord sain kõik ilusti tagasi... flashisin stockiga üle ja mingil ime kombel olid kõik appid ja settingud telefonis samamoodi alles nagu enne... ainult lisaks oli tagasi tekkinud samsungi bloatware icon_biggrin.gif
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 24.12.2013 15:17:32 vasta tsitaadiga

Keegi uuemat kui 4.1 androidi ka proovinud on?

http://androidlegend.com/android-4-3-via-cyanogenmod-10-2-samsung-galaxy-s-advancecm10-2/ siin pakub siis 4.3, mis omaks juba olulist mõtet värskendamisel, sest nagu väidetakse, siis android ei lähe enam nö "vanaks", nagu kaua kasutusel olnud windows vms, ise pole viitsinud seda protsessi ette võtta, kuna ametlikult cyanogenmod toetatud pole.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
NoMilleks
HV kasutaja

sõnum 24.12.2013 17:12:43 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Mõni custom kernel ka jellybeanile sobib?

Minu omal näiteks CoCore 8.2 on peal. Aku peab imehästi, samas väga ei näpi viimasel ajal ning stock kerneliga pole võrrelnud.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 24.12.2013 21:31:42 vasta tsitaadiga

Casanova, oled varaseimad cocoresid ka proovinud? Mul on 7.0 ja hommikul 7 laadimast võttes on tihtipeale 20-30% juba 20 paiku õhtul. Ei tea kas süüdistada telefoni softi "väsimist" või mida...
Täiest stock JB, ainult osa appe on freezitud, et vähem akut läheks...
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 24.12.2013 22:03:42 vasta tsitaadiga

9070p ka sobib?
lightbluefox
HV Guru

sõnum 24.12.2013 22:12:22 vasta tsitaadiga

Super AMOLED, oleksid sa linki vaadanud, siis jah, P on ka nimekirjas thumbs_up.gif
tagasi üles
NoMilleks
HV kasutaja

sõnum 25.12.2013 01:13:28 vasta tsitaadiga

lightbluefox kirjutas:
Casanova, oled varaseimad cocoresid ka proovinud? Mul on 7.0 ja hommikul 7 laadimast võttes on tihtipeale 20-30% juba 20 paiku õhtul. Ei tea kas süüdistada telefoni softi "väsimist" või mida...
Täiest stock JB, ainult osa appe on freezitud, et vähem akut läheks...

See sõltub ikka, kuis kasutad. Mina näpin, kuis juhtub, maximum olen saanud 6 päeva ühe laadimisega. Päev otsa tampimist ei ole, kolm-neli päeva ikka saab. See custom kernel parandab aku pidavust pigem ooterežiimil, ekraan sööb ikka samamoodi nagu ta sööb...
Minul on stock baasil HarshJelly.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 25.12.2013 15:13:58 vasta tsitaadiga

lightbluefox kirjutas:
Super AMOLED, oleksid sa linki vaadanud, siis jah, P on ka nimekirjas thumbs_up.gif
mul ei laadi sealt lingilt kumbki fail ära. Mõlemad katkevad mingi hetk. Lisaks on seal rangelt kirjas kas twrp või cwm recovery kasutamine...imo see 9070p xda foorumi osa on ka segi nagu kört pärtli särk...gb ja jb kernelid segamini jne... ja kas too cyanogenmod 10.2 ongi vaid 192mb nagu allalaadides mul väidab? Kuidagi vähe nagu ju...

Miskise twrp recovery pealeflashimise juhendi leidsin aga see jälle gingerbreadile mõeldud. Ikaldus selle mudeliga ikka.

Edit:
Panin cocore ep 8.2 peale. ja vaatan mis twiikimisega saavutan.

üritasin seda 4.3 ja cm10.2 peale saada aga install ei õnnestu, ilmselt 9070p jaoks peab midagi muutma kuskil failis. 10.1'ga aga ei saanud telefoniga levi. seega läksin stock 4.1.2 peale tagasi
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 01.02.2014 22:24:20 vasta tsitaadiga

4.4 hakkab ka kohale jõudma http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2578599
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 01.02.2014 22:37:46 vasta tsitaadiga

Heameelega paneks 2.3 tagasi. Ei kujuta ette seda kitkati lagi
NoMilleks
HV kasutaja

sõnum 06.02.2014 00:41:28 vasta tsitaadiga

Olen siin erinevaid ROM-e proovinud, vahepeal oli ka AOKP 4.3.1. Siis proovisin Omni rom 4.3, pärast mida kõiksugu sensorid villast hakkasid panema. Lasin Odiniga stock JB tagasi, kõik oli täpselt samuti pekkis. Kalibreerimine ei anna tulemust, GPS Status appis kõigub accelerometer 0.77 ringis (käega telefoni vehkides paistab 0.0 ringis olevat), kompass pöörleb omatahtsi (kalibreerimine ei aita) jne... Asendisensor ka jamab. Kui auto rotate on lubatud, siis telefoni keerates pöörab ka pildi landscape'i, kuid otseks saab seda ainult auto rotate välja lülitades. Lasin uuesti AOKP peale, täpselt sama jura kestab edasi. Enne oli sama ROM-iga korras.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.02.2014 00:45:35 vasta tsitaadiga

Mul ka mingi hetk hakkas kompass villast peksma...teiste sensorite kohta ei oska öelda...võimalik, et tänu korduvatele kukkumistele, sportides niiskes seljataskus olemine või vihmasajus kasutamine on selle taga... Garantii vahetas hiljuti emaplaadi ära aga kompass teeb samu trikke.
NoMilleks
HV kasutaja

sõnum 02.03.2014 20:01:54 vasta tsitaadiga

Ekstreemsusi see telefon üle ei ole elanud. Lihtsalt ühel hetkel peale ROMi vahetust hakkas. Ja nüüd nii ka stockiga. Ja seda kõike muidugi siis, kui telefon vedeleb laual paigal. GPS Status on lahti ja see mullike seal keskel käib ka kuis juhtub...

EDIT: Lähenesin veidi julmemalt ja tegin downgrade GB peale. Sensorid enam ei jamanud. Panin uuesti JB ja seejärel HarshJelly peale ning hetkel on korras.

Super AMOLED kirjutas:
Heameelega paneks 2.3 tagasi. Ei kujuta ette seda kitkati lagi

Ei ole mingit läägi. CM 11 käib väga sujuvalt thumbs_up.gif
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 10.03.2014 16:24:39 vasta tsitaadiga

Keegi 4.4.2 pole proovinud 9070P peal? Juttu on sellest palju, aga ei viitsi ise praegu katsetada icon_razz.gif

link
tagasi üles
NoMilleks
HV kasutaja

sõnum 11.03.2014 13:34:41 vasta tsitaadiga

lightbluefox kirjutas:
Keegi 4.4.2 pole proovinud 9070P peal? Juttu on sellest palju, aga ei viitsi ise praegu katsetada icon_razz.gif

link

Nagu eespool mainisin, siis CM11 (Team Canjica) töötab väga hästi. P jaoks tuleb seda lugeda.
tagasi üles
MultiUser
HV kasutaja

sõnum 12.03.2014 11:00:41 vasta tsitaadiga

Casanova kirjutas:
lightbluefox kirjutas:

link

Nagu eespool mainisin, siis CM11 (Team Canjica) töötab väga hästi. P jaoks tuleb seda lugeda.

Ja mis tähendab "väga hästi"?

* Telefon: kas sissetuleva kõne helitugevus on normaalne (pikalt on probleeme olnud sellega, et IGA KÕNE vastu võttes tuleb helitugevus-alla nuppu sõtkuda, et helitugevus normaalseks saada).
* Kas kaamera (pildid + video salvestus) töötab 100% korralikult? panoraamvõte?
* Kas wifi ja mobiilne interneti ühendus töötab stabiilselt?
* Kas wifi hotspot töötab?
* Kas bluetooth ühendused töötavad?
tagasi üles
NoMilleks
HV kasutaja

sõnum 12.03.2014 12:07:14 vasta tsitaadiga

"Väga hästi" tähendab minu jaoks hästi. Jah, sissetuleva kõne helitugevusega oli jama, kuid kusagil XDA foorumis vastava teema rägastikus oli miski vidin allatõmmatav, mis selle ära lahendas.
Wifi minul töötab. Mobiilne nett samuti. Wifi hotspotti pole proovinud. Kaamera teeb pilte minu jaoks korralikult. Panoraami ja filmimist pole ka proovinud, viimase tarbeks pruugin videokaamerat. Bluetooth töötab.
Tegelt pidasin "väga hästi" all silmas seda, et ei ole läägi ega siiani häirima hakanud bug'e. Puhtalt individuaalne värk, kui üks ei meeldi, tuleb midagi muud valida.
tagasi üles
MultiUser
HV kasutaja

sõnum 12.03.2014 13:32:08 vasta tsitaadiga

Casanova kirjutas:
"Väga hästi" tähendab minu jaoks hästi. Jah, sissetuleva kõne helitugevusega oli jama, kuid kusagil XDA foorumis vastava teema rägastikus oli miski vidin allatõmmatav, mis selle ära lahendas.
Wifi minul töötab. Mobiilne nett samuti. Wifi hotspotti pole proovinud. Kaamera teeb pilte minu jaoks korralikult. Panoraami ja filmimist pole ka proovinud, viimase tarbeks pruugin videokaamerat. Bluetooth töötab.
Tegelt pidasin "väga hästi" all silmas seda, et ei ole läägi ega siiani häirima hakanud bug'e. Puhtalt individuaalne värk, kui üks ei meeldi, tuleb midagi muud valida.

Tänan info eest!
Oli lihtsalt liiga optimistlik leida selle kõige kohta hinnanguna "väga hästi". Jah, paraku on see väga individuaalne. Ma tõin välja need probleemid, mis minu jaoks on olulised. Ja paraku enamus neist on ikkagi teatud situatsioonides individuaalselt kriitilise tähtsusega icon_smile.gif
Hetkel on oma (nüüdseks sahtlis seisval) telefonil üks üsna varajane CM10.1, millel vaid kõne helitugevuse probleem on. Ja on kah vägagi kasutuskõlbulik ning kiire. Ning peamine see, et väga stabiilne.
Paistab, et ajapikku lisatakse vigu vaid juurde. Peaasi, et uuem versioon oleks. Tea, kas mingeid lisafunktsioone kah on tekkinud peale Google'i spioneerimislahenduste laiendamise?
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 21.06.2014 21:10:14 vasta tsitaadiga

läksin stock 4.1.2 peale tagasi. krt ei leia kuskilt enam seda root õpetust. mäletamist mööda sai zip failiga rootida aga seda mul enam sdkaardil alles pole ning xda's on mingi odiniga rootimise õpetus vaid.
tagasi üles
KyBer
HV veteran
KyBer

sõnum 21.06.2014 22:07:16 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
läksin stock 4.1.2 peale tagasi. krt ei leia kuskilt enam seda root õpetust. mäletamist mööda sai zip failiga rootida aga seda mul enam sdkaardil alles pole ning xda's on mingi odiniga rootimise õpetus vaid.
Seda mõtled: http://www.android.gs/root-samsung-galaxy-s-advance-i9070-on-android-4-1-2-xxlq4-jelly-bean-firmware/
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 21.06.2014 22:36:11 vasta tsitaadiga

jajah, just see icon_smile.gif
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 27.06.2014 16:18:29 vasta tsitaadiga

Mina aga panin eile Cyanogenmod 11, juuni 2014 versiooni peale. Ehk siis Kitkat 4.4.2 ja lubasin Dalvik runtime asemel ART ka (tootja poolt ebasoovitav), mis peaks tagama siis iphoneliku kiiruse, suuremate installide arvelt ja teoorias vähendama mälukasutust ja pikendama aku kestvust. Ahjaa, prosel lubasin ka 1050Mhz peale, mis peaks olema ka viimane stabiilne piir sellel raual.

Programmide avanemised on kindlasti kiiremad, aga praegu veel vara lõplikke järeldusi teha. Tahtsin seda softi aga kasvõi lisavõimaluse pärast.

Nt mul on telefonil PIN lukk kasutusel, aga kui tahan pilti teha, siis lihtsalt libistan pinni akna vasakule ja paremal lockscreenil käivitub juba kohe kaamera, jäävad lisaliigutused ära.
Nt ka kui pin on õige, pole vaja "OK" enam vajutada, automaatselt avab, jälle väike asi, aga kui tuled JB pealt siis hakkab kohe meeldima.

Veel, nt vaikimisi heliäpiga saab helitugevusklahviga lugusid kerida või all hoides vahetada, tippides voluumi muuta.
Ekraaniheledust saab panna väga tihedalt muutma vastavalt valgustingimustele. Paremini nähtav kell, ilmateade lockscreenil. Palju avastamist veel ees.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy S Advance mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.