Sul on mingid kiviaegsed pildid. See accuracy oli IS-4 peal, kui IS-4 oli veel T9. IS-3 on endiselt parim traverse ja parim power/weigth ratio kõikidest t8 heavydest (välja arvatud amx50 100). Kui kasutada equipmentist ventilationit ja crew skilli brothers in arms, siis is-3 lendab ringi
IS-3 peal tundub rammer, GLD, stab natuke mõistlikum kui vent. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Sul on mingid kiviaegsed pildid. See accuracy oli IS-4 peal, kui IS-4 oli veel T9. IS-3 on endiselt parim traverse ja parim power/weigth ratio kõikidest t8 heavydest (välja arvatud amx50 100). Kui kasutada equipmentist ventilationit ja crew skilli brothers in arms, siis is-3 lendab ringi
IS-4 ei lähe IS3 BL-9 toru peale, läheb 122 mm D-25T
Mis ma ikka vaidlen sinuga, võta Wot IS3 teema lahti ja mine loe ise...
Ma tean, et ei lähe BL-9 enam IS-4'le. Sellepärast kirjutasingi, et linkisid kiviagset pilti, kui IS-4 oli tier9 (sinu pildil on BL-9 compatible vechicles: is-3, is-4).
Woti foorum on kasutuwhinereid täis koht, kus mängijate keskmine IQ on 90 ja keskmine efficiency alla 1000. Kui iga sellise venna arvamust usud, siis....
Ma räägin sulle põhinedes oma kogemustele, kui inimene, kes natuke oskab WOTi.
Ma tean, et ei lähe BL-9 enam IS-4'le. Sellepärast kirjutasingi, et linkisid kiviagset pilti, kui IS-4 oli tier9 (sinu pildil on BL-9 compatible vechicles: is-3, is-4).
Woti foorum on kasutuwhinereid täis koht, kus mängijate keskmine IQ on 90 ja keskmine efficiency alla 1000. Kui iga sellise venna arvamust usud, siis....
Ma räägin sulle põhinedes oma kogemustele, kui inimene, kes natuke oskab WOTi.
Aga leia siis BL-9 kohta pilt kus enne nerfi oli sihtimine 3,4 sek ja täpsus 100m kohta 4
Kuna viimati IS3me üldse nerfiti?
Mis IQ sa praegu räägid kui sa väitsid, et nerfiti ainult armorit? Hetkel on IS3 nagu T8 KV3.
Keeramine on kehvem kui varem, täpsus sama mis KV3 IS torul ehk siis pihta saab, aga ikka kehvem kui varem. Jah, sa võid temaga keset välja kunn olla, aga IS3 pole enam see mis ta varem oli.
See on fakt lihtsalt. Skillides pole asi, ega siis nerfiga need muutunud.
Kuna pätsist on väga vähe möödas, vaevalt sa oled vahepeal IS3mega 100 mängu teinud.
Nagu ikka, see on minu arvamus, mängi IS3 edasi, mina sulle küll midagi ette ei heida.
edit: Tiger 2 on sihtimiskiirus 2,7 sek, damage 320 (vähem kui is3mel), täpsus 0,34
Kasutades samu skille ja mooduleid mis on IS3, siis tiger 2 on hetkel juba konkurentsivõimelisem.
Niikaua kui sa is3mega kivitagant tiger2 sihid, on tema sulle juba pihta saanud.
viimati muutis vipu 08.11.2013 13:30:26, muudetud 1 kord
Ei ole märganud IS-3 perfis absoluutselt mitte mingit muutust viimase patchiga, keerab samamoodi, sihib sama kaua ja hammustab sama valusalt. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Ei ole märganud IS-3 perfis absoluutselt mitte mingit muutust viimase patchiga, keerab samamoodi, sihib sama kaua ja hammustab sama valusalt.
Vähemalt keegi räägib mõistlikku juttu!
IS-3 sai siis kõige rohkem "varjatud" buffi, kui tuli 8.6 ja mängus parandati täpsust. See 0,4 mis paberile kirjutatud on, ei tundugi enam üldsegi paha!
Hirmutad kutid ära sellise jutuga...IS-3 on endiselt parim t8 tank. Top tier mängudes lihtsalt sõidad kõigest üle ja ka T10 mängudes on võimalik midagi korda saata.
IS-3 ei ole halb tank, aga et kohe parim... Pigem sõltub ikka mängijast (mis stiil sobib), kaardist kus mängid jne. Ennast häirib sihtimiskiirus selle tanki puhul. Muidu pole viga. Samas näiteks kiirem küll ei tundu kui Tiiger II. Kuppel on kõva aga mujalt lastakse mõnuga läbi - sama nagu muude T8 rasketankide korral.
Enda T8 tankide põhjal võiks arvata, et rasketest on T-32 parim (ehk sobib mulle kõige paremini):
PzKpfw VIB Tiger II 767 mängu 52.67%
Löwe 409 mängu 54.28%
Indien-Panzer 345 mängu 55.65%
IS-3 92 mängu 58.70%
T32 55 mängu 65.45%
T-44 11 mängu 81.82%
Hetkel Tankihävitaja Rhm.-Borsig Waffenträger on ka väga hea T8 tank. Kuna tal torn liigub, siis on ta rohkem tank kui tavaline tankihävitaja.
52 mängu, 60% WR (mul oli see pikkaaega 67%, aga eile tuli palju halbu tiime), keskmine damage 2501, keskmine xp 977
Hävitanud olen 101, mind on hävitatud 29 korda.
Teen kampaania algusest clanniga CW ja ühte provintsi oleme 2 korda rünnanud ja alati on üks low eff ja noobidega poola tiim alati ära omanud... tuli välja lõpuks, et nad toppisid ühe venna Airfieldis üles mäkke scoutima ja niimoodi nähtamatult saime oma koguaeg...
tegime clanniga väikese practice sessi, et kuidas sinna üles saada ja mida teha ja nüüd homseks valmis aga krt sellised asjad võiks ikka läbi mõelda WG
http://puu.sh/5cwqz.jpg _________________ https://store.simracing.ee/eval-lounge-simulaatori-rent
nii palkju kui ma tean on see ysna vana asi. mismoodi see nagu yllatus on tiimile kes rihib head tulemust
ja see low eff ja noob on suhteline asi. need 54+ winaratega mehed on enamuses täielikud võhikud. seal 7vs7 on väga hästi näha et pooled neis on nii hea ratega aint tänu sellele et neil lihtsalt veab meeskondadega. ise nad teevad oma tulemust ainult tänu kellelegi kes(kelleldel nii hea wr pole obv) neile kõik kandikul ette veavad(ja hea tulemuse saavad lotovõitjad obv)
Hirmutad kutid ära sellise jutuga...IS-3 on endiselt parim t8 tank. Top tier mängudes lihtsalt sõidad kõigest üle ja ka T10 mängudes on võimalik midagi korda saata.
IS-3 ei ole halb tank, aga et kohe parim... Pigem sõltub ikka mängijast (mis stiil sobib), kaardist kus mängid jne. Ennast häirib sihtimiskiirus selle tanki puhul. Muidu pole viga. Samas näiteks kiirem küll ei tundu kui Tiiger II. Kuppel on kõva aga mujalt lastakse mõnuga läbi - sama nagu muude T8 rasketankide korral.
Enda T8 tankide põhjal võiks arvata, et rasketest on T-32 parim (ehk sobib mulle kõige paremini):
7 vs 7 töötab ainult koostöö peal. ta pole mingi random, kus igaüks ise suunda kohe kammib, ära laseb end spottida...
ja kui mängijad ise appi teistele ka ei lähe, siis loomulikult on kaotus. WR ei loe seal üldse mitte kui midagi. need kes seda mängutüüpi mängida mõistavad, nendega on mängud väga põnevad olnud.
mängu alguses on ära näha mis tankid vastastel on, kui on kaks medikat, pole mõtet üksi kuhugi minna, loomulikult spotivad ära ja lasevad ära. tuleb olla teistejuures, siis on sellest rohkem kasu.
vastastele tuleb alati üllatusmomenti pakkuda. eks tulebki alguses olla kannatlik ja edasi kiiresti otsustada ja mängida.
Fail oli jah vist liiga suur ja katkes ära, nüüd sai korda. Ühesõnaga 5 t8 hevit tuli peale, meil oli kaks t8 tanki ja siis t6 pudinad.
Nemad tulid vallutama, aga saime hakkama nendega. Üldiselt kahe t8 viie vastu vähe võimatu, aga nad tulid ükshaaval
Võit!
Lahing: Redshire 10.11.2013 4:58:37
Masin: SU-122-44
Kogemused: 6 897 (x3 esimese võidu eest iga päev)
Krediiti: 152 261 (hüvitis liitlaste põhjustatud vigastuste eest: 285)
Lahingu saavutused: Äss, Meisterlaskur, Täpsuslaskur, Radley-Waltersi medal, Valdamise märk: "Tankiäss"
Ma olin suht unise peaga
9 killi ja peaegu 5k kahju
WOT mõtles laheda asja välja, selleks on personaalne isiklik skoor. Miks nad seda MM puhul siis ei kasuta. Miks on 6000+ skooriga vennad ühelpool top tankidega ja 1000+ skooriga vennad teisel pool top tankidega?
7 vs 7 töötab isiklik skoor hästi. Nõrgemad viskad välja ja mängud on normaalsed. Miks randomis peab see tase nii kõvasti kõikuma, vot sellest ma ei saa aru. Kui on lame kaotus ja vaadata top tanke, siis on nad kõik avg. dam. 200 kanti.
Selliste tüüpidega ei saagi võita miskit.
Kunagi ammu kirjutati siin mis täpne nurk peaks olema tankil, et vastase mürsk läheks põrkesse, aga ei suuda seda enam leida (googles ka vastused kõikusid)? _________________ M: Ainulaadsed Eesti disain sisustuselemendid - TESSERA
Kunagi ammu kirjutati siin mis täpne nurk peaks olema tankil, et vastase mürsk läheks põrkesse, aga ei suuda seda enam leida (googles ka vastused kõikusid)?
XVM vms modil oli vist indikaator, mis näitab palju ees ning külgedel soomuse paksus on vastavalt vaatamise suunale. Üsna kasulik asi selle koha pealt.
Hankisin endale ELC AMX ning nüüd see vist lemmik masin. Fun factor on üldjuhul laes.
5k dämm assisti, top masin oma tiimis
Spoiler
Teine lemmik ikkagi T32. Sigavinge masin. _________________ ¯\_(ツ)_/¯
Kunagi ammu kirjutati siin mis täpne nurk peaks olema tankil, et vastase mürsk läheks põrkesse, aga ei suuda seda enam leida (googles ka vastused kõikusid)?
Iga tank on erinev
Kui mälu ei peta siis 70 kraadi peaks olema autobounce nurk kui just soomus nii õhuke pole, et overmatch toimub (mürsu läbimõõt vähemalt 3 korda paksem kui soomus, sel juhul peaks asi penetreerima olenemata nurgast) _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Kas praegu tänu sellele eventile tuleb kv-1siga pappi iga lahing 30-50k sisse? Selline tunne nagu premium account oleks
Aga jah kv-1s siga hea masin, mõnusalt OP.
Iga lahing 1,5k-3.5k dmg. Laeks ainult kiiremini -.-
Ja esimene tank millega 9 killi kätte saanud, eelmine rekord oli vist 7-8.
Kas kellelgi Waffenträger auf E 100 on juba kätte saadud? Waffenträger auf Pz.IV (Tier IX) on mitu toru, mis lähevad X masinale, kas suuremal torul üldse on mõtet?
Tuleb jälle mingi kuu aega pausi teha :S jube...Üks päev võidud ainult tulevad, teine päev kaotused ainult...mõttetud tiimid satuvad täna,koostöö puudub, ei aidata, cambatakse mõtetutes kohtades ja ss 4:15 kaotused tulevad.
Tankihävitaja Waffenträger auf Pz. IV on tõsine gurmaani tank. Olematu camo, olematu soomus, olematu toru paine...
Selle masinaga saab ainult tagurpidi sõita, sest muidu isegi suhteliselt laugel maastikul ei ole võimalik tanki keresse sihtida. Tagurpidi läheb toru paremini alla.
3-mehelised platoonid on olemas.
7v7 company lahingud on olemas.
Kõik kahurid lasevad nüüd oluliselt täpsemalt.
Arty on ära nerfitud täpsuse osas.
Soomus rebalance'ti, nüüd parema soomusega tankid jälle dingivad.
Waffenträger auf Pz. IV mängides on mingi veider asi tekkinud. Mul on peal Kahur 12,8 cm K44/2 L/61 ja selle toruga on turret väga kergesti haavatav.
Klõks ja torn on kinni ja remondikomplektiga parandada ei saa, ta ei tee seda valikut aktiivseks. Peab ootama niikaua kuni ise ära remondib.
Waffenträger auf Pz. IV mängides on mingi veider asi tekkinud. Mul on peal Kahur 12,8 cm K44/2 L/61 ja selle toruga on turret väga kergesti haavatav.
Klõks ja torn on kinni ja remondikomplektiga parandada ei saa, ta ei tee seda valikut aktiivseks. Peab ootama niikaua kuni ise ära remondib.
Kas prem T34 ongi sitt tank või ma ei oska lihtsalt sellega mängida? Pea kõik mängud saan surma või ei tee pea üldse kahju. Uurisin ka netist videosid, kuidas enamvähem peaks sellega mängima, aga jääb mulje, et mis iganes tank kuuli annab laseb kohe läbi :S Kuigi väga avalikult sellega ringi ei vedruta ja üritan esist ikka varjus hoida. Nii palju, kui võimalik.
Ja muidu üritan teiste seljataga rohkem positsioneerida ja neid vaikselt supportida, kuna laadimisaeg on reval üsna pikk.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.