Pakkuda müügiks 4 miljoni FUT 14 coinsi! (soovikorral on võimalik osta ka Ibra ja/või Robben)
Arveldus käib eurodes.
Väga väikeste summade eest tehinguid tegema ei hakkaks(a la 50-100k).
Kõik jutt ja küsimused PS!
Hind oleneb sellest mis koguse ostad.
EDIT: 5,5MIL(bale pakist)
1mil broneeritud
1mil vastu huvi
Uus TOTW - Ronaldo, Agüero (jälle!), Lewandowski, Benzema - väga julm
EA püüab ikka mõnuga lüpsta...
ma mingi 1,5m eest pakke ostnud kahe päevaga
küll olen saanud reusi ja if debuchy, benzema, cavani ja veel midagi - hetkel kõik prügi clubi surunud, ei viitsi eraldi quicksellida kõike
õnneks consumabletel pole enam piirangut
kohe hakkan jälle hoolega pakke ostma
leidsinselle käigus fifast ka vigase kaardi
Spoiler
Panin max squadi kokku, mis kannatab hetkel _________________ ☠
Mõtlesin, et riskin ja ostan 1 mil eest pakke. Sain enda üllatuseks 3 IF kaarti ehk esimesed IF kaardid FIFA 14-s, aga see oli suht pettumus, sest sain 2x IF Debuchy ja IF Digne
Spoiler
Aga siis oli veel paar pakki avada ja sain selle:
Spoiler
Kuna see on praegu umbes 3 mil, siis tuli kena profit ja ühtlasi kõige hinnalisem mängija, kelle saanud olen siiani üldse FIFA-s
aga uuendasin veel omal natukene squadi ja sain top100 5nda koha
Spoiler
pole selle squadiga veel ühtegi mängu võitnud, nii parimate kui kehvemate vastu
justkui pult oleks perses
meeskonnal keskmine passing on üle 80 julgelt, aga xavi ja iniesta ja mata ja silva passid on võssa, nagu tarmo kink annaks neid
söödud on eelkõige aeglased ja kui tsipa pikemalt hoiad, siis kütab publikusse
mitte üks peapall ei tulnud, kui negredo ja soldado kastis olid
peab vist training carde kasutama, sest selline tunne, et kõik kasutavad _________________ ☠
Spoiler
meeskonnal keskmine passing on üle 80 julgelt, aga xavi ja iniesta ja mata ja silva passid on võssa, nagu tarmo kink annaks neid
peab vist training carde kasutama, sest selline tunne, et kõik kasutavad
Ei imesta üldse, et sa selle meeskonnaga kaotad ainult. Absoluutselt kõik neli kaitsjat on high attacking WR'ga samal ajal kui sul pole mitte ühtegi defensive minded poolikut. Pole ime, et sellise meeskonna kaitse on täielik läbisõiduhoov.
Spoiler
peab vist training carde kasutama, sest selline tunne, et kõik kasutavad
Ei imesta üldse, et sa selle meeskonnaga kaotad ainult. Absoluutselt kõik neli kaitsjat on high attacking WR'ga samal ajal kui sul pole mitte ühtegi defensive minded poolikut. Pole ime, et sellise meeskonna kaitse on täielik läbisõiduhoov.
oleks mul kaitse probleemiks
ma ei suuda oma rünnakuid realiseerida ning sellet tulenevalt üritan paaniliselt rünnata
söödud ka ei läinud meestele
tacklingutes olen ma siiani vist igas mängus juhtinud
täna muidugi õnnestus mul selle squadiga siiski üks võit saada, ründes väikese täienduse tegin ja kasutasin teist formationit
Happy hour siis hetkel
25k pakid, 5tk
esimesest sain thiago silvaviimasest sain Dani Alvese
Silva eest sain 44k, alves läheb vast 90k+ maha, seega pisut isegi plussis
See chemistry on selles mängus kohati ikka tõsiselt imelik...
Mingite formatsioonidega näiteks ei saa kuidagimoodi head chemistryt kätte, isegi kui kõik mängijad samast liigast ja palju-palju rohelisi nooli, peatreener muutmine ka ei mõjutanud.
Ja siis praegu tegin Man City meeskonna , kuhu panin eranditult ainult City mängijad, kõik rohelised nooled ja kõik mängijate positsioonid õiged. Peatreener ka Pellegrini. Aga chem ikka 90 kandis. Samas mul 4-4-2 Premieri squad, kus ainult paar rohelist noolt ja mängijad päris mitmest eri klubist, aga chem 100
Ma ise sain happy hour pakkidest Eto'o ja Schwein ehk siis ka norm kasum jälle
Uuendasin ise ka äsja tublisti oma squadi ning nüüd Premieri parimad mängijad olemas kõik (non-IF versioonid)
Samas hetkel mul pea ainult Premmi mängijad ongi klubis, teistele liigadele pole veel üldse tähelepanu pööranud
Aga igati tore vaatepilt on see, et sain ise ka nüüd top 100 sisse "Top Squad" näitaja poolest ja hetkel 8.kohal:
Spoiler
Päris meeldiv, et PC peal maailma 10 parima Top Squadi seas on ka 2 AHV-i
Uuendasin ise ka äsja tublisti oma squadi ning nüüd Premieri parimad mängijad olemas kõik (non-IF versioonid)
Samas hetkel mul pea ainult Premmi mängijad ongi klubis, teistele liigadele pole veel üldse tähelepanu pööranud
Aga igati tore vaatepilt on see, et sain ise ka nüüd top 100 sisse "Top Squad" näitaja poolest ja hetkel 8.kohal:
Spoiler
Päris meeldiv, et PC peal maailma 10 parima Top Squadi seas on ka 2 AHV-i
ma just mõtlesin uurida, mis sul seal squadis on
ma oma top squadi ei kasutagi, kuid oma alternatiivmeeskonnana kasutan toda
if isco ostsin just mngi 362k eest
4321 ei ole see aasta just väga hea, keskelt mängimise lõbu on vaid parimate mängijate lõbu
Võibolla kontra peale saab kuidagi, aga ma täpselt ka ei tea
Ise hetkel maadlen, kas 433 versioon v 442, mõlematel oma plussid, 4231 ei ole seni veel toiminud ja 41212 on üpris igav. (kuig CMidega versioon ideeliselt meeldib)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.