Usun, et hiilgeaeg oli pigem WOTLK. Mulle meeldis küll väga TBC ja minule jääb see alati eriliseks mälestuseks, aga WOTLK ajal oli võimalik mängida juba kõiki klasse, ei pidanud kedagi raidist välja jätma lihtsalt sellepärast, et tema klass imes. TBC ajal meeldis see puhtus mis bossi ümber maas oli, oli ilusti näha mis toimub ja kes mida teeb ja kus seisab. Praegu oleks nagu kuskil diskol, põrand on kaetud 20 erineva spelli ja kui panna juurde kõik spellide efektid, mis veel karakterite ümber tekivad siis oleks terve ekraan kaetud justkui vikerkaartega. WOTLK kasuks hääletasin sellepärast, et raidid olid huvitavad ja puhtad, story oli väga kõva, klassid olid lihtsad aga komplektsed ja samas üksteisest selgelt eristatavad. Spellide ja abilitite arv oli normaalne (hetkel hiire 14 nuppu macrosid täis ja lisaks veel actionbaril 10 pidevalt kasutuses olevat spelli resto shamaanil). Ma ei ütleks et mäng nende spellide arvelt on raskemaks läinud, pole ju raske vajutada õiget nuppu, aga mäng on lihtsalt läinud liiga läbuks kätte. Varem oli raidis kõige huvitavam mõtlemine ja raidi nautimine, kui kõik läks plaani päraselt. Praegu on aga seda läbu nii palju, et ei olegi aega raidi tõsiselt nautida. Isegi aru ei saa, kus kuradis sa seisad kui kõik põrand on läbu täis. Isegi mobe endid ei näe, ainult nameplated on ekraanil kuna nad lihtsalt upuvad kõige selle läbu sisse ära
Ainult tao ninaga vastu klaviatuuri ja vajuta cd õigel ajal. Nagu nokiks teri laua pealt. Ja seda mitte selles mõttes, et PVE oleks liiga lihtne, ei ole lihtne, paras on.
Viimane raid SOO on, tõsi küll, parem kui Pandaria eelnevad raidid aga ei ole isegi võrreldav BT, SWP või ICC raididega. Cataclysmist ei ole üldse mõtet rääkida. Ehk ainult seda, et Pandaria on Cataclysmist ikkagi suur areng edasi. Cata esimesed raidid veel olid, mis olid, aga viimane raid oli küll üks kehvemaid, mis WoWis üldse minu arust olnud on.
Aga ometi ma mängin.... alternatiivi lihtsalt pole ja isegi kõik, mis Blizzard on halvasti teinud, on kordades paremini tehtud kui konkurentidel.
kogu see panda iba on paras bullshit, täiesti mööda teema nagu miskit hello kitit mängiks, classic, tbc, wotlk olid jumala täppi ja nagu eelmine postitaja ütles siis igasugu läbu on liiga palju sellega jumala nõus.
WOTLK oli suht võrdväärne radimise poolest TBC-ga, loret oli vägevalt ja Ulduar on objektiivselt parim raid mis WoWis siiamaani olnud.
Üks okas on siiski - see argent tournament pask, mis oli totaalne filler kuna neruubialaste ja veealuseid raide valmis õigeks ajaks ei saadud. Selline sitamaitse jäi sellest suhu et ICC funid hardmoded olid totaalselt rikutud tegelikult kuna mingi ca 9 kuud farmisid idiootseid hardmodesid nagu robot. Üks ja seesama ringikujuline ruum, praktiliselt eristamatud hardmode mehhaanikad. Ja paari sloti BiS-i samiseks pidi veel normalmodet ka farmima (topelt Solace trinketid omgwtfbbqregen).
Aga Naxxi oli vahva tagasi minna (vanillas 4H-st mööda ei saanud) kuna seal oli variatsioone meeletult, Ulduar ja ICC olid väga head nii lore kui ka raidibossude poolest.
TBC-s oli saast Mount Hyal kus pidime veel Sunwellis farmima ülepaisutatud trashmobe et BiS tieri4pc ja mingeid muid vidinaid farmima enne kui kõik SW tieribossud olid farmimisel. Muidugi Illidani farmimine et meie tangid ka endale "threatweaponsid" aka MH Glaived saaks . Ja see anumine et su grupi maag niisama ei ilastaks vaid sinu gruppi ikka viitsiks dispellida.
TBC puhul olid head heroic 5manid mida for fun veel t6-s geariski sai tehtud - Arcatraz, ShadowLabs jms. Ega need tieri arenguga sinistest legendaarsetesse/t6-te eriti kergemaks ei läinud, oneshot lollused panid ikka oneshotti - see mumisejaboss SL lõpus tegi sulle lihtsalt fall dammi kui lammas olid. Arca lõpus thrashinfernalite meteoorid oneshottisid kõiki kui ei grupeerunud.
Kes tahab ulguma hakata, et igas runnis pidi palatank või siis ikka 3x cc klassi kaasas olema siis näited enne seda suurt pre-wotlk patchi kus threati tehti 100x korda paremaks:
a) Shattered Halls heroic timed run - ZA gearis warrior tank, roog ja hunter cc-ks, poolsinistes preester hiilimas- Warr võttis rinnaplaadi seljast ära, flexis pecke ja tankis 5-seid orkipakke (vahel ka paar hunti juures) nagu nalja ja threat oli väga normaalne - t6 hunter ja roog ei rebinud kui veidi tagasi hoidsid alguses.
b) Ramparts hc - full t6 gearis (enne SW releasi) Bulwarkiga mingist vene guildist warrior. mitte ühtegi CC-klassi ei olnud, tank geari vähemaks ei korjanud. Tüüp tankis 7-8-10 mobiseid punte. Ja selles pundis oli üks nendest orkidest keda lockid vaos hoidsid - pehmema klassi lõi see tegelane ühe matsuga kasti. See oli hetk, mis mind tõsiselt sõnatuks võttis - ta pidigi ülisuuri pakke tankima, et rage gen normaalne oleks aga seal oli puhas micromise skill mängus. Meie deeps oli vähemalt poolest saadik t6-s.
Fun times. Loodaks et Arguse teemalist midagi tuleb. Mu karakterite stoorid tahaksid lõpetamist.
seda ma mäletan isegi, et rampartsis ja blood furnice? tuligi t6 warriga (mängisin tbcs ainult warri) lihtsalt kas geari ära võtta või siis 3-4 packi korraga tankida, muidu lihtsalt rage polnud.
Aga skilli pidi micromises ikka tugevalt olema et mingid sidemobid hiileri peale ära ei jooksnud. Paladin pidi ainult loigu alla laskma ja korras.
TBC skilled warrtangid saavad mult ainult maximum retsepti, hiileri elu lihtsam ja kohe ilus vaadata kuidas kaosest saab kord. Iga lammas oskab oma rotationit teha või proce pruukida kui aurade mod suure helendava märgi ekraanile joonistab, aga selline tankimine oli kunst.
Zanzhu, kirjutas umbes-täpselt nii, nagu ka mulle mulje jäi. Alustasin TBC alguses ja lõpetasin Cataclysmi keskel. Selles vahemikus nottisin enamus asju maha, kuid kõige helgemad mälestused jäid TBC 5man-idest ja siis üksikud populaarsemad raidid. Eks mul mõjutab ka muidugi see, et TBC-d tegin guildis, kus tuumik olid irl sõbrad. Good times.
Läbi aegade parim raid oli ka minu meelest Ulduar. Uus Naxxramas kohe selle järel. TBC 5manid olid super. Just täna jooksin neid oma uue roogiga läbi ja mõtlesin, milline nali see kõik nüüd on.
seda ma mäletan isegi, et rampartsis ja blood furnice? tuligi t6 warriga (mängisin tbcs ainult warri) lihtsalt kas geari ära võtta või siis 3-4 packi korraga tankida, muidu lihtsalt rage polnud.
Ma istusin siis sai sisse dammi põhimõtteliselt spammid "X" ja skille vaheldumisi
Ma istusin siis sai sisse dammi põhimõtteliselt spammid "X" ja skille vaheldumisi
Ega ikka ei ole küll. Loll tank saab surma ka hea healeriga. Nähtud küll neid wannabe DPS tanke, kes kuuldovne kasutada ei oska ja statside tähtsusjärjekorda ei tea.
jah, neid lolle tõesti palju, aga pidasin silmas seda just korralikumat PvE gruppi.
Väga kõva uudis. Pole aimugi, kas sealt midagi head tuleb, aga kurat, aastaid ise wowi kunagi mängitud ja aastaid seda filmi oodatud. Mingil tasemel saab see igal juhul olema meelelahutuslik!
Oi jaa, vana hea TBC, tankimiseks pidi def olema minimaalselt 469? vist, et kritti mitte saada.
Kõige eredamad mälestused
1) esimene Kara raid guildiga, pulss oli 200+, adrekas tilkus
2) SSC esimesele suurele trash mobile lasin püro näkku, kui warr oli jõudnud sunderid peale panna ning püro krittis ja krittis nii, et aggro lendas tankist üle, õnneks oli tank asjalik ja tauntis kohe
3) gruuli maagi tankimine, kõik roheline jama mis AH-s müügil oli staminaga läks selga ning fire res samuti
4) ja nohh, muidugi illidani pre-nerf kill tiitliga Hand of A'dal
Kõige halvemad mälestused
1) tempest keep ja kael'thase wiped
2) black temple ja teron gorefiend wiped
Oi jaa, vana hea TBC, tankimiseks pidi def olema minimaalselt 469? vist, et kritti mitte saada.
Kõige eredamad mälestused
1) esimene Kara raid guildiga, pulss oli 200+, adrekas tilkus
2) SSC esimesele suurele trash mobile lasin püro näkku, kui warr oli jõudnud sunderid peale panna ning püro krittis ja krittis nii, et aggro lendas tankist üle, õnneks oli tank asjalik ja tauntis kohe
3) gruuli maagi tankimine, kõik roheline jama mis AH-s müügil oli staminaga läks selga ning fire res samuti
4) ja nohh, muidugi illidani pre-nerf kill tiitliga Hand of A'dal
Kõige halvemad mälestused
1) tempest keep ja kael'thase wiped
2) black temple ja teron gorefiend wiped
ära unusta senini kõige vingemaid relvi - Glaives of Azzinoth
kuulge kas mõni guild on kuskil kellega raidida saaks mõned korrad nädalas. Seda viimast ikka, SoO. Flex on nõrgavõitu ja PUGidega on see probleem mis nendega ikka olnud on. Mõne grupiga on kõik hästi, aga mõnega on ainult remondiarved. Olen azuremystis ja seal on raske tiimi leida. Võin realmi vahetada. bm hunter 551, Kyt-azuremyst kui keegi tsekata tahab. Ma pole just kaua mänignud, aga oma klassi valdan ja loomaaed on korralik (iga buff/debuff, mis välja mõelda oskad). openraid.eu kasutaja olen ka, sama nime all. Võin ka uue tegelase teha, sis kindlasti kas tank+dps või heal+dps dualspec. Heirloomasid on nii et tapab, peaks kähku minema.
Hetkel käimas siis Blizzcon, @ http://www.twitch.tv/wow
Nüüdseks küll avamistseremoonia läbi (ja ka uut expi tutvustav video), aga infi leiab ka mmo-championist piisavalt.
Hetkel twitchi kanalil läks käima Global Invitational turna. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Trailer tekitas kerge wotlk fiilingu ,mis iseenesest on hea. Alustasin nimelt sel ajal mängimist ning tollal veel....kannatas nagu mängida : Nüüd peab aga hakkama bob the builderiks/tim the toolman tailoriks. Esimene mõte,mis sellega pähe tuli on ,et nende garrisonide arendamiseks tuleb hakata tohutult daily queste grindima (cataclysm nightmares) . Kui selgub aga,et ei pea, siis võibolla isegi prooviks selle expansioni ära.
peale selle garrisoni ei tulegi midagi uut suuremat? isegi mitte klassi /rassi?
Aga miks peaks uue rassi või klassi lisama?
See mängulisa: garrison + followers
Järgmine mängulisa: garrison vs garrison (võimalus rünnata ja raidida teiste garrisone)
Ülejärgmine mängulisa: võimalus teha instasid ja raide oma followeridega - pole enam vaja teiste inimestega mängida. Saad mängida MMO'd, aga tegelikult mängid singleplayer mängu
viimati muutis Timberg 09.11.2013 17:40:34, muudetud 1 kord
No pandad on nii kapitaalselt kobad, et ei oska isegi Garroshi puuris hoida.
Jätsin ise pandamaaria vahele. Proovin WoD-i ära senise Blizzconi järgi otsustades.
Järgmine expac saab:
* orke nottida
* deemoneid nottida
* uusi char mudeleid imetleda
* tagasi draenori
* world pvp? aga seda on blizz iga jumala expac lubanud
* Arakkoad ja nende Old God tulevad teemaks
No pandad on nii kapitaalselt kobad, et ei oska isegi Garroshi puuris hoida.
Jätsin ise pandamaaria vahele. Proovin WoD-i ära senise Blizzconi järgi otsustades.
Järgmine expac saab:
* orke nottida
* deemoneid nottida
* uusi char mudeleid imetleda
* tagasi draenori
* world pvp? aga seda on blizz iga jumala expac lubanud
* Arakkoad ja nende Old God tulevad teemaks
Mina vana vanilla-tbc mängijana rahul.
Pole väga asja süvenenud, millal uuele expansionile proovisõitu saab teha?
korra proovisin oma teise accoundi peal 10day panda trialit, tegin uue chari, mängisin 10 minutit ja sain aru, et wow on minujaoks ajalugu, no ei ole selles mängus enam seda võlu...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.