Keegi töötab/ teab äkki millal Euronics-is eelmüüki mängud tulevad?
Esimesed pakkumised olemas, kuid nende hinnad natukene krõbedad, ootan järgmise nädala ära ja siis peaksid ujuma rohkem pakkumisi esile ja näeb ära mis need hinnad kujunevad. Tahaks siiski jääda samasse klassi mis hetkel PS3 ja XBOX360 - ehk max hind oleks 65 ja mitte mingil juhul üle selle. Pigem rõhuks 59,9 peale, eeltellides siis püsikliendile 53,9.-.
Kui täpne info olemas, siis hõikan
53.9 oleks vägagi konkurentsivõimeline, just generatsiooni alguses.
aga beatsbeatsile vastuseks - generatsiooni lõpus on hinnaerinevused hiigelsuured - zavvi'st tellides räägime 40-50 eurot hindadest, eestist tellides 50-60+ (ja seda ka eeltellimissoodustustega ja püsikliendisoodustusega). generatsiooni alguses on ka välispoodides hinnad laes, i guess.
zavvi'st tellimisel on siiski üks VÄGA suur "aga". beyond two souls (46 eurot, special edition) tuli kohale 25 päevaga. see on .. ebanormaalne. must-have day 1 ostude puhul eelistan gamestari. peaks euronicsi hindasid ka uurima hakkama.
Ainult, et hdd jaoks tuleb asi pooleks kiskuda?
Või on mingi sahtel ikka? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
See on ikka päris huvitav, et CPU ja GPU ühes kiibis.. eks näis, mis sellest välja pigistama hakatakse.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Oleks pidanud Home nuppu vajutama.
Lisaks FIFAle sai veel mängida Knacki, Playroomi ja Contrasti.
Nendest võib-olla kõige lahedam minu arvates oli Playroom.
Knack jättis tvalise platfromeri mulje. Contrast on PSN-ikas ja nägi välja kah nagu PSNikas. FIFA oli nagu iga FIFA siiani.
Ühtegi sellist mängu kahjuks polnud, millega konsoolivõimeid näidata.
...aga see eest sai konsooli näha ja uusi pulte näppida. Uued puldid on tunduvalt mugavamad.
Kosool ise paistis siiani piltidelt vaadates väiksem _________________ PSN: InQbus
Keegi Fifa fänn siis ka on peale minu? Tahaks teada, et kuidas välja nägi. Videotest tundub, et näeb kuidagi ilusam välja, aga mis te arvate, kes koha peal käisid.
Ma arvan esimene aasta suurt erinevust nagunii pole PS3 VS PS4 fifal LynxHunter aga tuleb tõdeda, kohapeal ei käinud seega ei oska täpselt öelda, lihtsalt tundub suht loogiline.
kas on räägitud midagi ka konsooli turvalisusest? kasutaja andmed tublisti krüptitud?
Niikaua kuni Eesti kaarte kasutaja külge pookida ei saa ei ole meil mingit vahet. Ilmselt nad oma infrastruktuuri pärast seda intsideti vaatasid üle, seega muretsemiseks pole põhjust.
kas on räägitud midagi ka konsooli turvalisusest? kasutaja andmed tublisti krüptitud?
Niikaua kuni Eesti kaarte kasutaja külge pookida ei saa ei ole meil mingit vahet. Ilmselt nad oma infrastruktuuri pärast seda intsideti vaatasid üle, seega muretsemiseks pole põhjust.
Paypali saab ka nüüd kasutada. Ei pea üldse Sonyle oma kaardi andmeid jagama.
Paypali saab ka nüüd kasutada. Ei pea üldse Sonyle oma kaardi andmeid jagama.
kuidas -kus? mul tuleb koguaeg raha tagasi... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
renhoelder, Eestis see ju ei tööta - äkki järgmine aasta, kui PS4 siinmail ametlikult välja tuleb... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.