Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Avot
Lõuapoolik

|
07.11.2013 20:33:48
|
|
|
DefXtreme, nagu juba mainisin korduvalt. Pöhjusetta banid on ylekohus. Juhtisin vaid tähelepanu sellele, et ka öige cheater käitub tavalliselt just samamoodi nagu syytu bani saaja.
Teiseks minu seisukoht on puhtalt pöhimötteline! Ja pöhineb vaid faktile.
ufo56, ei ole siin ennast Sinuga vörrelnud. Millegi pärast, teed seda hoopis Sina. Mina vördelisin Sind PB tiimiga. Ja kaldun arvama, et siin jääd ka Sina teiseks
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
07.11.2013 20:34:15
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Uhv0' (for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1390 C2.332) - Error loading pbag
 |
Punkbuster as its finest!
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
alar26t
HV kasutaja
|
07.11.2013 20:43:28
|
|
|
Sõbral täpselt sama jama PB-ga. Soovitasin tal natike aega singelplayerit mängida ,et bannist hoiduda.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
07.11.2013 20:46:55
|
|
|
Aga andke EA kohtusse, kui lambist bannivad kolmanda osapoole anti-cheat poolt
Tahaks teada, mis tulemus seal tuleb
Reaalselt ostad mängu, siis survestatakse sind nõustuma EULA-ga, millest ostu hetkel ei pruukinud teadlikki olla ja siis veel bannitakse kolmanda osapoole "anti-cheat" programmi poolt, millest polnud samuti ostmise hetkel mainitudki
Võlaõigusseaduse kohapealt ei tohiks ju sellist olukorda olla. Ostad toote, pead saama toodet kasutada. Kasvõi singleplayer vormis, aga kui oled bannitud, siis ei saa ju sedagi tarbida.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
proz213
HV vaatleja

|
07.11.2013 20:47:37
|
|
|
Heh, nüüd siis käib jutt Punkbusterist. Ennem viriseti FairFight-i üle, et bännib ilma asjata inimesi.
Ning see jutt, et "hackerid" kogunesid kõik DICE foorumisse, et kirjutada kuidas nad ilma asjata bänni said on täiesti tõsi. See nn koht, kus müüakse häkke (aimbot, wallhack jne) , on täis postitusi, kuidas inimesed on hakanud viimasel ajal vahele jääma ja bänni saama, just FairFight-ilt. Ning sealt samalt leheküljelt anti korraldus, et minna DICE foorumisse ja mängida seal süütud lambakest.
tsitaat: |
Nothing will happen to legit players, no one gonna get a ban for playing good, unless something goes wrong with the whole system.
Just hackers will cry and claim they wasn't hackers. |
Isiklikult mind ei huvita, kui süütud te siin olete , aga kui bänni said, siis see foorum on siin küll mõttetu koht kuhu kurtma tulla ja vaielda et kui süütu sa oled. Saada kiri või helista PB/DICE, kuhu iganes ning aitavad sind, loodetavasti.
_________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
07.11.2013 20:48:30
|
|
|
LKits, singleplayer peaks idee poolest töötama, samas pole mingit tuju enam seda varianti proovida...
Igal juhul jääb see minu jaoks viimaseks EA mänguks mille ma soetasin...
proz213 kirjutas: |
Isiklikult mind ei huvita, kui süütud te siin olete , aga kui bänni said, siis see foorum on siin küll mõttetu koht kuhu kurtma tulla ja vaielda et kui süütu sa oled. Saada kiri või helista PB/DICE, kuhu iganes ning aitavad sind, loodetavasti. |
Ma tegin appeali ja eks näha ole, mis sellest tuleb...
Kahtlaselt palju tegelasi on lihtsalt täpselt sellesama asja pärast bänni saanud ja niipalju tean ma ise et mu arvuti on sellistest kahtlastest asjadest puhas.
Teile aga jätan õiguse arvata minust mida iganes, äkki mõni tuleb seda isegi isiklikult ütlema, saaks ühe meeldiva diskussiooni maha pidada...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 07.11.2013 21:01:39, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
07.11.2013 20:53:39
|
|
|
LKits kirjutas: |
Kui ise vahepeal BF3 stats-"häkkimise" pärast bannitud olin (paar nädalat), siis küll SP mängida ei saanud. Tol hetkel oli muidugi õigustatud multiplayer ban, aga nojah - õppetund missugune  |
Ei oska kommenteerida, pole kunagi millegi sellisega tegelenud...seega pole olnud ka tarvis proovida, mida saab teha ja mida mitte...
Ning kuna isiklikult ei ole ühtegi BF`i seeria mängu mänginud statsi pärast vaid ainult oma lõbuks, seda vähem peaks mul olema põhjust mingite abivahendite järele...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
07.11.2013 21:04:51
|
|
|
proz213, tänud! Tore on ka möistuse häält kuulda.
Etz, tunnen kaasa kui syytu oled. Kui ei, siis paras.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
argo
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
07.11.2013 21:21:14
|
|
|
Kas siis nii, kui ära bannitakse, siis see mingi aja jooksul enam maha ei lähe, lihtsalt raha tuulde?
Ps. Minu meelest on igati loogiline bf teemas kirjutada sellest kui panniga saad ja süütu ka veel oled. Inimesed on ikka õelad...
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
07.11.2013 21:26:03
|
|
|
Dave20, Üldjuhul jah peaks olema perm ban. Kahtlen kas "multihack" eest temp ban pannakse.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
07.11.2013 21:27:28
|
|
|
sander989 kirjutas: |
Dave20, Üldjuhul jah peaks olema perm ban. Kahtlen kas "multihack" eest temp ban pannakse. |
Ja kaua see perm ban kestab?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
07.11.2013 21:28:54
|
|
|
Perm= permanent= püsiv,jäädav,muutumatu.
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
07.11.2013 22:07:25
|
|
|
Hirmus hakkab kui seda siin loeb ...peab ka vist mängu soetamisega ootama.
Hetkel saan aru, et saab pänne mittemiski eest või?
Sellise mängu kogemuse eest maksta ei taha
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
07.11.2013 22:20:52
|
|
|
sander989 kirjutas: |
ufo56 kirjutas: |
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Uhv0' (for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1390 C2.332) - Error loading pbag
 |
Punkbuster as its finest! |
uuenda PB ära. Igati normaalne kui vanema PB versiooni eest kicki saad
ja kõik kes on arvamusel "pb on paha" siis meenutage mis on saanud MP pelade mängukogemusest kus mängul anticheat puudub.
Avot kirjutas: |
Ei pea nüüd kedagi isiklilkult silmas. Aga kuramuse hea, et cheatrid ja muud "pätid" oma karistuse saavad. See vöiks kohe esimesest korrast pysiv olla! Millegi pärast, kaldun arvama, et päris ilma syyta ikka keeldu ei saa !? Mingi "kala" peab arvutis ikka olema, jne.... |
Kõvakettal on sul mõni PB fail saanud "haiget", vbl ehk niisama tavaline "bit rot".. faili CRC enam ei klapi originaaliga ja saad permabänni PB-lt. Põhjuseks antakse PB modimise katse... võid ka süütult bänni saada nii et tolmab.
Samamoodi võib teoreetiliselt tekkida töötava masina RAMis just mängu all olevas mälus mingi viga ja saad saapaga mälu modifitseerimise katse eest. Võibolla see ongi "game hack"?
Aga Avot'iga üldiselt nõus. Pigem saagu mõned üksikud süütud kannatada ja hoida pöidlakruvid koomal kui lasta anticheate lõdvemaks. Isegi praegu on chiitereid nagu muda.. viimase reportisin BF3'st just eile.. (OptimismusPrime)
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
07.11.2013 22:27:36
|
|
|
aht0, eks siin maailmas ole köik vöimalik. Aga kui töenäoline see on, on eri kysimus. Paha on selle teema juures see, et paneme kahtluse alla Cheateritega vöitlemise teema. Ja köige kurvem, et möni aus/uus mängija (mängu ostja) juba kardab ette, et talle asjatult liiga tehakse!
Mina olen mänginud erinevaid mänge ligemale 30 aastat ja julgen väitta, et ilma pöhjusetta pysivat panni saada on ikka väga raske! Oma tutvus rinkonnas ei tea yhetegi juhust. Igasugused kölakad ei huvita. (keegi saunas rääkis jne.)
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
07.11.2013 22:30:45
|
|
|
Mina olen mänginud erinevaid mänge ligemale 30 aastat ja julgen väitta, et ilma pöhjusetta pysivat panni saada on ikka väga raske! Oma tutvus rinkonnas ei tea yhetegi juhust. |
Avot, siiani arvasin ma täpselt nagu sina, aga vot nääd...
Ainus erinevus, et ma olen erinevaid shootereid tagunud pea 15 aastat.
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
07.11.2013 22:43:12
|
|
|
Mul väike kahtlus ka, mis võib üheks probleemitekitajaks olla.
Nimelt siis uuendamata serverite PB-d (PB-d peab serveritel käsitsi uuendama). Ehk siis vanem serveri PB läheb konflikti uuema client-side PB-ga ning hakkab mäkra mängima.
HV serverist pole keegi bänni saanud sellise põhjusega ning olen iga kord, kui server tühi, kontrollinud ka uuendusi ja viimase uuenduse tegi eile pärastlõunal (eile õhtul vist hakkasid need bännide jamad pihta?).
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
07.11.2013 22:48:48
|
|
|
Etz, siis on Sinul eriti sitasti "vedanud". Kui minule nii juhtuks, läheksin kasvöi kohtuni välja. Kuna kysimus ei ole enam kaotatud mängu rahast, vaid minu AUSUSEST!
Olen kindel, et ausa poisina/mehena leijad lahenduse. Edu sulle.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
07.11.2013 22:57:55
|
|
|
Etz Olen kindel, et ausa poisina/mehena leijad lahenduse. Edu sulle. |
30 aastat oled mänginud ja siis oled sellises asjas kindel? Esimest korda elus näed Punkbusterit või?
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
07.11.2013 23:02:01
|
|
|
Redikate, mida sa taga ajad? Kysimus on mulle möistmatu.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nimetu112
HV kasutaja
|
07.11.2013 23:20:13
|
|
|
hv server, map ratotion on väga väga halb. Lancang Dam oblite 2x zavod oblite 2x ja siis jälle Lancang Dam oblite
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
hempadonok
HV kasutaja

|
07.11.2013 23:22:45
|
|
|
poiss/mees Avot, kui Te 30 aastat arvutimänge olete mänginud siis peaks PB tuttav olema. ja paraku ei saa paljudel(enamusel) juhtudest ban-ist lahti ka siis, kui tegelikult cheatinud pole.
ma sain PB bani BF2-ga(pole kunagi cheate kasutanud), mitte miski ei aidanud, tuli uus koopia soetada
E:kirjavead
_________________ ★Hommik on õhtust kainem ...Aegopodium!
viimati muutis hempadonok 07.11.2013 23:23:10, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|