Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 496, 497, 498 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.11.2013 22:58:37 vasta tsitaadiga

Isegi uue androidi pealt on võimalik minna tagasi vanema versiooni peale.
Isegi 3g pealt on võimalik minna 2g peale.
Isegi värske saia pealt on võimalik minna vana kuivanud saia juurde.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 05.11.2013 23:08:37 vasta tsitaadiga

See viimane on igaühel kodus kõige lihtsamini teostatav icon_biggrin.gif
seeru
HV veteran

sõnum 05.11.2013 23:26:19 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Nonäed, täiesti olemas tellmiskeskkonnas hoiatus ju, ütle veel, et Elion petab. Seeru, et selle hoiatuseni jõuda pead siiski kadalipu läbima ja tutvustavat infot lugema, iga kell saab tellija mõelda ja otsustada.

Ah mis mulised, ma tõesti seda viimast pilti ette ei saanud. Ei ole ju mingit korduvat selgitust, et tagasi ei saa. Mingit selgitust ei ole. Lihtsalt kuivalt, et ei saa ja kõik.
Kinnituse küsimine on ka ainult üks kord.
indrekp kirjutas:
Peaks selle ülemineku wizardi vanalt uuele ekraanil üles pildistama aga minu mäletamist mööda küsiti seal korduvalt kinnitust ning selgitati, et vana peale tagasi minna ei saa.

indrekp kirjutas:
Ma räägin, mida ma tean, vähemalt tehnilist köögipoolt selles osas tunnen ma piisavalt hästi.

Seleta siis, miks S2 pult neutraliseeriti 4 päeva enne "uue" Neti TV ametlikku avamist spetsiaalselt selle jaoks tehtud tarkvaraga (Õigemini neutraliseeriti S2 puldi punane nupp)? Enne ju katseperioodil toimis aasta aega.
tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 05.11.2013 23:34:13 vasta tsitaadiga

Teenust jah ei ole võimalik vana peale tagasi lükata aga vajadusel saaks vanale tarkvarale siiski tagasi minna.
Ehk kuna järelturul levib neid bokse, siis müüd oma boksi maha maha ja ostad vanema tarkvaraga boksi. Lihtsalt ei tohi siis uue puldiga "return" nuppu vajutada...
Kui tõesti muud moodi ei seedi seda uut, siis on see üheks võimaluseks - pole just see mida oodatakse aga ikka.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 06.11.2013 09:08:17 vasta tsitaadiga

Iga uue asjaga harjumine võtab ca 2 nädalat. Mäletan kui tulid Eurod, absoluutselt ei meeldinud mulle nende sentidega jageleda aga eks mingi hetk harjusid ära. Huvitav mida siis need inimesed tegid, kes Eurot ei tahtnud, valiku võimalust seal polnud üldse.. ilmselt nutsid patja mitu päeva kuni said aru, et tuleb uuendustega kaasa minna.
Kindlasti nüüd mõni tegelane kukub kisama, et neid kahte olukorda ei saa võrrelda aga otseselt ei saagi, kuid seos on olemas.

Küll aga natuke teisest teemast, nimelt sai uuem telekas võetud ja VSB-d vaadates tundisin kohe puudust HD versioonist. Millal küll juhtub see, et enamus kanalid oleks eraldi vaadatavad HD versioonis JA normaalse hinnaga.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 06.11.2013 10:01:00 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
maatriks kirjutas:
Seeni sööd?

On sul pakkuda? Ma räägin, mida ma tean, vähemalt tehnilist köögipoolt selles osas tunnen ma piisavalt hästi.

Väga hea, et sa tunned. Palun proovi nüüd meile ka tehniliselt lahti seletada, mis ei saa vana tarkvara peale tagasi minna ja miks peab uut pulti kasutama. Ära alahinda meie tehnilist taipu.

R3negadeX kirjutas:
Iga uue asjaga harjumine võtab ca 2 nädalat. Mäletan kui tulid Eurod, absoluutselt ei meeldinud mulle nende sentidega jageleda aga eks mingi hetk harjusid ära. Huvitav mida siis need inimesed tegid, kes Eurot ei tahtnud, valiku võimalust seal polnud üldse.. ilmselt nutsid patja mitu päeva kuni said aru, et tuleb uuendustega kaasa minna.
Kindlasti nüüd mõni tegelane kukub kisama, et neid kahte olukorda ei saa võrrelda aga otseselt ei saagi, kuid seos on olemas.

Eur ei muutnud tehniliselt mitte midagi, ei tulnud pangakaarte ega pin-kalkulaatoreid ümber vahetada. Teenustasud ei muutunud ka suuremaks. Valuutarisk vähenes. Valuutatehingud läksid tunduvalt odavamaks. Ehk siis plusse oli palju. Ehk siis tegemist oli mugavuses. Elion määrib klientidele kaela uut teenust, mis ei tööta stabiilselt, on kallim ja nõuab uut riistvara kliendi kulul. Saad vahest aru?

viimati muutis sukelduja 06.11.2013 10:02:33, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 06.11.2013 10:02:19 vasta tsitaadiga

Ma lihtsalt loodan, et leiate omale rahuldava lahenduse, aastaid ühe koleda pruudi otsas nutta on ikka frustreeriv. Samas uus võib olla hullem kui vana aga vähemalt ei nuta keegi siis Elioni teemas.

Ärge närige nüüd seda võrdlust aga kõigil on omad harjumused ja oskused uuega kohaneda. Ka minul oli raske nokia nuppudega telefoni pealt puutetundliku telefoni peale üle minna aga ma ei halanud selle pärast aastaid. Julmalt võtsin kätte ja hakkasin kasutama ja harjusin ära. Uuendustega ON võimalik kaasa minna.

Jah, vana pulti saaks ju lubada uue nuti kasutamiseks Elioni poolt. Kurat seda teab mis täpsemad tagamaad on aga ma ise arvan, et kogu kompott peab lihtsalt koos toimima, ei ole vaja mingit vana kirjut pulti uue lihtsama nutitv kasutamiseks ja kõik. Lihtsam on korraga inimesed ümber koolitada kui hakata hiljem mingeid trikke tegema. Ei ole mingi äriline eesmärk, arvate, et see 11€ sees on mingid miljonitesse küüdivad kasumid või? Samal ajal antakse klientidele 200€ väärtuses ruutereid ja digibokse lepinguga kasutusse.

Ja lõppsõna, "kasuta" vana naist kui uut ja noort ei taha, need viimased tahavad raha ju saada icon_smile.gif

viimati muutis indrpo 06.11.2013 10:06:30, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 06.11.2013 10:04:30 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Ma lihtsalt loodan, et leiate omale rahuldava lahenduse, aastaid ühe koleda pruudi otsas nutta on ikka frustreeriv. Samas uus võib olla hullem kui vana aga vähemalt ei nuta keegi siis Elioni teemas.

Ärge närige nüüd seda võrdlust aga kõigil on omad harjumused ja oskused uuega kohaneda. Ka minul oli raske nokia nuppudega telefoni pealt puutetundliku telefoni peale üle minna aga ma ei halanud selle pärast aastaid. Julmalt võtsin kätte ja hakkasin kasutama ja harjusin ära. Uuendustega on võimalik kaasa minna.

Äkki sa ikka seletad meile ära, miks ei saa uue pealt vana peale tagasi minna? Kui sulle nutitelefon ei meeldi, siis saad vabalt vana nokia peale soovi korral tagasi minna.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 06.11.2013 10:07:02 vasta tsitaadiga

no turpi, ärge võtke sõnasõnalt, ega me lasteaias ei ole.
Eesmärk on pakkuda alati vaid uusimat ja viimast nutitv'd, ei ole ju võimalik, et peale igat uuendust on 10 aasta pärast siin turul 10 erinevat Elioni nutitv teenust. Selle haldamine läheks ilmselgelt keerukaks. Peab niigi selle vana amino, vana motorola menüü ja uue motorola menüü parki üleval pidama, lõpptulemus peaks olema 1.
Ja nagu välja loete, ükskord tuleb valik teha, tähtaega ei ole.

viimati muutis indrpo 06.11.2013 10:10:27, muudetud 1 kord
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 06.11.2013 10:11:39 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Ärge närige nüüd seda võrdlust aga kõigil on omad harjumused ja oskused uuega kohaneda. Ka minul oli raske nokia nuppudega telefoni pealt puutetundliku telefoni peale üle minna aga ma ei halanud selle pärast aastaid. Julmalt võtsin kätte ja hakkasin kasutama ja harjusin ära. Uuendustega ON võimalik kaasa minna.

Jah, vana pulti saaks ju lubada uue nuti kasutamiseks Elioni poolt. Kurat seda teab mis täpsemad tagamaad on aga ma ise arvan, et kogu kompott peab lihtsalt koos toimima, ei ole vaja mingit vana kirjut pulti uue lihtsama nutitv kasutamiseks ja kõik. Lihtsam on korraga inimesed ümber koolitada kui hakata hiljem mingeid trikke tegema. Ei ole mingi äriline eesmärk, arvate, et see 11€ sees on mingid miljonitesse küüdivad kasumid või? Samal ajal antakse klientidele 200€ väärtuses ruutereid ja digibokse lepinguga kasutusse.

Ja lõppsõna, "kasuta" vana naist kui uut ja noort ei taha, need viimased tahavad raha ju saada icon_smile.gif

Uuendustega on võimalik kaasa minna, kuid kui ikka üldse ei istu asi siis peaks olema võimalik kasvõi vana kasutada. Mis sest, et vana pruut on inetu ja kole ja lombakas pealekauba. Hea võrdlus elioni töötaja poolt Veel kasutusel olevale teenusele icon_biggrin.gif
Vana naise juurde on võimalik paljudel juhtudel isegi tagasi minna, kui uus liiga kalliks osutub.

PS. Nokia teeb nuppudega telefone rõõmsalt edasi. Seega ei kanna see võrdlus välja teemas, kus sul ühel hetkel valikut enam ei ole.

indrekp kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
.

Aga sa ikka enne mõtle ka, mida sa siia kirjutad!

sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 06.11.2013 10:33:51 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Eesmärk on pakkuda alati vaid uusimat ja viimast nutitv'd, ei ole ju võimalik, et peale igat uuendust on 10 aasta pärast siin turul 10 erinevat Elioni nutitv teenust. Selle haldamine läheks ilmselgelt keerukaks. Peab niigi selle vana amino, vana motorola menüü ja uue motorola menüü parki üleval pidama, lõpptulemus peaks olema 1.
Ja nagu välja loete, ükskord tuleb valik teha, tähtaega ei ole.

Sa ise rääkisid, et jagad asja köögipoolt. Palun seleta nüüd lahti, miks ei saa tehnilises mõttes vana peale tagasi minna. Seda enam, et osad kliendid jäävad veel kauaks kauaks vana nuti tv -peale edasi ehk haldamise küsimus jääb kõrvale.
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 06.11.2013 10:44:48 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:

R3negadeX kirjutas:

Eur ei muutnud tehniliselt mitte midagi, ei tulnud pangakaarte ega pin-kalkulaatoreid ümber vahetada. Teenustasud ei muutunud ka suuremaks. Valuutarisk vähenes. Valuutatehingud läksid tunduvalt odavamaks. Ehk siis plusse oli palju. Ehk siis tegemist oli mugavuses. Elion määrib klientidele kaela uut teenust, mis ei tööta stabiilselt, on kallim ja nõuab uut riistvara kliendi kulul. Saad vahest aru?

Ära lasku detailidesse. Minu jutu mõte oli selles, et Euro tuli ja vahetas Krooni välja, sama teeb uus nutiTV ka uuega ainult, et siin on võimalus oodata selle uuemale üleminekuga. Mina kasutan siiamaani vana ja pole keegi mind sundinud üle minema, vaba valik ja küll ma ka selle valiku ära teen kui tahtmine tekib.

tsitaat:
Elion määrib

Ja mis puudutab määrimist.. no kui sa paned ennast ettevõtte rolli ja tuled välja mõne uue toote/teenusega siis kas Sina hoiad seda enda teada ja ei reklaami seda absoluutselt mitte kuskil? Elisa ka helistab aeg-ajalt ja üritab oma netipulka mulle müüa, piisab sõnast Ei ja enam nad ei tüüta pikalt.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 06.11.2013 11:11:09 vasta tsitaadiga

R3negadeX kirjutas:

Ja mis puudutab määrimist.. no kui sa paned ennast ettevõtte rolli ja tuled välja mõne uue toote/teenusega siis kas Sina hoiad seda enda teada ja ei reklaami seda absoluutselt mitte kuskil? Elisa ka helistab aeg-ajalt ja üritab oma netipulka mulle müüa, piisab sõnast Ei ja enam nad ei tüüta pikalt.

Samal ajal võik firma ka aru saada, et alaväärse teenuse reklaamimine tekitab palju negatiivset vastukaja.
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 06.11.2013 11:47:16 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
R3negadeX kirjutas:

Samal ajal võik firma ka aru saada, et alaväärse teenuse reklaamimine tekitab palju negatiivset vastukaja.

Kas sul on statistikat kui paljud on sellega rahul ja kui paljud mitte? Foorumi ja uudiste kommentaariumi alusel ei saa midagi järeldada, samad inimesed nagunii. Inimesed, kes on rahul, ei hakka seda välismaailmale teavitama.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 06.11.2013 11:55:19 vasta tsitaadiga

R3negadeX kirjutas:
sukelduja kirjutas:
R3negadeX kirjutas:

Kas sul on statistikat kui paljud on sellega rahul ja kui paljud mitte? Foorumi ja uudiste kommentaariumi alusel ei saa midagi järeldada, samad inimesed nagunii. Inimesed, kes on rahul, ei hakka seda välismaailmale teavitama.

Ja sul on see statistika olemas, mis su väidet toetab?

anubis
HV Guru
anubis

sõnum 06.11.2013 11:57:27 vasta tsitaadiga

Noh, menüü lägi kurdetakse üsna palju, samuti liigset klõbistamist, et kanalini jõuda (vs numbriklahv) ja seda olen kuulnud ka väljast-foorumit joe-average/tädi-maali tüüpi kasutajatelt. Koos pisikese lägiga on see üsna tüütu.
Kommentaarid: 337 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 283
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 06.11.2013 12:06:31 vasta tsitaadiga

Õhtulehe artiklit on isege Maalehes peetud vajalikuks refereerida. Põhiline probleem ongi slles, et Elion lihtsalt ei teavita klienti võimalikest tagajärgedest.
Lihtsalt võtke see uus ja parem... see on midagi fantastilist..

Maalehe ja Õhtulehe kommentaariumites kirjutavad ilmselgelt täpselt samad inimesed, kes HV jm. taolistes foorumites. Neid on ümbestäpselt kokku 10 isikut.
Seda saime paar postitust ülalpool teada.

Lisaks teemasse haakuv teemapüstitus Ärilehes.: Lõpp kavandatud aegumisele: sihilikult lühiealiseks disainitud kaubad tuleb keelustada!

R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 06.11.2013 12:41:19 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:

Ei ole, aga olen seda kuulnud tuttavalt kes uurib inimeste käitumisharjumusi ning ta tõi välja, et kui inimesel on halb kogemus/viha/negatiivsus millegi suhtes siis ta avaldab seda välja võimalikult paljudes erinevates keskkondades kui tal see võimalus on. Loomulikult ei kehti see kõikide inimeste puhul aga suurem jaolt ilmselt küll. Tundsid ennast puudutatuna?
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 06.11.2013 13:00:13 vasta tsitaadiga

Mida siin üldse vaielda? Kui Elioni enda töötaja räägib selgesõnaliselt siin teemas, et vahetage lihtsalt teenuspakkujat kui midagi ei meeldi siis see näitab kuivõrd praegustest klientidest hoolitakse. Kõik on hästi senikaua kuni kliendipoolset virisemist ei ole!
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 06.11.2013 14:03:14 vasta tsitaadiga

R3negadeX kirjutas:
jägaja kirjutas:

Ei ole, aga olen seda kuulnud tuttavalt kes uurib inimeste käitumisharjumusi ning ta tõi välja, et kui inimesel on halb kogemus/viha/negatiivsus millegi suhtes siis ta avaldab seda välja võimalikult paljudes erinevates keskkondades kui tal see võimalus on. Loomulikult ei kehti see kõikide inimeste puhul aga suurem jaolt ilmselt küll. Tundsid ennast puudutatuna?

Ma võin käe südamele panna ja vanduda, et ma pole Õhtulehe kommentaariumis mitte kunagi mitte ühtegi kommentaari kirjutanud. Tõsiselt.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 06.11.2013 14:06:38 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
Mida siin üldse vaielda? Kui Elioni enda töötaja räägib selgesõnaliselt siin teemas, et vahetage lihtsalt teenuspakkujat kui midagi ei meeldi siis see näitab kuivõrd praegustest klientidest hoolitakse. Kõik on hästi senikaua kuni kliendipoolset virisemist ei ole!

Ükskõik kelle töötaja, peabki midagi sellist rääkima, rahulolematu klient peab leidma omale sobiva lahenduse, seda rääkis ka Elioni Uue Nutitv presentatsiooni teinud projektijuht. Kui klient arvab, et Starman on parem siis tuelb proovida, lugege Starmani teemat, kliendid räägivad seal täpselt mis, kus, kuidas.
Alati ei ole lahendus teenusepakkuja vahetamine, aitab ka see, kui jääda kasutama vana. Kliendil on küllalt võimalust enne otsuse tegemist uurida mis asi on uus nutiTV.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 06.11.2013 14:25:22 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
mannatera kirjutas:

Ükskõik kelle töötaja, peabki midagi sellist rääkima, rahulolematu klient peab leidma omale sobiva lahenduse, seda rääkis ka Elioni Uue Nutitv presentatsiooni teinud projektijuht.

Palun, palun, palun kas saaks selle geeniuse nime teada?
Mul hakkab vähehaaval koitma kuidas seda nuti-tv rakendust arendatakse
https://www.elion.ee/infoportaal/uudised/17915/Garage48+Tartu+%C3%BCritusel+loodi+Facebooki+rakendus+Elioni+nutiTV-le
Spoiler Spoiler Spoiler

[EDIT]
Pole vaja vastata, ilmselt on tegu Paul Kristjan Lilje -ga, nii juhtubki kui pannakse arendama tehnilist projekti täiesti tehnikavõhikust inimene. Ja veel Eesti Autorite Ühingu liige.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 06.11.2013 14:29:33 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Kuidagi nilbe ja naiste suhtes küll solvav. Milles nüüd naised süüdi on, et Elion käkiga hakkama sai?
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 06.11.2013 14:52:23 vasta tsitaadiga

Tal lihtsalt pole enam millegagi paraleele tõmmata ja seega lahmib mõtlematult icon_exclaim.gif

Edit.

Küll aga halab ta igas Elioni puudutavas teemas, et liiga palju virisemist TV teenuse üle ning tehnilist poolt puudutavat arutelu üldse ei ole.
Olen küsinud ühe konkreetse tehnilise küsimuse mitmel korral, kuid kellelgi asjast teadjal pole mahti vastata. icon_rolleyes.gif

Kordan siis küsimust, neile, kes sellele vastust teavad, palun võimalusel vastata:

Ruuter TG789vn ja uusNutiTV kooslus.
Kas antud ruuter saab uusNutiTV tellimisel ka uue ruuteri püsivara, mis võimaldab digiboksid ja arvutid ühtsesse sisevõrku lülitada.

Ehk siis sisse DSL->TG789vn ruuteri suvaline LAN port-> mille taga switch-> mille küljes nii Motorola digiboksid kui ka muu seadmed. Kõik rõõmsasti koos töötamas.

seeru
HV veteran

sõnum 06.11.2013 14:55:35 vasta tsitaadiga

Jah on mõttetu tuua suht lollakaid võrdlusi.

Ei ole ka vaja võrrelda nutitelefoni ja tv teenust. Telefonil asendusid nupud puuteekraaniga ja nüüd TV teenusel proovitakse puuteekraani mängida 5 nupulise puldiga?
Täielik jaburus. Või mis selliste võrdluste mõte on. Ma saan muidugi aru, et indrekp on igasugusest ipadindusest sillas, minus jällegi need mänguasjad erilist vaimustust ei ole suutnud tekitada.

Kroon muutus euroks? Aga poes maksmisel on toiming ikka ühtemoodi. Ei pea ju keegi läbi urruaugu maksma.

viimati muutis seeru 06.11.2013 14:58:34, muudetud 1 kord
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 06.11.2013 14:57:49 vasta tsitaadiga

ot:
HV vanemad kasutajad mäletavad veel, kui rubla krooniks muutus ja siis allet transformeerus € edasi.

eltso
HV veteran
eltso

sõnum 06.11.2013 15:14:21 vasta tsitaadiga

jägaja, mina olen aru saanud, et uut tarkvara niisama ei jagata, kas siis uus või vana nutitv. Selleks et uut tarkvara saada ruuterile pead neile helistama ja rääkima kurvalt seda, et just olid teel Elioni poodi uut 10k Samsungi telekat ostma, aga avastasid, et sul ei ole võimalik kahte juhet telekani vedada ja tänu sellele jääb ilmselt ostmata icon_smile.gif Nii peaks vähemalt asi 784-ga olema, 789 kohta ei oska öelda icon_sad.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
riffman
HV kasutaja
riffman

sõnum 06.11.2013 15:22:37 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Kliendil on küllalt võimalust enne otsuse tegemist uurida mis asi on uus nutiTV.

Küllalt tähendab esindusse minemist ja seal uue NutiTV näppimist?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 06.11.2013 15:23:29 vasta tsitaadiga

Samsungi TV kohta ma tean, et nõuetekohase teleri olemasolul pidavat lausa automaatselt ruuteri tarkvara vahetuma. Või siis helpdesk aitab.

Küsimus ongi just uusNutiTV ja TG789vn püsivara kohta.

TG784 kohta kirjutati, et see ruuter saab järkjärgult igas kodus niikuinii uue püsivara. Uuendamine toimub vastavalt elioni töötajate jõudlusele.
Sedaviisi siin kunagi arutleti teadjate poolt.

viimati muutis jägaja 06.11.2013 15:25:23, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 130
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 06.11.2013 15:25:07 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:

Pole vaja vastata, ilmselt on tegu Paul Kristjan Lilje -ga, nii juhtubki kui pannakse arendama tehnilist projekti täiesti tehnikavõhikust inimene. Ja veel Eesti Autorite Ühingu liige.
Vot vot, nüüd hakkame jõudma sinna maani, miks elionis mingid rämedad piirangud on.
Küll vaja kryptida ja salvestusi piirata jne.

Vot starmanis pole sellist tegelast lihtsalt, kes oleks selle riisujate ühingu liige - ning asjad toimivad, saad kõiki kanaleid salvestada. VS elioni miski 10? kanalit
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 06.11.2013 15:31:56 vasta tsitaadiga

jägaja, laenad sõbralt telekat, siis teeb ruuter uuenduse. icon_lol.gif
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 06.11.2013 15:34:28 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Küsimus ongi just uusNutiTV ja TG789vn püsivara kohta.

ei tööta see. Kui paned switchile digiboxi ja arvuti siis mõlemad saavad digiboxi ip.

R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 06.11.2013 15:36:26 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Kas antud ruuter saab uusNutiTV tellimisel ka uue ruuteri püsivara, mis võimaldab digiboksid ja arvutid ühtsesse sisevõrku lülitada.

Tehnilisi küsimusi on raske märgata nende dramaatiliste postituste vahel aga vastuseks: Ei. Ruuteril ja uuel nutiteeveel mis motorollasse läheb, ei ole seost seega ruuteri tarkvara jääb puutumata.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 06.11.2013 18:21:35 vasta tsitaadiga

Jama siis ikka. Tuttavat pädeva Samsungi teleriga ei ole ja oma ajutised kaablid tirisin remondi käigus maha. Tagasi ei pane!

Seega, kas antakse küsimise ruuterile uut tarkus peale, või tellin tarkvaravahetuseks elioni e-poest samsungi teleri ainult tarkvaravahetuseks. Teleri saab pärast tagasi saata.

Kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab. thumbs_up.gif

The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 06.11.2013 18:40:43 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Jama siis ikka. Tuttavat pädeva Samsungi teleriga ei ole ja oma ajutised kaablid tirisin remondi käigus maha. Tagasi ei pane!

Seega, kas antakse küsimise ruuterile uut tarkus peale, või tellin tarkvaravahetuseks elioni e-poest samsungi teleri ainult tarkvaravahetuseks. Teleri saab pärast tagasi saata.

Siin nii ja naa öeldud. Mõned nagu küsimise peale saanud, osad jällegi mitte. Kui ma ei eksi, siis siinne Elioni töötaja on öelnud, et küsimise peale saab.

Peaks ka aega leidma, kui kedagi kodus pole ja helistama, et tarkvarauuendust saada. Juba pikalt digibox ootamas, aga ei taha teist kaablit vedada (ruuteril Pordid täis ja switchi pole).

indrpo
HV Guru

sõnum 06.11.2013 18:45:21 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
indrekp kirjutas:

Kuidagi nilbe ja naiste suhtes küll solvav. Milles nüüd naised süüdi on, et Elion käkiga hakkama sai?

Vabandan kui naisõiguslase tegelast riivasin. Mõte on rääkida kliendikeeles, kui muidu asjadest aru ei saa, siis tuleb leida hea võrdlus mis selgitab asja olemust. Samas jätan teile jällegi valikuvõimaluse kasutada nuppu "ignore user"

jägaja kirjutas:
Tal lihtsalt pole enam millegagi paraleele tõmmata ja seega lahmib mõtlematult icon_exclaim.gif
Edit.
Küll aga halab ta igas Elioni puudutavas teemas, et liiga palju virisemist TV teenuse üle ning tehnilist poolt puudutavat arutelu üldse ei ole.
Olen küsinud ühe konkreetse tehnilise küsimuse mitmel korral, kuid kellelgi asjast teadjal pole mahti vastata. icon_rolleyes.gif
Kordan siis küsimust, neile, kes sellele vastust teavad, palun võimalusel vastata:
Ruuter TG789vn ja uusNutiTV kooslus.
Ehk siis sisse DSL->TG789vn ruuteri suvaline LAN port-> mille taga switch-> mille küljes nii Motorola digiboksid kui ka muu seadmed. Kõik rõõmsasti koos töötamas.

Teemades on käsitletud, kuidas saada uut tarkvara, kuna mõlema ruuteri versioonid on uuesti "beta" testis pisivigade tõttu siis saavad softi samsungi teleri kasutajad või ilusa küsimise peale helpdeski abiga. On toiminud.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 06.11.2013 18:56:29 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
seeru kirjutas:
indrekp kirjutas:

Vabandan kui naisõiguslase tegelast riivasin. Mõte on rääkida kliendikeeles, kui muidu asjadest aru ei saa, siis tuleb leida hea võrdlus mis selgitab asja olemust. Samas jätan teile jällegi valikuvõimaluse kasutada nuppu "ignore user"

Kui sa nüüd siin iroonitsedes mind mõtled, siis mind sa ei solvanud sellega kuidagi.
Lihtsalt lollakaid võrdlusi pole nagu mõtet tuua. Või sul meeldibki Elioni teenust võrrelda vana ja koleda naisega? Siis lase aga edasi.
Heast võrdlusest on asi ikka väga kaugel.
Ja mis asi see kliendikeel veel on?

viimati muutis seeru 06.11.2013 18:58:40, muudetud 1 kord
tagasi üles
Motiv8
Kreisi kasutaja
Motiv8

sõnum 06.11.2013 18:58:13 vasta tsitaadiga

Põhipaketis saab juurde kordustv ja filmiriiuli - mida see filmiriiul sisaldab, tasulisi /tasuta filme?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 13
tagasi üles
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 06.11.2013 19:03:21 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
... kuna mõlema ruuteri versioonid on uuesti "beta" testis pisivigade tõttu ...

Uus saatesari on sündinud - Võimalik vaid Elionis icon_razz.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 06.11.2013 19:06:35 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:
indrekp kirjutas:

Sisutute tsitaatide tegemine on siin foorumis täiesti lubatud ja viimasel ajal täitsa moes, ma tänan icon_smile.gif
tagasi üles
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 06.11.2013 19:12:38 vasta tsitaadiga

Oled neid tõesti siia palju vorpida jõudnud. Paraku on nii, et sinu postitused ühtegi probleemi ei lahenda, ega asju mõistlikult ei seleta. Probleem on ilmselt ka selles, et sa ise ei tunnista ju et üldse mingeid probleeme oleks. Kõik on ju viimasepeal. Elion ikkagi...
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 06.11.2013 19:15:29 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
ivar80 kirjutas:
indrekp kirjutas:

Sisutute tsitaatide tegemine on siin foorumis täiesti lubatud ja viimasel ajal täitsa moes, ma tänan icon_smile.gif

ot:

Indrek, soovitan soojalt järgmist protseduuri:
Loed mingit postitust, tahaks hirrrrmsasti kommenteerida.
Kirjuta kommentaar valmis, eelvaade. Loe läbi.
Jäta see tab või aken lahti ja sirvi foorumit või midagi muud teises aknas/tabis.
Viie minuti pärast tule tagasi eelvaate juurde, loe veel kord läbi. Loe läbi ka vahepeal laekunud kommentaarid.
Kui ikka tahad veel hirmsasti oma kommentaari postitada, siis ...
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 06.11.2013 19:17:19 vasta tsitaadiga

Kas endiselt on digiboxid seerianumbritega seaotud miskite teenustega?
indrpo
HV Guru

sõnum 06.11.2013 19:31:39 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Kas endiselt on digiboxid seerianumbritega seaotud miskite teenustega?

Ma nüüd proovisin eelmainitud soovitust, lugesin mitu korda ja mõtlesin, et ei vasta, aga postitan ikka.

edit:
ot:
Aga siiski, seerianumbrid ei ole seotud millegagi, kliendil käivitub see menüü ja see teenus mis on antud aadressil tellitud.
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 06.11.2013 19:37:35 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

seerianumbrid ei ole seotud millegagi, kliendil käivitub see menüü ja see teenus mis on antud aadressil tellitud.

thumbs_up.gif
aadressi asemel oleks port õigem
EDIT: mul peaks kusagil veel kappide võtmed vedelema, kui kolimistega kaduma pole läinud
EDIT2: läbijooksuga läheb muidugi jamaks, aga generaator on olemas icon_razz1.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
wasist
HV kasutaja

sõnum 06.11.2013 21:11:32 vasta tsitaadiga

Motiv8 kirjutas:
Põhipaketis saab juurde kordustv ja filmiriiuli - mida see filmiriiul sisaldab, tasulisi /tasuta filme?

Umbes 40 filmi mida tasuta võimalik vaadata. Filmid muutuvad ajas.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 9
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 06.11.2013 21:26:23 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
ivar80 kirjutas:
indrekp kirjutas:

Et selle loogika põhjal saame ennustada ka uusNutiTV sattumist "pisikeste" vigade tõttu beetatesti uuesti.

eltso
HV veteran
eltso

sõnum 06.11.2013 21:59:00 vasta tsitaadiga

Kas sellel 4.3 versioonil on mingi uus viga? Eile uuendasin ära ja täna jubedalt hakkis. Samas nett korras, kiirused head. Siis tegin ruuterile resa, muutusteta. Viimases hädas tegin boxile ka resa, sest seda pole nagu kunagi vaja olnud ja nüüd paistab korras olevat jälle.

Edit: Kas kuskil antakse tarkvara uuenduste kohta teavet ka? Selle uuenduse kohta lugesin kogemata siit. Ja see küsimus ka ikka veel õhus, et kas tarkvara uuendust saab kuidagi puldiga ka teha või toimib ainult siis kui juhtme tagant tõmbad boxil?

Edit2: Hakib taas, krt, tigedaks hakkab ajama juba.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
(b)itiboy
HV kasutaja

sõnum 06.11.2013 22:58:25 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:

Tegelikult otseselt uut tarkvara pole vaja, piisab 8.C.D.5 confist 8.4.3W softiga ruuterile.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
jyrisa
HV veteran

sõnum 06.11.2013 23:52:45 vasta tsitaadiga

Kas lähiajal on oodata ka uut digiboksi mis Motorola asendaks? Motorola peal venib uus nutitv samamoodi nagu amino peal venib "vana nutitv" menüü. Muidu oleks uus ehk täitsa mõistlik, aga nüüd pole elamises enam ühtegi digiboksi mis mõistlikult töötaks. Vana lilla menüü jooksis Motorola peal nagu siidi.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 496, 497, 498 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.