praegune kellaaeg 17.06.2025 21:17:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
keiks
HV vaatleja
|
05.11.2013 13:49:06
Miks ei lase läpakas enam fotoka mälukaardilt pilte arvutisse laadida? |
|
|
Eile sisestasin fotoka mälukaardi läpakasse ja annab teate nagu oles see tühi kuigi seal on hunnikus pilte. Milles võib asi olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
05.11.2013 13:55:11
|
|
|
Kas fotoaparaat pilte näitab? Äkki on võimalus kasutada ühendamisel liidesena fotoaparaati, mitte mälukaarti otse?
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
dksvertix
HV kasutaja

|
05.11.2013 14:04:20
|
|
|
Võimalikud võimalused miljonitest võimalustest...
1. Läppari mälukaardilugeja draiver paneb ***.
2. Mälukaart on formateeritud formaati, mida su OS ei loe ilma abivahenditeta.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
keiks
HV vaatleja
|
05.11.2013 14:09:48
|
|
|
Rasmus kirjutas: |
Kas fotoaparaat pilte näitab? Äkki on võimalus kasutada ühendamisel liidesena fotoaparaati, mitte mälukaarti otse? |
Jah fotaks näitab pilte ja sain kah juhtmega nad eile lõpuks läpakasse. Aga lihtsalt ei saa aru millest sellinine problem on tingitud. Samal ajal kadus kah läpakasse ühendatud mälupulfalt piltide folder. Pildid on sealmälupulgal ikka olemas aga lihtsalt läpakast enam seda folderit ei näe. Ma ei tea kas need asjad on kuidagi omavahel seotud aga juhtusid nad sama aegselt. Äkki õnnestus mu lapsel kuidagi mingi plokk kuskil peale panna. Ta vahel vaatab videosid minu läpakast ja võis akki klikkida mingi "linnukese" kuskile.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|