Game preseti muutmine tundub hetkel veidi bugine olevat, ei suuda kuidagi customi peale normali peale saada..
Link HinnaVaatluse serverile: link
Keegi mode või teemaalgataja võiks serveri ka avapostitusse lisada
Kopeerin ka serveri seadistamise nimekirja uuele eleheküljele.
Väike nimekiri asjadest, mis tehtud ning mis ootavad veel tegemist.
NB: Muudatuste jõustumine võtab mõned minutid alati aega, seega koheselt pärast listi uuendamist ei pruugi uuendused veel kajastuda.
Tehtud uuendused
Nimi muudetud: HinnaVaatlus - ALL MAPS CQL & OBLITERATION
Type muudetud: Official -> Ranked
Mängu ticketite arv 100% -> 200%
Map/gamemode rotation: Kõik mapid, gamemode Conquest Large ning Obliteration
Ootab tegemist
Game preset: Custom -> Normal (serverifailide bug ei lase hetkel jäädavalt muuta)
VIP nimekiri toetajatest
Hunnik pisiasju
Muudatused, mis on kahtluse all
Server default otsinguparameetritega leitavaks - serveri seadistuse järgi peaks olema leitav, küll aga peab seda iga mees ise testima.
Lihtsalt leiab üles ka siis, kui otsingu märksõnaks 'hinnavaatlus' määrata.
Gamemodede lisandumiseks andke teada, mida soovite. Kuna kõik moded 32p ei toeta, siis hetkel panin vaid CQL ning Obliteration (1 ring kõiki mape CQ-s, seejärel kõik mapid Obliterationis).
viimati muutis pohmakas, 04.11.2013 16:51:59, muudetud 6 korda
[quote="Avot"]Dave20, vaatasin täpsemalt järgi. Mitte köikke ei tösta ULTRALE! Näiteks MESH QUALITY = medium! Suurem osa ikkagi ULTRA. Ja isegi ambient occlusioni paneb HBAO peale (see sööb minul fps-i) Tavaliselt see on minul OF.
Mina nüüd proovisin veelkord seda GeForce Experience asetusi, vötsin maha ainult selle HBAO = OF (olgu siis suurem osa ULTRA-l, fps pysib 60+)
Võtsin ka selle HBAO maha, kõik muu ultra ja AA8x Nüüd fps kõigub 45-80
Tundub, et kõik pasitab siis norm olevat. Vaatasin veel netis teste ka ja testide järgi ongi keskmine fps 50
Praeguse seisuga sai nüüd toetusi kokku täpselt nii palju, kui vaja!
Loomulikult võib toetajaid endiselt lisanduda, mis siis lisaks rahad nö reservi, ehk järgmise perioodi maksmiseks
Kuna toetuste summa piisav, pole hetkel enam toetustel kindlat summat, kuid teeme nii, et väga väikeste panustega hetkel VIP nimekirja väga pikaks ajama ei hakka
Ahto T*** - Anna mulle teada oma HV ning BF4 nimedest, makse on Sinult laekunud, kuid selgituses kumbagi pole ning ei suutnud praegu ühegi kasutajanimega kokku viia
Võtsin seadetest maha, küll aga ei tea, kas selline muudatus ka restarti vajab. Millalgi teen ilmselt ühe restardi ka veel, niiet siis on kindlasti peal.
Kas enam BF4 Battlelogis ei näe ka serveris olevate mängijate nimesi või ma lihtsalt nii pime/Battlelog kehvasti üles ehitatud, et ma ei näe sellist valikut, kus see peidetud on? Või on Battlelogile tõesti nii suur taandareng tehtud, et nii hulgi võimalusi on maha võetud?
//Lisaks, mis kohe meenub, on ära kadunud minu teada ka ühised sõbrad teise kasutaja profiilis... No nii palju asju lihtsalt eemaldatud Battlelogist võrreldes BF3 omaga. Uskumatu.
viimati muutis Siim159 04.11.2013 18:32:57, muudetud 1 kord
Nii. Sain ka SP-le küüned külge. Profiili läpaka peal jookseb mediumi peal AA ja AO maas 25-55 fps. Low peal sama. Umbes 15 minutit sain mängida, siis crash. Veel 5 minutit ja crash. Proovin uued driverid tõmmata ja vaadata, mis saab.
Enne seda sai mängitud PS3 versiooni. Graafikavahe on suur. Jookseb muidugi stabiilselt, aga see pole väärt seda puldiga mängimist.
Tore näha, et server täis. Vähemalt hetkel mulle näitab nii. Loodame, et kuu aja pärast sama seis. _________________ Steam|Last.fm|
viimati muutis KurjaJuur 04.11.2013 18:56:43, muudetud 1 kord
Nonii seltsimehed, server on olemas, nüüd tuleb vaid hunnik seadistamist teha (kõige lõbusam osa, jeei..). Kuigi hetkel on server täiesti def sätetel ja jookseb seal all maps CQ, siis panen lingi ikkagi praegu siia, soovi korral saab pingi testida jms. Serveri nimi jms on kõik algeline!
Battlefield 4 Server
Server ei ole "hea" server, tundub, FPS droppidest ei saa enam nagu rääkida, pigem FPS-rised on vahepeal mingi 60-70ne peale numbrid nagu 0,1, 2,5 jne on kõik fpscounteris nähtud _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Server ei ole "hea" server, tundub, FPS droppidest ei saa enam nagu rääkida, pigem FPS-rised on vahepeal mingi 60-70ne peale numbrid nagu 0,1, 2,5 jne on kõik fpscounteris nähtud
Vot ei oska öelda, mis praeguses roundis FPS teeb, ma praegu ei mängi enam. Eelmisel mapil jooksis küll väga kenasti ja mängijate arvu, serverist lahkumist ja sisenemist jälgides serveri kala ei tohiks olla, kuna mängijad püsivad.
viimati muutis pohmakas, 04.11.2013 19:20:04, muudetud 1 kord
Lugesin, et sa panid 8.1 peale. Mul nagu sellesse usku ei ole, et see uus win fps dropid ära lapib, pigem nagu parandab stabiilset FPSi
Aga äkki ma eksin, keegi oskab rääkida?
Mul oli päris räige stuttering win7 all, pärast esimest mapivahetust oli iga mõne sekundi tagant 3-5 sekundit koos, nüüd 8.1 all on harva microstuttering.
Lugesin, et sa panid 8.1 peale. Mul nagu sellesse usku ei ole, et see uus win fps dropid ära lapib, pigem nagu parandab stabiilset FPSi
Aga äkki ma eksin, keegi oskab rääkida?
Mul oli päris räige stuttering win7 all, pärast esimest mapivahetust oli iga mõne sekundi tagant 3-5 sekundit koos, nüüd 8.1 all on harva microstuttering.
Peab ikka ka edaspidi win8 peale lükkama, vaatasin just veel mõnda video netis ja võin mängu fps-iga täiesti rahul olla
Keegi välja ei tahagi minna? . Ei viitsi kaua aega queues oodata
Peab vist kah maksma hakkama ,et kiiremini sisse saada
Huvitav kas PS3l ja XBOX360 kah sellised riistvara kalad sees on?
Või DICE teeb seda iga uue mänguga alati meelega ,et rahvas ikka ilusti poodi uue riistvara järgi läheks:)
Ise mängin 2500K ja ühe igivana GTX480ga ning settingud High peal ja FPS stabiilselt 61 mille määrasin selle .CFG failiga.
viimati muutis Misfits 04.11.2013 19:48:10, muudetud 1 kord
Keegi välja ei tahagi minna? . Ei viitsi kaua aega queues oodata
Ju siis on hea server
Alguse kohta ikka väga hea, hetkel 5tk queues
32 on imo hea, eriti praegu, kuna suurtes serverites kipub rohkem crashe olema.
Loomulikult võib millalgi serverit suuremaks teha, kui huvi on ja serverit edu saadab.
ostsin ära, kui nüüd videokaga ka selgusele jõuab siis võiks täitsa nautida. esmalt lykkan vana video 1000 peale ja proovin ära beta jooksis küll sellel
kõige ennem muidugi ootan seda 24 giga allalaadimist, milleks kulub 1h.
76 tunniga.. Jube grindimine peaks ütlema siis.. Spm on ka ulme. Vaadates eelmiseid mänge, on map sama koguaeg. Etsiis pmst. nagu räme grind. Map on nagu 64 mängijaga metro, nagu aru saan ?
76 tunniga.. Jube grindimine peaks ütlema siis.. Spm on ka ulme. Vaadates eelmiseid mänge, on map sama koguaeg. Etsiis pmst. nagu räme grind. Map on nagu 64 mängijaga metro, nagu aru saan ?
No päris metro ei ole, aga 64 mängijaga on üks clusterf küll see Op Locker!
No päris metro ei ole, aga 64 mängijaga on üks clusterf küll see Op Locker!
Usun Endal mängu veel käes ei ole, aga sel nädalal kindlasti. Ei kujuta ette, kas metro on siis paremaks tehtud clusterfuck suhtes ka ? Või ikka sama brainless killing ?
üks glitchis endale max leveli..nägin mingit screeni kus tüüp mängis rushi ja sai muuhulgas ka mingi valemiga conquesti service stari.. mängu lõpus oli 1 kill ja 11k spm..go figure.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.