Seekord jäi märkamata kus oleks see linnuke olnud, järgmisel uuendusel olen põhjalikum. Ehk sinna express installi alla topitud.
Express installi all, jah.
Vaikselt tegelen serveriga nüüd.
Väike nimekiri asjadest, mis tehtud ning mis ootavad veel tegemist.
NB: Muudatuste jõustumine võtab mõned minutid alati aega, seega koheselt pärast listi uuendamist ei pruugi uuendused veel kajastuda.
Tehtud uuendused
Nimi muudetud: HinnaVaatlus - ALL MAPS AND GAMEMODES
Type muudetud: Official -> Ranked
Mängu ticketite arv 100% -> 200%
Ootab tegemist
Server default otsinguparameetritega leitavaks
Game preset: Custom -> Normal
VIP nimekiri toetajatest
Map/gamemode rotation
Hunnik pisiasju
viimati muutis pohmakas, 04.11.2013 16:27:35, muudetud 2 korda
Kas teil töötab War Tapes audio normaalselt? Mul tekib kohe mingi jube taustamüra mis on taustal kogu aeg. Muidu helid meeldivad war tapes rohkem kui hi-Fi ainult see taustamüra häirib.
Kas teil töötab War Tapes audio normaalselt? Mul tekib kohe mingi jube taustamüra mis on taustal kogu aeg. Muidu helid meeldivad war tapes rohkem kui hi-Fi ainult see taustamüra häirib.
Minul töötab korralikult.
Võid igaksjuhuks proovida sama fixi, mis heli kadumisele oli:
Võta tekstitöötluse rakendusega lahti C:\Documents\Battlefield 4\Settings\PROF_SAVE_profile.txt ning määra GstAudio.AudioQuality väärtuseks 4
Seekord jäi märkamata kus oleks see linnuke olnud, järgmisel uuendusel olen põhjalikum. Ehk sinna express installi alla topitud.
Express installi all, jah.
Vaikselt tegelen serveriga nüüd.
Väike nimekiri asjadest, mis tehtud ning mis ootavad veel tegemist.
NB: Muudatuste jõustumine võtab mõned minutid alati aega, seega koheselt pärast listi uuendamist ei pruugi uuendused veel kajastuda.
Tehtud uuendused
Nimi muudetud: HinnaVaatlus - ALL MAPS AND GAMEMODES
Type muudetud: Official -> Ranked
Ootab tegemist
Game preset: Custom -> Normal
VIP nimekiri toetajatest
Map/gamemode rotation
Mängu ticketite arv 200% peale
Hunnik pisiasju
Ticketeid võiks olla rohkem küll kui stock. Muidu läheb maru kiireks see mapi rotatsioon.
pohmakas kui palju sul hetkel toetajaid koos on?
Võibolla tuleks ka mõni õhtu mängu, ja rahaliselt olen ka valmis toetama.
Endal niipalju, et kui siin nädalavahetusel sai mängitud, siis tuli ka suht palju kokkujooksmisi ette, kohati ei saanudki aru kumb siis nüüd kokku jooksis ka server või mäng lihtsalt.
Mõned korrad mängus pilt hangus ja viimane heli jäi kordama.
Aitas ainult task manager ja end process.
Kuna hetkel elan belgias siis olen enamasti mänginud saksa/hollandi/UK ja vist ühes rootsi servus. _________________ Don't be so open minded, your brains will fall out
pigem võiks tiketeid vähem olla, kuni dice mängu korda saab.
liiga sagedasti läheb progress kaduma crashide tõttu... _________________ ★Hommik on õhtust kainem ...Aegopodium!
on keegi proovinud, kas see Reserved Slots töötab ka korralikult?
Et kui rahvas on queues ning selle nimekirja inimene connectib, hüppab ta kohe ette seal queues esimeseks või suisa kickib kellegi automaatselt välja ja joinib?
Eile veel mul ei töötanud ükski variant.
Seda saab serveri seadetest muuta. Süsteem siis kickib non-VIP mängija serverist ja olenemata queue suurusest laseb VIP-il serveriga liituda.
pohmakas kui palju sul hetkel toetajaid koos on?
Võibolla tuleks ka mõni õhtu mängu, ja rahaliselt olen ka valmis toetama.
Hetkel on toetajaid nii palju, et varsti saab kolmekuulise perioodi rahalist toetust vähendada ning järgmiseks perioodiks reservi jätta. Täpsemad summad arvutan välja siis, kui toetajate arv sinnamaani jõuab.
hempadonok kirjutas:
pigem võiks tiketeid vähem olla, kuni dice mängu korda saab.
Kuna uus serveripatch peaks kohe-kohe tulema, siis hetkel seadistan siiski 200% peale. Kui tõesti asi ei toimi nii, siis saan muuta seda.
StarLight kirjutas:
Selle serverimajanduse võiks kolida --> siia VMT alla , kogu info ja muu majandusega.
Samuti võiks olla:
FF -> ON
Reg. Health -> OFF
VMT alla võiks tõesti serveri info ajada, selleks tuleb ühendust võtta teema algatajaga, kasutaja Killerwave, ning paluda tal vastavad muudatused teha.
FF osas mõtleb veel, kuna by default 3 teamkilliga saab kicki ning kolme kickiga saab bänni, seda ka VIPide puhul. Reg.Health variandi võtan kaalutlusele. Elude mittetaastumine lisaks veidi rõhku tiimitööle, mis oleks hea.
viimati muutis pohmakas, 04.11.2013 16:14:07, muudetud 1 kord
ranekas, mida see lyhend tähendab: raptr-il ?
Minul vahest raskusi nende lyhenditega
Dave20, proovisin just GeForce Experience programmi ja see tahab minul tösta highi pealt ultrale. Ja siis kukub küll fps alla 60. Nii, et see on ka yks "puudulik" program!
Minu videkaardil GTX580 mälu ainult 1570 !!!
Huvitav kuidas sul highilt ultrale tahab tõsta, mul vastupidi tahab igas mängus ultra maha võtta
Ja kuidas sa GTX580 kaardiga nii hea fpsi saavutad? Äkki mu arvutil midagi viga
Dave20, vaatasin täpsemalt järgi. Mitte köikke ei tösta ULTRALE! Näiteks MESH QUALITY = medium! Suurem osa ikkagi ULTRA. Ja isegi ambient occlusioni paneb HBAO peale (see sööb minul fps-i) Tavaliselt see on minul OF.
Mina nüüd proovisin veelkord seda GeForce Experience asetusi, vötsin maha ainult selle HBAO = OF (olgu siis suurem osa ULTRA-l, fps pysib 60+)
Kysimus köigile: Miks paljud töstavad just selle MESH QUALITY ultrale? (vastupidi automaatsetele asetusetele).
Vahest jääb ka arusaamatuks videokaartide hinnad? Vaatan siin: http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html
minu GTX580 maksab seal 10e rohkem, kui GTX770? Kas teevad osad jupid uutele kaartidele "papist", et hinda alla saada ja pärast ongi probleeme (see on nali)
viimati muutis Avot 04.11.2013 16:26:48, muudetud 1 kord
Kysimus köigile: Miks paljud töstavad just selle MESH QUALITY ultrale? (vastupidi automaatsetele asetusetele).
See mõjutab kui kaugelt hakatake objekte joonistama, samas mis Arma-s Draw Distance. _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.