praegune kellaaeg 23.06.2025 13:45:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Shadow002
HV vaatleja
|
03.11.2013 01:41:46
Küsimus HDD kohta |
|
|
Ostsin omale uue arvuti, vana annan ära. Kas nii saab teha, et ma võtan lihtsalt oma HDD ketta ära ja panen sõbra oma sisse, et siis on tal kõik oma vanad asjad arvuti alles sama kohapeal? Minu vanal oli algselt Windows 7 peal ta sellel arvutil, mis ta igapäevaselt kasutab arvutil on XP.
Või saab ühendada mõlemad HDD arvutiga ja siis ta saab ise valida, kas kasutab Windows 7 või XP'd?
Või tuleb pikka teed pidi minna, et ma pean windows 7 oma HDD pealt maha võtma ja siis XP peale panema(sest ta tahab ikka XP'd kasutada) ning siis alles driverid ja tema failid peale panema?
|
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
03.11.2013 01:58:21
|
|
|
Jäta see oma ketas sisse, ja lase xp peale.
Seejärel ühenda tema xp-ga ketas külge ja tõsta sealt tema failid ümber, mida ta alles tahab jätta.
Operatsioonisüsteem on küll ainult kõvaketta peal, aga töötab koos selle riistvaraga, mis tema külge installimise ajal ühendet on. Kui piisavalt erinev masin on, siis enam käima ei lähe või... ütleme, et "töötab halvasti".
On osad nipid, mida kasutada kui tahta suvalisele rauale juba installitud windowsiga ketast külge ühendada, aga ma ei tea, kas seda xp puhul ka teha saab (ise olen 1x seitsmega teinud) ja see tõenäoliselt ei tasu seda nikerdamist ära, mugavam on sinu ketas sisse ja tema failid ümber tõsta.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
03.11.2013 03:09:12
|
|
|
proovida võib sõbra kettaga xp su kastis käivitada.
enne kui ta seda enda kastist võtab las avab device manageri ja kustutab ide-ata/atapi controllers alt kõik mis seal hetkeseisuga olemas,
primary/secondary channel ata/ide/ahci jms, siis winxp kinni ja hdd uue kasti sisse.
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
1 :: |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shadow002
HV vaatleja
|
03.11.2013 23:25:58
|
|
|
Otsustasin teha pigem seda mida ma olen varem teinud, ehk panin oma vanale arvutile windows xp peale ja siis kopeerisin failid sõbra arvutist oma vanasse arvutisse. Aga tekkis küsimus, kui ma võtan nüüd sõbra arvutist HDD ketta ja panen oma vanasse arvutisse, kas see siis töötab seal või tuleb ikka mingit setingud kusagil muuta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
04.11.2013 00:02:56
|
|
|
Minu pakkumine on, et tõenäoliselt ei tööta, aga võid proovida. Kustuta enne device managerist seaded ära ja vaata, kas läheb käima, kas läheb safemodes käima (F8) ja kui läheb, siis kas on ka stabiilne.
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111109074123AAHn676
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
3 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|