praegune kellaaeg 18.06.2025 13:38:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
igavik28
HV vaatleja
|
01.04.2010 10:15:06
tomtom ONE |
|
|
mure selline, et kui ma seadme ostsin, siis toimis kõik uuendused ja muud... nüüd vahepeal ei kasutanud ja vahetasin ka arvutit, pannes selle seadme sinna taha, installisin tomtom kodulehelt mingi proge ja tegin nagu kõik uuendused läbi ja mis selgus peale seadme sisselülitamist- kõik kaardid on kadunud. muidugi ei olnud mul tehtud arvutisse koopiat seadmest ja nüüd ongi jama käes. olen proovinud netist otsida erinevaid kaarte, et kuidagi asi uuesti toimima saada, aga ei midagi... paluks nüüd tarkade abi, kas sellega saab üldse midagi teha, või peab maksma uue kaardi eest...
|
|
tagasi üles |
|
 |
tossakas
HV vaatleja

|
01.04.2010 11:40:33
|
|
|
Äkki räägid oma seadmest lähemalt! TomTom One'sid mitut erinevat versiooni - sisemise mäluga, mälukaardiga jne. Kas navigeerimiskaart oli sul seadme mälus või mälukaardil. Kui ühendad TomTom arvutiga, kas näitab, et seadme sees on andmed säilinud või kõik kadunud?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
igavik28
HV vaatleja
|
01.04.2010 12:55:49
|
|
|
tegemist siis selle seadmega http://www.photopoint.ee/et/toode/12925/tomtom-one-europe-31#long
mälukaarti tal eraldi ei ole, seega eeldan, et siseminemälu ja seegi suht väike.
ma ei tea, kas võis see tõmmatud programm midagi seal teha, või siis ise tõesti vajutasin kusagile, mis kogu kaardinduse hävitas. kui ühendan seadme arvutiga siis saan seal küll nt auto sümbolit muuta jne jne aga kaarte pole ja kui panen seadme käima, siis tuleb kiri, et kaarte ei leita!!!
ja muidu tundub, et teised asjad seadmes on alles...
|
|
tagasi üles |
|
 |
tossakas
HV vaatleja

|
01.04.2010 13:53:45
|
|
|
Hea asi on siis see, et tõenäoliselt tegemist tarkvaralise probleemiga ja seda saab tavaliselt lahendada. Tartus saaksin ise aidata, teistes kohtades ehk leiaks mõne kontakti. Huvi korral kirjuta privasse!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
LM
HV vaatleja

|
02.11.2013 11:00:08
|
|
|
Sarnane aparaat sarnane probleem... oleks vaja infot kuidas sai toimima saaks...
_________________ mmöhh Loll nagu laua jalg...
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|