Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
WäntWõll
make.believe

|
17.10.2013 23:56:04
|
|
|
Tellisin jupid millel oli kirjas 3-7 päeva, muidugi läks 7 päeva mitte 5
Milleks kasutada vahemikku kui tegelikult asi ei tööta
Ütle ära et enne 7-t päeva ei toimu halligi, ei ole vaja kõvatada.
Maksab adekvaatsus
Ülejäänud sajad kui mitte 1k lähevad 1a.ee poole tulevikus.
Vingun kuna olen tegelikult ka pettunud ja pole tellinud 1,25€ haaval
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
17.10.2013 23:59:02
|
|
|
WäntWõll, jupid tellitakse ju laost ning ladude tarne toimub kindlatel aegadel.. Kui on öeldud 3-7 päeva, siis ma eeldan, et toimibki nii, et näiteks kolm päeva hiljem tellinuna oleksid kätte saanud näiteks nelja päevaga.
Lisaks ei ole nad lubatu vastu sugugi eksinud, vahemik on ju põhjusega.
_________________ Dima oli siin |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
0 :: |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.10.2013 00:00:46
|
|
|
WäntWõll, No ise teise firmaga samasse orki lennanud. Kirjas oli 10-15 päeva ja kätte sain 15 päeva keskpäeval, seega kaheteistkümnendal tunnil nö. Kui arvestada veel nädalavahetused kah sisse läks ligi kuu. Aga ega enam ei telli sealt kah. Eks näis kuidas AT-ga läheb. Kaup esinduses olemas ja sai DPD kuller valitud. Tehniliselt on kõik õige isegi kui kätte saad seitsemndal päeval, aga meeldiv see just pole jah.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
18.10.2013 00:06:45
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Tehniliselt on kõik õige isegi kui kätte saad seitsemndal päeval, aga meeldiv see just pole jah. |
No ega vahemik 3-7 päeva pole antud selle mõttega, et vennad kuus päeva sügavad mune ja seitsmendal panevad teele - toovad ära..
Mis nad siis tegema peaks kui reaalne tarnevahemik ongi 3 KUNI 7 päeva..
Panevad ajaks 5 - 15 tööpäeva, ning reaalselt toovad mõnikord kaks päeva varem, kuid kunagi mitte üle poole lubatud ajaga?
Kas nii oleks siis parem?
_________________ Dima oli siin |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
18.10.2013 00:08:01
|
|
|
WäntWõll, 3-7 on minuteada saksa kaubad ja seal on asi logistikas kinni - Alused tarnitakse tavaliselt E, K, R ja tulevad ~3 päeva. Kui tellid esmaspäeva õhtul, siis läheb ta teele alles kolmapäev ja eestisse jõuab reede ja sealt alles edasi sinule. Tellid esmaspäeva hommik, siis läheb peale lõunat teele ja kui ise ära korjad, siis on võimalus, et saad kolmapäeva õhtu AT-st kätte...
Ma ei tea milles sa pettunud oled või mis adekvaatsusest sa räägid, tegemist on reaalse vahemikuga, mis ei sõltu AT töötajatest... Paremini saad vaid kulleriga 10-25 euro eest pakk. Sellised saksa tellimused paljudes kohtades üldse 1-3 nädalat ju.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.10.2013 00:16:18
|
|
|
jt234 kirjutas: |
Tomorrow kirjutas: |
Tehniliselt on kõik õige isegi kui kätte saad seitsemndal päeval, aga meeldiv see just pole jah. |
No ega vahemik 3-7 päeva pole antud selle mõttega, et vennad kuus päeva sügavad mune ja seitsmendal panevad teele - toovad ära..
Mis nad siis tegema peaks kui reaalne tarnevahemik ongi 3 KUNI 7 päeva..
Panevad ajaks 5 - 15 tööpäeva, ning reaalselt toovad mõnikord kaks päeva varem, kuid kunagi mitte üle poole lubatud ajaga?
Kas nii oleks siis parem? |
Nagu ma juba ütlesin ma saan aru, aga see ei tähenda, et see meeldib mulle. Ja minu puhul selle teise firmaga oligi nii, et sügati paar nädalat mune ja ei tahetud laost ära tellida, sest oodati, et äkki keegi veel tellib ja siis saab korraga mitu asja ära tuua (kulude kokkuhoid transpordilt). Ilmselt keegi ei tellinud ja lõpuks vaatasid, et peab ikka ära tellima muidu tähtaeg kukub
Kauba kätte sain, siis soovitasin ka, et loogu siis premium kättesaamise teenus, kus koheselt laost tellimise kulud tulevad kliendi kraesse. Saksa puhul need olenevalt kaalust eriti üle 30€ poleks niikuinii.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
18.10.2013 00:25:22
|
|
|
Tomorrow, AK ajast tean, et väikeseid asju telliti ka GLS pidi, mis läks välja iga päev, aga tihtipeale vedeles poola transiitlaos 2-3 päeva ja oluliselt kiiremini ikka kohale ei jõudnud... mõni imejuhus oli kus saksast eestisse saabus kahe päevaga. Oleneb kas need tooted on üldse sealt laost, mis ma mõtlen - kui on, siis sealt saaks vabalt kauba ka 1 päevase kullerteenuse lasta saata, aga selliseid asju pole võimalik ju veebilehele välja panna, kuna iga ladu kasutab erinevat transiitfirmasid ja kullerpakkidel on hinnad vastavalt kaalule/suurusele 20-50 eurot...
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutitark
HV vaatleja

|
18.10.2013 07:38:51
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
Tellisin jupid millel oli kirjas 3-7 päeva, muidugi läks 7 päeva mitte 5
Milleks kasutada vahemikku kui tegelikult asi ei tööta
Ütle ära et enne 7-t päeva ei toimu halligi, ei ole vaja kõvatada.
Maksab adekvaatsus
Ülejäänud sajad kui mitte 1k lähevad 1a.ee poole tulevikus.
Vingun kuna olen tegelikult ka pettunud ja pole tellinud 1,25€ haaval |
üks jupp oli tarneajaga 3-7 tööpäeva. tellimus oli makstud 11.10, ja meie poolt tellimus kullerile üle antud 17.10, ehk läinud max 5tp. milles probleem?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
18.10.2013 07:47:08
|
|
|
Transpordis on 1-2 päeva ok eksimus, selle üle viriseda...no ma ei tea
Selleks ongi vahemik...
Galador näiteks märgib arvele üldse + mingid päevad juurde, aga reaalselt toob selle 3-7 päeva puhul 3-4-ga. Aga kindlasti on 10-st ostust üks paar päeva üle.
Võib ju ise ka Saksast tellida... tarneaeg 1-2 nädalat ja lollid türklased laos
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
18.10.2013 08:48:15
|
|
|
c'mon see on ju tüüpilise hinnavaatleja hala. Ma saaks aru kui oleks mingi 10 päeva läinud...aga ei..asi lubatud vahemikus ...i dont want to live this planet anymore
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
18.10.2013 13:26:11
|
|
|
tsitaat: |
üks jupp oli tarneajaga 3-7 tööpäeva. tellimus oli makstud 11.10, ja meie poolt tellimus kullerile üle antud 17.10, ehk läinud max 5tp. milles probleem?
|
Ei tea, mina sain täna hommikul kullerilt asjad kätte seega läks 7p+ 12H .
Minu point oli selles, et ajad võiksid olla kuvatud reaalsed kättesaamise ajad ostja poolt vaadatuna. Pigem pikem tähtaeg aga kui saab varem on tore ja selle üle keegi ei nurise vist.
Kuidas ja kust tuuakse ei olegi teema ja see on teada, et autod sõidavad ja pühap ei liigu midagi ning kulleril läheb üks päev asjade logistikale jne.
Aga OK, rohkem ei hala, kuna tundub et soovin näha võimatut
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
18.10.2013 13:30:43
|
|
|
jutt on ju tööpäevadest alati, mitte nädalapäevadest. kui sa eelmine reede maksid ja täna said kätte, siis seega 5 tööpäeva läkski ju.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
18.10.2013 19:33:55
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
tsitaat: |
|
Ei tea, mina sain täna hommikul kullerilt asjad kätte seega läks 7p+ 12H .
Minu point oli selles, et ajad võiksid olla kuvatud reaalsed kättesaamise ajad ostja poolt vaadatuna. Pigem pikem tähtaeg aga kui saab varem on tore ja selle üle keegi ei nurise vist.
Kuidas ja kust tuuakse ei olegi teema ja see on teada, et autod sõidavad ja pühap ei liigu midagi ning kulleril läheb üks päev asjade logistikale jne.
Aga OK, rohkem ei hala, kuna tundub et soovin näha võimatut  |
Jutt kulla mees käib ikka tööpäevadest. Kuna Reedel poolest päevast enam keegi kuskil eriti ei liigu siis reaalselt läkski sul suht punktipealt 5 tööpäeva nagu sai öeldud. Kedagi pole petetud kuna kodukal ongi kirjas, et 3-7 tp - ehk tööpäeva. Kaup jõudis AT meeste kätte 5 tööpäevaga ning sai nende poolt kullerile üle antud. Kõik toimus nii nagu sina reaalselt siin soovisid, et 5 päevaga oleks kaup olemas.
Kulleriteenuse töö pole enam AT asi otseselt. Ma olen ka pakke tellinud, mis jõudnud reede päeval kohale ning lubatud tarne-ajaga. Kuid kuna kullerifirma oli selleks nädalaks töö lõpetanud siis pidin esmaspäevani ootama kuna ise järgi ei viitsinud minna. Sellises olukorras pole süü enam arvutifirmal kuna nendepoolne tarne on tehtud kõik õigesti ja klient on oma teavitused suure tõenäosusega saanud.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 889 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutitark
HV vaatleja

|
21.10.2013 07:20:24
|
|
|
von Wu kirjutas: |
Kas Aerocool DS korpus on plaanis müüki võtta? |
hetkel pole veel saadavust, huvitav korpus, kindlasti tuleb meie valikusse
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
23.10.2013 00:14:14
|
|
|
Huvitav. Neljapäeval tellisin ja eile (Teisipäeval) sain kätte. Seda veel kauba puhul, mis oli kohapeal olemas. Aitab jamast. Järgmine kord asi on kohapeal, siis lähen ise järgi. Säästab ligi nädala. Jah - mahtus küll lubatud 5 tööpäeva sisse, aga ma ei tea kuidas minul alati "veab" nende tarneaegadega
Ehk siis ligi nädal, et toimetada üks asi ühest tallinna otsast teise
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
26.10.2013 11:20:21
|
|
|
//EDIT: Võtan küsimused tagasi, sain juba meili teel pmst vastused kätte.
viimati muutis Siim159 28.10.2013 17:54:47, muudetud 4 korda |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mask
HV Guru

|
26.10.2013 11:28:32
|
|
|
Siim159 Neid asju võiks ju kohe otse neilt küsida meili või helistades, milleks seda teha läbi selle foorumi?
|
|
Kommentaarid: 521 loe/lisa |
   |
434 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
26.10.2013 12:55:46
|
|
|
Siim159, kõvaketast saad ilmselt vahetada, prose kohta oleksin skeptiline. Mask'i tähelepanek samuti omal kohal.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
26.10.2013 14:19:20
|
|
|
Võta i7 ja rahu majas.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
26.10.2013 15:26:26
|
|
|
Tegu niigi kõige madalama otsa i7'ga, millel pole nelja tuuma.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
imthedevil
HV kasutaja
|
31.10.2013 13:44:38
|
|
|
Räägin siis oma seiklusest Arvutitargaga. Kolmapäeval tellisin (tellitav 2-4 tp) arvuti jupid järelmaksuga. Ütlesin, et soovin kasutada nende järelmaksu kampaaniat, mille järgi on järelmaksu intress üliõpilastele 5% aastas. Saadeti siis mulle leping, kus esimese asjana märkasin, et intressiks on märgitud 22%. Saatsin lepingu tagasi ja palusin see ära muuta. Sain uue lepingu, mida lugesin põhjalikumalt, seal nägin, et nii aadress kui ka postiindeks olid valed, kuigi minu saadetud kirjas olid need õiged. Saadeti järjekordne leping, mille ma siis allkirjastasin ja neile tagasi saatsin. Klienditeenindus oli kiire täpselt selle hetkeni, kuni ütlesin, et raha on makstud, edaspidi võttis kõigele vastamine pikalt aega.
Reedel helistasin, et küsida, kaugel seis on ja vastat, et teisipäeval peaks kaup kohale jõudma. Teisipäeva õhtuks polnud midagi kuulda olnud ning helistasin Magistrali, kuhu oli kaup tellitud. Seal öeldi, et kaup on kohal küll, kuid kesklinna esinduses ning mulle jäi mulje, et sinna nad selle tellisidki. Jõudsin siis napilt enne sulgemist kohale ja sain kauba kätte. Kuna arvet polnud veel selleks hetkeks ikka saanud, siis küsisin ka seda. Klienditeenindaja ütles, et just saatis selle meili peale, kuid minuni see ei jõudnud (kontrollisin ka spam kausta), sain arve alles järgmisel päeval uue küsimise peale. Kõige tipuks tuleb nüüd välja, et mulle anti vale emaplaat ja ma pean kogu arvuti jälle laiali lammutama ja emaplaadi neile tagasi viima. Seekord jäi küll paha maitse suhu sellest kõigest. Igal sammul pandi millegagi pange ja nüüd pean mina nende pärast tõmblema.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
tondu
HV kasutaja
|
02.11.2013 12:08:29
|
|
|
hey!
Ostsin Videokaardi ~350, mis tuli tagastada, kuna oli defektiga. Nimelt siis mälud vigased. Kõik tore ja ilus ju saab järgmise ja terve.
Läks aga nii, et Eestimaal ei olnud seda kaarti ja vahepeal hinnad tõusid ning Arvutitark ei ole enam nõus uut andama, kuna hinnad on vahepeal tõusnud. Jutt käib siis ASUS matrix platinumist.
Miks mul sitamaitse suus on? Vaadake, kui ostan asja, siis suva, et hind langeb või aasta pärast saan sama asja garnatiist, mis vahepeal hinnalanguse üle elanud ja 2x odavam.
Mitte ma ei saa poest asja, mis maksab sama palju.
Teiseks: pean ise asja taga ajama, et teada mis toimub . Viisin kaardi esmaspäeval ja täna reedel kell 16.00 helistan ja küsin mida ja kus. (OLEN ja olin nõus maksama 12.- raha, et saaksin eelisjärjekorras.)
Kolmandaks: LUBATI, ET TELLIME UUE JA KÕIK OK. Aega läheb 2-7 päeva.
Epiloog: nüüd on mul masinas emotsioonivaba kaart, rumm hakkab varsti otsa saama, loodan tõsiselt, et müügijuht saab miinus 100 raha palgapäeval, et ei viitsinud kliendiga suhelda.
Stsenaarium kaks: Hakkan ise hoopis asju müüma HVs või uues Magistrali keskuses. Ning oman oluliselt paremaid ostujuhte.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noormees16
HV kasutaja
|
02.11.2013 14:21:19
|
|
|
tondu kirjutas: |
Stsenaarium kaks: Hakkan ise hoopis asju müüma HVs või uues Magistrali keskuses. Ning oman oluliselt paremaid ostujuhte. |
+1
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |