|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
indrpo
HV Guru
|
29.10.2013 17:17:47
|
|
|
| Peaks üldse imestama, et need Aminod veel elus on. Kes teist kastutab arvutit või telefoni aastast 2004-5 mil amino boks loodud on. Elion kasutab neid oma võrgus siis iptv turuletuleku algusest aastast 2006.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
29.10.2013 17:22:19
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| Peaks üldse imestama, et need Aminod veel elus on. Kes teist kastutab arvutit või telefoni aastast 2004-5 mil amino boks loodud on. Elion kasutab neid oma võrgus siis iptv turuletuleku algusest aastast 2006. |
Ma kasutaks seda 530`et siiani heameelega, kui poleks ära korjatud...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 29.10.2013 17:22:57, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
29.10.2013 17:22:42
|
|
|
| Kiirus on sama, aga vähemalt vabastab sessiooni ära kui box välja lüitada.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
29.10.2013 17:23:24
|
|
|
Arvuti ja telefon ei ole ju sobivad võrdluseks, sest üks on väga kiiresti uuenev ja teine on kaasaskantav seade (kui juttu on mobiiltelefonist).
Õigem võrdlus oleks amino vs teler näiteks ja ma võin kohe öelda, et mu mõlemad telerid on aminotest vanemad, siiani täitsa töökorras, samas ühel aminol on toiteadapter läbi läinud.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
29.10.2013 18:45:14
|
|
|
| Peaks üldse imestama, et need Aminod veel elus on. Kes teist kastutab arvutit või telefoni aastast 2004-5 mil amino boks loodud on. Elion kasutab neid oma võrgus siis iptv turuletuleku algusest aastast 2006. |
Ei ole ilmselt võrreldavad. Kuigi mu hetkel kasutatav Nokia 6020 sellesse ajajärku ilmselt jääb, olen selles osas pigem erand. Mu mitte laia ekraaniga T61 vist jääb ka sinna ajajärku ja ei näe põhjust vahetust tahta ning leiab neid vanemaidki küll ja küll.
Kellele sobib, saab hakkama. Pigem oleks võrreldav, kui tuleks välja selline uus versioon internetist või andmesidest, et vanad arvutid ja op süsteemid sellega enam ei toimiks ning peaks uued ostma või vähemalt uue klaviatuuri vähemate klahvidega...
Telepildi osas on aga nii, et paljud vaataks veel antenniga analoogsignaali, kui seda jõuga kinni keeratud poleks
|
|
| Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
29.10.2013 19:00:50
|
|
|
Ära nüüd Elioni nii hüper-super innovatiivseks ja trendiloojaks ka pea, tegu on televisiooniteenusega, võisite küll siin esimesena IPTV-ga välja tulla, aga mis edasi?. Ma võin käe püsti ajada et mul on kahes kohas amino taga telekad, mis pärinevad 90ndate lõpust ja ei näita mitte mingit moodi vananemise märke, nii et mis sellel 2006 aasta Aminol niiväga vananenud on? Kui natuke provotseerida, siis küsiks pigem teistpidi - aga mida on Elion just selle TV-teenuse osas üldse nii kapitaalselt uuendanud, et Amino järsku enam ei kõlba? Enamus edastatavat sisu on endiselt SD kvaliteedis, niikaua kuni te vähemalt kõiki põhipaketi kanaleid ei suuda täielikult HD-s kohale tuua, pole need loetud HD kanalid mingi argument. Digiboksi salvestamist te käima ei saanudki. Krüptosüsteemid on teie enda traagika, see kasutajat ei puuduta. Kõik salvestamised ja järelevaatamised on serveripoolne võimekus. Mingid täiendavad teenused - millised, isegi interneti ja albumi võimekused ratsiti mingil hetkel välja (mitte et ma neid kunagi kasutanud oleks)? Menüü ümberdisainimine ja vangerdamine kanalite ning pakettidega? Oleme nüüd ausad, mitte sittagi pole tegelikult muutunud, peale PR-loba...
viimati muutis pppd 29.10.2013 19:02:06, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
29.10.2013 19:02:05
|
|
|
| sosssepp kirjutas: |
Telepildi osas on aga nii, et paljud vaataks veel antenniga analoogsignaali, kui seda jõuga kinni keeratud poleks  |
Analoog keerati kinni, aga digiTV levis paralleelselt analoogiga mitu aastat. Ühel hetkel lihtsalt oli aeg analoog sulgeda, mis loomulikult tuli suuremale endamusele üllatusena ning edasi jäi vaid digiTV. Levira edastab Eestis digiTV-d.
Digipilti saab täpselt samal viisil kasutada nagu ka analoogi. Vahe vaid selles, et digipildi kvaliteet on parem. Digipilti loomulikult ei edasta vanad analoogseadmed, aga kui telekal on digiTV-tuuner olemas või arvutis TV-tuuner suudab digit mängida, siis mingit probleemi pole. Uutel telekatel on vajalikud seadmed üldjuhul olemas, seega ...
Lugedes Elioni teemades kasutajate "üllatust", et menüüdes kuskil nurgas mängib TV, kuhu saab kiiresti naasta või vingumist, et ei saa numbreid kasutada või arvutiga ei saa TV-d vaadata - nuta või naera selliste piirangute üle. Kogu aeg olen vaadanud TV-d arvutist. Energia kokkuhoid, teleka ostmiseks kuluva raha kokkuhoid, pole vaja mingeid bokse või lisapulte jne.
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
29.10.2013 19:04:00
|
|
|
| tsitaat: |
Kogu aeg olen vaadanud TV-d arvutist. Energia kokkuhoid, teleka ostmiseks kuluva raha kokkuhoid, pole vaja mingeid bokse või lisapulte jne.
|
Aga siis peab ju iga päev arvut käima koguaeg kui telekat tahad vaadata.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
29.10.2013 19:06:50
|
|
|
... tänapäeval ei aegu asjad enam lihtsalt seepärast, et nad on vanad, kui nende funktsionaalsus on vajadustele vastavalt endiselt kasutatav, siis võib seade olla veel palju-palju vanem. Amino funktsioon on näidata pilti, sellega saab hakkama praktiliselt sama hästi, kui turule tulles ja on seetõttu täiesti kasutav ruumides, kus pole teleka vaatamine primaarse tähtsusega a'la köök, garaaž, mingid olemruumid. Miks ma peaks raiskama sellistes ruumides üle 100€ lihtsalt seepärast, et Elion arvab Amino olevat ajast aja arust ? Ajaga kaasas käimine ei tähenda vaid ohjeldamatut uuendamist ja kõige vana mõtlematut kõrvale heitmist sest see oleks täiesti tarbetu ja põhjendamatu raiskamine, vähemalt kliendi jaoks ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
29.10.2013 19:13:29
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
| tsitaat: |
Kogu aeg olen vaadanud TV-d arvutist. Energia kokkuhoid, teleka ostmiseks kuluva raha kokkuhoid, pole vaja mingeid bokse või lisapulte jne.
|
Aga siis peab ju iga päev arvut käima koguaeg kui telekat tahad vaadata. |
Selle 20 sekundit kannatan ära. Pealegi niikuinii käin netis, vaatan kirju jne.
Tegelikult vaatan TV-d vähe. Enamuse ajast see vaid töötab taustal ning kui parajasti kõlavad uudised või ilmateade (kui seda vaja), siis avan akna ja vaatan.
Ringvaadet näiteks ei viitsiks kogu saadet vaadata, et näha huvitavaid osi. Hoian vaid kõrvad kikkis, millal see saateosa mängima hakkab ...
Netis ei viitsi saateid vaadata. Kui, siis ainult siis, kui midagi huvitavat on, mis jäi vaatamata ...
Aga Elion võiks kliendile müüa või anda uusi seadmeid tõesti vaid siis, kui neid tõesti tarvis läheb, mitte, et seade on näiteks üle 5 aasta vana ning just selle asjaolu pärast peaks seadme vahetama.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
29.10.2013 19:30:22
|
|
|
LiivaneLord, sa lastetu poissmees ju. Kujutad ette perekonda mingi 15-20" ekraani ees telekat vaatamas
Ma saan aru, et su oma mätas on jube hea...
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
29.10.2013 19:51:29
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
LiivaneLord, sa lastetu poissmees ju. Kujutad ette perekonda mingi 15-20" ekraani ees telekat vaatamas
Ma saan aru, et su oma mätas on jube hea... |
Kui vajadus on mitme ekraani järele, siis muidugi on ülejäänud "vaatajakohtade" tarvis telekas odavam.
Aga mu mõte oli selles, et tasuta DVB-T kanaleid on võimalus piiranguteta vaadata. Igaüks vaatab ise, kuidas endal mugavam on, lihtsalt need probleemid, mis on siin välja tulnud, ei kutsu iial Elioni TV-d kasutama. Kui asi arvutile tuleks, alles siis on, mida kaaluda ...
Aga ma olen väiksem enamus, kelle pärast ei pea teenusepakkuja tõmblema ning ma ei tõmble teenusepakkujate järele, kus taolised piirangud.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
29.10.2013 19:54:46
|
|
|
No ma usun tõesti, et siin foorumis on pigem vähe kasutajaid kes veel kineskooptelerit vaatavad, see selleks, kui kineskoop töötab, töötab ka amino ja nagu öeldud, kuni riistvaralise surmani või kuni selleni, et klient vahetab ise välja...või ostab uue Samsungi kus polegi digiboksi vaja.
Aga sõnast võetakse ikka kinni, Elion ei sunni, ei peksa, ei käse 3-4-5-6 aasta vanuseid asju välja vahetada. Loomulikult on igal seadmel oma elukaar, Elioni jaoks on Amino elukaar ammu läbi mis tähendab, puudub support, puuduvad lisavidinad (toited, kaablid), ei uuendata tarkvara jms.
(Nagu speedtouch 546 mille loomulik eluiga oli 24x7 töötades 3-4 aastat, kondekad punnis ja võib müüri laduda)
Kui teemasse tagasi tulla siis minu andmetel peaks tänasest olema uue nutiTV kasutajatel peale Motorola digiboksi restarti olema uus tarkvara versiooniga 4.2 (näeb digiboksi menüüs seadistuste tabis)
Hulga pisibugisid elimineeritud.
Kasutuskogemusest rääkides, kas teate mitu korda pidin ma oma 4a. lapsele uue puldiga lastenurga kasutamist õpetama? Kõigest ÜKS kord, lappab ise muumidest autodeni multikaid vaadata..mõistliku piiranguga muidugi.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
29.10.2013 20:04:10
|
|
|
Lapse jaoks mänguasjana võib ta tõesti tore olla
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
29.10.2013 21:04:23
|
|
|
| (Nagu speedtouch 546 mille loomulik eluiga oli 24x7 töötades 3-4 aastat, kondekad punnis ja võib müüri laduda) |
No on ikka lugu küll, mul seesinane tellisest vanaraud ka veel toimetab, eriti kiviaegne olen ma ikka
Aga enamat nõudvat siia ei pakuta ka, küsisin just üle.
|
|
| Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Priidik199
HV kasutaja

|
29.10.2013 22:27:24
|
|
|
Krt naine helistab ja kurdab, et telekal ei saa kanaleid vahetada. Et puldil muud nupud ei tööta kui ainult volüüminupp. Praegu kanali vahetamiseks peab iga kord boksi seinast välja võtma vms. Täiesti ebareaalne kui pask see uus nutiTV on, kui saaks teeks koheselt downgrade'i. Lihtsalt võtavad töötava teenuse ja keervad per**e!
Edit://
Selgus, et pärast kanali vahetamist jooksis tarkvara iseenesest kokku. Rohkem ei reageerinud.
Siis läbi telefoni juhendasin kuidas Motorola boxile factory reset'i teha. Siis laadis tarkvara uuesti peale ja ptüi, ptüi, ptüi nüüd töötab.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
29.10.2013 22:54:34
|
|
|
| Mul siiani magamistoas samsung kineskoop aastast 96, ja amino. Pult lülib sisse välja ja heli ka toimib, scart lülib ise üigele sisendile.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
29.10.2013 22:57:57
|
|
|
| Kasutuskogemusest rääkides, kas teate mitu korda pidin ma oma 4a. lapsele uue puldiga lastenurga kasutamist õpetama? Kõigest ÜKS kord, lappab ise muumidest autodeni multikaid vaadata..mõistliku piiranguga muidugi. |
Lasteasjad lasteasjaks aga miks oli vaja S2 pult elimineerida? Mis põhjusel?
P.S. See uus pult on ikka tõsine õnnetus... lisaks sellele, et kole välja näeb.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
29.10.2013 23:00:13
|
|
|
Kasutuskogemusest rääkides, kas teate mitu korda pidin ma oma 4a. lapsele uue puldiga lastenurga kasutamist õpetama? Kõigest ÜKS kord, lappab ise muumidest autodeni multikaid vaadata..mõistliku piiranguga muidugi. |
Ühesõnaga see uus ongi siis lastele mõeldud, kes tahavad muudkui lapata ja lapata ning üritada kastikesi taga ajada.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6 |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
29.10.2013 23:44:15
|
|
|
| Fox Life läks lampi venekeelseks...
|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
29.10.2013 23:46:34
|
|
|
| Märkasin ka, surfasin isuga menüüs, et äkki peale tarkvara uuendust midagi peetis, aga see ilmselt fox-i enda featuur :S
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
30.10.2013 10:07:50
|
|
|
| ahto42 kirjutas: |
| Mul siiani magamistoas samsung kineskoop aastast 96, ja amino. Pult lülib sisse välja ja heli ka toimib, scart lülib ise üigele sisendile. |
Mul 2-toaline korter ning kineskoop TV mõlemas toas, ühes toas on Amino järel ja teises on Motorola Ei saa aru küll, et mingi vahe oleks boksidel... parandan - nüüd pärast lolli uuendamist siiski vaatan meelsamini Amino boksiga telerit, kuna Elion suutis .... njah, ei viitsigi enam isegi vihastada...
TV isegi vahetaks välja kui oleks piisavalt viitsimist ja aega sellise asjaga tegeleda, aga kindlasti ma ei ostaks Elionist mingit Samsungi, seda rõõmu ma neile küll ei paku.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nunnu
Kreisi kasutaja

|
30.10.2013 10:21:41
|
|
|
Kasutuskogemusest rääkides, kas teate mitu korda pidin ma oma 4a. lapsele uue puldiga lastenurga kasutamist õpetama? Kõigest ÜKS kord, lappab ise muumidest autodeni multikaid vaadata..mõistliku piiranguga muidugi. |
Uue nuti lastenurk huvitas mind sedavõrd, et käisin eile Elioni esinduses seda vaatamas. See kuidas menüü venis (seal oli vist samsung teler mitte digibox) ei olnud küll tore. Kõige rohkem aga hämmastas see millise kvaliteediga on lastenurgas saated, multikad, seriaalid. Klienditeenindaja polnud ise enne lastenurka piilunud - oli temagi hämmastunud ja kutsus teise klienditeenindaja appi, et kas pilti ei saaks paremaks. See teine arvas, et äkki vaatame liiga lähedalt . Camoon, me olime ju 3-4 meetri peal ESINDUSE demo teleri taga ja kanalite pilt oli tip top. Lihtsalt selle lastenurgas olevate saadete kvaliteet oli alla igasugust arvestust. Selg ees tulime naisega Elionist välja ja ütlesime viisakalt, et meie pere sellise kvaliteediga multikaid ei soovi vaadata.
Ehk siis mis kasu on lihtsast puldist kui sisu on rämps?
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
30.10.2013 10:35:24
|
|
|
Need "demo" videod juutuubis, mis enne siin lingiti, näitasid motorola puhul väga tatist menüüd. Samsade peal tundus olevat parem. Kas tõesti on motorola raud nii rämps, et oma softi seal peal normaalse latentsusega ei saa käima? Isegi rasperry PI peal jooksevad teleka ja meediaprogrammid puhtamalt. Amino peal saan veel aru...
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
30.10.2013 10:39:15
|
|
|
| täitsa arusaadav, et elionil oli häbi, kui vahepeal rasperry pi peal telekat sai vaadata, ja oli vaja see auk ruttu kinni toppida.
|
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
keilast
HV vaatleja

|
30.10.2013 11:54:43
|
|
|
sirvisin viimased leheküljed läbi ja ainult 1-2 postitust selle uue menüü 4.2 ver kohta. Kuidas siis asi on? Kas on paremaks läinud (loe: kiiremaks) või millised uuendused näha on?
Endal on uus nuti tv tellitud, kuid vana menüüga ja ei taha seda enne vahetada kui uus menüü normaalselt toimib.
Lisaksin veel, ühe asja: kogu sellest Elioni saagast siin teemas on meelde jäänud vist vaid postitusi ühe käe sõrmedel, kus kiidetakse või siis pooldatakse seda, mis elion on teinud. Tõsi, uus menüü, vähemalt nende demovideote põhjal tundub ilusam ja mugavam. Lisaks tahaks ka seda ajamasinat kasutada, sest ausaltöeldes on neid momente päris palju olnud, kus olen avastanud, et unustasin mõne saate või filmi v misiganes asja salvestada ja siis ei saagi enam seda vaadata või pean lappama läbi kogu TV-kava, et leida kordus. Samas jääb segaseks, miks Elioni-võrgus saab salvestada vid 9-12 kanalit, kuid Starmani (reklaami järgi vähemalt) 100 kanalit. Mingite õiguste taha pugeda ilmselt ei saa, kuna konkurendil on need õigused nähtavisi olemas. Kas tõesti ostis Starman mingi ainuõiguse siis ülejäänud 90 kanali jaoks?
Ootaks mingeid vastuseid ja mõtteid oma küsimustele.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
30.10.2013 14:29:37
|
|
|
| Menüü kiirus on sama, ei muutunud seal midagi, nagu aru sain, siis on lihtsalt erinevaid bugisid parandatud, menüü optimeerimine tuleb loodetavasti tulevikus.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
30.10.2013 16:05:01
|
|
|
No aga varsti on hea ju tuua välja järjekordse uuringu tulemused: koguni 100% uue nutitv kasutajaid omab salvestusteenust
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wasist
HV kasutaja

|
30.10.2013 18:52:27
|
|
|
No aga varsti on hea ju tuua välja järjekordse uuringu tulemused: koguni 100% uue nutitv kasutajaid omab salvestusteenust  |
Ehk praegune „uuring“ oli küsitlus. Mitte statistilised andmed operaatoritelt.
Vähemalt sellest loen mina nii välja.
Järgmisel aastal hakkab Emor järelvaatamist mõõtma uue põlvkonna tehnoloogiaga - helituvastuse põhise mõõtesüsteemiga -, mis võimaldab lisaks otsevaatamise live reitingutele kaardistada ka järelvaatamist.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
30.10.2013 19:59:08
|
|
|
XBOne ja tema suundmikker-kaamera?
|
|
| Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.10.2013 20:08:09
|
|
|
| Dijital kirjutas: |
Ühesõnaga see uus ongi siis lastele mõeldud, kes tahavad muudkui lapata ja lapata ning üritada kastikesi taga ajada. |
Ei ole, Täiskasvanutele on ju ka olemas (filmid laenutusest ja kanalid). Seal saad ka lapata
Loll jutt eesti järelvaatamise statistikast,. Vähemalt need kes teavad mis on kordusTV, ka seda kasutavad. Loogiline, et eesti kokkuvõttes võib see protsent väike olla sest paljudel pole seda võimalustki. Noorem generatsioon teeb seda sama võibolla internetis play-tv3 lehel jms.
Google ütleb, et trendid CatchUP TV osas on mujal maailmas esikohal, meie võtame vaikselt siis järele:
link
Oma tarbimisest jälle rääkides, ainult kordusTV'd tarbingi, vahel tuletab meeldetuletus ka VSB pealt käima hakkava F1 etapi meelde ja lülitab ise sellele, mitte et ma peaksin mingi X0X vms. vajutama.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
30.10.2013 20:17:50
|
|
|
| indrekp, millele sa nüüd viitasid? Link google otsingusse?
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
30.10.2013 22:16:58
|
|
|
taavi, sõna google genereeritakse automaatselt lingiks otsingusse. "Link" järgmisel real viib aga ju õige asjani`?
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
30.10.2013 22:47:50
|
|
|
| Sellest ma sain aru.
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
riffman
HV kasutaja

|
31.10.2013 00:14:07
|
|
|
| Elionist helistati täna ja määriti ka seda uut ja uhket teenust pähe. Ei teagi mida nüüd arvata/teha. Siit loetud juttude põhjal võin arvata, et vist praegu ei soovitata uuendada?
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
31.10.2013 00:19:28
|
|
|
Ah et bugfix või
Poole filmi pealt tahtsin saatekavale pilgu peale visata: pilt tardus umbes pooleks minutiks ja siis kukkus box restartima.
Nüüd ma hammustasin selle salvestusasja rebu läbi. Kui sul ei õnnestu mingit saadet algusest lõpuni ära vaadata, tänu "uue" jukerdamisele, siis on olemas võimalus vaadata salvestust. Paraku on kurb tõde see, et ka siis ei pruugi kõik esimesel katsel veatult õnnestuda.
Nii palju siis kasutajasõbralikkusest.
edit: Umamine pole kuhugi kadunud.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
viimati muutis ivokas 31.10.2013 00:33:53, muudetud 1 kord |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Klm_on
Kreisi kasutaja

|
31.10.2013 00:22:07
|
|
|
| nunnu kirjutas: |
Uue nuti lastenurk huvitas mind sedavõrd, et käisin eile Elioni esinduses seda vaatamas. See kuidas menüü venis (seal oli vist samsung teler mitte digibox) ei olnud küll tore. Kõige rohkem aga hämmastas see millise kvaliteediga on lastenurgas saated, multikad, seriaalid. Klienditeenindaja polnud ise enne lastenurka piilunud - oli temagi hämmastunud ja kutsus teise klienditeenindaja appi, et kas pilti ei saaks paremaks. See teine arvas, et äkki vaatame liiga lähedalt . Camoon, me olime ju 3-4 meetri peal ESINDUSE demo teleri taga ja kanalite pilt oli tip top. Lihtsalt selle lastenurgas olevate saadete kvaliteet oli alla igasugust arvestust. Selg ees tulime naisega Elionist välja ja ütlesime viisakalt, et meie pere sellise kvaliteediga multikaid ei soovi vaadata.
Ehk siis mis kasu on lihtsast puldist kui sisu on rämps? |
Enamus lastesaated on filmitud samal ajal, kui onu lapsti lasteteater ja muumid ning mõmmi ja aabits. Ma arvan, et kehva kvaliteet võib olla selles, et sel ajal ei filmitud HD kanaleid.
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
31.10.2013 00:27:10
|
|
|
| Klm_on kirjutas: |
Enamus lastesaated on filmitud samal ajal, kui onu lapsti lasteteater ja muumid ning mõmmi ja aabits. Ma arvan, et kehva kvaliteet võib olla selles, et sel ajal ei filmitud HD kanaleid. |
Saksa HD kanalitel näidatakse ka 1960.-70-te lastesaateid, aga nende kvaliteet on küll suht hea, isegi Saksa SD kanalitel on see hea. Või on nende omad kuidagi töödeldud?
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nunnu
Kreisi kasutaja

|
31.10.2013 09:26:37
|
|
|
| Klm_on kirjutas: |
Enamus lastesaated on filmitud samal ajal, kui onu lapsti lasteteater ja muumid ning mõmmi ja aabits. Ma arvan, et kehva kvaliteet võib olla selles, et sel ajal ei filmitud HD kanaleid. |
Olen sinuga nõus, et need saated on üles võetud ammu ammu aga see ei ole antud hetkel oluline sest neid samu saateid ju näitab ka ETV2 ja teisedki operaatorid ning seal on ju kvaliteet väga hea. Ei ole loogiline, et videolaenutusest sama saade peabki olema selline rämps. Vastavat haridust omamata julgen ikkagi väita et asi ei ole õige ja nii ei peaks olema.
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
31.10.2013 15:44:23
|
|
|
Ammu teada ju, et elionile meeldib kõike nii kokku pakkida, kui veel annab. Eks ongi maht võimalikult alla viidud, et serverites ruumi säästa. Koos sellega muidugi ka kvaliteet.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
riffman
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wasist
HV kasutaja

|
31.10.2013 17:35:33
|
|
|
F seeria telerid on väga OK, ka odavama otsa omad. 32" ainult kindlalt väike, kui just meetri, pooleteist pealt ei vaata.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
31.10.2013 18:50:14
|
|
|
Kui ma nüüd tellin iseteenindusest/telekast selle uue nutuTV, kas ma PEAN ostma uue puldi ja PEAN uuendama Motorola tarkvara?
Või saab ka vana softiga Motorolaga, Aminoga ja F-seeria Samsungiga uut sisu tarbida (filmiriiul näiteks) kohe peale tehingu kinnitust ekraanilt näiteks?
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aerozolic
HV kasutaja

|
31.10.2013 18:58:06
|
|
|
| freestyler kirjutas: |
Kui ma nüüd tellin iseteenindusest/telekast selle uue nutuTV, kas ma PEAN ostma uue puldi ja PEAN uuendama Motorola tarkvara?
Või saab ka vana softiga Motorolaga, Aminoga ja F-seeria Samsungiga uut sisu tarbida (filmiriiul näiteks) kohe peale tehingu kinnitust ekraanilt näiteks? |
Sa ei pea peale kallima hinna maksmise midagi tegema.
Uut sisu saab ainult uue nutitvga tarbida. Uue nutitv saad, kui uuendad Motorola või Samsa Elioni tarkvara ära. Aminoga ei saa tarkvara uuendust üldse teha ega uut sisu tarbida.
|
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
31.10.2013 19:06:27
|
|
|
| aerozolic kirjutas: |
| Uut sisu saab ainult uue nutitvga tarbida. Uue nutitv saad, kui uuendad Motorola või Samsa Elioni tarkvara ära. |
Ära unusta seda, et tarkvara uuendamiseks ja kasutamiseks on enamikul juhtudel vaja ka uut pulti. €11. Sisuliselt pead aeglasema tarkvara, sisseharjunud tegevuste ümberõppimise ja kallima kuumaksu saamiseks veel peale ka maksma.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wasist
HV kasutaja

|
31.10.2013 19:17:14
|
|
|
Või saab ka vana softiga Motorolaga, Aminoga ja F-seeria Samsungiga uut sisu tarbida (filmiriiul näiteks) kohe peale tehingu kinnitust ekraanilt näiteks? |
Uut sisu saab ainult uue nutitvga tarbida. Uue nutitv saad, kui uuendad Motorola või Samsa Elioni tarkvara ära. Aminoga ei saa tarkvara uuendust üldse teha ega uut sisu tarbida. |
Pole tõsi, uut sisu saad ka Aminoga, lihtsalt uut menüüd ei saa. Samsungiga saad uue menüü ja uue sisu või vana sisu, vastavalt sellele, mis tellitud on. Motorolaga saad sisu kohe, uue menüü saad siis, kui saad puldi kätte ja tallad vastavat nuppu, juhend oli puldiga kaasas.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aerozolic
HV kasutaja

|
31.10.2013 20:01:36
|
|
|
| wasist kirjutas: |
Uut sisu saab ainult uue nutitvga tarbida. Uue nutitv saad, kui uuendad Motorola või Samsa Elioni tarkvara ära. Aminoga ei saa tarkvara uuendust üldse teha ega uut sisu tarbida. |
Pole tõsi, uut sisu saad ka Aminoga, lihtsalt uut menüüd ei saa. Samsungiga saad uue menüü ja uue sisu või vana sisu, vastavalt sellele, mis tellitud on. Motorolaga saad sisu kohe, uue menüü saad siis, kui saad puldi kätte ja tallad vastavat nuppu, juhend oli puldiga kaasas. |
Filmiriiulit jne ju aminoga ei saa
|
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
31.10.2013 20:15:13
|
|
|
| Elionil on järelvaatamine kallis ka, seepärast ka väike %
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
31.10.2013 20:45:54
|
|
|
No aga varsti on hea ju tuua välja järjekordse uuringu tulemused: koguni 100% uue nutitv kasutajaid omab salvestusteenust  |
mkmm, see ei tule paketi koostisosana, maksab lisa viieka
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |