Kuidagi külmaks jättis, olin juba keyd ostmas kuid nüüd ootan veel. Mängija oli ka suht mannetu kui aus olla, tihti ei saanud aru mida ta teeb jooksis edasi tagasi ühtesid ja samu lühikesi 10m otsi ja vehkis oma relvaga nagu segane, nii kiire hiirega ei olegi võimalik mängida, siis sai variseva maja all surma ja hakkas kõik jälle uuesti. Aga ma ainult kümmekond minutit vaatasin ka.
Olen viimased 3 tundi vaadanud BF4 streami twitch.tv ´st. No ei sügele käpp enam rahakoti järele, ei sügele.
Ainuke mille pärast osta oleks vist SP kuna too tundub olevat täitsa hea
Hetkel tundub, et helid on ikka kõige paremad muidu SP on ikka kuidagi jama.. ja algus? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ja kui nüüd see kohe osta ei pea ma enam hiljem mingit raha välja käima, et lisasi juurde osta?
Kas siin on hetkel odavam või kuskil veel parem koht olemas? Ja milline pood seal lehel järgi proovitud kellelgi?Jagage arvamust.
Sobib ka vene keelne. BF3 oli vene keelne ja kõik toimis ilusti.
Endale jäi silma see: http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-4-CD-Key-for-Origin.html siin valiks: standard edition + premium membership
keel RU, PL.
Kas saan selle ka siin eestis toimima? Kas mingi regioon saab ka segavaks faktoriks? Sobib paremine vene keel kui inglise keel, kuigi elan eestis? _________________ Battlelog: eesti38
viimati muutis aim17 29.10.2013 11:52:09, muudetud 4 korda
Millised poed hetkel kindlalt hetkel kohe koodi välja saadaks? Endal on G2 preorder ja need vennad ei saada enne homset võtmeid välja. Ilmselt üldsegi neljapäeval alles.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.