Eelmised sai normali peal tehtud, see kord võtsin kõige raskema siis. Alguses vajas harjumist, aga nüüd on palju mõnusam, ei teki sellist tunnet, et vahiks filmi, kus peab vahest ainult nuppe vajutama .
Kuigi ka gameplay poolest on jah üsna sama eelmisega, on minu arust ikkagi tegu hea mänguga. Kui eelmised meeldisid, meeldib see ka.
keegi teab kuidas sinna gotham royal hotelli ylekorrustele saab kui m2ng l2bi tehtud on ? tagant garaazist/keldist sain liftiga yles suurde saali kus see elektrik surnuks kukkus(laip siiamaani vedeleb seal) aga sealt edasi nagu ei saagi. et kust mujalt minna ?
Mis värk selle glidekickiga on kui ise glided? Näitab, et vajutad LMB, kuid midagi ei juhtu ja landib lihtsalt vastasele püssitoru ette.
see nagu ka mõningad muud asjad on veel piixus, muidu tõesti lennu pealt peaks juba "glide kick" asendi sisse võtma ning silmnähtavalt kurssi muutma hõljumise pealt kui on vastav valik on eelnevalt mängija poolt tehtud, statsionaarne "glide kick" toimib _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Keegi puldiga ka mängib või kõik ongi klaveri ja hiire peal?!?
Jama nimelt selles, et mul pult invertitud kangi alla liigutades liigub edasi ja üles liigutades tagasi ka menüüs on sama jama... ei paistnud ka kusagilt, et saaks puldi setinguid muuta, pult ise Logitech Dual Action (seega mitte just kõige uuem).
Keegi puldiga ka mängib või kõik ongi klaveri ja hiire peal?!?
Jama nimelt selles, et mul pult invertitud kangi alla liigutades liigub edasi ja üles liigutades tagasi ka menüüs on sama jama... ei paistnud ka kusagilt, et saaks puldi setinguid muuta, pult ise Logitech Dual Action (seega mitte just kõige uuem).
Otsi google-st seda teemat. Mul kõikide batman osadega olnud puldiga see sama teema. Vaja mingi file mudida vms. millega ma hakkama ei saand ja siis läksin klaveri ja hiire peale üle.
Oi ma jebisin selle tower maha võtmisega jupp aega,video youtubis olemas kuidas mööda saab sellest,et batman seal niisma kõõluma jäi.
Proovisin ka, ei saanud. Video, mida vaatsin, oli kirjas, et üks tingimus on Physx peale panna. Aga see nõuab restarti, aga mul on selline probleem, et peale igat restarti on graafika seaded defaultis. Proovsin ka teisi seadeid muuta, et äkki on asi ainult physx-is, aga ei, vahet pole mis seaded ära muudad ja ära salvestad, ikka uuel käivitusel dafaultis.
Oi ma jebisin selle tower maha võtmisega jupp aega,video youtubis olemas kuidas mööda saab sellest,et batman seal niisma kõõluma jäi.
Proovisin ka, ei saanud. Video, mida vaatsin, oli kirjas, et üks tingimus on Physx peale panna. Aga see nõuab restarti, aga mul on selline probleem, et peale igat restarti on graafika seaded defaultis. Proovsin ka teisi seadeid muuta, et äkki on asi ainult physx-is, aga ei, vahet pole mis seaded ära muudad ja ära salvestad, ikka uuel käivitusel dafaultis.
battlear, 2 päeva proovisin selle torni veast mööda saada alternatiivse lahendusega ja eile lõpuks õnnestus, kui toru peal agressiivsemalt keksima hakkab tuleb vajuda S pidevalt mitte aga all hoida ning kiiresti kaamerat vasakule- paremale liigutada _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Täiesti tore meelelahutus tundub olevat, hetkel ~8% läbitud. Ei ütleks, et väga kõvasti alla jääk eelmistele osadele. Seni tundub, et mäng on kuidagi lineaarsem kui AA või AC, millest selline mulje, ei oska hetkel seletada
Jookseb normaalselt, paari glitchi otsa olen sattunud ala ei saanud Pingviini laevast enam välja kuna uks ei suvatsenud avaneda ja paar korda on mäng teavitanud, et ühendus on katkenud ja olen olnud sunnitud jätkama viimasest checkpoint'ist. Hetkel jätab veidi sellise AC expansion pack'i mulje mäng, aga eks näis kuidas asjad arenevad, vara veel arvamust lukku panna...selle raha eest (11€) on kindlasti väärt ajaviide
battlear, 2 päeva proovisin selle torni veast mööda saada alternatiivse lahendusega ja eile lõpuks õnnestus, kui toru peal agressiivsemalt keksima hakkab tuleb vajuda S pidevalt mitte aga all hoida ning kiiresti kaamerat vasakule- paremale liigutada
ei, need graafika seaded ei pidanud seda absoluutselt mõjutama
Arkham Origins müüs esimesel nädalal poole vähem kui Arkham City (2011) kuigi müüginumbritelt enam vähem samal tasemel mis Arkham Asylumi (2009) esimene nädalal
3D-s on ikka uskumatult võimas elamus!
Mäng ise täitsa hea, parim seeriast imo. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Oijah, mäng ise on hea, aga buge on rohkem kui on aksepteeritav.
100 to 1 on 2 korda olnud nii, et 97/98 vastase pealt uusi enam ei tule ja jäädki sinna passima. Viimane kord oli eriti nõme, campaign modes sai esimest korda üle 100K kätte ja peale 98-t ei tulnud enam kedagi.
Gotham Protetcori viimane, 15s challange on ka tõenäoliselt bugine. Silla (Pioneers Bridge) peale ei tekkinud mulle kordagi seal CIP-d, aga õnnestus niimoodi ära teha, et tegin ühes teises kohas 2x ja saingi kätte. Tegu polnud minu valesti arvestamisega, Googliga leidsin paljusi, kellel sama probleem.
''Põrand kadus ka alt ära ühe korra'' . Kõikidest majades sai läbi lennata ja maa alla sain ka, kuni crashis.
isegi treeningud on kuidagi kahtlased kus pead liuglema läbi ettenäidatud punktide, grapnel - kiirendusega saad nt liuelda järgmise punktini kuhu enne ei jõudnud/ei liuelnud välja, AC-s küll midagi sellist ei olnud - kohe oli harjutus ebaõnnestunud kui kusagile toppama jäid või grapneli kiirendust kasutasid _________________ "Mõtle kriitiliselt"
ei oska öelda nii. teen kõrvalmissioone praegu veel, enigma pakid sai just kõik ära korjatud. challengid ka veel kõik tegemata. ühe jaoks on vaja upgrade, aga mul pole siiamaani see boss ära tehtud..
Mul videod selles mängus hakkivad ja jäävad taha. Siis nuppe ei saa väga vahetada mängus. Näiteks hiire külje nuppe ei lase mängus kasutada. Ja see hint süsteem pakub pidevalt midagi teha aga nuppu kohta ütleb et seda pole paika pannud aga samas kui optionist vaadata siis ei saagi.
kohati on liiga palju asju ühe nuppu all. näiteks target lock parem hiire nupp ja selle all on ka counter attack jne. Kuna mul hiir juksib selle kaksik klikkiga, siis seda target lock kasutada kole keeruline ja neid igasugu asju kasutada nagu claw jne kus vaja seda lollust kasutada.
lopes39, TotalBiscuit mainis ka seda jama, et liiga asju topitakse ühe nupu alla, et konsooli puhul arusaadav, kuid PC peal suht halb
Endal meeldib mäng isegi, kuigi on puudusi ja ootused olid veidi kõrgemad(pole eelnevaid osasi mängitud). Mõnusalt vähe hinte antakse mõnes kohas ning ei öelda kohe ette ära, mis kuhu teha, endal vähemalt pidevalt jama, et ei saa aru kuhu minna(good thing).
Mõnusalt vähe hinte antakse mõnes kohas ning ei öelda kohe ette ära, mis kuhu teha, endal vähemalt pidevalt jama, et ei saa aru kuhu minna(good thing).
Tõesti? Minu arust oli just kuidagi liiga palju käesthoidmist. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Mõnusalt vähe hinte antakse mõnes kohas ning ei öelda kohe ette ära, mis kuhu teha, endal vähemalt pidevalt jama, et ei saa aru kuhu minna(good thing).
Tõesti? Minu arust oli just kuidagi liiga palju käesthoidmist.
Võrreldes teiste mängudega, siis küll jah, suhteliselt tihti jään 5/10neks minutiks otsima, kuid teistega lihtsalt pidevalt noolekeste ja checkpointidega kõik näidatud.
lopes39, jama jah et hiire pöidlanuppe veel kasutada ei saa, äkki peale patchi lisatakse selline võimalus, AA/AC-s oli endal "grapple" konks pöidlaklahvi all ja teine küljeklahv tegi kükitamise asja, eelmistest mängudest ikka veel nii veres et originis ikka tahes tahtmatta vajutan aga ei lase konksu välja
mingi patch juba väljas aga ainult MP jaoks
tsitaat:
Multiplayer Fixes (PC)
Fixed player progression resetting when leaving the title
Fixed consumables not being used/applied when activated in the pre-match lobby
Fixed Arkham credits not being awarded after playing a match
Fixed cases where purchasing Arkham credits were not working
Reduced map vote countdown from 30 to 15 seconds
Reduced map start countdown from 10 to 5 seconds
lopes39 aaga muretse pult? Ma tean, pühaduse rüvetus, aga sellist tüüpi mängud, imo, on puldiga palju mugavamad.
Mul on pult logitech cordless rumblepad 2 aga kuna see mäng toetab xbox pulti siis mul liikumine puldil kõik tagurpidi. Ja selle netist saadud file-ga ei saand asja korda, et kõik töötaks õiget pidi.
Cutscenes videod mul ikka jubedalt hakkivad ja häälest jäävad maha nii umbes 10 sekundit vms. Kuidagi imelik , sest unreal engine ei vaja mingit ulme püssi arvutit ja peaks korralikult jooksma ka kahe tuumalise prose peal ilma probleemideta.
Critical strike. Xboxi peal Arkham Citys sain hakkama nendega küll, aga arvuti peal ei saa nüüd.
Põhjus siis järgmine.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=190061681
Kõige alumises videos on näidatud, kuidas keyboard+mouse peab tegema, et critical strike saada järjest.
need devid krt ise ütlesid et interviudes et võitlussüsteemi nad ei muuda, kui siis ainult täiendavad mingil määral, tegin samuti korduvalt mingi 50+ combo stooris aga ei tule seda 20 kriitilist lööki mida vaja mingi ülesande jaoks, rohkem plindris - worst nightmare "unseen" rank 3 ülesandega, võtad kõik vaikselt rajalt maha ilma et keegi midagi aru saaks kas siis predadoris või stooris, tavalised või relvastatud pätid aga ei anta sonic batarangi _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Sellega endal probleemi ei olnud õnneks. Nüüd sattusin uue glitchi otsa, sai just story läbitud ja nüüd, kui on vaja linnas kuskil interrogationit teha, ei saa lihtsalt. Ajab küll juttu, et annan alla vms, aga lihtsalt ei lase.
Väike pettumus oli veel see, et mõistatused on üksluisemad kui Arkham Citys olid. Võiks olla ikka selliseid ka, kus pead mingit kindlat objekti scannima, nagu Arkham Citys oli, seal ikka leidus parajaid pähkleid. Praegused ei paku pinget, sest eelmistest mängudest juba teada, kuidas asi toimib.
Üldmulje on selline, et WB Montreal klopsis asja kiirelt kokku, aga kuna Rocksteadyl oli juba nii hea asi enne valmis tehtud, saadi enam-vähem korraliku asjaga valmis v.a glitchid.
Nüüd sattusin uue glitchi otsa, sai just story läbitud ja nüüd, kui on vaja linnas kuskil interrogationit teha, ei saa lihtsalt. Ajab küll juttu, et annan alla vms, aga lihtsalt ei lase.
Väike pettumus oli veel see, et mõistatused on üksluisemad kui Arkham Citys olid. Võiks olla ikka selliseid ka, kus pead mingit kindlat objekti scannima, nagu Arkham Citys oli, seal ikka leidus parajaid pähkleid. Praegused ei paku pinget, sest eelmistest mängudest juba teada, kuidas asi toimib.
interrogate katkiolemine on common glitch, paistab et mingi hitboxi jura. sama asi on ka mõne muu rääkimisega.
mõistatused olid mõlemast eelmisest oluliselt lihtsamad. battlear mainitud skännimise riddletest tundsin ka mina puudust. lisaks siis olid nuppude vajutamise trikid tunduvalt lihtsamad ja seda mitte ainult arkham cityst tulemise pärast. citys sai ikka väga mitme juures ennast seaks vihastatud enne kui õnnestus või paaril korral isegi netist abi otsitud. originsi omad olid... meh. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Ma ei tea kas mängisin eelnevaid mänge nii hilja, et bug'id olid juba jõutud elimineerida, aga siin on neid küll omajagu, õnneks pole kõik mängu murdvad, lihtsalt tüütud. Ala Batman jääb mingit repliiki korrutama muud dialoogi kõrval.
Täiesti nõus, riddleri küsimärkide skännimine oli päris keerukas, tavaliselt täpp oli kusagil mujal ning otsi seda et õiget nurka mille all skänn teha et kattuks, origin on liiga lihtsaks tehtud ning enamusel "ahjudel" on vaja neid elektrikindaid mida endal hetkel ei ole, AC-s sadamas (industrial linnaosa) seina küsimärgiga sai jännatud nädalaid enne kui avastasid et äpp oli kusagil kraana otsas _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Ma tegin story läbi aga mingi asi on ikka puudu mis võimaldaks neid elektri karpe teha mis on väiksemad seina peal.
Mitte need suured mida pead elektrit peal hoidma ei võim üless ajada.
Esimeses batman mängus oli see mingi hea konks või asi mis nööri viskas mõlemas suunas ja siis selle konksuga ligu lasi seal nööril. teises osas juba seda polnud. Igatsen seda taga pisut.
Eile mängisin segaseks end seda treeningut tehes kus 4 roundi on. viimases roundis tegin 61k punkti ja seda viisil kus oli aint 2 meest platsil alles.
Need turva kostüümides mehed keda peab algul keebiga uimastama et neid togida laseks jäid alles ja nende peal klobisin oma 40k punkti, seda siis nii et ühele kaks laksu sisse ja hüppega teise peale ja sama talle ja nii edasi tagasi oma 10 minutit
Üks kord läksin hoogu ja lõin ühe neist maha ja jäi 1500 punkti 80k-st puudu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.