Ei kuva jah, kuid võiks olla elementaarne Originilaadse mängu puhul. Ei leidnud ise mingit viidet ka et mis see timezone olla üldse võiks Origini jaoks.
Premium packi puhul panin tähele:
Sealne URL ei vii veel momendil kuhugile, kuid kas siis premium packi new content every week hakkab olema eraldi tasuline ?
Ei kuva jah, kuid võiks olla elementaarne Originilaadse mängu puhul. Ei leidnud ise mingit viidet ka et mis see timezone olla üldse võiks Origini jaoks.
Premium packi puhul panin tähele:
Sealne URL ei vii veel momendil kuhugile, kuid kas siis premium packi new content every week hakkab olema eraldi tasuline ?
pole hetkel kõigega kursis kuid kas siis BF4 tuleb ametlikult välja 29okt või 31oktoober ? Ja millal see võib jõuda näiteks euronicsi lettidele ? _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
Kusjuures, Euronicsis on päris hea hinnaga karbiversioon, 39.9€, ma ei tea, kas seal esimene DLC ka sees on. Tavaliselt olen minagi Eestis harjunud siin seesuguste mängude karbiversioonide hindadega, et seal 50-60€ kandis kõik, kuid üllatavalt Euronicsis nii odavalt müüki paiskanud BF4-ja.
Aga netis saab ikkagi mõned eurod soodsamalt
Kusjuures, Euronicsis on päris hea hinnaga karbiversioon, 39.9€, ma ei tea, kas seal esimene DLC ka sees on. Tavaliselt olen minagi Eestis harjunud siin seesuguste mängude karbiversioonide hindadega, et seal 50-60€ kandis kõik, kuid üllatavalt Euronicsis nii odavalt müüki paiskanud BF4-ja.
Aga netis saab ikkagi mõned eurod soodsamalt
Selle video järgi küll võiks isegi osta Muidu see Siege of Shanghai jah jama...
Maitse asi, Metro on ka sitt map aga millegi pärast valiti ta bf4-a
vbl sellepärast et kinnistes ruumides on mängijate arvutite perf parem kui "õues". Väga toore koodi puhul ehk aitab täiendavalt.. ja kuni sinnamaani mingit siseruumide sõda BF-is väga ei olnud.
Ma usun, et see "kole" oli lihtsalt beta asi. Arvatavasti realase versioon märgatavalt ilusam. Eks betas otsiti muid vigu kui ilu omi. Aga map oli betas tõesti üsna jamps, kuid egas betas polnudki midagi paremat loota, arvestades BF3 oma. Ka BF3 beta map, Metro, oli minu ja väga paljude teiste jaoks üsna cräp ja seda siiani.
Mingeid metsa mappe jms võiks vanillal ka olla.
vbl sellepärast et kinnistes ruumides on mängijate arvutite perf parem kui "õues". Väga toore koodi puhul ehk aitab täiendavalt.. ja kuni sinnamaani mingit siseruumide sõda BF-is väga ei olnud.
Miks ei olnud, see Close Quarters DLC-s olid ju
Pidasin silmas miks ehk just Metro valiti BF3 Beta kaardiks..
BF4-s, vaevalt et Metro jääb ainsaks legacy kaardiks.
Koostööd ja kyllatki realistlikku mängutulemust saab önneks saavutada ka Battlefieldis (BF3). Peab valima öige serveri! (HC + kus minimap on suletud ja köik punased kolmnurgad puuduvad (vastaseid peab leidma visuaalselt, peata ringi jooksmine on surm), ning välja visatatkse serverist need, kes niisama "surma otsivad". HC poolel leidub selliseid servereid mitmeid.
Arvesse vöttes, et BF4 mängu tempo on pisut aeglasem + realistlikum liiikumine, paranevad eeltoodud omadused veelgi.
Koostööd ja kyllatki realistlikku mängutulemust saab önneks saavutada ka Battlefieldis (BF3). Peab valima öige serveri! (HC + kus minimap on suletud ja köik punased kolmnurgad puuduvad (vastaseid peab leidma visuaalselt, peata ringi jooksmine on surm), ning välja visatatkse serverist need, kes niisama "surma otsivad". HC poolel leidub selliseid servereid mitmeid.
Arvesse vöttes, et BF4 mängu tempo on pisut aeglasem + realistlikum liiikumine, paranevad eeltoodud omadused veelgi.
Et keegi viitsiks sellist stiili mängida tuleks teha korralikud mapid mitte sellised kus jooksed 2h obj. poole ja siis snaiper notib maha teiselt poolt mappi.
Või siis garanteerida transport actionisse..
Et keegi viitsiks sellist stiili mängida tuleks teha korralikud mapid mitte sellised kus jooksed 2h obj. poole ja siis snaiper notib maha teiselt poolt mappi.
Või siis garanteerida transport actionisse..
Liini mittekaitsmine on ju ka lollus. Kas see üldse on idee BF4 puhul...ei julge väita. Tundus väga COD stiilis lahmimine.
Samas ajad on muutunud ja üksi jooksmise karistus oli juba BF3 puhul väga leebe.
renekas, olen mänginud köikki battlefielde, kaasa arvatud betad. Väga vöimalik, et ma ei saanud päris hästi aru mida öelda tahtsid. Seega selgitan oma nägemust sellest mängust.
DICE on loonud aruldase söja illusiooni! BF3, eriti aga BF4 on vöimalik mängida nii Codi stiilis kui ka vähe realistlikumalt. Igayhele on loodud teatud vöimalused je kedagi ei tehta maha tema meeldumuste pärast.
BF4 beta puhul kindlasti märkasid, et söduri liikumine on realistlikum (kiirele jooksule yle minek ei ole enam "silmapilkne" ja liikumisele möjuvad ka teised fyysika sedaused) + on lisatud nurga taha piilumise vöimalus, et mitte joosta terve kehaga kuulirahe alla jne. Loodan, et näed neid muutusi ja saad aru millest räägin.
Ok, saan aru, sa räägid aiaaugust oma uute featuretega.
Ma räägin sellest sinu visioonist BF jaoks kus igasugused abiviited jms ära kaotada.
Tulemuseks mõnel suuremal mapil sa jooksed 2h ei-tea-kus-suunas, et actionit leida (tahaks ju ka kedagi maha lasta).
Jaaa ma tean, sa hakkad oma joru ajama kohe, enne loe seda: ma ei räägi pea laiali otsas vastu obj. jooksmisest, vaid siiski oma lahingukaaslastega liitumisest.
Või Avot kui sa oma reaalses maailmas lahingusse spawnid khm khm khm , siis võtad reaktiivlennuki ja hüppad välja kui lahingu kohal oled? So realistic.
Ma räägin lihtsalt, et paremat lahendust oleks vaja selles osas sinu realismisoovile kui ainult viidete kaotamine ja hc mode.
Selle vörra veel, et keegi ei ole siin täielikku realimsi taga ajamas. Nii, et need lennnuki vördlused jälle täitsa kohatud. Mis puudutab igasugu abiviidete ära kaotamist HC puhul, siis see on ainult väike samm reaalsuse suunas (norm versioonis köik alles ja jääb). küll ajaga tulevad ka suuremad muutused, kui mitte BF sarjas siis kindlasti kuskil teises mängus. DICE vähemalt teeb samme selles suunas ja see on ymber lykkamatu fakt!
Kui Sinu peamine eesmärk on kedagi maha lasta, siis mängi BF-i codi stiilis, norm versioonina ja olen kindel, et keegi seda ei keela. Paljud teevad just nii! Vähemalt minul on selline nägemus asjast. (aga ära pahanda kui ka sind snaiper lihtsalt maha laseb, kuna sa ei viitsinud ymbrust uurida, enne kui jooksma hakkasid),
Kas vanasöna tead:"Parem varbalne peos, kui kotkas taevas".
viimati muutis Avot 28.10.2013 15:39:36, muudetud 1 kord
Einoh.. kui sinu peamine eesmärk BF mängimisel on terve roundi augus peidus olla ja enda arust veel hästi kaval olla siis pole ilmselt BF sinu jaoks.
Või arvasid, et K/D üle peetakse arvet ainult nalja pärast? Vanasõnu ja kirjakeelt soovitan natuke veel harjutada.
viimati muutis renekas 28.10.2013 15:46:02, muudetud 1 kord
renekas, kust sa tead minu peamist eesmärki, peidus olemine jne.? Kui sa aru ei saa, siis olgu nii kuidas tahad ja öigeks pead Ja millest tuleneb see Sinu "agressiivne asend" realismi poole pyrgimises, arvan et tead vastuse minust paremini.
Minu puhul K/D tulemus on parem kui mängin möistusega ja etevaatlikumalt. Väga vöimalik, et reaktsioonile ylesehitatud mängustiil sobib Sinule paremini. Tubli siis! Ja keegi ei keela sul just sedasi mängida.
Vanasöna selleks, peamine, et said aru!
PS. Mis puudutab keele/kirja oskusi eri keeltes, siis kaldun arvama, et oled veel "poisike" minuga vörreldes.
viimati muutis Avot 28.10.2013 15:53:04, muudetud 1 kord
Mul pole realismi vastu midagi, mu point ei olnud üldse vihjata, et ma tahan pea ees obj. joosta või cod mängida.
Ma räägin probleemi lahendusest mis puutub tüüpilisse realismimängu kogemusse kus pead 2h raiskama jooksmisele et 15min lahingut mängida.
Mis puutub kamikaze rünnakutesse siis neil on täiesti oma koht ja neid on vaja, muidu võibki 20a kaevikusõda mängima jääda.
Meil on erinevad nägemused mängimisest, mis kuhugi ei vii. Näiteks 2h objektile minek (liialdus) on Sinu meelest aja raiskamine (vale arusaam kogu mängust), no kallis mängusöber, millest me nüüd siis öige räägime!
Mina naudin täiel rinnal objektile minemist, seda kuidas ääri veeri snaipri kuuli eest peittu saan (kui saan). Seda kuidas märkan, et mängukaaslased lähenevad koos minuga ettevaatlikult objektile. Muigan kui keegi täisrinnaga proovib peale joosta ja ta 2 sekundgia söelaphjaks tehakse. Jälgin yhe silmaga taevast, kus varitsevad vaenlase lennukid jne. Naudin kogu seda mängu fiilist ja siis tuleb ranekas ja teatab, et arvatavasti pole see mäng yldse minule! Tore ja otsekohene poiss, kas seda ootad nüüd vastuseks?
Väidad, et sul pole reaalse mängustiili suhtes midagi, aga mingi "okas! on ju "tagumikus"? Rivide vahelt vöib ju seda lugeda?
viimati muutis Avot 28.10.2013 16:07:10, muudetud 2 korda
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.