praegune kellaaeg 04.08.2025 16:42:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
sannukas00
HV kasutaja

|
26.10.2013 15:39:07
Hiir jamab mängimise ajal. |
|
|
Nimelt siis hiir hakkab mängimise ajal jamama. Probleem sai alguse umbes 1-2 nädalat tagasi aga siis ei olnud see nii tõsine ja piisas ainult hiire välja tõmbamisest et see uuesti tööle saada. Aga nüüd siin viimastel päevadel olen tähele pannud, et hiir jamab ainult siis kui ma midagi mängin. Umbes 5 minutit peale mängu käima panekut hakkab hiir vaikselt kakkuma ja lõpuks ei tööta enam üldse kuigi all punane tuluke põleb ja hiire uuesti tööle saamiseks on vaja arvutile restart teha.
Tegu on siis Logitech RX 250 hiirega millest väga kahju ei ole aga ei julge veel uut osta kuna arvan, et tegu ikkagi arvuti poolse veaga. Olen proovinud erinevaid USB auke aga tulemus ikka sama.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
26.10.2013 16:01:37
|
|
|
Wifi nett?
_________________ Kamehameha in your face! |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
sannukas00
HV kasutaja

|
26.10.2013 16:44:56
|
|
|
ricom2ger kirjutas: |
Wifi nett? |
Ei ole, juhtmega ikka.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|