Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 983, 984, 985 ... 2361, 2362, 2363  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 227 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 529

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 25.10.2013 23:30:23 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
indrekp kustutas oma postituse ära ja minu oma ka icon_evil.gif

vähemalt osa IDIOOTSUSEST on alles
tsitaat:
Kas teadsid, et Elionil on lepingu järgi õigus ühepoolselt ka kogu teenus kinni panna kui vaja? Teavitatakse 6 kuud ette ja siis klõps.
Enne kui kohtutee jalge ette võtate, lugege kõik vajalik dokumentatsioon läbi, see kehtib siis kõikide erinevate lepingute kohta mida te allkirjastanud olete.

mitu mind veel läheb , et kustutada icon_idea.gif

aa, indrekp. oli selle tsitaadi autor thumbs_up.gif
kahjuks mu vastuväited kustutati ära, koos eelnev kirjutisega thumbs_down.gif
aloha icon_mad.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 25.10.2013 23:31:38 vasta tsitaadiga

jeesus188, kle jeesus - sul on kõik sassis nagu puder ja kapsad.

Look at -> https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7873282#7873282
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7873314#7873314

Lk 169 (default) -> https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7873372

Keegi pole miskit kustutanud.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.10.2013 23:41:26 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
jeesus188, kle jeesus - sul on kõik sassis nagu puder ja kapsad.

Look at -> https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7873282#7873282
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7873314#7873314

Lk 169 (default) -> https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7873372

Keegi pole miskit kustutanud.

üks postitus puudu, pole sassis icon_wink.gif
kahjuks ei ei teinud sellest copy, njah minu viga thumbs_down.gif

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.10.2013 10:41:11 vasta tsitaadiga

jeesus188, paistab, et mul on igasugused üleloomulikud võimed tekkinud, indrekp seda ja indrekp teist icon_biggrin.gif
Kustukummiga proovisin ekraani kraapida, vist toimiski. icon_wink.gif
Get Less Stress please.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 26.10.2013 10:42:12 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
jägaja kirjutas:
No indrekp siin väitis mu küsimuse peale, et neil on omal piisavalt testijaid ja välist "abi" ei ole vaja!
Testimisega tegelejad teavad muidugi, et testijaid pole kunagi liiast. Kümme testijat ei pruugi näha ilmselgeid asju, või leidub 506s testija, kes teeb midagi eelnevatest 505st testijast midagi erinevalt mis omakorda kutsub esile mingi vea.

Testijaks oli ka hulk tavakliente, pensionäre, lapsi ja ka kesealisi. Viga on see, et tavakasutajad testisid teenust üldiselt aga meie siin tehnofriikidena leiame ikka heinakuhjast tera. Vanainimene leidis, et CEC töötab hästi kui nutinupp sulgeb nii boksi kui teleri. Meie aga ei pea seda heaks lahenduseks sest kinni läheb kogu tehniline kompott mis meil suure toa nurka üles laotud on.
Nii lihtne see ongi.
Tegelikult ei tasu üldistada, see väike rida probleeme on kergelt lahendatav.
Kogemused erinevate kasutajate hulgas näitavad, et kasutamisega saavad kõik kenasti hakkama.

Kas see tähendab et HDMI-CEC osas on ka siiski lootust? Mulle öeldi tehnilisest toest et see töötab nii nagu peab ja muuta pole seda plaanid. Isegi on/off valikut ei pidanud plaanis olema.

See et ma boxi kasutamiseks pean hakkama jumal teab kust mingit HDMI kaabli vahejunni ostma (nagu siin soovitatakse), ei ole minu meelest lahendus.
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 26.10.2013 10:51:19 vasta tsitaadiga

Kuidas siis on lood?

Six kirjutas:
Kas parandatakse Motorolat ja Samsungi appi paralleelselt või on oodata ainult ühele parandusi?
Prioriteet on siis vist Motorolal...

indrekp kirjutas:

Mis puudutab erinevaid tarkvaravigu siis tuleval nädalal on oodata värskendust. Ilmselgelt ei jää see viimaseks, sest alati leidub viga, mis avaldub ühe vea parandamisel.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.10.2013 11:14:50 vasta tsitaadiga

CEC osas, arvestades teatud probleeme, peaks tulema ikkagi mingi parandus, ma ise loodan.
Motorolat ja 2012a ning 2013a Samsungit tuunitakse küll eraldi, sest tegemist erinevate rakendustega, aga tuunitakse ikka kõiki.
Motorolaga on vaid lihtsam/kiirem sest Elion haldab digiboksi otse, Samsungiga käib kõik läbi Korea nagu mina aru saanud olen.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 26.10.2013 11:49:55 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
jeesus188, paistab, et mul on igasugused üleloomulikud võimed tekkinud, indrekp seda ja indrekp teist icon_biggrin.gif
Kustukummiga proovisin ekraani kraapida, vist toimiski. icon_wink.gif
Get Less Stress please.

Jah, mul vist stress icon_neutral.gif

Luban, et nädal elioni teemades sõna ei võta

tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 26.10.2013 12:00:53 vasta tsitaadiga

..orgaaniline klaas lubas ka miskit, käis isegi arsti juures, sai süste aga ei midagist. Ikka on ta kohal. icon_cool.gif

jeesus188 kirjutas:

Jah, mul vist stress icon_neutral.gif
Luban, et nädal elioni teemades sõna ei võta

Sinu lubaduse jaoks läks kell käima kuni 2. novembri keskpäevani. icon_razz1.gif

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 26.10.2013 13:30:22 vasta tsitaadiga

jeesus188, kas sinult võeti ka see 4€ soodustus maha siis?

icon_razz1.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.10.2013 13:51:34 vasta tsitaadiga

LiivaneLord, Üritad postitama meelitada jah?
Teine peab ju nädala nüüd vait olema. Oh seda lõbu meil. Saame teda maha teha, aga ta ei saa vastata. Iga eestlase unistus icon_biggrin.gif

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 26.10.2013 14:11:42 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Teine peab ju nädala nüüd vait olema. Oh seda lõbu meil. Saame teda maha teha, aga ta ei saa vastata. Iga eestlase unistus icon_biggrin.gif
Ta võib PS-ga vastata icon_wink.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 26.10.2013 15:08:37 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Ta võib PS-ga vastata icon_wink.gif

Ta võib ju vinguviiulis kirjutada, et "provotseerivad raisad" icon_smile.gif

Uuest nutist: tänane EPL külvab segadust:

Elioni tegelaste jaoks on ehk enesestmõistetav, et põhipakett ≠ põhikanalid. Minusugune neid asju ei tea.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 26.10.2013 15:10:40 vasta tsitaadiga

Külvab tõesti segadust. Seal räägitakse Nuti-tv kohta, aga elionil on ju Uus Nuti-Tv
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 26.10.2013 15:16:28 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Külvab tõesti segadust. Seal räägitakse Nuti-tv kohta, aga elionil on ju Uus Nuti-Tv

Nuti-TV on uus selle jaoks, kellel seda veel ei ole. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 26.10.2013 15:16:52 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:

Mühüh.
Eilsel vestlusel 165-ga samal teemal soovitati vaadata praegu nähtavat kava, et kui ees on see rõngas, siis on järelvaadatav. No kust krt pean ma teadma, et uues samamoodi on.
No ei saa sellise puuduliku infoga kuidagi rahul olla.
Võiks siis Elioni kodukale vaid logo ja numbri 165 panna, saaks rahus veebinikerdaja lahti lasta, kui talle niikuinii tööd ei ole anda.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 26.10.2013 16:06:22 vasta tsitaadiga

... seepärast mulle vana keskkond meeldiski, võtsid misiganes menüü lahti ja ekraani all oli kirjas, mida täpselt nupud teevad, ei mingit segadust. Praegu on puldil küll vähem nuppe, kuid nende toimimise loogikale pihtsa saamiseks on vaja märksa rohkem eelteadmisi, et menüüdes edukalt toimetada. Paljud liigutused ei põhine loogikal vaid puhtalt teadmisel, et see nii toimib ja see tähendab, et praktiliselt iga liigutus on vaja uuesti selgeks õppida ja meeles pidada. Avades menüü, ei viita mitte miski, mida üks või teine nupp teeb ja ma ütleks, et nii väheste nuppude alla on ikka ülemääraselt palju erinevat funktsionaalsust pressitud. Ma oleks äärmiselt huvitatud konstruktiivsetest põhjendustest, miks selline lahendust kasutusele üldse võeti ja kus peitub täpselt see väidetav mugavus ? Pelgalt reklaamis välja hõigatud retoorika mind ei veena ...
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 26.10.2013 16:35:41 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
CEC osas, arvestades teatud probleeme, peaks tulema ikkagi mingi parandus, ma ise loodan.

Kuna mul uut nuti tv-d veel pole ja ise proovida ei saa, siis huvitaks järgmine. Kui motorola on ühendatud mitte otse telekasse vaid läbi ressiiveri, kuidas CEC siis motorola väljalülitamisel toimib? Lülitab ressiiveri välja ja jätab teleka käima, lülitab mõlemad välja, jätab mõlemad tööle?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 26.10.2013 16:42:31 vasta tsitaadiga

DigeBeni, just thumbs_up.gif . Mind jubedalt häirib veel, et vanas olid "menüü" nuppu vajutades kogu menüü korraga ekraanil, uuel pead osade kellade nägemiseks nuppu plagistama. Kanalite listiga samuti... ekraanile mahub korraga vähem + lisaks katab osa ära veel see poolikult toimiv PIP.
Mugavus mai äss icon_neutral.gif

tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 26.10.2013 16:46:09 vasta tsitaadiga

harakas kirjutas:
indrekp kirjutas:

Kuna mul uut nuti tv-d veel pole ja ise proovida ei saa, siis huvitaks järgmine. Kui motorola on ühendatud mitte otse telekasse vaid läbi ressiiveri, kuidas CEC siis motorola väljalülitamisel toimib? Lülitab ressiiveri välja ja jätab teleka käima, lülitab mõlemad välja, jätab mõlemad tööle?

See sõltub Su ressiiverist. Uuri selle juhendit.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.10.2013 17:42:21 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... seepärast mulle vana keskkond meeldiski, võtsid misiganes menüü lahti ja ekraani all oli kirjas, mida täpselt nupud teevad, ei mingit segadust. Praegu on puldil küll vähem nuppe, kuid nende toimimise loogikale pihtsa saamiseks on vaja märksa rohkem eelteadmisi, et menüüdes edukalt toimetada. Paljud liigutused ei põhine loogikal vaid puhtalt teadmisel, et see nii toimib ja see tähendab, et praktiliselt iga liigutus on vaja uuesti selgeks õppida ja meeles pidada. Avades menüü, ei viita mitte miski, mida üks või teine nupp teeb ja ma ütleks, et nii väheste nuppude alla on ikka ülemääraselt palju erinevat funktsionaalsust pressitud. Ma oleks äärmiselt huvitatud konstruktiivsetest põhjendustest, miks selline lahendust kasutusele üldse võeti ja kus peitub täpselt see väidetav mugavus ? Pelgalt reklaamis välja hõigatud retoorika mind ei veena ...

No mõtleme nüüd järgi, ega jalgrattaga sõitma õppimisel ei ole ka sul iga kord A4 juhend ees, kuidas sõita. Õpid lihtsalt ära ja sõidad.
Kui uue nuti puldi nupud läbi käid on kõik kinnisilmi selge, kust midagi leida.
harakas kirjutas:
indrekp kirjutas:

Mul ressiiver vahel ja digiboksi välja lülitamisel läheb kõik kinni. Eraldi saab nii ressiveril kui teleril valida kas CEC on sees ja teine valik kas Power on/off käsule ka reageeritakse või mitte.
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 26.10.2013 17:46:15 vasta tsitaadiga

harakas kirjutas:
indrekp kirjutas:

Mul oli Motorola teleka küljes ja kui motorola puldist välja lülitada siis lülitas ta nii teleka kui teleka küljes oleva võimu välja. Ma pole proovinud mis juhtub siis kui motorola võimu küljes on, aga usun et tulemus on sama. Ma võin proovida kui koju jõuan...
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 26.10.2013 17:57:44 vasta tsitaadiga

tsitaat:
No mõtleme nüüd järgi, ega jalgrattaga sõitma õppimisel ei ole ka sul iga kord A4 juhend ees, kuidas sõita. Õpid lihtsalt ära ja sõidad.

Siit oskan mina järeldada ainult üht: Elionis on koos selle uuenutitv-ga ka kaadri ajud ära tuunitud.

tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 26.10.2013 18:18:26 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
tsitaat:

Siit oskan mina järeldada ainult üht: Elionis on koos selle uuenutitv-ga ka kaadri ajud ära tuunitud.

thumbs_up.gif

Siin ei oska küll midagi mõistlikku ja indrekp jaoks meelepärast viidata. thumbs_down.gif

Võrrelda jalgrattaga sõitmaõppimist, ning aastaid turul olnud TV teenuse muutmist selliseks, et kasutaja jaoks on vaja lausa kasutusjuhendit, et kuidas mõne nupuga puldiga intuitiivses kasutajaliideses liikuda.
Sest eks ole ju sama isik pikalt asja intuitiivsust ja kasutuslihtsust reklaaminud. Hetkel aga tehnikafoorumi kasutajad räägivad kasutusjuhendi vajalikkusest icon_exclaim.gif
See on siis ikka hästi ebaõnnestunud asi. Vähemalt ebaõnnestus asi hästi thumbs_up.gif .

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 26.10.2013 18:18:37 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
DigeBeni kirjutas:

... erinevalt Elioni uuest lahendusest on jalgrattaga sõitmise selgeks õppimisel väga konkreetne ja vaieldamatu kasutegur - inimene jõuab vähema ajaga kaugemale ! Mis kasutegur peitub aga Elioni uues lahenduses kliendi jaoks ? Juhul, kui sulle meeldib rattasõit, siis paneks sinu näite õigesse konteksti - inimene on juba õppinud rattaga sõitma ja omab korralikku ratast, kuid Elioni arvates pole see hea - milleks kliendile nii keeruline ratast, leistangi kasutamine kõigi nende käikude, pidurite ja muuga on ju maru kole keeruline, piisab ühest rattast ja sadulast selle seljas. Mis sellest, et klient peab sisuliselt uuesti sõitma õppima ja tegema keerulisemaid trikke, et püsti püsida, keda see huvitab. Peaasi, et saaks midagi uues kuues müüa ja rohkem raha küsida ...

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 983, 984, 985 ... 2361, 2362, 2363  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.