Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 112, 113, 114  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
krist2an
HV veteran
krist2an

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 13.10.2013 15:27:52 vasta tsitaadiga

Caspar08 kirjutas:
mxr kirjutas:
Superluxidel peaks ka veluurist padjad olema kaasas ?

Minul igatahes olid.
Mu HD-681 evo'del olid ka. Pole viitsinud ära vahetada, ei ole eriti ebamugav... thumbs_up.gif

Vanadel mitte-Evo'del pole neid kaasas igatahes icon_sad.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tizko
HV veteran
tizko

sõnum 13.10.2013 21:05:49 vasta tsitaadiga

Veluurist patju pole küll mul ei tavalistel HD-681 ega ka HD-681 EVO-del kaasas olnud...
Minul igatahes mitte.

Kuigi uutel EVO-del peaks kaasas olema...
Kommentaarid: 265 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 245
tagasi üles
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 14.10.2013 20:46:09 vasta tsitaadiga

Oleks vaja uusi stereo klappe ja kasutaks neid siis mängimisel, muusika kuulamisel ja vahepeal ka filmide vaatamisel, seega kindlasti peab hästi mängima kõrgeid kuid samas võiks ka madalat ehk bassi olla.
Hetkel on trusti 5.1 surround'i omad ja ei mängi kõrgeid välja päris nii nagu tahaks + hakkavad üsna pea kõrvadele. Samuti veendusin, et surround klapid pole päris mulle mõeldud.

Esmalt, kumb neist parem on http://www.soundshop.ee/?id=461&toode=Pioneer%20SE-M290 (on see peajagu esimesest üle ja oma hinnavahe väärt? http://www.soundshop.ee/?id=462&toode=Pioneer%20SE-M390 )või http://arvutitark.ee/est/TOOTEKATALOOG/LISASEADMED-Korvaklapid76/PHILIPS-Philips-Hi-fi-headphones-SHP6000-7429

Hea meelega seaks hinnapiiri kuni 50€'ni.

Sellised vastaksid mu nõudmistele ja on eelnevatest peajagu üle?
http://www.soundshop.ee/?id=1581&toode=Sennheiser%20HD%20429

Jube sürr lugu, ei tea üldse mida valida, eelistada või mille järgi valida.

/Muidugi võite julgelt soovitusi anda.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 29
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 14.10.2013 22:07:16 vasta tsitaadiga

Kevvare, proovi neid http://shop.pillipood.ee/0408010000/0/readmore/82736/
tagasi üles
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 15.10.2013 00:39:34 vasta tsitaadiga

Lugesin, et nendel pioneeridel on jälle bassi nii palju, et kõrged puuduvad. olavsu1 pakutud tunduvad küll olevat head samas hinda vaadates, siis on kindel, et paremaid ei saa arvestades hinnapiiriks 50€ või veidi rohkem? Kuulan ka kohati bassilist muusikat seega vokaalid ehk kõrged peaksid hästi esindatud olema samas ka enam vähem bassi tegema. (muidugi EQ'ga saan miskit timmida)
tagasi üles
Amdfan
HV Guru

sõnum 15.10.2013 10:47:56 vasta tsitaadiga

On kellelgi soovitust mürasummutavatele klappidele hinnaklassis kuni 40€? Oleksid kasutusel läpaka taga raadio/Youtube kuulamiseks, aga rõhk oleks sellel, et elimineerida võimalikult palju välist müra.
Kommentaarid: 362 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 330
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 15.10.2013 16:27:27 vasta tsitaadiga

Kevvare, lugedes kaaskannatajate eelnevaid kommentaare siis selle raha eest on superluxsid parimad.
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 16.10.2013 00:15:35 vasta tsitaadiga

Aga miks HD681F? Enamasti kiidetakse just tavalist versiooni. Pluss väidetavalt on aja jooksul originaal-HD681 liiga teravaid kõrgeid toone ka parandatud. Seega ma võtaks kas http://shop.pillipood.ee/327817/0/readmore/64556 või siis http://shop.pillipood.ee/327817/0/readmore/184981

Loomulikult on võimalus ka mõne Thomanni ühistellimusega liituda, saad mõned € odavamalt.

olavsu1
külaline

sõnum 16.10.2013 11:49:13 vasta tsitaadiga

krist2an, sai lihtsalt korrektsema info ja pildimaterjaliga asi näiteks valitud. näitajates pole neil vahet.
tagasi üles
mihkel7
Kreisi kasutaja

sõnum 16.10.2013 18:28:13 vasta tsitaadiga

Tervitused kõigile. Olen ka uurind ja ka küsinud nt. Pillipoest milliseid kõrvaklappe osta 50€ eest. Sealt soovitati paart varianti aga mitte Superluxe,kuigi siin kiidetakse just neid. Kas see et nad on stuudio omad ei sega kuidagi muusika kuulamist või nõuab eriti head tehnikat?Kas kellelgi Viljandi inimesel ei ole võimalik lasta mul korraks kuulata et teha lõplik otsus. Tänades Mihkel7
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 16.10.2013 19:57:34 vasta tsitaadiga

mihkel7 kirjutas:
Tervitused kõigile. Olen ka uurind ja ka küsinud nt. Pillipoest milliseid kõrvaklappe osta 50€ eest. Sealt soovitati paart varianti aga mitte Superluxe,kuigi siin kiidetakse just neid. Kas see et nad on stuudio omad ei sega kuidagi muusika kuulamist või nõuab eriti head tehnikat?Kas kellelgi Viljandi inimesel ei ole võimalik lasta mul korraks kuulata et teha lõplik otsus. Tänades Mihkel7
stuudio omad teoreetiliselt tähendab seda, et nad mängivad võimalikult täpselt ja ilma ise heli niiöelda värvimata. mingit eritehnikat küll nende kasutamiseks vaja pole.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 16.10.2013 20:47:57 vasta tsitaadiga

Aga no kas sellest 30€ tõesti kallimaid ja etemaid ei ole? 20€ on põhimõtteliselt suur hinnavahe ning ehk leiduks midagi paremat sealt? Või olete kindlad ja väidate, et see 33€ teeb enamustele 50€ klappidele silmad ette? Eks veidi seedin ja vean veel rohkem kurssi ja siis teen otsuse. Ma paraku olen sellise suhtumisega ka, et kui osta siis osta juba korralikud..
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 17.10.2013 11:23:16 vasta tsitaadiga

Kevvare, julgen arvata, et enamustele kallima otsa bling-bling HI-FI klappidele teevad nad silmad ette. aga kui väga tahad siis pane suts juurde http://shop.pillipood.ee/0408010000/0/readmore/40488/ kuuled seda, mida kuulma pead ja natukese lämmatavad välist müra...

mihkel7, ainus, mis ma niisuguste klappide kasutamisel teen, keelan heliseadetest kõik võimalikud efektid. üritan isegi ekvalaiserit võimalikult vähe näppida. HI-FI klapid on mõeldud esitama igasugu efekte ja helilooja- režissööri tööst sõidavad nad teerulliga üle.
tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 17.10.2013 17:14:52 vasta tsitaadiga

Tervist foorumlased! Mul tekkis siin väike küsimus/segadus. Sain ostetud endale uued klapid SteelSeries Siberia Full-size headset koos välise 7.1 SOUNDCARD-ga. Installisin driverid 7.1 jaoks, ühendasin klapid, panin muusika mängima (samuti proovisin paar filmi ja paar mängu kah) aga mingit erinevust ei leidnud. Äkki mu kõrv ei oska seda leida või kus ma saaksin seda erinevust näha (ma mõtlen mille peal testida!?). Lugesin päris palju infi netist kus mõned ütlevad et see on marketingu käik, et füüsiliselt klapid ei saa välja anda seda 7.1, mõned kiidavad ja ütlevad et mängudes on kohe seda erinevust näha! Äkki keegi kohalikest omast käest ja kogemusest oskab öelda/põhjendada kas on vahe või mitte? Muidu klappidega väga rahul, heli hea ja puhas, hästi mugavad ja mikri töö on väga kvaliteetne.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 17.10.2013 18:09:52 vasta tsitaadiga

Timoha, kesse ütles või kust lugesid, et need klapid on 3D heli jaoks? 3D heliga klappe on creativel ja roccat'il olnud. sealgi pigem 5.1

https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutikomponendid/K%C3%B5rvaklapid/271511/

neil on alati USB ühendusega oma sisseehitatud helikaart.
tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 17.10.2013 18:36:50 vasta tsitaadiga

olavsu1, emm...3d heli kohta nüüd küll ei ole ma kirjutanud (või väljendasin endvalesti) aga siin http://steelseries.com/products/audio/steelseries-siberia-v2-usb on kirjas et:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 17.10.2013 19:02:51 vasta tsitaadiga

need igasugused 5.1 ja 7.1 jne kõrvaklapid on hjuumor kuubis. icon_lol.gif kuidas on võimalik ära jaotada vastavalt 5 või 7 kõrg- ja kesksagedusvaljuhääldit ja 1 subwoofer pooleks, ehk siis nii et ühes klapipooles on sul vastavalt 2,5 või 3,5 kõrg- ja kesksagedus valjukat ja 0,5 subwoofrit? klappides on võimalik ainult 2.0, 4.0 või 6.0 või siis kui veel utoopilisemaks minna, siis 2.2, 4.2 või 6.2, aga mitte mingil juhul ei saa teha mingeid paarituid kombinatsioone a'la 5.1. pigem luuakse seda ruumilisust psühhoakustika abil (faasinihked, viivitus, kaja jne.).
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 17.10.2013 19:37:52 vasta tsitaadiga

NATAS999, ühtedel olla käinud kaks kuularit kummagi klapipoole sees ja peavõru sees olnud miski vasta konti käiv heliallikas. eks ta huumor ole.

vähegi mõistlikum komplekt asuks mootoratta kiivri sees.
tagasi üles
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 17.10.2013 19:53:13 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
need igasugused 5.1 ja 7.1 jne kõrvaklapid on hjuumor kuubis. icon_lol.gif kuidas on võimalik ära jaotada vastavalt 5 või 7 kõrg- ja kesksagedusvaljuhääldit ja 1 subwoofer pooleks, ehk siis nii et ühes klapipooles on sul vastavalt 2,5 või 3,5 kõrg- ja kesksagedus valjukat ja 0,5 subwoofrit? klappides on võimalik ainult 2.0, 4.0 või 6.0 või siis kui veel utoopilisemaks minna, siis 2.2, 4.2 või 6.2, aga mitte mingil juhul ei saa teha mingeid paarituid kombinatsioone a'la 5.1. pigem luuakse seda ruumilisust psühhoakustika abil (faasinihked, viivitus, kaja jne.).

Mu praegused trusti 5.1 surround klapid ongi nii, et sees on ära jaotatud kõlarite kohad ja ka mini subwoofer on mõlemal pool klappi mis paneb isegi laual need kergelt värisema. Ja see ei ole mingi vibratsioonist tulenev heli/värin.

Timoha, esmalt kui hakkad filmiga testima siis kindlasti vaata kas toetab üldse 5.1 heli, enamasti alates 1.3gb filmid toetavad seda. Teisena vaata, kas su meediaplayer laseb 5.1 heli läbi üldse, näiteks media player classic'ul tuleb koodeki seadetest valida 5.1 heli. Muusikaga pole mõtet midagi sellist testida, sest siis mängivad sul kõik n.ö kõlarid sama heli ja ei saa aru. Mängimisel oleks vast parim variant ja eeldavalt mingisugune fps, kus kuuled teiste inimeste liikuvust ja siis tajud ära kust see täpsemalt tuleb. Virtuaalne tasub üldse maha võtta, sest saan ka oma 5.1 kuidagi virtuaalselt 7.1 teha aga hoopis rikub ära.

Tänud, Olavsu1.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 17.10.2013 19:56:59 vasta tsitaadiga

endal on http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/
ja see ikka reaalne 5.1, mitte virtuaalne.

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 17.10.2013 20:05:39 vasta tsitaadiga

Ok, tänud kõigile info ja arvamuste eest. thumbs_up.gif
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 18.10.2013 01:57:21 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
Aga miks HD681F? Enamasti kiidetakse just tavalist versiooni. Pluss väidetavalt on aja jooksul originaal-HD681 liiga teravaid kõrgeid toone ka parandatud. Seega ma võtaks kas http://shop.pillipood.ee/327817/0/readmore/64556 või siis http://shop.pillipood.ee/327817/0/readmore/184981

Loomulikult on võimalus ka mõne Thomanni ühistellimusega liituda, saad mõned € odavamalt.

Tasuks jah pigem tavaline HD-681 punaste rõngastega versioon võtta ning ise sai vahepeal 2tk veel neid juurde tellitud ja võin kinnitada, et
vana versiooni liigseid kõrgsagedusi ei ole ikka veel ära parandatud ja ilmselt ka ei parandata. Mis puutub tavaline vs. F vs. B versioon, siis näitajad võivad samad olla kuid siiski on tegu erineva heliga klappidega ja seda näitavad ka sagedus-graafikud kui uurida viitsid.

Hetkel teen siin jälle ühele HD-681`le uusi sametpatju vastavalt pea kujule ja seekord tegin ka korraliku dual-entry kaabelduse (Van Damme classic XKE pro-patch 4,8mm OD), maitse asi aga minu arvates palju mugavam kui ühe kaabliga. Ja teist korda kuulen selgelt vahet stock kaabel vs. uus kaabeldus, minu jaoks kinnitab see, et originaal kaabel sakib thumbs_down.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 18.10.2013 12:12:32 vasta tsitaadiga

CoiL, üks ja sama mudel peabki sama heli tegema, mis mõte sellel mudelinimel seal üldse siis oleks? doh.gif
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 18.10.2013 18:50:00 vasta tsitaadiga

NATAS999, ma nüüd ei saa sinust aru. Loe uuesti minu posti. tavaline, B ja F versioon on erineva helipildiga.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 18.10.2013 19:17:10 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
Tasuks jah pigem tavaline HD-681 punaste rõngastega versioon võtta ning ise sai vahepeal 2tk veel neid juurde tellitud ja võin kinnitada, et
vana versiooni liigseid kõrgsagedusi ei ole ikka veel ära parandatud ja ilmselt ka ei parandata.
Loe oma tekst läbi. Teisiti pole võimalik sellest lausest aru saada.

btw, oman 681b, ja nendel pole küll kuskil mingeid liigseid kõrgsagedusi.
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 18.10.2013 19:37:11 vasta tsitaadiga

Mminu jutt käis pigem selle kohta:
olavsu1 kirjutas:
krist2an, sai lihtsalt korrektsema info ja pildimaterjaliga asi näiteks valitud. näitajates pole neil vahet.

Tehnilised näitajad võivad samad olla tavalise, F ja B versiooni vahel kuid helipildis on erinevus.

Huvitav, et sa ei kuule neid liigsaid "Ssss-kõrgeid" mida paljud kiruvad kui filtrit ei kasuta. Ise samuti HD-681B versiooni kuulnud ning neil samuti kõrva-kriipivad kõrged. Vaevalt, et sulle nüüd mingi parandatud variant sattus aga mine tea, võib-olla. Ma ei tea kas oled juba seda filtri värki proovinud aga tõsiselt soovitan, muutus on selgelt märgatav ja paremuse poole. Samas kui need kriipivad-kõrged siiski on sinu klappidel ka, siis on ilmselt asi sinu kuulmises. Mitte et ma halva pärast ütleks vaid oleneb täiesti inimesest ja mõni on juba piisavalt "kõrvu kahjustanud" niiet ei pane neid kõrgeid tähelegi.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 18.10.2013 19:49:42 vasta tsitaadiga

CoiL, kineskoobi kõrgsageduslikku sirinat näiteks kuulen täitsa vabalt ja märkimisväärselt kauguselt. pigem on just teistel klappidel omadus kõrgeid mitte nii hästi esitada. võimalik, et ma siis olen kõrvavärd. icon_confused.gif
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 18.10.2013 20:28:55 vasta tsitaadiga

CoiL, ussikoor on savestusel tehtud viga. vea parandamiseks on De-Esser

NATAS999, võimalik et on sattunud erineva tundlikusega asjad. enda sony mdr-xd200 klapid toovad võimu omamüra kuuldavale. kuid ATH-M50 klappidega võimumüra pole märgatav. Lauljad vahest sisisevad liiast, mis on helisalvestuse viga. Muusikaõps oli omal ajal peris vihane, koor sisises essi liiast. Keelas ess tähe hääldamise, ei see palju aidanud, ikka kõlas kui kari rästikuid.

Oma kuulmisteravuses kahtlejatele: http://www.audiocheck.net/testtones_hearingtestaudiogram.php

Monitorklapid ongi selleks, et avastada heliteosest vigu ja parandada neid.
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 18.10.2013 22:14:50 vasta tsitaadiga

olavsu1, kui sa loeksid ja uuriksid HD-681 kohta, siis see on selle klapi omadus, mitte salvestamisel tehtud viga või võimumüra icon_wink.gif
PS, see Frans mkII või mkIII filter ei mõju ainult Ssss kõrgetele vaid ka muule. Terve ülemine ots muutub õrnalt pehmemaks ja dünaamilisemaks ning kesksagedused tulevad paremini esile ja bass on konkreetsem, terve helipilt muutub "elavamaks".
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 18.10.2013 23:58:57 vasta tsitaadiga

CoiL, no kui selliseid asju vahele vaja, siis on tegu kas superloks (loe: praak ) klappidega või kihva keeratud muusikaga. Ma tahaks loota, et tegu on just kihva keeratud muusikaga. See filter on amplituudi korrektor, need on kasutusel kolme- ja enamaribalistes kõlarites, et mõni valjuhäälditest ei kipuks teistest üle karjuma. See ei mõju kitsastele hälvetele vaid üsna laiaulatuslikele.
Kuidas küll need sellised saavad olla müügis koos teiste stuudioklappidega, kui neid peab ise sel viisil "parandama"? OK ma hoian siis kaugele neist ja kõigest mille omadus või nimi on superlux. Rohkem ei soovita.

tsitaat:

Terve ülemine ots muutub õrnalt pehmemaks ja dünaamilisemaks ning kesksagedused tulevad paremini esile ja bass on konkreetsem, terve helipilt muutub "elavamaks".

Ma olen märganud, et seda teeb philipsi meediamängijatel Fullsound'i nimeline efekt. See on pidevalt peal, välja lülitada saab ainult ekvalaiseri sisse lülitamisega. Aga ekvalaiser selle aparaadil on paras käkk.
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 19.10.2013 08:05:11 vasta tsitaadiga

olavsu1, superluxi puhul ei olegi tegemist high-end stuudio klappidega vaid odava bäng-for-a-bakk tootega mille puhul seda filtrit kasutades saab neis maksimumi välja pigistada.
Nagu ütlesingi, ei mõju ee ainult SSsss sagedustele vaid mõjutab ka muud. Superluxi odavklapid ei ole nüüd küll ainsad odavklapid, mis teiste stuudio-klappidega ühte patta pandud ja kui arvad, et osad kallimad stuudio-klapid ei ole õrnalt koloreeritud heliga, siis küll eksid. Minu jaoks on see filtri kasutamine suht sama tulemusega ja muudab klapi paremaks. Kui sa ise antud klapi kohta uurinud ja proovinud ei ole, siis ei tasu maha ka teha aga see on sinu enda valik neist kaarega kaugemale hoida. Kahju, et sa ei saa osa sellest, mida paljud imeväikse raha eest naudivad. Kinnine, skeptiline ja eemaletõukav suhtumine ning teoorias kinni istumine ise midagi reaalselt proovimata ei vii kunagi kaugele ja ei avarda silma(kõrva)ringi.
tagasi üles
tizko
HV veteran
tizko

sõnum 19.10.2013 21:39:10 vasta tsitaadiga

Nõustun kasutaja CoiL arvamusega! Olen ise proovinud ja SELLE RAHA eest igati rahule jäänud!
Kommentaarid: 265 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 245
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 21.10.2013 20:55:24 vasta tsitaadiga

pacho kirjutas:
q-JAYS'id andsid otsad. Needsamad mida põhiliselt kasutasin. Parema klapi juures tundub kaabel puruks olevat. Võib-olla annaks parandada aga otsikute saadavusega oli ka juba pikemat aega asi hapu. Kuna q-JAYS'i enam ei toodeta, siis tuli midagi asenduseks vaadata.
Täna töölt tulles ootas ees ilus üllatus.
Spoiler Spoiler Spoiler

Põgusa tutvumise järel võib öelda, et igapäevast kasutus need ilmselt ei saa. Mitte, et need oleksid kehvad klapid. Kaugel sellest. Kui puhtalt subjektiivselt hinnata, siis on need ühed parimad IEM'id mida mul on õnn olnud kuulata. Helipilt, heli tasakaal ja detailsus on ekstraklassist. Kõlavad nagu väga kallid stuudiomonitorid. Steriilselt. Ma tundsin puudust q-JAYS'ide agressiivsest iseloomust ja veidike liialdatud, kuid väga hästi kontrollitud bassist. Kui q-JAYS'id tegid ükskõik millise muusika nauditavaks, siis Brainwavzidega on vigade suhtes leppimatu. Kõik peab olema perfektne- salvestus, algallikas ja võimendus.
€120 eest on uskumatult soodsa ostuga (olgu öeldud, et JAY'de eest maksin sama palju).
Klapid jäävad minu kollektsiooni aga igapäevaseks kasutamiseks vaatan midagi muud. UE 700 pidavat samu elemente kasutama mis minu vanad q-JAYS'd....

B2-el hakkas parem kanal moonutama. Ilmselt tehase praak. Olen teisi mõõduka helitugevusega kuulanud vast ainult 50 tundi. Müüja poolt tsiviliseeritud käitumine. Saan raha tagasi.
Siit ka argument sissemängimise poolt. Paljastab tehase praagi.

EDIT: Ei viitsi enam hiina klappidega õnne katsuda. Asenduseks tuleb Westone 4. Kunagise W3-e omanikuna on ehituskvaliteedist ja klienditeenindusest ainult head mälestused. Kuuldatavasti on 4-l ka heli probleemsed kohad parandatud.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 21.10.2013 22:51:34 vasta tsitaadiga

Aga miks mitte näiteks Shure?
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 22.10.2013 00:01:14 vasta tsitaadiga

Kui sa kunagi Shure vahust otsikuid oleks vahetanud, siis ei küsiks icon_wink.gif
Ka on Shure kaablid igapäevaseks kasutamiseks veidike tööstuslikud.
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 25.10.2013 13:52:57 vasta tsitaadiga

Huvitavat kuulamist - https://soundcloud.com/sonic-sense-pro-audio/sets/headphones-test
Superlux HD681 Evo thumbs_up.gif
Võrreldes originaalheliga tiba bassine, aga väga-väga hea. Paljud kuulsad/kallid seal salvestatutest ei kõlba kassi saba alla kah.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
yarmx
Kreisi kasutaja
yarmx

sõnum 25.10.2013 17:24:20 vasta tsitaadiga

ihvike kirjutas:
Huvitavat kuulamist - https://soundcloud.com/sonic-sense-pro-audio/sets/headphones-test
Võrreldes originaalheliga tiba bassine, aga väga-väga hea. Paljud kuulsad/kallid seal salvestatutest ei kõlba kassi saba alla kah.

Kuidas selle testi helirajad kätte saadud on? kuidas nende klappide heli lindistati?
Saan aru, et seal tuleb välja originaal heli vs klappidest tulev.
ma julgeks küll väita, et Sennheiser HD280pro nii kehvasti ei kõla. Samas kui nad tõesti nii kehvad on, siis hakkab mul endast kahju, et ma heast helikvaliteedist nii kaugel olen. Jääb selline mulje, et pole kunagi head heli kuulnudki, kui HD280pro-d arvestatava heliga klappideks pean.
Ma ei taha uskuda, et asi nii hull on.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 25.10.2013 17:54:49 vasta tsitaadiga

Mis seadetel need tehtud on?
HD681 Evo mu kõrvadele küll seal hästi ei kõlanud. Nagu läbi padja mängiks. Non-Evo kõlas nagu etemalt.

tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 25.10.2013 18:44:28 vasta tsitaadiga

Kaua tulnud kaunikene
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 25.10.2013 19:11:13 vasta tsitaadiga

yarmx kirjutas:
Kuidas selle testi helirajad kätte saadud on? kuidas nende klappide heli lindistati?
Saan aru, et seal tuleb välja originaal heli vs klappidest tulev.
ma julgeks küll väita, et Sennheiser HD280pro nii kehvasti ei kõla. Samas kui nad tõesti nii kehvad on, siis hakkab mul endast kahju, et ma heast helikvaliteedist nii kaugel olen. Jääb selline mulje, et pole kunagi head heli kuulnudki, kui HD280pro-d arvestatava heliga klappideks pean.
Ma ei taha uskuda, et asi nii hull on.
Info salvestuse kohta - http://www.sonicsense.com/blog/headphone-shootouts/recording-headphones-burn-in-tracking-and-more

Arvestama peab sellega, et need lindistused on pigem klappide omavaheliste erinevuste leidmiseks. Kui sa neid faile oma klappidega kuulad, siis kuuled midagi muud, kui see, mis oleks ainult neid klappe kuulates.
Üks asi on kindel - bassi peabki olema palju rohkem, kui originaalhelifailis, kuna ühelt poolt paneb bassi juurde salvestatav klapp ja teiselt poolt paneb bassi veel juurde see klapp, millega salvestust kuulad. Ükski normaalne klapp ei ole sileda sageduskarekteristikuga bassi osas. Sile graafik näitab seda, et kuulates on bassi vähe. Näiteks seal nimekirjas see tavaline Superlux HD 681 omab ilmselgelt liiga vähe bassi. Seda näitavad ka headphone.com mõõtmised.
Mina võrdlesin aga HD 681 EVO ja Beyeri DT880 Pro salvestusi omavahel ja need on üsna sarnased. Kuulamiseks kasutasin Denoni in-ear klappe. Kuna mul endal on DT880 klapid, siis ma selle järgi võin ette kujutada, et need EVOd kõlavad üsna sarnaselt Beyeritele, kesksagedustel ehk veidi rohkem rõhku Superluxidel. Hinnavahe on aga meeletu.
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 25.10.2013 22:45:47 vasta tsitaadiga

ihvike kirjutas:

Kui ma nüüd ise oma HD-681 (punaste rõngastega vana versioon) koos Fran`s mkII filtriga kuulan EVO ja tavalise HD-681 vahet, siis EVO on märgatavalt "tummisema" heliga. Bass tundub küll EVO`l parem olevat aga miskipärast arvan, et see on HD-681 kõrgete tõttu ja mkII filtriga on bass palju puhtam, konkreetsem ja "tihedam" ning tuleb paremini esile. Rock/metal/progressive/jazz jms. jaoks tundub tavaline palju parem minu arvates. EVO jällegi EDM`i puhul vast tiba parem. Aga eks see ole maitse asi ja oma kõrv on kuningas icon_smile.gif

Aga tõesti, superlux teeb nii mõnelegi klapile "silmad ette" ja kui võrrelda hinnavahet siis mnjah icon_biggrin.gif Eks muidugi toote kvaliteet ja mugavus ole ka olulised ja ega enamus ei viitsi oma superluxidega modimise vaeva näha aga soovitan soojalt vähemalt vana versiooni puhul korralik kaabeldus, sametpadjad ja mkII/mkIII filter teha icon_wink.gif
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 25.10.2013 23:03:31 vasta tsitaadiga

ihvike kirjutas:

see kipub jama olema. ma võrdlesin seal oma klappide heli, ei kõla selliselt nagu seal väidetakse.
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 25.10.2013 23:41:28 vasta tsitaadiga

olavsu1, said ikka aru, et kuulad oma klappidega oma klappe... nö. teise ringi sound. See mida sa oma klappide läbi oma klappidena kuuled on midagi muud kui see mis sa reaalselt oma klappidest kuuled kui muusikat kuulad. Ma ei tea kas keegi sai aru mu mõttest, segane lause icon_biggrin.gif Igatahes hea võrdluse erinevate klappide vahel annab küll ja niipalju kui mina kuulnud olen erinevaid klappe reaalselt, tundub üsna õiget "pilti" andev test. Eks see oleneb ka sellest mis sul enne klappe "juhtme küljes" on.

Edit:
ihvike kirjutas:
Näiteks seal nimekirjas see tavaline Superlux HD 681 omab ilmselgelt liiga vähe bassi. Seda näitavad ka headphone.com mõõtmised.

Oleneb kellele ja mis muusika jne. Mõõtmisgraafikud ei näita midagi kindlat kõigi jaoks minu arvates, suht individuaalne teema.
Näiteks minu jaoks on tavalisel HD-681`l bassi täpselt niipalju kui ma soovin ja nende klappide bass ulatub ikka vägagi madalate nootideni icon_razz1.gif Samas ei ole tegu mingi nö. bass-head klapiga millel bass kõigest üle "kumiseb". Puhas, tihke ja madalale ulatuv bass - minu jaoks täiesti sweet-spot thumbs_up.gif
Hetkel kaifin Kilimanjaro Darkjazz Ensemble`t ja kontrabass jms. on ikka ülinauditav beer_yum.gif
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 26.10.2013 00:57:16 vasta tsitaadiga

CoiL, no siis peab olema teada, millega nad soovitavad (mis neil on selle kuulamiseks) "seda asja" kuulata. võibolla siis saab õigema ettekujutuse.

hetkel kuulan kassetimängijast Handelit ja ei ole nii bassine kui kõnealuses testis.

Tuhnisin praegu oma cd fonoteeki. Cardinals'i kogumik on kõige jõhkrama bassiga.
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 26.10.2013 09:47:58 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
Edit:
ihvike kirjutas:
Näiteks seal nimekirjas see tavaline Superlux HD 681 omab ilmselgelt liiga vähe bassi. Seda näitavad ka headphone.com mõõtmised.

Oleneb kellele ja mis muusika jne. Mõõtmisgraafikud ei näita midagi kindlat kõigi jaoks minu arvates, suht individuaalne teema.
Näiteks minu jaoks on tavalisel HD-681`l bassi täpselt niipalju kui ma soovin ja nende klappide bass ulatub ikka vägagi madalate nootideni icon_razz1.gif Samas ei ole tegu mingi nö. bass-head klapiga millel bass kõigest üle "kumiseb". Puhas, tihke ja madalale ulatuv bass - minu jaoks täiesti sweet-spot thumbs_up.gif
Hetkel kaifin Kilimanjaro Darkjazz Ensemble`t ja kontrabass jms. on ikka ülinauditav beer_yum.gif
See on täiesti individuaalne jah, kuid mulle on DT880 selles osas nagu etalon, et vähem bassi kui nendel, nagu ei tahaks. Aga eks see on paljuski harjumise küsimus ka. Kui headphone.com lehel DT880 ja HD681 graafikuid võrrelda, on kohe näha, et erinevus on bassis. Ja veel tasub võrrelda näiteks Sennheiseri HD800ga, mis on graafiku järgi väga sarnane DT880le, kuid omab pisut rohkem bassi. Mulle tõenäoliselt meeldiks HD800 veel kõige rohkem, aga selle hinnast ei tasu üldse rääkida.
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 26.10.2013 17:01:20 vasta tsitaadiga

Westone 4 saabumine ainult tõstis lugupidamist Brainwavz B2-e vastu.
Ei saa öelda, et üks oleks teisest parem. Nad on erinevad ja mõlemad tipptasemel. See käib siis helikvaliteedi kohta. Ehituskvaliteeti pole mõtet võrrelda. B2 näeb välja ja tundub käes nägu oleks eelkooliaelise poolt kokku pandud.
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 26.10.2013 17:04:36 vasta tsitaadiga

Arvestades peaaegu kolme kordset hinnavahet tunduvad Brainwavzid sellisel juhul päris hea diilina.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 26.10.2013 17:46:56 vasta tsitaadiga

Jep. Aga mis teha kui seda sorti heli ei meeldi... Lugupidamine ja meeldimine on kaks eri asja.

Brainwavzid on õhulise ja detailse heliga. Ülemises otsas on märgatav hulk parasiitsiganaale ja ebameeldivat kirkust. Kõik muusika elemedid esitatakse kiirelt ja täpselt.
Westone'id on eksitavalt sooja heliga. Kui aju veidike harjub, siis tuleb välja erakordne hulk detaile. Detaile on isegi rohkem kui B2-l. Tavaliselt on soojus ja detail teineteist välistavad. Helipilt on avar ja instrumentide asukohad selgelt erisituvad. Väga musikaalsed klapid. Võib tundide kaupa kuulata ja muusikat uuesti avastada.
Siin ka suurim vahe Brainwavzidega. Viimaste heli oli minu jaoks väsitav. Pärast 30-40 minutit muutus heli müraks.
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.10.2013 00:37:44 vasta tsitaadiga

Küsimus - kas keegi siinsetest on juba AKG K712 Pro`d oma kõrvaga kuulda saanud? -> http://www.akg.com/K712+PRO-827.html?pid=1408&techspecs
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 27.10.2013 21:08:49 vasta tsitaadiga

CoiL, need on mustade džässmuusikute lemmikud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 112, 113, 114  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.