|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Mnator
HV Guru
|
25.10.2013 11:59:21
|
|
|
Ja versiooninumbrite kasutus pole MS ajaloos sugugi esmakordne. Alustades DOS numeratsioonist kuni win 3.11 for workgrups välja.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
25.10.2013 13:44:51
|
|
|
| vortex kirjutas: |
| 8.1 on keskmisele kasutajale oluliselt lihtsam ja arusaadavam nimi kui Service Pack X |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
25.10.2013 14:50:17
|
|
|
Mitte kõigi jaoks ...
| mauro kirjutas: |
8.1 on lihtsalt õudne nimi.
Microsoft uuele versiooniskeemile üle läinud? 8.2, 8.2.1 ....? Ei saanud lihtsalt 8 olla koos SP-dega. |
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.10.2013 14:50:47
|
|
|
| maatriks kirjutas: |
| Google'i kontoga on ilmselt peaaegu kõik oma Androidi telefonid ära sidunud, aga arvuti sidumine MS kontoga on justkui inimõiguste rikkumine. |
Sest google konto on paljudel juba olemas ja nad ka kasutavad google ökosüsteemi ja asju kust sellest kontost tolku on. Minu näiteks pole ms kontost tuhkagi tolku v.a skype. See on ka ainuke.
Lisaks ong google kontoga sidumine lihtsam ja ei tuletatata pidevalt meelde, et sa pole seotud ja ei visata takistusi teele.
| El-Fuego kirjutas: |
Mingu <b>piixu</b> see kuradi maikrosoft Tegin siis formati, panin w8 uuesti peale. uuendasin kõik 5+ siis panin 8.1 alla laadima. Sellega ka kõik ok peale restari siis hakkas masin end häälestama 8.1-le ja 66% juures jooksis kokku. Ootasin ootasin ootasin siis tegin jõulise väljalülituse. Ja kui uuesti käivitasin hakkas ta end w8ks tagasi tegema. Mõtlesin siis, et kena kena las teeb. Läksin siis uuesti win poodi, et 8.1 alla laadida ja uuesti paigaldada, kuid võta raisk näpust 8.1 allalaadimise koht olemas jne kuid mis tööle enam ei hakanud oli alla laadimine. Kuradi sitahunnik on see 8.1 |
Miks nii pikalt? Võtnud 8.1 iso ja lasknud vaikimisi tootevõtmega peale. Pärast kui asi juba jooksmas, siis sisestad 8.0 võtme ja ongi kõik. Ei mingeid upgrade anomaaliaid.
| allavett kirjutas: |
Üldiselt on vist ikkagi nii, et upgrade (8 otsa 8.1 või 7 otsa 8.1 jne) ei anna ikka õiget tulemust. Puhas install peaks olema ikka oluliselt väiksema ajakuluga (programmide käimasaamisega vähem keberniiti).
Aga jah, eks on omalgi paari asjaga, mis 8s töötas, omajagu jauramist. Näiteks Stiim vajab korralikult funkamiseks .net framework 3.5-te - 8.1ga on too vaikimisi maha keeratud. Creative'i draiverid ei tööta korralikult tuleb teha surra-murra nendega.
Samas puhas leht on ikka puhas leht ja need paar uut fiitsurit on seda isegi väärt, vist  |
Nõus,nõus ja nõus
| ivar80 kirjutas: |
Tänud. Sellega paistab, et toimib jah, kuid siiski jääb küsimus, et miks <b>piixu</b> kaudu hambaid peaks ravima...  |
Tere tulemast Win8 maailma. Siin käivadki osad asjad mingi äraspidise loogika alusel "because someone, somewhere out there asked for it"
| El-Fuego kirjutas: |
| Peale kolmandat formatit sain siis selle neetud 8.1 peale. Tegin puhta w8 installi, tõmbasin uuendused, tegin restardi. Otsisin veelkord igaks juhuks kas win leiab mingeid uuendusi ja peale seda läksin " poodi " ja tõmbasin selle neetud 8.1 Peale paigaldust otsisin uuesti uuendusi 2x ja alles siis lasin draiverid selga. Tundub, et hetkel asi toimib. Kõvasti muidugi rääkida ei või. Tegu ju siiski mikrosoftiga. |
Joppas siis. Õppetund edaspidiseks. Clean install on kiirem, kui upgrade
| mauro kirjutas: |
8.1 on lihtsalt õudne nimi.
Microsoft uuele versiooniskeemile üle läinud? 8.2, 8.2.1 ....? Ei saanud lihtsalt 8 olla koos SP-dega. |
Kui aus olla, siis nimi mulle isegi meeldib (os mitte nii väga). Miks?:
Lühike. Seega ei teki kellelgi kuisatust seda lühendada ja sellega segadust tekitada.
Informatiivne. SP tase öeldakse juba nimega ära. Seega ei pea küsima "kas SP x" on juba peale lastud?
Näiteks Win 7.2 x64 vs Windows 7 SP2 64bit
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
25.10.2013 15:00:09
|
|
|
Üks asi on upgrade käigus lauaarvutil siiski katki läinud, nimelt search ei toimeta enam normaalselt.
Näide:
Spoiler 
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
25.10.2013 15:15:37
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
| Google'i kontoga on ilmselt peaaegu kõik oma Androidi telefonid ära sidunud, aga arvuti sidumine MS kontoga on justkui inimõiguste rikkumine. |
Sest google konto on paljudel juba olemas ja nad ka kasutavad google ökosüsteemi ja asju kust sellest kontost tolku on. Minu näiteks pole ms kontost tuhkagi tolku v.a skype. See on ka ainuke.
Lisaks ong google kontoga sidumine lihtsam ja ei tuletatata pidevalt meelde, et sa pole seotud ja ei visata takistusi teele. |
Lisaks Skypele, MSi konto enableb sul automaagiliselt ka Skydrive (by default 7GB vaba ruumi, vs. Dropboxi 2) + Outlook.com meilindus on nõks parem kui Gmailil, ning Gmaili asjad saab sinna edukalt ümber suunata.
Lisaks MSi kontoga veel see hea asi, et kui mitu masinat kasutuses, siis süngib ilusti settingud, paroolid jms igas masinas ära, et igal pool oleks ühtne experience.
_________________ ..||.. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.10.2013 15:30:21
|
|
|
| Muide ei märganud viimast 100+ posti lugedes (teema oli unarusse jäänud), et keegi oleks maininud IE11 uuendust mis ehk selle back nupu valge lehe bugi vastu aitaks: http://support.microsoft.com/kb/2901549 |
Hetkel on üldse relevantsed uuendused vaid:
KB2883200
KB2884101
KB2884846
KB2886439
KB2894029
KB2894179
KB2895219
KB2896459
KB2901549
|
Kõik on GDR ja tulevad MS Update kaudu, seepärast keegi neid eraldi ka ei maini, puudub vajadus neid eraldi alla laadida...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
25.10.2013 15:42:41
|
|
|
Need kes nutavad windowsi üle, proovige siis linuxit
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.10.2013 16:12:45
|
|
|
| flake kirjutas: |
Lisaks ong google kontoga sidumine lihtsam ja ei tuletatata pidevalt meelde, et sa pole seotud ja ei visata takistusi teele. |
Lisaks Skypele, MSi konto enableb sul automaagiliselt ka Skydrive (by default 7GB vaba ruumi, vs. Dropboxi 2) + Outlook.com meilindus on nõks parem kui Gmailil, ning Gmaili asjad saab sinna edukalt ümber suunata.
Lisaks MSi kontoga veel see hea asi, et kui mitu masinat kasutuses, siis süngib ilusti settingud, paroolid jms igas masinas ära, et igal pool oleks ühtne experience. |
Skydrive proovitud ja hüljatud juba. Mõttetu asi peale seda, kui suutis osad mu asjad ära kaotada. Dropboxis mul juba 5GB ruumi (tasuta). Ja vaikselt kasvab. Outlook jällegi ms toode ja pole näinud küll seal midagi, mis gmaili ületaks. Lauaarvuti ja läppar on jah, aga mõlemad win7 peal, kuhu need vähemalt win9 tulekuni ka jäävad.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
25.10.2013 16:15:31
|
|
|
...
Lisaks ong google kontoga sidumine lihtsam ja ei tuletatata pidevalt meelde, et sa pole seotud ja ei visata takistusi teele.
... |
Jäta googlele telefoninumber andmata ja võid olla mureta, aeg-ajalt muudkui nõuavad ja saad silmi pingutada, et kus on see pisike lingike, et sellest nõudmisest üle pääseda.
Ja mingi umbluunumbri soovitus oleks ka kahtlane, mis siis kui keegi siiski saab endale selle numbri teha (usun, et seal on kontroll peal, et mingit liiga pikka või lühikest ei aktsepteerita)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Lehys
Kreisi kasutaja

|
25.10.2013 16:43:17
|
|
|
win 8.1 on lõpetanud corsair h100i link softi toimimise,ametlikult lubati fixi 4-8 nädala jooksul corsairi poolt
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
25.10.2013 17:36:44
|
|
|
Mnator, Kus seda nõuab?
Ma alles eile tegin 2-step verificationi ja andsin neile oma numbri (omal algatusel). |
Aga kui ei taha numbrit anda! Selles ongi kogu konks. Siis hakkab seda ikkagi aeg-ajalt idioodi järjekindlusega küsima enne tavalist sisselogimist. Aga mina saadan nende soovi küll alati heasse kohta....
|
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
25.10.2013 17:57:49
|
|
|
Mul vist on vedanud - väga pikalt olen MS-i meili kasutanud ja kasutan edasi. Kõik vajalik seal olemas ning varem oli tänu windows livele lihtne ligipääs ja nüüd on tänud win 8-le veel lihtsam ligipääs. Kordades mugavam kui gmail.
Õnneks androidi jaoks ei pidanud eraldi gmaili kontot tegema, sest seda oli picasa ja youtube jaoks nagunii varem vaja. Samas kui harva peaksin youtube või gmaili (ei mäletagi enam, kummas või äkki isegi mõlemas), küsib alati telefoninumbrit :S
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.10.2013 17:58:31
|
|
|
| Mnator kirjutas: |
Mnator, Kus seda nõuab?
Ma alles eile tegin 2-step verificationi ja andsin neile oma numbri (omal algatusel). |
Aga kui ei taha numbrit anda! Selles ongi kogu konks. Siis hakkab seda ikkagi aeg-ajalt idioodi järjekindlusega küsima enne tavalist sisselogimist. Aga mina saadan nende soovi küll alati heasse kohta.... |
Kysib võõrast kohast logides....ma isegi ei mäleta millal ma kylapealt tahtsin logida
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
25.10.2013 18:47:00
|
|
|
| Lehys kirjutas: |
win 8.1 on lõpetanud corsair h100i link softi toimimise,ametlikult lubati fixi 4-8 nädala jooksul corsairi poolt  |
See sai selgeks juba previewi ajal, augustis.
Seepärast OC rage masin jooskenb tagasi 7-l
|
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
25.10.2013 18:55:02
|
|
|
On ikka raisad, kaotasid WEI ära win 8.1-s ja ma ei saagi proovida mis skoori ma oma esimese ssd-ga saan
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
25.10.2013 19:08:13
|
|
|
Ma lugesin neid läbi ussi*unni variante juba, aga no ma nii väga ka seda teada ei taha, et ma viitsiksin sellega jamada, mulle piisab sellest mida ma näen kiiruse osas, aga varem oli lihtsalt tore ja mugav seda teha, samas nagu ka lugesin, siis eks see kaotatigi selle pärast ära, et neid üksikuid lolle, kes seda kasutasid, oli liiga vähe
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Oracle
HV kasutaja

|
25.10.2013 20:12:10
|
|
|
| flake kirjutas: |
| Mingi konkreetne app või kõik? |
Enamus appe ei käivitu, kaasa arvatu Store, töötavad ainult SkyDrive, Pildid, Kaamera. Korra näitab täisekraanil appi ikooni ja siis tagasi Metro stardile. App jääb küll üles-vasakule ribale aga klikkides viskab ikka stardile. Imelik, et ilmateate live-tileil on kraadide info olemas aga see võib mingi vana inf ka olla.
Leidsin veel kurtjaid: http://www.eightforums.com/general-support/33515-windows-8-1-most-metro-apps-crash-immediately-launch.html
Muus osas arvuti töötab ilusti, just sai puhas 8.1 peale pandud. Uuendusi teeb ka ilusti.
Oskate midagi soovitada?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pwnage
HV kasutaja

|
25.10.2013 21:22:54
|
|
|
Uuendasin ka oma 2 arvutit 8-lt 8.1 peale. Algselt oli mõlemad eestikeelsed.
Ühes arvutis uuendus poe kaudu ei toiminud, seega lasin värske 8.1 generic võtmega peale.
Teises arvutis toimis upgrade ilusti, aga ainult pooled asjad on nüüd eesti keeles, ülejäänud inglismannide omas.
Puhta installiga arvutis on kõik asjad eestikeelsed.
See upgrade ikka suht nigel tundub olema.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.10.2013 00:09:15
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| Mnator kirjutas: |
Mnator, Kus seda nõuab?
Aga kui ei taha numbrit anda! Selles ongi kogu konks. Siis hakkab seda ikkagi aeg-ajalt idioodi järjekindlusega küsima enne tavalist sisselogimist. Aga mina saadan nende soovi küll alati heasse kohta.... |
Kysib võõrast kohast logides....ma isegi ei mäleta millal ma kylapealt tahtsin logida  |
Selge siis, miks mina seda näinud pole. Ei logi kuskilt mujalt sisse, kui autoriseeritud arvutitest.
|
| tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
26.10.2013 08:18:01
|
|
|
Huvitav on see et läppari akuaeg tõusis selle upgradega miskine tunnike kenasti väga meeldiv üllatus igastahes.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Oracle
HV kasutaja

|
26.10.2013 09:32:56
|
|
|
Veider olukord:
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ErkiT_old
HV kasutaja
|
26.10.2013 16:49:44
|
|
|
Algul tundus uuendus ilus ja kena, aga nüüd kui telefoniga hotspoti teen, siis sinna alla ikooni juurde tuleb küll tärnike, et vabasid võrke on, aga kui lahti võtan ja tahan ühendama hakata, siis pole mitte midagi seal. Samas ruuteri WiFi võrgu leiab.
Ei ole SSID peidetud ega midagi, mingi Windowsi kala peab olema... Enne uuendust toimis.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Oracle
HV kasutaja

|
26.10.2013 19:40:59
|
|
|
Proovisin netist kõiksugu tarkusi, et metro appid tööle saada aga midagi ei aidanud. Tegin refreshi, nüüd toimivad. Lasen tasapisi draivereid ja uuendusi ükshaaval peale. Iga kord teen restardi ning testin. Jube tüütu ja ebakindel.
ps Keeltest - enamus on eestikeeles aga palju on jäänud ka ingliskeelseks, kuid sekka viskab vene ja soomekeelseid kirju ka.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.10.2013 20:54:11
|
|
|
| Oracle kirjutas: |
Veider olukord:
 |
sul on scaling jäänud 125% peale, pane 100% peale ja proovi siis
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oracle
HV kasutaja

|
26.10.2013 22:36:38
|
|
|
| Ei aidanud see.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
26.10.2013 22:52:34
|
|
|
Mul on ka nüüdsest 8.1, ja esineb ka sama metro appide kamm mis sul, Oracle, ainult et ühe kindla app'iga - Store. Ehk siis ainus app mida ei saa reinstallida
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Krizto
Kreisi kasutaja

|
27.10.2013 01:32:57
|
|
|
Njah Windows 8 ja 8.1 meenutavad WinME aegu kus paljud asjad ei t66danud ning nii m6nedki asjad tuleb l2bi teatud augu teha. Kohati meeldib rohkem kui Win7 aga kui nii palju yhilduvuse/muid probleeme on siis pole kindel kas Win8.1 peale j22n.
EDIT: Ahjaa ning yldse ei meeldi metro appid kuna nende laadimine võtab nii kaua aega. Enamustele uninstall, ilma oma j2tan alles kuna live tile n2itab piisavat infot.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
27.10.2013 11:33:39
|
|
|
Sellega tuleb jah nõustutda, et Metro asjad avanevad ikka nõmedalt kaua. Peaks ju olema sama või isegi kiirem kui telefonis see avanemine
Lisaks annab weather koguaeg sellist jama:
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
27.10.2013 19:43:20
|
|
|
| Kas keegi teab, kuidas win 8 bootloader toimib. Täna kloonisin win8 suuremale kettale, kloonisin ka MBRi ja bootloader isegi käivitus, kuid pahandas mingi wnload32 vms. asja peale. DVD-le bootides bootrec /fixmbr ega bootrec /fixboot ka ei aidanud küll aga aitas bootrec /RebuildBcd. Jääb mulje, nagu win8 otsiks mingit konkreetset ketast(või partitsiooni UUID-d kuigi kloon peaks ju identne olema?). Probleem on küll lahendatud, aga uudishimust tahaks ikka teada, mis kamm win8 teisele kettale kloonimisega siis on, winXP puhul nagu ei meenu, et sellist jama oleks olnud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
27.10.2013 20:06:26
|
|
|
| olafsand kirjutas: |
Sellega tuleb jah nõustutda, et Metro asjad avanevad ikka nõmedalt kaua. Peaks ju olema sama või isegi kiirem kui telefonis see avanemine
|
Endal avanevad küll momentaanselt. Peale windowsi nn. külmkäivitust avanevad mõni hetk küll, aga kiiremini ikka, kui office või muu rakendus.
Peale paari metro appi avamist tulevad nad mu koheselt lahti.
Läpakat mitte välja lülitades (kaas kinni, mitte shutdown nupp!) on käitumine alati kiire.
See on ilmselgelt loomulik, et rakendus, mida ei kasutata, on kinni. Peale käivitamist on ta taustal ootel ja käivitubki koheselt.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oracle
HV kasutaja

|
27.10.2013 20:22:39
|
|
|
| lockdown92 kirjutas: |
Mul on ka nüüdsest 8.1, ja esineb ka sama metro appide kamm mis sul, Oracle, ainult et ühe kindla app'iga - Store. Ehk siis ainus app mida ei saa reinstallida  |
Tegin refreshi, ehk võtsin Windowsi puhtaks. Siis töötasid kõik appid aga nüüd, päev hiljem 3 tk enam ei tööta (sport, uudised, tervis ja sport) - viskab kohe välja.
Mitte, et ma neid hullult igatseks aga jama ju. Kas siis ajapikku kõik lakkavad töötamast.
Veider viga igatahes. Kas võib seotud olla kontoga - et hiljuti sai Windows Phone Developeri aeg täis. Enam ei saa moblasse ega poodi oma programme üles laadida, soovi korral peab ostma uue aastase loa.
Sama e-mail on seotud ka aegunud Dreamsparkiga.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
27.10.2013 23:28:15
|
|
|
| Panin ka 8.1 puhtale kettale. Iseeneses läks hästi, kõik asjad hakkasid ilma jurata tööle aga seda appide ootamatust sulgumist korda ei saanud. Üldiselt seda taga ei igatse, et vahet pole. Tundub, et see osa ongi rohkem tahvelarvutite jaoks tehtud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
28.10.2013 00:26:19
|
|
|
| Panin 8.1 läpakale peale. Kõik töötab. Probleeme polnud ja D620-l tundis kõik asjad automaatselt ära ka.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
28.10.2013 00:57:33
|
|
|
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.xml
Jooksutasin seda commandi. Nagu võluväel on pood töötamas ja samuti kõik appid. Samuti paranes nagu iseenesest appide keel (enne olid kõik eesti keeles, nüüd soovitud inglise keeles).
_________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
28.10.2013 01:04:08
|
|
|
lockdown92, ma ise kasutan powershelli pigem selleks et kogu see õudus sealt maha lasta, kõikidel masinatel peale tahvli...
powershell -command "Get-AppxPackage -AllUsers | Remove-AppxPackage"
powershell -command "Get-AppXProvisionedPackage -online | Remove-AppxProvisionedPackage –online" |
|
| tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
28.10.2013 01:06:30
|
|
|
Aga seal on ju nii killer pelad, maha küll ei taha lasta
_________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas. |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.10.2013 10:09:56
|
|
|
| Oliverk kirjutas: |
| Panin 8.1 läpakale peale. Kõik töötab. Probleeme polnud ja D620-l tundis kõik asjad automaatselt ära ka. |
Nii see kipub, tihti olema küll, et vanema generatsiooni masinatega ollakse palju paremini sõber, kui ollakse uuema aja masinatega. Hiljuti katsetasin oma, erinevast ajastust pärit, läpparitega ja siis oli ilusti näha, kuidas vanemad masinad oli Windows 8.1-le palju rohkem meelepärased.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
28.10.2013 10:11:03
|
|
|
Aga seal on ju nii killer pelad, maha küll ei taha lasta  |
No saad ka ju pakkide kaupa seda teha, aga siis enam kahest käsust kahjuks ei piisa...
|
| tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
28.10.2013 10:29:36
|
|
|
| Panin 8.1 läpakale peale. Kõik töötab. Probleeme polnud ja D620-l tundis kõik asjad automaatselt ära ka. |
Angry birds'i saad mängida???
Kui jah siis läks sul hästi.
Vanale inteli graafikale intel ise uute opsysteemide jaoks draivereid ei tee.
Microsoft võtab mingid draiverid ja kohandab need 8.1 jaoks. Kusjuures roogib opengl välja.
Tulemuseks on, et k6ik on kena, aga midagi nagu ei tööta kah.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Oracle
HV kasutaja

|
28.10.2013 11:00:03
|
|
|
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.xml
Jooksutasin seda commandi. Nagu võluväel on pood töötamas ja samuti kõik appid. Samuti paranes nagu iseenesest appide keel (enne olid kõik eesti keeles, nüüd soovitud inglise keeles). |
Ennem, kui mul ükski app ei töötanud, siis ei aidanud see käsklus midagi. Nüüd, peale refreshi peaks õhtul proovima.
Kas teil on toidu app ka venekeelne?
Edit: Ei aita see trikk appe tööle. Lisandunud on mitte töötavateks: Ilm ning Söök ja jook. Ülejäänud hetkel toimivad. Ei aita ka maha installimine ja uuesti peale panek.
viimati muutis Oracle 28.10.2013 19:49:17, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
28.10.2013 11:35:29
|
|
|
| wiinanina kirjutas: |
Angry birds'i saad mängida???
Kui jah siis läks sul hästi.
Vanale inteli graafikale intel ise uute opsysteemide jaoks draivereid ei tee.
Microsoft võtab mingid draiverid ja kohandab need 8.1 jaoks. Kusjuures roogib opengl välja.
Tulemuseks on, et k6ik on kena, aga midagi nagu ei tööta kah. |
Nvidia videoga isend.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
28.10.2013 20:50:53
|
|
|
Ma sain kõik oma appid ingliskeelseks peale süsteemi keele muutmist.
Oracle, kui sul on sfc /scannow ja wsreset ka proovitud, siis aitab vast ainult puhas reinstall. Mul oli täpselt sama probleem enne upgrade, puhta win 8-ga, ja lõppes asi sellega, et 3. korda puhtalt reinstallides jäid appid tööle (teema siin: http://www.eightforums.com/software-apps/15776-i-m-having-massive-problems-my-metro-apps-2.html)
|
| tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
28.10.2013 21:57:25
K:Windows 8.1 kohta |
|
|
| Läptopil Windows 8 oli peal ja siis tirisin ka selle uue win 8.1 Paar päeva on nagu kõik ok olnud,täna järsku märkasin imelikult,et IE-d kasutades "home" nupp kadunud ja "edasi-tagasi nooled" kah...oskab keegi lolli vanainimest aidata
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Oracle
HV kasutaja

|
28.10.2013 22:34:08
|
|
|
Ma tegin refreshi ja siis töötasid kõik appid. Nüüd järjest hakkavad jamama. Kas peabki siis kogu reinstalli jälle tegema ja lihtsalt ootama, et äkki seekord veab? Või ei tohi Eesti keelt kuhugi valida?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
29.10.2013 02:07:57
|
|
|
Selline küsimus, et mis vahe on windows8.1 ja windows8.1 pro-l? Vaatan hinnavahe nendel päris suur. Plaanis 8.1 osta, mis maksab 84 euri, või peaks raha juurde koguma ja pro 120 euriga ostma?
PS. Kas windows8 tasub üldse osta, või peaks 7 ostma?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
29.10.2013 02:28:28
|
|
|
| Tavaline Win8 toetas kuni 16GB ram, tõenäoliselt laieneb see ka Win 8.1 (8 PRO 192GB) . Muus osas peaksid erinevused olema nagu Win 7 HP vs PRO
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|