Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
keilast
HV vaatleja

|
22.10.2013 11:19:26
|
|
|
indrekp kirjutas: |
keilast kirjutas: |
Küsimus oleks vbl indrekule siis selline, et kui tihti seda listi seal uuendama on plaanis hakata? Kas mõne kuu tagant v poole aasta tagant?  |
Meeldiv lugeda suhteliselt positiivset vastust, eriti seda, et nüüd lausa mõlemat, nii kordusTV'd kui Salvestusteenust koos ajamasinaga kasutad
Filmiriiul hakkab kindlasti uuenema, kui tihti ei julge lubada, õigemini ei tea. Kuna aga filmid tellitakse teatava tasu eest mingiks tähtajaks laenutusse ja riiulisse siis ilmselt väga pikk see periood ei olnud. |
Pean siiski vajalikuks mainida, et ma ei kasuta veel salvestusteenust koos ajamasinaga, sest ei ole uuele menüüle üle läinud. Ja ei plaanigi seda teha enne kui see uuendus välja tuleb, mida lubatakse, mis peaks siis eemaldama selle kõige hullema bugi - aegluse.
Vanat menüüd kasutades on nüüd ka kõikide eetris olnud saadete ees play nupp, kuid seda vajutades avaneb lihtsalt Salvesute keskkond kus kõik on tühi ja näitab all ainult tagasi ja play nuppu. Et ilmselt uues menüüs käivitaks see ajamasina, kuid vanas pole seda aktiveeritud ja ei aktiveerita ka - Täiesti arusaadav.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.10.2013 11:38:51
|
|
|
Cloner kirjutas: |
Marec kirjutas: |
indrekp Kas on tulemas/plaanis mingeid uuendusi Motorolale, mis uueNutitv keskkonna kiiremaks muudaks? |
Sama küsimus, natuke häirivaks on muutunud. |
Kiiruse tuuning jätkub... Bugidest teavitamine on teretulnud ja neid mis teada juba lahendatakse, kuu lõpuks lubati esimest värskendust.
Vastustega:
Cul kirjutas: |
1. No ei saa ma aru, miks on olemas ainult ühe lemmiklisti võimalus. Kui ma elaksin üksi, siis ei oleks ehk isegi hullu, aga naisega me listid ikka päris erinevad. Ideaalis võiks saada ka listi lukustada.
------------
Mõtlesin ka ise sellele, liste on küll hetkel üks aga kuni vaadatavamat 10 kanalit listi pannes saab ka perekonnas kanalijaotusega hakkama, võimalik, et asja ei tahetud ka liiga keeruliseks ajada. Võimalik, et siiski ka selles osas midagi muudetakse.
Listi lukustamise osas oli hoopis teistpidi lahendus välja mõeldud, ülejäänud listid saab ära "peita" mida vaja ei ole, selleks viimane valik listide haduses.
2. Kanalite nimekirjast kanali ära valides võiks nimekiri ise eest ära minna, mitte et ma peaksin alati ka seda tagasi nuppu vajutama. Lisaks, kui seda kogemata rohkem vajutada (Tihti juhtub, et reageerib väga pika viivitusega), siis visatakse sind mingile varasemale kanalile tagasi. Vahel ikka päris korralikult häirib.
----------
Ei peagi backi vajutama, sarnaselt eelmisele menüüle, listis kanalit valides, OK käivitades ja uuesti OK vajutades, läheb list eest ära, ilma, et topelt backi nupuvajutusega viimase kahe kanali vahetusse satuks.
3. Kanalite lukustamine. See, et järgmise/eelmise kanali nuppu vajutades lukustatud kanalist üle minnakse, see on minumeelest väga hea. Küll aga on lukustatud kanalite vahel sirvimine tõeline piin. Isegi 0000 PIN koodi korral peab tegema viis vajutust. Kas ei oleks võimalik teha nii, et saaks korraga avada kõik lukustatud kanalid ja need jääksid lahti kuni digipoksi väljalülitamiseni. Antud lahendusega on kanali lukustamist võimatu kasutada.
-----------
Kahjuks või õnneks peab lastele keelatud kanalite lukustamine toimima koguaeg, Ükskord ununeb muidu boks sulgemata ja kanalid jäävad nähtavaks. Samas võib arendusele info anda mõtlemiseks, kuidas lihtsamini lukustatud kanaleid avada.
4. See HDMI-CEC teema. Siin pean ütlema, et nii nagu minul hetkel töötab on täitsa OK, kuigi ilmselt päris nii olema ei peaks. Mul telekaks samsungi 6 seeria ja mis mulle nüüd tohutult meeldib, et telekas lülitub ise automaatselt HDMI sisendi peale. Varem oli just pere teiste liikmetega hirmus jama koguaeg, keegi ei saanud aru, et kuidas ja mismoodi seda AV nuppu tuleb vajutada (see vana Elioni pult, seal oli vaja valida veel vastav seade ja kui telekas näitab ka vabalevis olevaid kanaleid, siis koguaeg üks segadus, et kas nüüd on digibox või õhust tulev kanal jne. Noh kujutate vast ette küll ). Aga muidu siis selline viga?, et telekal tekib sisendite alla uus sisend cec… midagi nimega (lisaks tavalisele HDMI1 sisendile, mille pesa on üks ja seesama), mis siis valitakse automaatselt. Nüüd kui ma valin uue sisendi, saan teate, et ühendatakse lahti AnyNet (või miskit sarnast) seadmest. Uuesti seda cec sisendit tagasi valides ütleb telekas, et ei saa ühendust seadmega ja annab ette seadmete nimekirja, kus on see Motorola täiesti olemas. Aga ära ei ühenda. Pilt ise on täiesti olemas, aga nagu siis üle tavalise HDMI sisendi. Nüüd kui ma lülitan digiboxi korraks välja ja sisse ja valin telekast uuesti selle cec… algusega sisendi, siis lülitab telekas ennast välja? Muidu niisama digiboxi sisse ja välja lülitades see telekale miskit ei muuda.
------------------
Peab CECi lähemalt uurima, ka mul on sarnane olukord tekkinud. Võimalik, et jälle mingi standardse CECi ebastandartne kasutus seoses erinevate telerimarkidega, kes kasutavad kül Anynet+ jms lahendusi.
5. Noppekanalite valik. Ilmselt see ka kanali omanikega seotud, aga miks ei saa noppekanaleid valida kõigist saadaolevatest kanalitest? Pange siis vastav hind lihtsalt WEBis noppekanalite valiku alt võiksid automaatselt ära kaduda need, mis juba mõnes eelnevalt tellitud paketis sisalduvad.
-----------------
Ka see tuleb lahendada, et olemasolevat paketikanalit ei saaks uuesti noppida või vähemalt valikus ei kuvataks. Kõiki kanaleid nopetesse ei saanud ja nii näiteks sündiski Discovery pakett, luba lihtsalt ei ole.
Ja mõned BUGid?
1. Elioni webi keskkonnast noppekanaleid tellides need kuidagi ei kajastunud. Pidin TV ekraanilt uuesti üle tellima. Noppekanalid ei ilmu ka listi ’Tellitud kanalid’ alla. On näha vaid listis ’Kõik kanalid’.
---------------
Teada viga, tuleb järgmiseversioonivahetusega.
2. Valides listi ’Tellitud kanalid’ ja sealt nüüd asuda vaatama mõnda kanalit, mis on lisatud ka ’Lemmikute’ alla, siis valitakse automaatselt aktiivseks listiks ’Lemmiklist’.
--------------
Edastan, uuritakse kas see viga on juba lahendamisel.
3. Aegajalt kanalite nimekirjas üles/alla vajutades jääks nagu nupp sisse ja nimekiri hakkab ennast kiiresti vastavas suunas kerima.
----------------
Samuti teada viga, uuritakse sest viga on keeruline korrata, vahel see juhtub, vahel mitte.
4. Menüüde kuvamine võiks PALJU kiirem olla, aga vahel ei tulegi menüü ette, vajuta palju tahad ja ka järgmine/eelmine kanal ei vahetu või vahetub kuni mitmekümne sekundilise viivitusega. Natukese aja pärast aga jälle kõik toimib.
---------------------
Kiirust tuunitakse.
5. Kanalite nimekirjas kanalil peatudes kuvatakse ka see pisipilt. Mulle meeldib. Aga miks ainult osadel kanalitel?
---------------------
Põhipaketi kanalitele tehakse dekoodritega eraldi striim, et dsl klientide netikiirust võimalikult vähe mõjutaks, eraldi dekoodreid ei jõuta ilmselt kõikidele kanalitele hankida. Võibolla tulevikuteema.
6. No ei saa veelkord mainimata jätta – lemmikliste saab teha ainult ühe.
----------------
Püüab uurida kas arendusel on sellega mingeid mõtteid.
Kuigi siin nüüd võib tunduda, et virin virin virin, siis ei, ma üldiselt täitsa rahul. Kuigi ma endiselt tunnen suurt puudust numbri klahvidest, siis muidu on see uus pult väga meeldiv ja lihtne ning kogu nende ülejäänud mittevajalike nuppude eemaldamine on väga hea.
---------------
Tänud siis Elionile ma usun ka, et kogu selle ülesehitusega on võimalik harjuda nii, et kõik tundubki palju mugavam. Esimene kasutamine võib tunduda harjumatu sest tegemist ei ole enam traditsioonilise telekavaatamisega nagu me viimane sajand harjunud oleme.
|
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
22.10.2013 11:48:07
|
|
|
Six kirjutas: |
Ei saagi.
Kui just ei programmeeri teleka käimapanemise nuppu Source/AV nupuks.
Sel juhul pead teleka käima panema teleka enda puldist.
HDMI-CEC vist Motorola sisselülitamisel telekat käia ei pannud, kui ma õigesti mäletan...
|
Minul Sony telekas - seda oskab motorola küll sisse-välja lülitada ühest nupust..... Aga vahel oleks vaja, et telekas ikka käima jääks kui boxi kinni tahan panna.....
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.10.2013 13:06:53
|
|
|
PCman kirjutas: |
Ei saagi.
HDMI-CEC vist Motorola sisselülitamisel telekat käia ei pannud, kui ma õigesti mäletan...
|
Minul Sony telekas - seda oskab motorola küll sisse-välja lülitada ühest nupust..... Aga vahel oleks vaja, et telekas ikka käima jääks kui boxi kinni tahan panna..... |
Kindel pole aga kas ka Sony puhul ei olnud hdmi-cec all valikut, tv power vms. Ehk siis boksi kinnipanekul teler ei reageeriks cec käsule kõik sulgeda.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
22.10.2013 13:13:53
|
|
|
Cloner kirjutas: |
Marec kirjutas: |
indrekp Kas on tulemas/plaanis mingeid uuendusi Motorolale, mis uueNutitv keskkonna kiiremaks muudaks? |
Sama küsimus, natuke häirivaks on muutunud. |
Ma pakun et siin on 2 tuumalise prosega motorolat vaja lihtsalt.
Suht sama teema mis aminoga - box lihtsalt ei jaksa vedada korralikult.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
22.10.2013 15:01:54
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Ei saagi.
|
Minul Sony telekas - seda oskab motorola küll sisse-välja lülitada ühest nupust..... Aga vahel oleks vaja, et telekas ikka käima jääks kui boxi kinni tahan panna..... |
Kindel pole aga kas ka Sony puhul ei olnud hdmi-cec all valikut, tv power vms. Ehk siis boksi kinnipanekul teler ei reageeriks cec käsule kõik sulgeda. |
Hm - ilmselt pean uurima korraks menüüd kui sony enda puldi tööle saan. Peale elioni uue puldi õpetamist sony puldi power nupuga keeldub telekas originaalpulti tunnistamas.....
|
|
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
22.10.2013 15:48:00
|
|
|
amino oli ikka korralik lennuk kui seda nüüd preaguse motorola liikumisega võrrelda
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
22.10.2013 16:49:17
|
|
|
Peale elioni uue puldi õpetamist sony puldi power nupuga keeldub telekas originaalpulti tunnistamas..... |
Elioni pult elimineerib tv originaalpuldi See pole ainuke kord, kui sellist asja kuulen
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
22.10.2013 16:57:14
|
|
|
ivokas kirjutas: |
Peale elioni uue puldi õpetamist sony puldi power nupuga keeldub telekas originaalpulti tunnistamas..... |
Elioni pult elimineerib tv originaalpuldi See pole ainuke kord, kui sellist asja kuulen  |
Ma mõtlesin ka, et mida krdit aga nupuvajutusele reageerib ainult teleka led - midagi muud ei toimu.
Sai katseks ka patakad ära vahetatud - ei midagi. Vajutamisele ei järgne peale teleka satus led-i vilkumise mitte kui midagi. Täielik müstika.
|
|
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
22.10.2013 17:12:26
|
|
|
Seega elioni teeb kõik, et ei saaks igasuguseid teleka lisavõimalusi kasutada, vaid kasutaksid nende videolaenutust jne kui soovid miskit vaadata
Nudivad teleka kh nii ära nagu motorola boxi. Lisavõimalused kõik kinni.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
22.10.2013 18:24:06
|
|
|
PCman, telekapuldil mitte ükski nupp nüüd siis ei toimi Või ainult power nupp
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksl
HV kasutaja
|
22.10.2013 19:43:20
|
|
|
Paistab, et selle CEC-ga hakkab nalja saama? Kas huvitav kaaluti Elioni poolt ka varianti, kus kasutatakse teleri originaalpulti uue NutiTV juhtimiseks või nullis prognoositav tulu uute pultide müügist selle idee juba eos?
_________________ KES SOOVIB, SEE PROOVIB |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gants
HV vaatleja
|
22.10.2013 20:13:23
|
|
|
Mul telekapuldiga ei juhtunud midagi, aga elioni pult teleka küll välja lülitab aga sisse ei lülita. Ainult ledi paneb värelema. See CEC ka ei toimi minul üldse. Alati pean teleka teise puldiga sisse lülitama.
Täis jama!
|
|
tagasi üles |
|
 |
dentartu
HV kasutaja
|
22.10.2013 20:37:06
|
|
|
Cul kirjutas: |
Tere.
Panen siia ja ka elioni foorumisse oma arvamused/ettepanekud seoses uue NutiTVga.
Nagu ilmselt juba aimate, siis otsustasin kah enda TV paketid ja teenused üle vaadata ja ära korrastada. See oli üks põhjus uuele NutiTVle üle minekuks. Lisaks muidugi uudishimu ja minu krooniline vajadus kõige uue ja huvitava järgi Enne üleminekut sai loomulikult mitmes esinduses käidud, et asjast mingi ülevaade saada . Mitmes seepärast, et Tartu Lõunakeskuse esinduses ei saadudki pilti ette. Samas kiitus Kaubamaja esindusele, kus mind väga asjalikult nõustati. Aga nüüd siis asjast.
Kõigepealt oli minu suurimaks hirmuks, et kuna numbreid kanalivalikul enam kasutada ei saa, siis kuidas saab selle uue lahendusega hakkama minu pisipere. Siinkohal aga osutus minu hirm täiesti asjatuks. Nimelt tehti omale lastenurga kasutamine kohe selgeks ja sealne valik annab pisikesele tegevust siiani. Pean täitsa mingid limiidid kehtestama. Lastenurga eest küll SUUR AITÄH Elionile!
Samuti on väga teretulnud mõningate filmide tasuta vaatamise võimalus ja vaikimisi juba kaasas olev võimalus vaadata saateid järgi. Kiitus.
Aga ka mõned küsimused ettepanekud.
1. No ei saa ma aru, miks on olemas ainult ühe lemmiklisti võimalus. Kui ma elaksin üksi, siis ei oleks ehk isegi hullu, aga naisega me listid ikka päris erinevad. Ideaalis võiks saada ka listi lukustada.
2. Kanalite nimekirjast kanali ära valides võiks nimekiri ise eest ära minna, mitte et ma peaksin alati ka seda tagasi nuppu vajutama. Lisaks, kui seda kogemata rohkem vajutada (Tihti juhtub, et reageerib väga pika viivitusega), siis visatakse sind mingile varasemale kanalile tagasi. Vahel ikka päris korralikult häirib.
3. Kanalite lukustamine. See, et järgmise/eelmise kanali nuppu vajutades lukustatud kanalist üle minnakse, see on minumeelest väga hea. Küll aga on lukustatud kanalite vahel sirvimine tõeline piin. Isegi 0000 PIN koodi korral peab tegema viis vajutust. Kas ei oleks võimalik teha nii, et saaks korraga avada kõik lukustatud kanalid ja need jääksid lahti kuni digipoksi väljalülitamiseni. Antud lahendusega on kanali lukustamist võimatu kasutada.
4. See HDMI-CEC teema. Siin pean ütlema, et nii nagu minul hetkel töötab on täitsa OK, kuigi ilmselt päris nii olema ei peaks. Mul telekaks samsungi 6 seeria ja mis mulle nüüd tohutult meeldib, et telekas lülitub ise automaatselt HDMI sisendi peale. Varem oli just pere teiste liikmetega hirmus jama koguaeg, keegi ei saanud aru, et kuidas ja mismoodi seda AV nuppu tuleb vajutada (see vana Elioni pult, seal oli vaja valida veel vastav seade ja kui telekas näitab ka vabalevis olevaid kanaleid, siis koguaeg üks segadus, et kas nüüd on digibox või õhust tulev kanal jne. Noh kujutate vast ette küll ). Aga muidu siis selline viga?, et telekal tekib sisendite alla uus sisend cec… midagi nimega (lisaks tavalisele HDMI1 sisendile, mille pesa on üks ja seesama), mis siis valitakse automaatselt. Nüüd kui ma valin uue sisendi, saan teate, et ühendatakse lahti AnyNet (või miskit sarnast) seadmest. Uuesti seda cec sisendit tagasi valides ütleb telekas, et ei saa ühendust seadmega ja annab ette seadmete nimekirja, kus on see Motorola täiesti olemas. Aga ära ei ühenda. Pilt ise on täiesti olemas, aga nagu siis üle tavalise HDMI sisendi. Nüüd kui ma lülitan digiboxi korraks välja ja sisse ja valin telekast uuesti selle cec… algusega sisendi, siis lülitab telekas ennast välja? Muidu niisama digiboxi sisse ja välja lülitades see telekale miskit ei muuda.
5. Noppekanalite valik. Ilmselt see ka kanali omanikega seotud, aga miks ei saa noppekanaleid valida kõigist saadaolevatest kanalitest? Pange siis vastav hind lihtsalt WEBis noppekanalite valiku alt võiksid automaatselt ära kaduda need, mis juba mõnes eelnevalt tellitud paketis sisalduvad.
Ja mõned BUGid?
1. Elioni webi keskkonnast noppekanaleid tellides need kuidagi ei kajastunud. Pidin TV ekraanilt uuesti üle tellima. Noppekanalid ei ilmu ka listi ’Tellitud kanalid’ alla. On näha vaid listis ’Kõik kanalid’.
2. Valides listi ’Tellitud kanalid’ ja sealt nüüd asuda vaatama mõnda kanalit, mis on lisatud ka ’Lemmikute’ alla, siis valitakse automaatselt aktiivseks listiks ’Lemmiklist’.
3. Aegajalt kanalite nimekirjas üles/alla vajutades jääks nagu nupp sisse ja nimekiri hakkab ennast kiiresti vastavas suunas kerima.
4. Menüüde kuvamine võiks PALJU kiirem olla, aga vahel ei tulegi menüü ette, vajuta palju tahad ja ka järgmine/eelmine kanal ei vahetu või vahetub kuni mitmekümne sekundilise viivitusega. Natukese aja pärast aga jälle kõik toimib.
5. Kanalite nimekirjas kanalil peatudes kuvatakse ka see pisipilt. Mulle meeldib. Aga miks ainult osadel kanalitel?
6. No ei saa veelkord mainimata jätta – lemmikliste saab teha ainult ühe.
Kuigi siin nüüd võib tunduda, et virin virin virin, siis ei, ma üldiselt täitsa rahul. Kuigi ma endiselt tunnen suurt puudust numbri klahvidest, siis muidu on see uus pult väga meeldiv ja lihtne ning kogu nende ülejäänud mittevajalike nuppude eemaldamine on väga hea. |
5. PIP kuvab ainult põhi kanalitel
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
22.10.2013 21:31:26
|
|
|
Uus ekodu tõstaks kuumaksu ~5 €, samas jääb sisu samaks .. ei tohi midagi puutuda, muidu krutivad kohe juurde.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
22.10.2013 21:33:41
|
|
|
Discovery Science näitamisega on küll tõsiseid probleeme. Alatihti jääb pilt lihtsalt seisma.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaana
HV vaatleja

|
23.10.2013 19:37:39
|
|
|
Miks noppekanalid ei lisandu tellitud kanalite ossa?
|
|
tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
23.10.2013 23:58:12
|
|
|
vaana kirjutas: |
Miks noppekanalid ei lisandu tellitud kanalite ossa? |
Mul ka ei lisandunud, tegin restardi boksile, siis olid olemas...
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
24.10.2013 00:26:09
|
|
|
PCman, telekapuldil mitte ükski nupp nüüd siis ei toimi Või ainult power nupp  |
Toimib ainult power nupp - ülejäänud nupuvajutustele ei reageeri
|
|
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
24.10.2013 08:26:46
|
|
|
PCman, telekapuldil mitte ükski nupp nüüd siis ei toimi Või ainult power nupp  |
Toimib ainult power nupp - ülejäänud nupuvajutustele ei reageeri  |
Krt see on jama ju , kui on vaja mingit muud funktsiooni kasutada... , mis Elion selle peale kostab?
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
24.10.2013 08:29:18
|
|
|
Teil mingi muu kala seal. Kuidas elion saab teie teleka ja puldi pekki keerata? Peitke digiboks ära, siis ka ei toimi?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
24.10.2013 10:11:31
|
|
|
Toimib ainult power nupp - ülejäänud nupuvajutustele ei reageeri  |
Tõmba HDMI kaabel tagant ära ja proovi siis. Võimalik, et CEC blokib midagi.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.10.2013 12:58:24
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Kuidas elion saab teie teleka pekki keerata? |
Tarkvarauuendusega
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
24.10.2013 13:12:59
|
|
|
Jutt siiski puldist, mitte telerist.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.10.2013 13:15:43
|
|
|
Jutt siiski puldist, mitte telerist. |
No tehaksegi selline tarkvara, et kui elioni pult saadab signaali siis originaalpult enam ei toimi.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|