praegune kellaaeg 18.06.2025 00:42:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Altas
jõrr
|
08.09.2013 21:15:20
|
|
|
Hoh, ei tea, multiplayer eriti ei paku huvi... Sain küll läägist jagu aga too mäng on järjekordne FPSi liialdus.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
23.10.2013 13:50:21
|
|
|
Mul oleks küsimus Medal of Honor 2010 Multiplayer mängu kohta.
Et pääseda ligi "bonus content"´le on vaja sisestada REDEEM CODE.Kus kohast ma selle REDEEM CODE võtan?
Kui sisestan mängu aktiveerimise võtme tuleb teade et see on juba kasutusel ja see võti ei sobi.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
24.10.2013 09:26:28
|
|
|
tsitaat: |
After the announcement of the Limited Edition EA Los Angeles stated that they would release a special Tier 1 Edition in Europe. The Tier 1 edition would cost the same as the Limited Edition and feature the same benefits as the Limited Edition (including the Battlefield 3 Beta Key). Additionally, owners of the Tier 1 Edition will receive a code to have access to the Class Operational Tier 1, "a select group of soldiers in order to unlock the M60 Machine Gun". The Tier 1 Edition was released in Europe, October 15, for all three platforms.
|
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
24.10.2013 21:46:43
|
|
|
devilman kirjutas: |
tsitaat: |
After the announcement of the Limited Edition EA Los Angeles stated that they would release a special Tier 1 Edition in Europe. The Tier 1 edition would cost the same as the Limited Edition and feature the same benefits as the Limited Edition (including the Battlefield 3 Beta Key). Additionally, owners of the Tier 1 Edition will receive a code to have access to the Class Operational Tier 1, "a select group of soldiers in order to unlock the M60 Machine Gun". The Tier 1 Edition was released in Europe, October 15, for all three platforms.
|
|
No ja siis?Kus ma selle koodi saan?
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
24.10.2013 23:39:59
|
|
|
Kui ma õigesti mäletan, tuli see ainult pre-orderiga kaasa. Limited Editionis on kõik relvad peale MP7 või M60 juba automaatselt kaasas. Millele sa täpselt üldse ligipääsu otsid?
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
26.10.2013 00:47:08
|
|
|
Mul on DVD ehk siis karbitoode.Ostsin selle umbes aasta tagasi.Ausalt öeldes ei meenugi kust ma selle ostsin.Aga kindlalt on originaal.
Huvitav et konsooliga mängijatel sama probleem et ei pääse boonus relvadele ligi.Youtubes isegi õpetus kuidas toimida aga mul on PC
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|