Mis masin on selline äkiline (hea kiirenduse ja manööverdamis võimega) ja hea penetratsiooniga (laseb kõigest läbi, aga dmg pole ühe lasu kohta nii tähtis), hetkel olen avastanud enda jaoks T25/2, aga võik olla natuke lühem laadimine (midagi Inglaste suunas)?
T-62A või objekt 140 on suht rusikas silmaauku sellele kirjeldusele _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Mis masin on selline äkiline (hea kiirenduse ja manööverdamis võimega) ja hea penetratsiooniga (laseb kõigest läbi, aga dmg pole ühe lasu kohta nii tähtis), hetkel olen avastanud enda jaoks T25/2, aga võik olla natuke lühem laadimine (midagi Inglaste suunas)?
Inglaste Cromwell ja Comet on selles osas küllaltki tüütud vastased. Endal neid veel pole, aga lahingutes on silma hakanud. Paistavad olevat päris korralikud masinad hea mängija käes.
Cromwell on õigetes kätes (mängijale, kellele sobib tatiprits + mobiilsus) kohutav riistapuu. Mulle meeldib väga, nagu alt näha
Kuidas Crusader on? Ta T5 ja sellega mina pean tegema päris mitu mängu. VI on juba natuke kaugem saavutus. Aga ameeriklastest on siis T20 liin parem? _________________ M: Ainulaadsed Eesti disain sisustuselemendid - TESSERA
Kas võtta järgmiseks IS-3 või T28 Prot? Mulle on väga tähtis kahuri täpsus. Dmg võiks ka ikka hea olla. Enamjaolt katsun olla kuskil peidus ja lasta nii, et mind ei nähta, aga IS-3 eelis on muidugi suurem armor. _________________ M: Ainulaadsed Eesti disain sisustuselemendid - TESSERA
IS-3 ei ole eest paremini soomustatud kui 28 prot, aga ta on mobiilne ning hea toruga. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
IS-3 on eesliini tank, sihtimine aeglane, täpsus on nagu venelastel ikka, kord lased läbi aknaaugu pihta, kord ei saa isegi lähedalt pihta.
Kui põõsas tahad olla, võta protikas.
Prot täpsem vist. Ega T25/2 vastu ikka ei saa. See mu lemmik tank. Teen 250 dmg kui vastase pisikese serva pihta, mis nurga tagant välja paistab ja vastane laseb suures ähmis tavaliselt lihtsalt seina siis. _________________ M: Ainulaadsed Eesti disain sisustuselemendid - TESSERA
Kuule, ma ajan siin ühe nende tanki raha kokku juba kuu aega . Mul tuleb päevas u 100k krediiti (normaalsel vabal päeval). Mul 1 mill vell ühe tankini. Tulevikus kindlasti . _________________ M: Ainulaadsed Eesti disain sisustuselemendid - TESSERA
Tiimid on nüüd samasugused jälle nagu kevadel, kas sõidad neist üle või sõidavad nemad. 2-3 head mängijat, ülejäänud pahn.
Aga Maus on jätkuvalt parim tank.
Kui mulle KV-1S ja IS eriti ei meeldinud (ei saa päris nii öelda, aga toru ebatäpsus ei sobi enam üldse), siis pigem võtan proti IS-3 asemel (T25/2, Hellcat, M8A1 ja teised mõnusad snaiprid meeldisid väga)? _________________ M: Ainulaadsed Eesti disain sisustuselemendid - TESSERA
Ohh milline fun mängida. Ise lasen Pz.Kpfw. III ringi ja vastasteks enamasti ikka tier 5 KV-1 ning muu selline. Lase palju tahad neid, aga võita võimatu .
Numh, ise mängin kah juba teist päeva. Mis on parem sakslastel, kas Pz.Kpfw. III või Durchbruchswagen 2?
PZ3 kindlalt, frontal armorit on isegi rohkem kui durchwagenil, aga on u. 3x kiirem See bruchwagen on üldse kahtlane pill, niisama liinitäiteks pandud underpowered käkk.
Numh, ise mängin kah juba teist päeva. Mis on parem sakslastel, kas Pz.Kpfw. III või Durchbruchswagen 2?
PZ3 kindlalt, frontal armorit on isegi rohkem kui durchwagenil, aga on u. 3x kiirem See bruchwagen on üldse kahtlane pill, niisama liinitäiteks pandud underpowered käkk.
Njh, kiire ta on, aga selle toruga küll üle tier 4 midagi ei tee. Lasin siin eile KV-1 mingi 6-7 litti küljepealt campides, vend nägi mind, aga ei vaevunud mind tulistamagi alguses, lõpuks pärast suuremat tulistamist pööras kahuri ja pani kolaka kirja nii, et tank mul ribadeks. See toru on küll mingi hernepüss tundub .
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.