ivar80, ma kasutasin 8.1 installimisel sellist võtit: XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB.
Too peaks täitsa legaalne variant olema. Installid selle võtmega ära ja pärast aktiveerid enda 8 võtmega.
Mure: muutsin enda Microsofti konto parooli ära (live id), arvutisse saan sisse logida kontoga, veebilehtedel saan külastada Xboxi, Hotmaili jne... Kuid nüüd ütleb Outlook, et parool on vale, lisasin selle uue parooli, kuid ikka on vale... Lisaks on telefonis häiritud sünkroonimine (Windows phone), ütleb, et vale parool, kuigi sisestan uue parooli! (vana parooli sisestades ka ütleb, et vale), kas ma saaksin midagi ette võtta?!
login.live.com ja sealt alt vali "Can't access your account?" ning reseti parool ära uuesti.
Tegin, aga ikkagi ei logi Outlook programmiga sisse?! Exploreris saan käia igal pool enda uue parooliga, aga MS Outlook ei ühenda ära, nõuab parooli. Telefonis sain kontaktide sünkrooni korda, aga endisel Xboxi ei ühenda, poodidest ei saa rakendusi laadida, Hotmaili ei saa ühendada...
Oli siis raske neil vähemalt mingi utiliit teha, mis selle 8 KEYst teeks 8.1 versioonile otse söödava KEY. Kas keegi on proovinud Microsoftist küsida, et mida siis tuleks teha?
Pritsige oma küsimused teemakohasse arutellu.
Päises pilngib mingi MS eksklusiiv intervjuu teema.
Äkki selgitavad miks on nad sellise narrimise teema teinud.
Krt, miks see 8 KEY ei oleks võinud sobida ka 8.1 installimiseks. Selleks, et legaalselt 8 ostnud klient saaks teha 8.1 puhta installi pead tegema läbi mingi arulageda jama. Oli siis raske neil vähemalt mingi utiliit teha, mis selle 8 KEYst teeks 8.1 versioonile otse söödava KEY. Kas keegi on proovinud Microsoftist küsida, et mida siis tuleks teha? Soovitataksegi umbes nii seda teha http://www.jmedved.com/2013/09/installing-windows-8-1-or-8-without-a-product-key/ ?
No praegu on ka asi selles, et sul puudub otsene võimalus 8.1 ISO saamiseks.
Jah, väikse trikitamisega saab selle kätte aga senikaua, kui MS ise ei paku sulle 8 võtme olemasolu korral 8.1 eraldi allalaadimise võimalust, pole ka väga mõtet uriseda.
Võibolla tuleb selline võimalus juba lähipäevil ning saab ka otse selle võtmega paigaldada.
Arvatavasti on probleem lahendatav serveri poolel. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
ivar80, ... ja 8.1 tootevõtmega on sul võimalik seda ka ilusti paigaldada. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Justnimelt. 8.1 on ju sisuliselt SP ning seda uuendust on õigus 8 kasutajatel saada tasuta. Aga selle "tasuta" asja saamine on tehtud hetkel küll nii keeruliseks, kui veel olla saab.
Ma juba ootasingi, et millal esimene demagoog kuskilt välja kargab. Sinu jaoks ma saan aru, et on kõik nii elementaarselt lihtne, et see on mingi asjatu ving-ving jah?
Ja kust sa üldse võtsid, et ma end riidesse panin? Ma ei teagi mis need riided on üldse
gan3b kirjutas:
ivar80 kirjutas:
Aga selle "tasuta" asja saamine on tehtud hetkel küll nii keeruliseks, kui veel olla saab.
Kuidas sa küll hommikuti end riidesse paned, kui isegi 8.1 install käib üle jõu?
Tõenäoliselt pole upgrade litsentsi ostnud kasutajad väga fookuses, kuna suurem osa ostab win8 koos uue arvutiga ja uuendab store kaudu. Aga huvitav kas kunagi win update kaudu ka tulema hakkab võib peabki selle eraldi store kaudu installima. Ütlen ausalt, et kui ma seda teemat poleks lugenud, poleks taibanud store kaudu otsima minna kuna midagi muud mul sealt store'st vaja ei ole, seega ei oleks aidanud ka see, et see uuendus store'i avades suurelt näkku kargab.
Ma juba ootasingi, et millal esimene demagoog kuskilt välja kargab. Sinu jaoks ma saan aru, et on kõik nii elementaarselt lihtne, et see on mingi asjatu ving-ving jah?
Ja kust sa üldse võtsid, et ma end riidesse panin? Ma ei teagi mis need riided on üldse
gan3b kirjutas:
ivar80 kirjutas:
Aga selle "tasuta" asja saamine on tehtud hetkel küll nii keeruliseks, kui veel olla saab.
Kuidas sa küll hommikuti end riidesse paned, kui isegi 8.1 install käib üle jõu?
Jah, Teie Kuninglik Kõrgus, teil on tõesti kaunid rõivad _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
ei teinud mingit puhast installi
ma ei viitsi liigse nussiga tegeleda
antud juhul oli mul probleem vaid directX'i kasutavate rakendustega ja enamus neist andsid ka event vieweris märku d3d9 kohta
nii kui rivatuneri statistic serveri eemaldasin, läksid rakendused kohe tööle, kuid fifa ei tahtnud minna
noo siis ladusin task managerist pimesi asju kinni ning seejärel hakkasid kõik ilusalt tööle
eks kui viitsin, siis otsin süüdlase üles - võimalik, et mingi bandicam vms tõrkus
w8.1 üks olululisim muudatus vast oligi dx11.2 vms - ju sealt käärima hakkas _________________ ☠
osta kvaliteetsem raud siis _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
doh. 8 töötas ilusti, kordagi ei olnud errorit, nüüd tuleb siis kõik draiverid üle lasta? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
8 all kõik raud töötas, 8.1 all tundub ka kõik töötama aga Device Manageris on üks "unknown device". Kuidas tuvastada millega tegu? _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
8 all kõik raud töötas, 8.1 all tundub ka kõik töötama aga Device Manageris on üks "unknown device". Kuidas tuvastada millega tegu?
vendor ID jms järgi hakata järge ajama _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Keegi oskab öelda, mida selline toode endast kujutab, mis täpsemalt see on?: http://neostore.ee/item/EC-01002970
Hind vaid 7€, täis OS see ju olla ei saa
Keegi oskab öelda, mida selline toode endast kujutab, mis täpsemalt see on?: http://neostore.ee/item/EC-01002970
Hind vaid 7€, täis OS see ju olla ei saa
mis ajast raua kvaliteet teeb os'i kvaliteetsemaks? Uus OS preaks just igasuguseid raudasid toetama ja ristatud olema erinevate driveritega:P
Pigem läheb aega, kuni driverid järgi tulevad _________________ Asju saab kah teisiti teha!
Kui läbi poe selle update teha. Kas siis midagi jääb kettale alles ka või peab absoluutselt kõik uuesti installima ? Eriti ei viitsi seda BF3-e pärast peale lasta kuna siis vaja see jälle uuesti alla sikkutada oma 30GB.
Kui läbi poe selle update teha. Kas siis midagi jääb kettale alles ka või peab absoluutselt kõik uuesti installima ? Eriti ei viitsi seda BF3-e pärast peale lasta kuna siis vaja see jälle uuesti alla sikkutada oma 30GB.
BF3 kohta ei oska öelda aga ise tegin läbi Store update ja uuesti pidin peale laskma ainult cpu-z _________________ Purgatory Judgement
Arma 3 ei töötanud tuli steam maha lasta ja uuesti tõmmata + PS3 pult ei lae enam USB pesas...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Peale kolmandat formatit sain siis selle neetud 8.1 peale. Tegin puhta w8 installi, tõmbasin uuendused, tegin restardi. Otsisin veelkord igaks juhuks kas win leiab mingeid uuendusi ja peale seda läksin " poodi " ja tõmbasin selle neetud 8.1 Peale paigaldust otsisin uuesti uuendusi 2x ja alles siis lasin draiverid selga. Tundub, et hetkel asi toimib. Kõvasti muidugi rääkida ei või. Tegu ju siiski mikrosoftiga.
Huvitav, et lasin selle uuenduse kolmele masinale peale ja suuremaid probeeme polnud. Asus eee-pc netbookiga ei suvatsenud store avaneda kuna 1024x600 reso ei sobi(sic! arvestades, et M$ selle OS just tahvlite jm. pisemate seadmete jaoks suunanud on) ja pidin välist monitori kasutama. Meediamasinaga pidi MCE remote jõuga üle kirjutatud draiveri uuesti üle kirjutama. FS lifebook-le läks täiesti muretult peale. Ühe masina jaoks sai promo kampaania ajal veel litsents ostetud, aga seal on siiani XP, eks näis kuidas sellega läheb kui lõpuks raua ja softi uuendamiseni jõuan.
Ei teagi kohe, kas tasub peale lasta, kuna päris palju negatiivseid kogemusi tundub sellega olevat, aga samas tundub, et kui teha kohe alguses puhas install, siis üldiselt probleeme ei tohiks olla.
Kõiki uuendusi ei pea tegema, et 8.1 kätte saada. Piisab, kui ainult KB2871389 installida ning peale restarti tuleb poes nähtavale.
Kordan veel.Mul oli poes nähtav uuendus 8.1 ja saadav. Asi jooksis lihtsalt kokku keset uuendust. Peale formatit oli poes 8.1 saadaval ja siis kui arvuti hakkas end uuendama jooksis lihtsalt kokku peale seda kui üle 50% uuendanud end. Kolmandat korda ma ei mäleta enam mis värk oli. Kuid siis panin uuesti 8 puhtalt, tegin kõik uuendused kontrollisin peale restarti veel uuendusi ja peale kolmandat restarti kui kontrollisin kas veel midagi on uuendada siis alles peale seda tõmbasin 8.1 ja hinge kinni hoides vaatasin ja ootasin kas saab ta uuendamisega hakkama või ei.
Pole sel nimel häda midagi. SP miski x nmbriga pole ka parem.
Keegi ei räägi ju, et arvutis oli Vista SP2 või Windows 2000 SP4 . _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Lasin ka 8.1 läpakale peale. Võttis küll ilmatuma aja, kuna mul on eelajalooline riistvara, kuid probleeme pole mingisuguseid.
Kui kellelgi on läpakal mõni unknown device, siis võib kahtlustada näiteks mälukaardilugejat. Sellest ei oska üldjuhul puudust ka tunda ja seetõttu ei pruugi kohe aru saada, millega tegu.
küsin siis veel kord. kuidas teil töötab bluetoothiga failide saatmine/vastu võtmine? mul ühendab korraks nexus4 ära ja hetke pärast näitab juba not connected. _________________
küsin siis veel kord. kuidas teil töötab bluetoothiga failide saatmine/vastu võtmine? mul ühendab korraks nexus4 ära ja hetke pärast näitab juba not connected.
Kas bluetooth ühendus on kunagi üldse Androidi ja PC vahel toiminud? Ma kunagi, kui S2 ostsin siis üritasin ka windows 7-ga "paaritada" aga ei õnnestunud. Siis selgus, et ei saagi. Pärast pole teemat enam jälginud, et kas on mingeid muutusi selles vallas...
küsin siis veel kord. kuidas teil töötab bluetoothiga failide saatmine/vastu võtmine? mul ühendab korraks nexus4 ära ja hetke pärast näitab juba not connected.
Kas bluetooth ühendus on kunagi üldse Androidi ja PC vahel toiminud? Ma kunagi, kui S2 ostsin siis üritasin ka windows 7-ga "paaritada" aga ei õnnestunud. Siis selgus, et ei saagi. Pärast pole teemat enam jälginud, et kas on mingeid muutusi selles vallas...
androidiga töötas nii hp kui ka samsung sülearvutid ilma mingi mureta. telefonideks olid samsung galaxy 9001 plus ja nexus 4. _________________
Keegi ei räägi ju, et arvutis oli Vista SP2 või Windows 2000 SP4 .
Tegelikult räägitakse küll
Näiteks võib olla nõue, et opsüss olgu minimaalselt win XP SP3 ....
See on programmitasandi nõue.
Vahel jälle ei nõuta mitte windows SP3 olemasolu, vaid näiteks framework sp3 olemasolu. framework SP2 ei kõlba.
OP süsteemi nimest oli ikka jutt, mitte sellest, millised on mingi rakenduse nõuded _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Keegi ei räägi ju, et arvutis oli Vista SP2 või Windows 2000 SP4 .
Tegelikult räägitakse küll
Näiteks võib olla nõue, et opsüss olgu minimaalselt win XP SP3 ....
See on programmitasandi nõue.
Vahel jälle ei nõuta mitte windows SP3 olemasolu, vaid näiteks framework sp3 olemasolu. framework SP2 ei kõlba.
OP süsteemi nimest oli ikka jutt, mitte sellest, millised on mingi rakenduse nõuded
Nii ja naa, see peab siis olema küll mingi muuseas mainimne, et täpsem seisund ei huvita. Suurem osa asjalikke jutte ongi rakenduste nõuetega seotud või probleemidega seotud ja siis on SP number alati oma kohal.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.