ise tellisin mängu koos premiumiga ära kokku 74euri
see premium on jah neile kes teavad , et kindlalt mängivad kõik DLCd läbi
aga seal pole ainult DLCd
Spoiler
Two-week early access to all five expansion packs for an edge on the competition
Exclusive personalization options including camos, paints, emblems, dog tags and more
Priority position in server queues
New content every week
12 bonus Battlefield 4 Battlepacks
huvitav mis uut iga nädal siis lubatakse
Digital Deluxist ei saa üldse aru miks see olemas on _________________ el Bambito
viimati muutis lazynator 21.10.2013 22:55:48, muudetud 1 kord
lazynator, kuskohast sa 74 euriga tellisid Premium Editioni? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Nt G2A.com on Premium+põhimäng 75,9€, kuid mul jagada paar 5% sooduskupongi ka. Nii et peaks vist mingi 72-ga saama siis vist.
Hetkel 4 kasutamata koodi saadaval. 2 tükki küll mõni aeg tagasi küsisid koodi, kuid nad pole seda millegipärast kasutanud, seetõttu annaksin siis need ka ära, kel kindel soov kupongi kasutamiseks.
//Edit:: Hetkel rohkem 5% kuponge ei ole.
viimati muutis Siim159 22.10.2013 13:30:54, muudetud 1 kord
Mis pilti ID-kaardist? Miks? Olen seal veel mitmeid oste ennegi teinud ja sellise asjaga pole küll kokkuvpuutunud. Mitte ühtki halba sõna pole öelda. Support ka igati hea neil.
Maksin paypaliga ja tuli kohe teade et saatke pilt oma isikutunnistusest, enne toodet kätte ei saa, ofc ma saatsin pikalt ja küsisin refundi mida nad ei tahtnud väga anda aga üle kivide ja kändude ikka suutsid refundida.
Täiesti verified konto, midagi peita ei lubatud, pakkusin välja, väga solvunud olid, et ei tahtnud oma dokumenti neile saata
Aga noh mis tehtud see tehtud, sain gamekexist veel siis kui hinnad madalamad olid.
Täiesti verified konto, midagi peita ei lubatud, pakkusin välja, väga solvunud olid, et ei tahtnud oma dokumenti neile saata
Aga noh mis tehtud see tehtud, sain gamekexist veel siis kui hinnad madalamad olid.
Ise olen ka samal saidil mitu korda saanud automaatsel PayPal refundi.
Konto on kinnitatud ja mitu aastat käigus olnud.
Dokumenti pole kunagi küsitud.
Ühe korra hoiti isegi 2-3 nädalat raha kinni ja siis tehti refund.
Et ma ka väga ei usalda seda kohta. Väga kasutaja ebasõbralik suhtumine seal. _________________ Just see vidin, mida sa oled otsinud...
Mul sarnane lugu, aga veel hullemas võtmes.
Leidsin soodsa koha nimega: allcdkey.com. Maksin verified paypali kontoga. Ja siis hakkas tsirkus pihta:
1. Saadeti kiri. Paluti saata isikut tõendava dokumendi koopia.
Saatsin ID kaardi koopia.
2. Saadeti uus kiri. Paluti lisa dokumente või teha ID kaardist pilt oma näo juures, et saaks n.ö näo kinnituse.
Saatsin nad pikalt ja palusin raha tagasi kanda.
3. Saadeti vastus, et nüüd on kõik korras ja nad varsti saadavad võtme.
4. Paari tunni pärast uus kiri. Ikka vaja veel mingit isikut ja aadressi tõendavaid dokumente.
Palusin siis neid uuesti, et kantaks raha tagasi mu verified paypal kontole.
5. Saabus kiri, et nad loobusid dokumendi nõudest ja küsisid et ehk ma ikka tahan võtit?
Ütlesin, et ei taha enam. Palusin kolmandat korda endale raha tagasi kanda.
6. Saadeti kiri, et kantakse raha tagasi.
Järgmine päev tuli refund.
Peaks täitsa soe olema kui mingite mängusaitidega oma ID-sid jagan, piisab neile krediitkaardi andmetest küll (Origin,Steam) ja kui ei piisa saab mujalt ka ostetud. _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Ma ootan ära millal mäng välja tuleb, et näha YT-s ära millised MP kaardid on. Ja siis otsustan kas osta või mitte. Kuigi enne järgmist aastat ma seda vast ei osta, kuna ma lihtsalt ei kavatse mingi mängu eest maksta sellist ulmelist summat nagu 75 eurot.
Referal lingiga ei ole ikka kuidagi ilus siin majandada.
Originaal source:
*http://www.razerzone.com/bf4upgrade _________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person
Millised olid Teie kogemused BF4 beta vs BF3 ? Plussid ja miinused.
BF3 enam käima ei pane, BF4 on liiga suur samm edasi. 4 päeva ja 13 tundi veel... _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Ei tea, mis seal betas nüüd nii palju paremat oli.... Mäng on natuke aeglasem, sinist overlayd ei ole...ja edasi? _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Suutsin ka haarata eelpoolmainitet meetodil mängu, peale umbes kuut ebaõnnestunud katset
Premiumi esialgu ei võtnud, China Rising on nkn olemas hetkel _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Juba juba eelpostitaja mainis - osta hetkel 30-35 euri eest prorder, millega saad China Risingu kaasa. Esimene map pack peale Hiina oma ei tule enne märtsi või aprilli, seega on väga kõvasti aega vaagida ja otsustada, kas premil on üldse mõtet.
No Xboxi peal tuleb teine DLC ehk Second Assault juba koos launchiga 22 nov. Nendel DLC-del on seekord väga tihe graafik. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Tundub, et l3mpz-l on öigus. Uue versiooni "treimine" viib aega 1-2 aastat. või siis oodatakse meelega, selle vörra, kuna suurem osa mängijatest pole valmis "kohe" uuesti maksma. Yks söna: "bisnes" Hea näide: Call of Duty (suurema sordi "trei vabrik")
Positiivne aga ikkagi see, et toimub edasiminek ja väike vahledus. (kahjuks sellevörra väike, et ei rahulda alati köikki)
Võtsin kah eile fast2play-st ära, 35.13.- (originaalhind 35.48.-, aga ostu ajal saavad kõik kommentaari eest -1%).
Viimane klikk jäi puudu, et osta Mehhiko stiilis. Asi oli hinnas. Põhimäng maksab seal pragu seal ~28.- (499MXN) ja Premium ~22.-. Vahe on natuke liiga väike, et see ära tasuks.
Kui sealt proxy naljaga osta, siis mängu teilt ära ei võeta. Saate ka edaspidi uusi koode (mujalt ostetud mängud jms) Originis aktiveerida. Paraku keeratakse teil Origini enda pood igaveseks kinni, s. t. te ei saa ühtegi ostu sealt enam sooritada. Muidu ei oleks probleemi, aga Origin-only / soodukad sealt jms kraami ei saa enam sellele kontole osta.
Premiumi ostan alles siis kui tunnen, et Hiina mapid hakkavad ära tüütama (aga mäng veel mitte) ja Premiumi enda hind on kenasti allapoole tulnud. Või tegelikult huvitaks mind Metro pärast Second Assault rohkem kui mis iganes edasine DLC. Selle võib põhimängule juurde võtta kui selle DLC hind kenasti alla tulnud. Eks näis, variante küllaga kui põhimäng käes. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Originis mängu ostnute preload läks. Downloadi on 25 giga.
Viidet ? Ei ole siinpool sood seda võimalust pakutud..
tsitaat:
As i know people who pre ordered bf4 using older Origin online shop they cant pre load, but those who used new Origin online shop those can pre download now
Whatever that "new online shop" olema peaks.. ilmselt selles siis asi.
1. november on EU release ju. US saab juba 29. okt.
Ja US-lastel näitab Originis 2 päeva.. Proxyna ka proovisin. Preload on 24h enne release, nagu ka Originis kirjas. Seetõttu meie ei peagi saama hetkel.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.