praegune kellaaeg 17.06.2025 22:04:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
terrrav
HV vaatleja
|
17.02.2004 22:02:36
WinFast TV 2000 XP Deluxe ei näita pilti...palun abi |
|
|
niisiis...asi selline - ostsin selle kaardi ja lasin kõik asjad peale (driverid proged jne) ja seejärel WinFast PVR`i tööle pannes annab järgmise erroriteate: Cannot preview video stream. Heli nagu tuleb(kuigi, et valest august...peab ühendama helikaardile "line in" kohta, aga töötab aint mikkeri kohas...abi vajax ka siin), kuid pilti ei taha kuidagi näidata...näitab vaid seda ringi(mingi sogo vist). Kanalid kõik otsitud, aga kuuleb aint häält, nagu örritax . Selle DScaleriga nagu töötab, aga Kanal2hte ei leia üles. Ja veel, pulti ei saa siis ju kasutada...Kuidas peaks toimima, et et see soovitud proge (WinFast PVR) töötax? Ettetänades...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
17.02.2004 23:50:57
|
|
|
vaata otsinguga, siina palju teemasid asja kohta. ja soft on sel kaardil yldse jama.. mina näiteks ei näe TV3-e.. selle vaata,miseks vajadusel kasutan christv nimelist programmi
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
terrrav
HV vaatleja
|
18.02.2004 00:27:20
|
|
|
et uus proge asjale hankida, olen ma ise kah tasapisi aru saanud...aga nüüd kerkib uus probleem...millisele progele annab seleg õpetada pult...või siis vastupidi...sest kange tahtmine on ikka pulti kasutada...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|