|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Sold OUT
no credit

|
|
| tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
19.10.2013 19:43:49
|
|
|
Panin ka läpakale mingi paar nädalat tagasi 8.1 eesti keelsena peale ja siiani ei leia asju üles
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
19.10.2013 19:47:33
|
|
|
| Panin 8'le peale 8.1 update, paigalduse protsess võttis aega korralikult, pakun et üle poole tunni kindlasti kuid mingeid probleeme ei esinenud ning kõik asjad ja programmid alles, ei olnud vaja midagi reinstallida.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
19.10.2013 21:19:02
|
|
|
Eile õhtul andsin arvutile 8.1 uuenduseks loa.Peale restarti jäi uuendus 8% peale seisma,oli ta sealmaal nii hilisõhtul, täna hommikul ja ka täna õhtul. Tunni eest tegin sundkäivituse, peale mida taastati endine windowsi olek.
Miski pikk veateade anti juurde, et miks uuendus ei õnnestunud. Paistab, et jääb 8.0 edasi.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
19.10.2013 21:59:29
|
|
|
| Nii, läpakale sai 8.1 muretult peale lastud, siiani paistab et kõik toimib. Aga netbookiga asi nii lihtne pole, store kukkus kisama, et 1020x600 reso ei meeldi. Lasen muud uuendused peale ja siis proovin välise monitoriga.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
20.10.2013 00:17:53
|
|
|
Tegin alguses uuenduse 8.1 peale ja aega võttis, aga toimis. Samas tekitas ka Windows.old kataloogi ja ilmselt jäi veel mingit vana läbu alles. Kuna oli plaan nagunii millalgi puhtalt lehelt alustada, siis otsustasin, et nüüd võiks olla see hetk. Lasin kogu krempli maha ja tegin 8.1 puhta installi. Paigaldus läks nobedalt ja kõik toimib. Isegi tv-kaardi driver, millega alati olen jamanud leiti nüüd automaatselt üles. Pole üldse paha.
_________________ Experience is gained immediately after it is needed. |
|
| tagasi üles |
|
 |
smily
HV kasutaja
|
20.10.2013 01:02:53
|
|
|
| Küsimus selline, et kui uuendada 8-lt 8.1-le, kas hiljem kui peaks midagi juhtuma, saab taastada endiselt recoveryga täiesti puhtale süsteemile? Recovery/install on kõvakettal eraldi partionil.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Martinboy
HV vaatleja
|
20.10.2013 01:56:59
|
|
|
Peale windows 8.1 peale panekut, arvuti jookseb kokku peale mõningast internetis viibimist. Alguses brauser ja pärast terve arvuti.
Oskab aidata keegi?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
20.10.2013 02:02:25
|
|
|
Kas Enterprise peale ei saagi praegu 8.1?
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
20.10.2013 03:09:25
|
|
|
| Paar asja uuriks äkki keegi oskab öelda, esiteks kontaktide all kuidas saan öelda et näita aint online kontakte? teine asi, videode ja piltide appi all nagu ei näita mu pilte, näitab katalooge ja et seal sees nagu oleks miskit aga kataloogi peale klikkida siis nagu tühi. Videodel sama jama, aga kui valida et ala vali eraldi video vms siis nagu leiab ja saab video mängida.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
20.10.2013 05:00:44
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
ei tea see toksimine ei vii kuskile. teen puhta 8.1 installi. ju see uuendamine tal midagi pekki keeras kuidagi.
või siis on truu hp elitebook kuskilt tuksi läinud sisemiselt... |
Kust sa selle 8.1 puhtal kujul saad? Enne peab ikka ju vana põhi all olema niipalju kui ma siinsetest postitustest aru olen saanud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Lehys
Kreisi kasutaja

|
20.10.2013 08:56:08
|
|
|
| 8.1 on puhtal kujul saadav,endalegi sai prooviks võetud 90 päevane trial.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.10.2013 09:05:01
|
|
|
| El-Fuego kirjutas: |
ei tea see toksimine ei vii kuskile. teen puhta 8.1 installi. ju see uuendamine tal midagi pekki keeras kuidagi.
Kust sa selle 8.1 puhtal kujul saad? Enne peab ikka ju vana põhi all olema niipalju kui ma siinsetest postitustest aru olen saanud. |
Dreamsparkist laadisin alla täiesti legaalselt. Isegi uus key anti.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
20.10.2013 10:13:47
|
|
|
Kust sa selle 8.1 puhtal kujul saad? Enne peab ikka ju vana põhi all olema niipalju kui ma siinsetest postitustest aru olen saanud. |
Dreamsparkist laadisin alla täiesti legaalselt. Isegi uus key anti. |
Tõsiselt, täiesti saamatu olen. Palun linke otsetee juurde.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.10.2013 10:20:35
|
|
|
Tõsiselt, täiesti saamatu olen. Palun linke otsetee juurde. |
link
Logi aga oma dreamspark premium kontoga sisse ja laadi
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
20.10.2013 10:32:58
|
|
|
Tõsiselt, täiesti saamatu olen. Palun linke otsetee juurde. |
link
Logi aga oma dreamspark premium kontoga sisse ja laadi  |
Tundub, et see piiratud kasutajate privileeg.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
HV veteran

|
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
20.10.2013 11:37:49
|
|
|
Kõik on ilus ja tore aga proovin paar päeva selle juhendi järgi tõmmata. Kasutades win 8 linki, siis tootevõti sobib. Valin win 8.1 siis ütleb, et tootevõti ei sobi.
Tegemist on upgrade pro võtmega.
Tundub, et need soodsalt saadud upgrade võtmed sobivadki ainult win 8 algsele versioonile. Win 8.1 puhast installi teha pole võimalik. Lõpuks jõuab jälle sinna kohta, et tuleb pira versiooni kasutada, et legaalsega on jamamist niipalju.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
HV veteran

|
20.10.2013 11:51:39
|
|
|
| pois11 kirjutas: |
Kõik on ilus ja tore aga proovin paar päeva selle juhendi järgi tõmmata. Kasutades win 8 linki, siis tootevõti sobib. Valin win 8.1 siis ütleb, et tootevõti ei sobi.
Tundub, et need soodsalt saadud upgrade võtmed sobivadki ainult win 8 algsele versioonile. Win 8.1 puhast installi teha pole võimalik. Lõpuks jõuab jälle sinna kohta, et tuleb pira versiooni kasutada, et legaalsega on jamamist niipalju. |
Upgrade võtmel ja tavalisel pole mingit vahet. Ise tõmbasingi upgrade võtmega.
Aga puust ja punaseks siis:
1. Tõmbad Win 8 setupi ja sisestad võtme.
2. Katkestad allalaadimise.
3. Nüüd käivitad Win 8.1 setupi, võtit sisestama enam ei pea ja tõmbad 8.1 iso.
4. Win 8.1 paigaldad generic võtmega (googelda)
5. Kui soft peal, siis muudad tootevõtme oma Win8 võtmeks ja aktiveerid.
Tegin selle meetodiga EILE.
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
20.10.2013 12:50:34
|
|
|
Mitte kuidagi pole see windowsi paigaldus/uuendamine kasutajasõbralikumaks läinud.
Kui automaatne uuendamine ei tööta siis uus paigaldus uuema windowsi plaaditõmmisega käib paljudele üle mõistuse.
Endal üks läpakas tegi uuenduse probleemideta ära, lauaarvuti aga mitte. Nüüd ka ei pakuta enam lauaarvutile uuendust.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
20.10.2013 13:12:35
|
|
|
Eks see veidi ümbernurga punnitamine ole aga toimib tõesti.
Panin ise ka tirima selle.
Kas ma sel viisil tiritud iso saab pulgalt bootida, üldise" võtmega paigaldada ning oma 8 upgrade võtmega aktiveerida?
Tahaks installi uuele SSD-le teha.
Olemasolev 8 on omadega "hapu" ning uuendust ei paku, samuti ei soovi vana SSD-d kloonida et sealt seest 8.1 paigaldus käivitada.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.10.2013 13:19:25
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
Kas ma sel viisil tiritud iso saab pulgalt bootida, üldise" võtmega paigaldada ning oma 8 upgrade võtmega aktiveerida?
Olemasolev 8 on omadega "hapu" ning uuendust ei paku, samuti ei soovi vana SSD-d kloonida et sealt seest 8.1 paigaldus käivitada. |
jah saab pulgalt buutida. formatid pulga ära, mountid *.iso ja siis käsurealt: xcopy d:\*.* /s/e/f e:\ (arvestades, et mountitud iso on draiv D: (kus asub Windows install) ja tühi mälupulk draiv E: ) Pole vaja mingeid win2flash jms jurandeid installida ja tõmmata
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4582902#4582902
|
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
20.10.2013 13:40:42
|
|
|
8.1 setup peaks ise pakkuma pulgale paigaldust. Vähemalt netis nähtud kuvapaukude järgi.
Hetkel tirib alles, panin iPadi netti läbi USB jagama, tuleb mõnusa kiirusega, 1mbit tavanett on muidu nagu tigu...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
20.10.2013 14:54:02
|
|
|
| .:MDK:. kirjutas: |
Tundub, et need soodsalt saadud upgrade võtmed sobivadki ainult win 8 algsele versioonile. Win 8.1 puhast installi teha pole võimalik. Lõpuks jõuab jälle sinna kohta, et tuleb pira versiooni kasutada, et legaalsega on jamamist niipalju. |
Tegin selle meetodiga EILE. |
Ajuvaba aga toimib tõesti. Huvitav mis ver. siis alla laetakse. Kas see mis hetkel arvutis põhjaks on või see mis ostuhetkel oli?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
20.10.2013 14:57:32
|
|
|
Krt, skype lakkas töötamast, 8gadgetpack töötab pooletoobiselt, reinstallid ja clean installid ei aita. Eks üllatusi tuleb vist veel, Orbit ei käivitunud üldse, veel midagi...?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
20.10.2013 15:17:56
|
|
|
| .:MDK:. kirjutas: |
Tegin selle meetodiga EILE. |
Ajuvaba aga toimib tõesti. Huvitav mis ver. siis alla laetakse. Kas see mis hetkel arvutis põhjaks on või see mis ostuhetkel oli? |
Selline teade siis tuli mulle "Download did not complete successfully"
|
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
20.10.2013 15:26:36
|
|
|
| Ajuvaba aga toimib tõesti. Huvitav mis ver. siis alla laetakse. Kas see mis hetkel arvutis põhjaks on või see mis ostuhetkel oli? |
| tsitaat: |
If you need to download 32bit Windows 8, download from a 32bit PC.
If you need to download 64bit Windows 8, download from a 64bit PC.
The setup file will be 32bit as that is cross platform. That is the thing doing the downloading.
However, the bit version of the iso will be the same as the bit version os you are running.
If you want a 32 bit iso, you will have to do the download from inside a 32 bit os. |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
20.10.2013 17:22:07
|
|
|
Eiei ei Egas mul w8 vaja polnud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
20.10.2013 17:35:52
|
|
|
Kui ma hetkel istun windows 7 Home Premiumi peal siis kas mul mingi soodsam võimalus ka 8 osta või tuleb lihtsalt poest win8 karbitoode soetada?
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
20.10.2013 18:56:23
|
|
|
| -FoX- kirjutas: |
| Kui ma hetkel istun windows 7 Home Premiumi peal siis kas mul mingi soodsam võimalus ka 8 osta või tuleb lihtsalt poest win8 karbitoode soetada? |
Mis sa sest 8`ast enam ostad...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
20.10.2013 20:04:18
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
Olemasolev 8 on omadega "hapu" ning uuendust ei paku, samuti ei soovi vana SSD-d kloonida et sealt seest 8.1 paigaldus käivitada. |
Nojah, tiritud, paigaldatud OS justkui toimib aga vot aktiveerimisega pahasti. Ei kõlba talle see W8 võti mis saadud W7 -> W8 upgrade jaoks ja millega hapuksläinud W8 oli paigaldatud.
Mis nüüd tegema peaks? W7 paigaldama plaadilt -> W8 tirima ja paigaldama -> W8.1 uuenduse paigaldama?
Jabur ju.
EDIT: Tegin nüüd copy-paste ostmisel saadetud e-mailis olevast key'st ning sellega aktiveerus. Hoolimata 3 kordsest ülekontrollist olin paberil ikkagi kaks tähte omavahel vahetusse ajanud.
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.10.2013 20:04:26
|
|
|
böö 8.1 upgrade käigus seotakse lokaalne kasutaja sunniviisiliselt MS kontoga ja muud võimalust polegi kui see hiljem uuesti lahti siduda. Upgrade käigus arvasin, et selleks kuskil veel kinitust küsitakse, aga suur oli üllatus kui meediamasin enam parooli küsimata üles ei tulnud ja eelmine parool ka ei sobinud. Alles siis kui üritasin administraatori all paroolile reset'i teha ja seda ei lubatud taipasin, et nüüd peabki online kontoga sisse logima. Konto lahtisidumisega õnneks siiski midagi hullu ei juhtunud.
Jah, kindlasti on see MS konto hea ja tore, aga mulle meeldib rohkem, kui minu andmed ei ole krt teab kus, samuti ei taha ma seda, et seaded ja dokumendid kõikide masinate vahel sünkroniseeritakse kuna masinate otstarve ja seega ka seadistus on teadlikult erinev tehtud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
HV veteran

|
20.10.2013 20:18:57
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
böö 8.1 upgrade käigus seotakse lokaalne kasutaja sunniviisiliselt MS kontoga ja muud võimalust polegi kui see hiljem uuesti lahti siduda. Upgrade käigus arvasin, et selleks kuskil veel kinitust küsitakse, aga suur oli üllatus kui meediamasin enam parooli küsimata üles ei tulnud ja eelmine parool ka ei sobinud. Alles siis kui üritasin administraatori all paroolile reset'i teha ja seda ei lubatud taipasin, et nüüd peabki online kontoga sisse logima. Konto lahtisidumisega õnneks siiski midagi hullu ei juhtunud.
Jah, kindlasti on see MS konto hea ja tore, aga mulle meeldib rohkem, kui minu andmed ei ole krt teab kus, samuti ei taha ma seda, et seaded ja dokumendid kõikide masinate vahel sünkroniseeritakse kuna masinate otstarve ja seega ka seadistus on teadlikult erinev tehtud. |
Huvitav. Upgrade käigus tuli kasutajakontode setup uuesti läbida ent pannes "use existing account" ei pidanud midagi siduma. Kasutan ka lokaalset kontot.
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
20.10.2013 20:19:45
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
Eile õhtul andsin arvutile 8.1 uuenduseks loa.Peale restarti jäi uuendus 8% peale seisma,oli ta sealmaal nii hilisõhtul, täna hommikul ja ka täna õhtul. Tunni eest tegin sundkäivituse, peale mida taastati endine windowsi olek.
Miski pikk veateade anti juurde, et miks uuendus ei õnnestunud. Paistab, et jääb 8.0 edasi. |
Võtsin siis enda läpakale ka selle 8.1 uuendamise ette. Kõige all oli W8Pro+MCE, millele siis oli Preview peale lastud. Loomulikult Miki pood mulle uuendust ei pakkunud, lihtsaim variant Windowsi poes uuendus nähtavaks teha on kirjutada veebilehitseja aadressireale selline lihtne aadress:
ms-windows-store:WindowsUpgrade,
peale mida ilmub varjatuna püsinud uuenduse pakkumine nähtavale. Vanale HP läpakale läks paigaldamine probleemideta, ise ta miskit toimetas, pärast sai miskid seaded veel üle täpsustatud, et mida lubada ja mida mitte. Valmis ta oligi.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 20.10.2013 20:19:59, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.10.2013 20:19:55
|
|
|
napoleon, mina sain küll sellest accountiga sidumisest mööda... Korra yritasin regada aga siis läksin tagasi ja sai vanaviisi jätkata... Ehk tekkis valik "use my current account" või oli "use current settings". Igastahes ms kontot mul pole.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
20.10.2013 20:21:29
|
|
|
| napoleon, mina sain küll sellest accountiga sidumisest mööda... Korra yritasin regada aga siis läksin tagasi ja sai vanaviisi jätkata... Ehk tekkis valik "use my current account" või oli "use current settings". Igastahes ms kontot mul pole. |
Nii ta on. Ilmselt jäi tal mingi linnuke või kirje kahe silma vahele.
Või läks miski uuenduse ajal ka kuskile, välistada ei saa miskit.
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.10.2013 20:28:58
|
|
|
| Enda arvates nagu otsisin seda varianti mööda saada. Haige ongi see, et ta sidus olemasoleva lokaalse kasutaja M$ accountiga, kui uue kasutaja oleks teinud, oleksin selle uuesti kokku korjanud ja korras...või isegi kui ei oleks kokku korjanud, poleks ju probleemi kui selle kasutajana kunagi sisse ei logi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
20.10.2013 20:38:11
|
|
|
| böö 8.1 upgrade käigus seotakse lokaalne kasutaja sunniviisiliselt MS kontoga ja muud võimalust polegi kui see hiljem uuesti lahti siduda. . |
Väidetavalt kõige lollikindlam viis Local Account kontot saada on installimise ajal masin interneti tagant lahti ühendada. Siis ei paku üldse MS kontoga logimist..
Teine variant on uue MS konto tegemise aknas ('continue using my existing account').
http://superuser.com/questions/661659/skip-sign-in-to-your-microsoft-account-windows-8-1-setup
Kas kõigil on 8.1 Internet Exploreriga see häda, et google.ee otsingutulemusel klikkimisel ja Back vajutamisel tuleb esmalt valge leht ja teisel vajutamisel läheb tagasi tulemustel lehele? Lisaks jääb see tühja redirecti lehe jura ka kõik Historisse...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.10.2013 20:40:00
|
|
|
Nojah, siis olin ise loll, selle peale annab tulla, et klikkida create account selleks, et konto loomisest mööda saada
IE otsinguga ei tea, IE-d kasutasin ainult FF allalaadimiseks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
20.10.2013 23:06:09
|
|
|
Tundub et viimane Core Temp 1.0 RC6 ei saa mu riistvaraga 8.1 all läbi, masin hangub. 8 all toimis.
Draiverid samad, ainult OS uuenes.
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
20.10.2013 23:19:15
|
|
|
Uuendasin eile öösel 8.1 peale ära. Õhtul mängisin sutsu Dota2 ja Nba2014 - nba ajal hangus masin... ja nii kolm korda, kuni enam peale wini laadimist pilti ette ei tulnud (peal olid 331 vms beta driverid nvidialt). Tegin nii startup repairi kui ka lasin safe modes maha videodraiverid - ei miskit. Puhas win8+ 8.1 update oli järgmine samm... hetkel tundub, et töötab.
Nii, et hoidke alt :p
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
21.10.2013 06:30:23
|
|
|
Nojah, siis olin ise loll, selle peale annab tulla, et klikkida create account selleks, et konto loomisest mööda saada
|
Õnneks ma juba teadsin, kus kivi all vähjad on...
Tüüpiline M$.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
21.10.2013 09:47:21
|
|
|
| Märt. kirjutas: |
Krt, skype lakkas töötamast, 8gadgetpack töötab pooletoobiselt, reinstallid ja clean installid ei aita. Eks üllatusi tuleb vist veel, Orbit ei käivitunud üldse, veel midagi...?  |
kumb Skype? Desktop versioon või see app?
_________________ ..||.. |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
21.10.2013 10:14:22
|
|
|
Google'i kontoga on ilmselt peaaegu kõik oma Androidi telefonid ära sidunud, aga arvuti sidumine MS kontoga on justkui inimõiguste rikkumine.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.10.2013 10:17:03
|
|
|
maatriks, seal on omajagu vahet. pealegi telefoni google kontoga mittesidumine on tunduvalt lihtsam kui w8 microsofti kontoga mittesidumine.
android ei käi iga nurga peal kilkamas et "seo nüüd, seo nüüd".
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
|