Põhiline on view range ja spoting mehaanika eksploiteerimine, on endal paremaid Stug III mänge ka olnud ja siin vaenlased lasid üsna kartulit aga tulemus üsna viisakas siiski
http://wotreplays.com/site/390753#murovanka-antikondor-stug_iii
ja alumine mäng on ka üsna viisakas, reaalselt suurim viga mis tegin oli enda paljastamine kui KV-1 torkisin, joppas, et lask tuli lintidesse
Link _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
omal tigerp lemmik tank, tglt k6igehuvitavam ongi vaadata kuidas teised sama tankiga m2ngivad. sellega tekib see probleem et vahest s6idab katus 2ra ja pms tier9 ees ka ei l88 risti ette
tehtud ta igatahes close combat brawler? kui niitohib nimetada
omal tigerp lemmik tank, tglt k6igehuvitavam ongi vaadata kuidas teised sama tankiga m2ngivad. sellega tekib see probleem et vahest s6idab katus 2ra ja pms tier9 ees ka ei l88 risti ette
tehtud ta igatahes close combat brawler? kui niitohib nimetada
Vahest tulevad mu Tiiger H´le Tiiger P´d vastu, mul on rohkem viewrange, rohkem dpm, rohkem hp, vähem aimtime, vähem weakspotte (aga suuremad moodul hitboxid, kui mürsk läbi tuleb siis pool meeskonda ja ammorack kindel)
Lasen stabiilselt 400m pealt vaatevinklisse, ise 45 kraadi all ja jalutan 1200hpga võitlusest killiga minema.
See 100 extra front armor tuleb Tiiger P´l ikka mõningate kompromissidega. Aga enne viimast patchi oli P parem jah kindlalt, enam ei tea.
ainukene kes natukene h2irib, tier7 on t29 kui ta oma hulli kynkataga hoiab, kuplist l2bi ei lase, seal see v2ikejunn katusel ka suht 20/80 et l2bi l2heb. teistel laseb k6igil eest l2bi kolinal, ja isegi kui suudab mingi nurga oma tankile panna siis torni luuk sealt l2heb ikka l2bi. et 1200hp minema s6idad seda vaevalt. _________________ life is a bitch with 12inch strapon
Jälle üks nendest päevadest, vahet pole mida ma ise teen, lihtsalt koguaeg keset tomateid ja ei ole võimalik võita, viimasel ajal pole kellegagi platoonida ka, et oleks mingitki lootust.
Spoiler
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
see KV-3 on päris hea asi. T29 saab igast asendist selle käest lutti. Ei tea mina miks seda t29 peetakse paremaks. Igastahes yhestki t29 -st pole vastast siiani olnud. 1 vs. 1 pole mingi probleem see pilbasteks lasta
Jälle üks nendest päevadest, vahet pole mida ma ise teen, lihtsalt koguaeg keset tomateid ja ei ole võimalik võita, viimasel ajal pole kellegagi platoonida ka, et oleks mingitki lootust.
Spoiler
Kulla eest ostetud stock panther ei ole väga carryimise tank ka
see KV-3 on päris hea asi. T29 saab igast asendist selle käest lutti. Ei tea mina miks seda t29 peetakse paremaks. Igastahes yhestki t29 -st pole vastast siiani olnud. 1 vs. 1 pole mingi probleem see pilbasteks lasta
Need T29-d pole siis hulldowni teinud. Kui T29st paistab ainult torn, siis KV3 võib ennast sama hästi ise õhku lasta, kivimüüri peaga maha ei jookse.
Ma olen üldse loobunud. Ei ole mõtet mängida, kui MM ei võta arvesse mängijate taset, vaid laob ühte meeskonda viis 58%+ võiduprotsendiga mängijat ja teised viis 1500+ effiga mängijat lisaks ja minu meeskonnas on täpselt 2 venda üle 50% võiduvõimalusega.
eks ole näha kas see kv-4 on ka hea. Jätsin kv-3 -e alles igaks-juhuks. Päris hea asi. Kui kv4 pole hea, kolin selle peale tagasi
esimene mäng, täitsa stock
Võit!
Lahing: Siegfriedi Liin 20.10.2013 18:30:08
Masin: KV-4
Kogemused: 4 603 (x3 esimese võidu eest iga päev)
Krediiti: 47 229
Lahingu saavutused: Vikatimees, Meisterlaskur, Valdamise märk: "II klass"
KV4 on tegelikult täitsa hea, eriti oma tieris. Nagu KV5 aga ilma weakspotideta.
IS3 vastu aga üldiselt ei saa kuidagi, turret armorit vähem ja 2x suurem. Aga kui satud linnamängu ja võimalus rammida, siis julm relv, edasi tagasi rammimisega teed sama palju kahju kui tulistamisega 1on1
Sidescrape on ka super sellega, spall liner mandatory
jube uimane on see stock kv4. Ei tea kas tasub sellele see top kahur ka teha vä?
Mis küsimus see selline on... kõik tankid tasub alati lõpuni välja teha
KV-4 jubinatel on vaid see nõks küljes, et nad ei sobi ühelegi teisele masinale järgmises tieris. Kõik, mis teed, teed KV-4 jaoks.
Mulle KV-4 meeldis väga. Siukene ilus rauast kast, kuhu oma ja madalam tier väga peale ei hakanud. Rekord on silla peal roomikud maas istudes 70 hitti pihta ja jäi veel ellu
KV4 esimese asjana ikka mootor ära teha, sest teine torn on väga raske. mina mängisin stock torni ja KV3 toruga (ma arendasin muidugi kõik ära) ja mängisin väga hästi. Kõrsiktoru teeb vähe damaget.
hetkel ongi peal uued roomikud ja see kv3 -e kahur. Suht norm toru, eriti kullaga. kv3 -ga panin ka aint kullaga mugavuse mõttes, pappi nagu kah oli, nii et savi.
irw, siis tegin esimese mängu kv4 -ga, panin obv kulda ja sain ikka mitu korda teksti lugeda et ma olevat goldammonoob
Spoiler
Kulla eest ostetud stock panther ei ole väga carryimise tank ka
Oleks mängu ära carrynud kui viimased elus olnud oma tankid saaks minimaalsletki spottimisest aru, aga ei, passiti kohas kus vaenlane neist lihtsalt mööda sõitis ja ise enam resetima ei jõudnud. See on ikka täiesti masendav kui kaugele inimesed jõuavad ilma kõigel ihtsamatest põhiasjadest arusaamata. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
ei see kv4 on liiiiga uimane. Ostan hoopis is3 tagasi. See arendatud ka ja ikka kõvasti krapsakam, see rauakolakas kv4 ikka ei sobi mulle vabsee
Nii kaua ei sobi, kuni õpid tema esisoomust korralikult nurga alla panema. Siis on KV4 nagu T8 Maus. Steel Wallid ainult kukuvadki.
ei ma sain sellega enam-vähem hakkama aga ma lihtsalt ei viitsi nii aeglaseid asju mängida. Kole igav
rallin selle kv3 -ga edasi. Palju lõbusam. Vastased on ka nagu mõistlikumad, väga harva on 9 -d vastas. Ja kui 10 -d sees on(kv4 -ga) siis on suht tolvanitega tegu ja suht kindel kaotus meil tavaliselt
a yldiselt, kas teil pole osad tankid nagu needuse all? Mul on neid lausa kaks. t69 ja 121. viimasel ajal nendega võita ei õnnestu mingi valemiga. Juba mängu alguses on näha et vastaste tiim on kõvasti parem. Teed jälle oma 6,7 mängu nendega ära ja 0 % winrate. Võtad mingi muu tanki ja hopsti võite tuleb. Vhetad tagasi, jälle 10 kaotust. Ilge jama
kv3 on hea jah, kv4 on kehvem ja st1 on samuti hästi aeglane. kui kv4 ei meeldi üldse, siis st1 ammugi ei meeldi.
polegi mõtet arendada neid tanke kui sul on tank millega tulevad mängud hästi välja.
T29 vastu on KV-3 siiski täielik sepik, aga nagu ikka, kõige rohkem on kinni tankistis endas. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
ei see kv4 on liiiiga uimane. Ostan hoopis is3 tagasi. See arendatud ka ja ikka kõvasti krapsakam, see rauakolakas kv4 ikka ei sobi mulle vabsee
Nii kaua ei sobi, kuni õpid tema esisoomust korralikult nurga alla panema. Siis on KV4 nagu T8 Maus. Steel Wallid ainult kukuvadki.
ei ma sain sellega enam-vähem hakkama aga ma lihtsalt ei viitsi nii aeglaseid asju mängida. Kole igav
rallin selle kv3 -ga edasi. Palju lõbusam. Vastased on ka nagu mõistlikumad, väga harva on 9 -d vastas. Ja kui 10 -d sees on(kv4 -ga) siis on suht tolvanitega tegu ja suht kindel kaotus meil tavaliselt
a yldiselt, kas teil pole osad tankid nagu needuse all? Mul on neid lausa kaks. t69 ja 121. viimasel ajal nendega võita ei õnnestu mingi valemiga. Juba mängu alguses on näha et vastaste tiim on kõvasti parem. Teed jälle oma 6,7 mängu nendega ära ja 0 % winrate. Võtad mingi muu tanki ja hopsti võite tuleb. Vhetad tagasi, jälle 10 kaotust. Ilge jama
Olen küll täheldanud. Näiteks 59-16 mille just maha müüsin ja vaba expi pidin kulutama, et järgmist tanki lahti saada. Lihtsalt ei suutnud enam sellega mängida, kaardiks oli peamiselt TIER10 linnalahingud nagu Himmelsdorf või ENSK. Spottida suurt ei saanud, kahuriga pole midagi peale hakata. Võiduprotsent tuli sellel tankil 34%, muidu muudel ikka >50%. Igal juhul tundus, et see tank on neetud. Mehed olid 100% ja 3 skilliga Type 62 pealt ning see tank ei määra mängu, muu tiim feilis pidevalt.
Leopard PTA oli ka algul tõeline PIA, selle kohta tegin statistikat ka. Panin ca 500 mängu alguses xvm ennustused kirja ja tulemused ka, ning selle tanki lahingute xvm ennustused olid keskmiselt nihkes < 50% suunas võrreldes muude sel perioodil mängitud tankidega. Kusjuures kui tank on lõpuni arendatud, siis xvm ennustuste protsent nihkub ülespoole ja tunnetuslikult on ka grind keeruline enamjaolt ja satuvad kuidagi kehvemad tiimid. Vägisi jääb mulje, et soovitakse survestada vabakasutuse kulutamist ja kulla eest expi ümberjagamist.
viimati muutis Mauno Lurbe 21.10.2013 15:43:40, muudetud 1 kord
ST-I on mu meelest ikka päris erinev KV-4st. ST-I on poole kergem, palju-palju väiksem ning hoopis normaalsema relvaga. Aga õige positsioneerimisega on ST-I samasugune läbistamatu müür nagu KV-4. Just sattusin E-75ga vastamisi ning ma võtsin ta üksi maha, ise ühtegi elupunkti kaotamata. _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
ST-I on mu meelest ikka päris erinev KV-4st. ST-I on poole kergem, palju-palju väiksem ning hoopis normaalsema relvaga. Aga õige positsioneerimisega on ST-I samasugune läbistamatu müür nagu KV-4. Just sattusin E-75ga vastamisi ning ma võtsin ta üksi maha, ise ühtegi elupunkti kaotamata.
ST-i on sama võimas minu arvates nagu E-75. Mitte küll vb nii mobiilne aga väga hea soomus ikkagi.
Mu viitasin ST1 aeglusele, Krõll mainis kui aeglane on KV4. ST1 on samuti väga aeglane, lisaks pöörleb torn hästi aeglaselt. Temaga mängides peab palju ette mõtlema, valesti sõites pole alati võimalik enam plaane muuta.
Käbedam tank saab ST1 väga haiget teha.
Mu viitasin ST1 aeglusele, Krõll mainis kui aeglane on KV4. ST1 on samuti väga aeglane, lisaks pöörleb torn hästi aeglaselt. Temaga mängides peab palju ette mõtlema, valesti sõites pole alati võimalik enam plaane muuta.
Käbedam tank saab ST1 väga haiget teha.
Seda küll, tark mängija suudab oma medium-tankiga ST-I väga kiirelt maha võtta lihtsalt su ümber tiirutades.
Luchs T4 mängus on ikka jube ebaaus, ei mäleta millal viimati alla 1000xp tuli selliste MMidega, isegi defeatides alati mõni medal kukub ja siis ikka 1000+xp.
Vahest mingi T8 mängus panen ka prantuses tanke põlema, xp tuleb hullumoodi, nagu cheadiks _________________ https://store.simracing.ee/eval-lounge-simulaatori-rent
rsk mul ei tule enam yldse võite. Põmst võid ennast surnuks võimelda ja teha head mängu aga noh, ikka tuleb kaotus. Jubbbbe
Sama siin, viimased õhtud on võiduprotsent 30% kandis. Vahet pole mis tanke mängida, pool tiimi sureb esimeste minutite jooksul. Xvm pakub konstantselt mängu alguses alla 50% võiduvõimalust ja enamasti läheb see ka täkke.
Mis masin on selline äkiline (hea kiirenduse ja manööverdamis võimega) ja hea penetratsiooniga (laseb kõigest läbi, aga dmg pole ühe lasu kohta nii tähtis), hetkel olen avastanud enda jaoks T25/2, aga võik olla natuke lühem laadimine (midagi Inglaste suunas)? _________________ M: Ainulaadsed Eesti disain sisustuselemendid - TESSERA
Mis masin on selline äkiline (hea kiirenduse ja manööverdamis võimega) ja hea penetratsiooniga (laseb kõigest läbi, aga dmg pole ühe lasu kohta nii tähtis), hetkel olen avastanud enda jaoks T25/2, aga võik olla natuke lühem laadimine (midagi Inglaste suunas)?
Inglaste Cromwell ja Comet on selles osas küllaltki tüütud vastased. Endal neid veel pole, aga lahingutes on silma hakanud. Paistavad olevat päris korralikud masinad hea mängija käes.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.