Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 478, 479, 480  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ivokas
HV veteran
ivokas

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 19.10.2013 11:07:37 vasta tsitaadiga

indrekp, minu silmis mitte. Ka vana klient on valiku ees: midagi soovikohaselt muuta ei saa, kuna see eeldaks ka uuele üleminekut. Nagu lõhkine küna.
Ma olen juba uue peal, teisele vaatajakohale pole lihtsalt uut pulti veel näidanud.
Vale teema vist tegelikult icon_redface.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.10.2013 11:13:13 vasta tsitaadiga

indrekp: Aga millal hakkad kaaluma Elioni mahamüümist Google Worldile. icon_cool.gif Google, igatahes, ostab tasapisi kokku ISP-sid, kes on inimeste kodudesse vedanud 1gigabitt-võimelise optika. icon_smile.gif

See, et Elion TeliaSonera "käpa ja käsutamise all on", ei puhu pilli, kuna vajadusel suudab Google ka TeliaSonera ära osta. icon_cool.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 19.10.2013 12:27:42 vasta tsitaadiga

elioni võiks müüa eitahateadale. siis hakkavad kõik saama sadu gigabitte, isegi sirtsu soo serval.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 19.10.2013 12:32:23 vasta tsitaadiga

tahanteada, jutus on iva sees ju, alati on eesotsas see, kes suudab kõige rohkem pakkuda, isegi kui sa paned sellele teenusele siis korraliku hinna juurde, aga sa saad vähemalt reklaamida, et sa oled eesti ainus näiteks kes pakub 500Mb. Hinna võid ju panna nii krõbedaks, et vajalikud seadmed mis sa selle kliendi jaoks pead paika panema, ennast mingi aja jooksul ka ära tasuksid.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.10.2013 12:52:42 vasta tsitaadiga

OT: Mina olen isiklikult alati teada tahtnud, "millega ISP-d mind kavatsevad üllatada icon_smile.gif nii lähiaastatel, kui ka kaugemas perspektiivis". Ja seetõttu ma ka uurin, et millega Elion mind üllatada kavatseb ning kas aasta-paari jooksul on mul mõtet valida rahakoti-kulutus Elioni või mõnele tema konkurendile. Ja et see ühekordne kulutus, mille teen, oleks siis kasutamiskõlblik mingi a 5-10 aastat. Mitte, et ma hakkan iga-aastaselt ISP-le uut ja uut raha juurde kühveldama. icon_cool.gif

Ja mida rohkem Elion julgeb oma plaane avalikustada, seda populaarsemaks ta ka oma Klientide ja potensiaalsete Klientide hulgas ka muutub. beer_yum.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.10.2013 12:58:40 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
OT: Mina olen isiklikult alati teada tahtnud, "millega ISP-d mind kavatsevad üllatada icon_smile.gif nii lähiaastatel, kui ka kaugemas perspektiivis". Ja seetõttu ma ka uurin, et millega Elion mind üllatada kavatseb ning kas aasta-paari jooksul on mul mõtet valida rahakoti-kulutus Elioni või mõnele tema konkurendile. Ja et see ühekordne kulutus, mille teen, oleks siis kasutamiskõlblik mingi a 5-10 aastat. Mitte, et ma hakkan iga-aastaselt ISP-le uut ja uut raha juurde kühveldama. icon_cool.gif

Ja mida rohkem Elion julgeb oma plaane avalikustada, seda populaarsemaks ta ka oma Klientide ja potensiaalsete Klientide hulgas ka muutub. beer_yum.gif
ära nüüd keeruta......räägi ära, millega meid paari aasta jooksul üllatatakse icon_razz1.gif
Paluks reaaalseid asju, gigane yhendus läheb sinna japside reaalsusesse

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 19.10.2013 13:08:53 vasta tsitaadiga

arvestades seda, et 1996 kasutasime analoog sissehelistamist ja seesama toimis ka veel 5 aastat hiljem, siis tuli wimax, ja selle aasta üllatus oli see, et öeldi, - ei tule seda päris internetti, ei täna - ega lähiaastatel. seega varsti on 20 aastat aga ei ole neid üllatusi veel järgmised 20 a tulekul. seega rahune
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 19.10.2013 15:10:13 vasta tsitaadiga

Gigane ühendus, arvestades EstWin'i ja tuppatulevat valgusekiudu, ei tohiks olla kaugemal kui piirangu tõstmine ja paketi valmistegemine.
Kommentaarid: 337 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 283
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 19.10.2013 15:23:33 vasta tsitaadiga

No eks oleneb ilmselt ka sellest siiski, et mis seadmed selle kiu teises otsas on. Ilmselt tuleb ka neid veel vahetada. Aga jah, selleks peaks olema sellistes asutustes vastavad töötajad kes selle välja mõtlevad ja arvutavad, et kuidas ja mis oleks kasulik.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.10.2013 16:39:31 vasta tsitaadiga

Hakkame aga siis ennustama, et mis kiirusega meid, siis Eestis siis aastal 2015 "ähvardatakse". icon_cool.gif
Mina ennustan, et Elion teeb siis "konkurentide pommitamist" vähemalt 500mbit kiirusega püsiühendusega icon_razz1.gif . Ja eks siis ole näha, kas konkurentidelt tuleb omakorda vastulöök 600mbit kiirusega püsikaga. icon_razz1.gif
--------------------------
Niisiis, härrad-prouad Oponendid - nüüd siis teiepoolsed pakkumised. icon_smile.gif beer_yum.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 19.10.2013 17:43:26 vasta tsitaadiga

ei tule niipea... kodudes on ilmselt 90% või rohkemgi ikka veel 100mbit võrguseadmed...
mada
HV vaatleja

sõnum 19.10.2013 18:14:20 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Mis puudutab seda hyperkiire "hinnatõusu" siis igaüks võtab oma vaatevinklist, ilmselt oli soodusperiood liiga pikk mõistmaks, et tegelikult maksis see vana hyperkiire Kodulahendus 462kr+hyperkiire 99kr millest viimane nulliti teadmata ajaks ära, lihtne eesmärk, vaadata kas ka tegelikult klientidele 100M korda läheb ja kmi ja optika ehitus ennast õigustaks.

Vaata, kui tegemist oli soodusperioodiga, oleks tulnud seda algusest peale niimoodi ka välja kommunikeerida. Tegelikult ei räägitud sõnagi soodusperioodist vaid kasutati seda 462 paketi (ja Elioni valimise) müügiargumendina. Kontrollisin vanematelt arvetelt - soodustuse kohta ei olnud seal sõnagi, nagu ka elioni lehtedel (minu poolt varem postitatud archive.org järgi).
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.10.2013 19:35:13 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Hakkame aga siis ennustama, et mis kiirusega meid, siis Eestis siis aastal 2015 "ähvardatakse". icon_cool.gif
Mina ennustan, et Elion teeb siis "konkurentide pommitamist" vähemalt 500mbit kiirusega püsiühendusega icon_razz1.gif . Ja eks siis ole näha, kas konkurentidelt tuleb omakorda vastulöök 600mbit kiirusega püsikaga. icon_razz1.gif
--------------------------
Niisiis, härrad-prouad Oponendid - nüüd siis teiepoolsed pakkumised. icon_smile.gif beer_yum.gif

ma loodan, et kunagi, kasvõi su 1 teooria reaalsuseks saaks minu eluaja jooksul icon_razz1.gif beer_yum.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 19.10.2013 19:35:20 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
oliver989 kirjutas:
Muideks olen olnud umbes 5 aastat Elioni klient ja vägagi rahul olnud kõigega, aga just see hiljutine "uus nutitv" oma sunnitud uue puldiga ja hinnatõusuga lükkasid mind Starmani üle.
Enne seda mõtlesin, et ah vahet pole, saan hüperkiirega ka hakkama. Kahjuks mulle enam Elioni teenus ei meeldi/ei sobi ja tundub, et ma pole ainuke.

Ma usun tõesti, et sa oled rahul olnud, võimalik, et oled ka starmani kliendina sest niisama asjatuid kommentaare pole sinult näinud.
Samas ei maksa arvata, et Starman hindu ei muuda, ka nemad kujundavad hinnakirja aastas korra ringi. Loe Starmani teemad läbi, sisuliselt on seal 1:1 Elioni teemadega sama jutt. Elioni jaoks oli see esimene muudatus (peale eelnevate toodete nimede muutmise kus hind jäi samaks ja toode jäi samaks) kus nüüd muutus tegelikult toote sisu täielikult ehk müügile tuli ja jäi vaid täiesti uus nutitv toode, uue sisuga ja uue hinnaga. Seega ei saa võtta lihtsalt kui hinnatõusu sest vanal nutitvl ei olnud selliseid lisavõimalusigi.
Mis puudutab seda hyperkiire "hinnatõusu" siis igaüks võtab oma vaatevinklist, ilmselt oli soodusperiood liiga pikk mõistmaks, et tegelikult maksis see vana hyperkiire Kodulahendus 462kr+hyperkiire 99kr millest viimane nulliti teadmata ajaks ära, lihtne eesmärk, vaadata kas ka tegelikult klientidele 100M korda läheb ja kmi ja optika ehitus ennast õigustaks. Mis kasu on kiirete võrkude ehitamisest kui nendel tarbitakse 5/5 ühendusi. Nüüdseks tuleb hinnad ühtlustada tegeliku turuhinnaga, ET tulevikus võibolla pakkuda sama raha eest võibolla midagi kiiremat?
mingit soodusperioodi ei olnud enne, kui selle koduhuinjaa peale ümber lülitusin
alles siis tekkis arvele mingi soodusperiood ja kui nüüd nõnda see "soodusperiood" ära lõpetatakse, siis minupärast võib starman ka hindasid tõsta korra aastas või enamgi, aga elion keeras sellega valusa naha ja võib oma kuradi urgu tagasi ronida - häbenegu raisk
see "teised teevad ka" ei ole mingi õigustus, sa peaksid pisut häbenema, mitte lutsima ja kiitma okse.gif

mada
HV vaatleja

sõnum 19.10.2013 23:52:46 vasta tsitaadiga

Tegelt asja üle mõeldes võib tegu olla täiesti uue marketingikoolkonnaga - soodustust hoitakse saladuses ja sellest antakse teada siis, kui see ära võetakse. Noh, ilmselt küll sellise koolkonnaga, mille on loonud tüübid, kel vastavates loengutes kooli ajal käimata jäi icon_biggrin.gif
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 20.10.2013 00:07:41 vasta tsitaadiga

Igatahes saab varsti konkurendi teenust proovida, päris hea pakkumine tehti kusjuures...
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 20.10.2013 08:12:59 vasta tsitaadiga

kusjuures mulle tehti veel parem pakkumine. (lipusignaalid)
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.10.2013 09:39:22 vasta tsitaadiga

Valan veel tibake õli tulle icon_cool.gif - vaatame, kui hästi indrekp on ajalehti lugenud ning kas mäletab seda, mida TeliaSonera pealik, aastal 2010 vihjas... icon_razz1.gif
Nimelt vihjas TeliaSonera pealik sellele, et ajavahemikus 2015-2020 on tulemas Gigabitt-kiirusega koduühendused.
------------------
Nii, et kui Elioni rahvas, aasta 2010 meedia läbi kammib, siis ehk leiavad ise ka selle intervjuu üles. Kuigi ma loodan, et see konkreetne meedia on kõikidel Elioni töötajatel kohustuslikus korras olemas. icon_cool.gif beer_yum.gif

Üks asi, veel mida ei tasu ära unustada - sellised suuremad arengud suuremates keskustes tirivad endaga kaasa ka arengu väiksemates piirkondades. Nii, et gigabitt-koduühendus suuremates linnade võib täiesti tähendada mingit 50-100mbit kiiruse tekkimist hajaasustatud piirkondadesse.
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 20.10.2013 10:26:59 vasta tsitaadiga

valan puhast petrooli tulle. kaks kuud tagasi öeldi mulle selge sõnaga et sinna kilpi sajase võimekust EI PANDA ei nüüd ega ka lähitulevikus (2013-2020)
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 21.10.2013 10:14:09 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
ei tule niipea... kodudes on ilmselt 90% või rohkemgi ikka veel 100mbit võrguseadmed...

icon_biggrin.gif päris naljakas oli aga tänan.

See väide kõlab nii. Konkurentidel on kliendi poolsed seadmed, mis toetavad suuremat kui 100mbit kiirust ja kuna meie klientidel on see hetkel lagi, siis me suuremaid kiiruseid ei pakugi.

Uurisin meie hea naabri Läti arengut ning seal on kodumaja internet paketid selliseid:
http://lattelecom.lv/majai/internets/majas-internets/apraksts

1. 100/20
2. 250/50
3. 400/80

Kõige kiirema paketi kuumaks on nii 29€. Sõltuvalt paketist on ka upload erinev.
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 21.10.2013 10:53:47 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Super AMOLED kirjutas:

icon_biggrin.gif päris naljakas oli aga tänan.

See väide kõlab nii. Konkurentidel on kliendi poolsed seadmed, mis toetavad suuremat kui 100mbit kiirust ja kuna meie klientidel on see hetkel lagi, siis me suuremaid kiiruseid ei pakugi.

Uurisin meie hea naabri Läti arengut ning seal on kodumaja internet paketid selliseid:
http://lattelecom.lv/majai/internets/majas-internets/apraksts

1. 100/20
2. 250/50
3. 400/80

Kõige kiirema paketi kuumaks on nii 29€. Sõltuvalt paketist on ka upload erinev.

Gigabitti saab ka pea 70 euro eest kuus - http://lattelecom.lv/ru/dlya-doma/komplekty/internet-tv-telefon/tseny/domashnij-komplekt-vip
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 21.10.2013 11:14:05 vasta tsitaadiga

somnambuul kirjutas:

Gigabitti saab ka pea 70 euro eest kuus - http://lattelecom.lv/ru/dlya-doma/komplekty/internet-tv-telefon/tseny/domashnij-komplekt-vip

Mnjaa kui see nii on, siis polegi enam midagi lisada. Leedu kohta nii palju, et seal pakutakse 300Mbit ning hind on nii 21€
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 21.10.2013 11:24:58 vasta tsitaadiga

Ruuter.ee paugutab mul sinna 6-7 mbit/s auku, 12/1 paketi otsas. DigiTV ei muuda näitu.
Kas juhtmetes või ruuteri seadistustes mingi kala sees? Eelmises kodus sama paketiga olid numbrid üksjagu suuremad, torrent kugistas ka 1-1.2, praegune lagi on 800 kandis.

Hetkel kasutusel 789vn, varem oli 784 (või mis see valge sarvik oli thomsonil).

eltso
HV veteran
eltso

sõnum 21.10.2013 19:09:48 vasta tsitaadiga

Elionil hetkel kala digitv-ga ja hoiab sessioone üleval ja tänu sellele on kahe vaatajakohaga hetkel 5-6 Mb maks, kuu lõpus pidi tulema parandus ja siis peaksid vanad kiirused tagasi tulema.
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 21.10.2013 19:11:45 vasta tsitaadiga

Aga mul on 1 vaataja ja isegi boxil juhe tagant on sama, tulemus wifiga on analoogne juhtmele.
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 21.10.2013 19:17:58 vasta tsitaadiga

hetkel ei aita ei juhtme eemaldamine ega ükski muu trikk, samas kui oled mingi trikiga kaks sessiooni üles ajanud, siis need jäävad kuniks uus tarkvara välja tuleb. Ma vestlesin nendega pikalt sellel teemal. Nimelt mul on 12/1 õhenduse taga 3 boxi, aga üks on üldjuhul väljas ja kui soovin teises toas vaadata, siis lülitan mingi teise välja jne. Nüüd uue nutitv-ga panin kolmanda tööle ja kuigi olin ühe välja lülitanud, siis kõik koomas ja ei aidanud miski. Lõpuks keeras tehnik jõuga ühe sessiooni kinni ja läks asi normiks, siis uurisid mitu päeva ja lõpuks anti teada, et tarkvara parandus tuleb 29 okt ja seni ajani tuleb kuidagi üle elada.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 21.10.2013 19:18:07 vasta tsitaadiga

Metsjeesus, sessioon jääb üles elioni serveris, mitte su ruuterist ei olene asi. Nii olen mina sellest aru saanud.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 21.10.2013 19:31:27 vasta tsitaadiga

Siin on väike segadus, iptv striim jääb jooksma ainult siis kui kasutusel on uus nutitv ning motorola digiboks on standby reziimis. (Kaabel taga ja digiboksi tuli punane)
Striim katkeb igal juhul kui digiboks on vooluvõrgust eemaldatud ja 5min möödunud. Äärmisel juhul on vaja teha ruuteri restart. Siis on kogu internetikiirus kasutatav.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 21.10.2013 20:17:19 vasta tsitaadiga

Kahjuks ei ole asjad nii toredad, tehnikud tegid mitu päeva katseid ja lõpuks tunnistasid, et ka peale mitut tundi ootamist(mille ajal motorolalt juhe tagant ära), ei vajunud striim ära ja jäi üles. Ei aidanud ka ruuteri restart.
indrekp kirjutas:
Siin on väike segadus, iptv striim jääb jooksma ainult siis kui kasutusel on uus nutitv ning motorola digiboks on standby reziimis. (Kaabel taga ja digiboksi tuli punane)
Striim katkeb igal juhul kui digiboks on vooluvõrgust eemaldatud ja 5min möödunud. Äärmisel juhul on vaja teha ruuteri restart. Siis on kogu internetikiirus kasutatav.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 22.10.2013 08:30:09 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
Kahjuks ei ole asjad nii toredad, tehnikud tegid mitu päeva katseid ja lõpuks tunnistasid, et ka peale mitut tundi ootamist(mille ajal motorolalt juhe tagant ära), ei vajunud striim ära ja jäi üles. Ei aidanud ka ruuteri restart.
indrekp kirjutas:

Tegin ise loomkatseid ja switch vahel ning digiboks järel on näha millal striim lõppeb. Box sees, Box standbys, tuled möllavad jäädavalt, tõmban boksi toitest välja, swich möllab mingi 5min ja siis rahuneb maha.
Üldiselt annab striimi hoidmise, muutmise ja lõpetamise käsu digiboks. Kui digiboks ei anna midagi (ehk on välja tõmmatud) lõppebki striim automaatselt 5min jooksul.
Hetke viga on see, et uue nuti tarkvara ei anna standby's striimi lõpetamise käsku vaid käseb hoopis striimil edasi jooksta, korduvalt.

Sry, selleni tulin ma ise katsetades, võibolla on veel mõni viga mida mina ei tea.
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 22.10.2013 15:23:46 vasta tsitaadiga

Ei tea jah, ise hoidsin mingi 2 tundi vooluvõrgust väljas motorolat ja ei vajunud sessioon ära. Elioni tehnikud tegid ise enda pool loomkatseid ja helistasid järgmisel päeval tagasi ja tunnistasid, et sama jama. Siis ülejärgmisel päeval helistasid, et pole veel vastust saanud, et millal korda võiks saada. Ja siis järgmisel päeval helistasid ja andsid selle 29 oktoober tähtaja, et siis peaks uus tarkvara laivi tulema peaks asja korda saama. Selle ajani ei julge ma enam kolmandat boxi tööle panna, sest kui sama jama juhtub ja kõik koomas on, siis aitab jälle ainult tehniku Elioni poole jõuga sessi tapmine icon_smile.gif
tagasi üles
Q.
HV kasutaja
Q.

sõnum 23.10.2013 00:26:15 vasta tsitaadiga

Elioni TG784 taga istub miski Trendneti ruuter, kes jagab wifit ja kelle küljes istub kaabliga Synologi NAS. TG784 taga on mõned seadmed kaabliga ning tema jagab DHCPd. Muidu võrk toimib ilusti, aga kiirused on jube aeglased. Näiteks läbi wifi kopides Synologisse on kiirus umbes 5MB/s, kaabliga ennast Trendneti külge istutades tõuseb umbes 10MB/s juurde. Sai proovitud ka Trendneti asemele teist ruuterit, ei muutunud midagi. Kus see pudelikael siin olla võiks?

Küsimus veel juurde. Kui tahaks TG784 üldse ära kaotada, siis mis oleks hea ruuter, kes suudaks ka digitv'd edastada?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 23.10.2013 04:06:29 vasta tsitaadiga

No kelleni üldse midagi ei jõua, siis nüüd tekkis ju veel mingi variant:
http://uudised.err.ee/index.php?06289694
http://www.aasat.ee/

Mis puutub väidetavasse võimalikku Starmani hinnatõusu, siis muidugi. Elion mängis ju neile nüüd suure mängumaa kätte nende hindadega.

Minu meelest algas Elioni allakäik siis kui TeliaSonera selle üle võttis.
Eestist tehti mingi testmaa, kus katsetatakse, kui kiiksuga ja sitta teenust võimalikult kallilt ja pikalt müüa saab.
Mingid järeldused on tehtud ja TeliaSonera naaberriikides sellist kammajaad ei ole juletud korraldada.
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 23.10.2013 13:15:01 vasta tsitaadiga

Päris kallis see asi. Seadmekomplekt minimaalselt 395 eurot ja siis veel suhteliselt väikesed mahupiirangud. Kuigi, kui muud ei ole, siis vähemalt hea, et selline asigi olemas thumbs_up.gif
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 23.10.2013 15:11:50 vasta tsitaadiga

Tänaseid superuudiseid ka natuke.

http://www.e24.ee/2571196/teliasonera-juht-piirangud-andmesidepakettides-on-tulevikus-valtimatud

Sest on selline paradoks. Mida suurem on kasum, seda vähem on raha.
icon_smile.gif
Kuigi jah. Millest selles artiklis siiski täpsemalt räägitakse?
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 23.10.2013 18:10:58 vasta tsitaadiga

Q. kirjutas:
Elioni TG784 taga istub miski Trendneti ruuter, kes jagab wifit ja kelle küljes istub kaabliga Synologi NAS. TG784 taga on mõned seadmed kaabliga ning tema jagab DHCPd. Muidu võrk toimib ilusti, aga kiirused on jube aeglased. Näiteks läbi wifi kopides Synologisse on kiirus umbes 5MB/s, kaabliga ennast Trendneti külge istutades tõuseb umbes 10MB/s juurde. Sai proovitud ka Trendneti asemele teist ruuterit, ei muutunud midagi. Kus see pudelikael siin olla võiks?

Küsimus veel juurde. Kui tahaks TG784 üldse ära kaotada, siis mis oleks hea ruuter, kes suudaks ka digitv'd edastada?

ei ole ju kiirused aeglased. wifi 54mbps annabki miinus maksud 5MB ja kaabel miinus maksud umbes 10,5-11MB/s
kui tahad õigeid kiiruseid siis on gigabit swt (see siis ikka manageeritav, mitte mingi juust) ja võrk.

Q.
HV kasutaja
Q.

sõnum 23.10.2013 18:39:54 vasta tsitaadiga

Wifi tõesti, nüüd hakkasin ise ka arvutama. Aga kuidas kaabliga sellised numbrid on?
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 23.10.2013 18:48:44 vasta tsitaadiga

100 Mbit võrk ju.

Q. kirjutas:
Wifi tõesti, nüüd hakkasin ise ka arvutama. Aga kuidas kaabliga sellised numbrid on?
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Q.
HV kasutaja
Q.

sõnum 23.10.2013 18:59:17 vasta tsitaadiga

Jah, rehkendasin valesti. Kõik on õige.
tagasi üles
kempi
HV veteran

sõnum 23.10.2013 20:21:41 vasta tsitaadiga

100/20 ühenduse hinnatõus 4 EUR jätkub. Olen saanud vastuse Elionist, kes raiub, et ma olen eKodu klient ja 100/20 ühendus ongi soodustusega ning nüüd kaob see ära. Pagan kas keegi mu kirju loeb ka, et mul oli Kodulahendus ja 0 EUR eest hüperkiire internet 29.53 EUR eest (hüperkiire oli 0 EUR) ja kui Elioni töötaja helistab ja soovib klienti üle viia eKodu peale sama hinna juures rääkimata soodusperioodist, siis on midagi valesti. Ma vist mõtlen avaldusele tarbijakaitsesse ning võtan kolmanda osapoole arvamuse. Kui nemad ütlevad, et asi on JOKK, siis tuleb sellega leppida ja tulevikus, kui hakatakse helistama, et kliente kolitakse kuhugi nutiTV keskkonda, siis lendab toru küll kohe hargile...
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 23.10.2013 21:14:55 vasta tsitaadiga

tundub, et 4 euri on osutunud üle mõistuse hinnaks. vbl peaks hakkama liikuma selles suunas, et raha üldse maailmast kaotada.
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 23.10.2013 22:07:09 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:
tundub, et 4 euri on osutunud üle mõistuse hinnaks. vbl peaks hakkama liikuma selles suunas, et raha üldse maailmast kaotada.

Tõstame siis kütuse liitri hinda kh 4€ võrra. Ostaksid?

mada
HV vaatleja

sõnum 23.10.2013 22:11:06 vasta tsitaadiga

Asi polegi niivõrd selles neljas euris kui võtetes, mida Elion kasutab. Oleks kohe öelnud, et tõstavad hinda, oleks alla neelanud, aga see soodustusejutt on lihtsalt täielik jura...
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 23.10.2013 22:11:59 vasta tsitaadiga

RCC, asi ei ole ju summas. Tegu on põhimõttelise teemaga - mina olen siiani tarbinud teenust nii nagu Elion mulle seda müüs - ei mingit juttu soodustusest - täitsa täishind. See, et hiljem müüdi seda kõrgema hinnaga ei ole enam minu mure - mina läksin uuele eKodu'le üle teadmisega, et see hind mis mul on jääb samaks ja ei muutu. Kui nüüd saadetakse mulle kiri sisuga, et "palju õnne, teie soodusperiood sai läbi" siis nagu võtab kiruma ju.

Oleks saadetud kiri jutuga, et me ühtlustame kõikide klientide hinnad või olekski kohe mainitud, et tegu on hinnatõusuga - siis teeks oma otsuse kas tahan maksta rohkem või mitte ja tegutseks vastavalt. Samas oleks üheselt selge, et tegu on hinnatõusuga ja reageeriks vastavalt. Hetkel üritatakse mingit umbluud ajada ja teha nägu nagu oleks ma kellegi heast tahtest soodustust saanud - no eks siis reaktsioon on sellele ka vastav.

seeru
HV veteran

sõnum 23.10.2013 22:51:20 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:

See on juba olnud ju. Kommunistid tahtsid ideaalis selleni jõuda ja kuhu nad tegelikult jõudsid?
Nii et 4 euri on ka raha. See pole ühekordne lisand.
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 23.10.2013 23:25:11 vasta tsitaadiga

Kuna mina teenin oma raha ise siis lubage väita, et €4 on kohe ikka päris raha.

Kui korruta 12ga läbi ja saad aastase hinnatõusu, sedasi on ka väikse summa?

(aga eks mõni eeldabki, et inimesed lasevad endale pähe istuda ja ei vali rahakotiga. Eksite, härrad, eksite)
tagasi üles
hardi76
HV kasutaja

sõnum 23.10.2013 23:29:32 vasta tsitaadiga

Võtke madalam pakett vastavalt rahakotile siis, milleks uluda.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 23.10.2013 23:37:00 vasta tsitaadiga

Ja aasta pärast öeldakse, et seegi oli nn. soodustingimustega toode, ning hind tõuseb soodustingimuste lõppemisega. doh.gif

Te ju teadsite kliendina seda,eks ole, mis sest, et "soodustingimustest" polnud aasta eest silpigi räägitud.

indrpo
HV Guru

sõnum 24.10.2013 01:41:52 vasta tsitaadiga

Siit ka koolitus Elionile, mitte teha klientidele püsivaid või pikaajalisi soodustusi sest klient unustab selle ära.

Reklaam: Kodulahenduse (12M korrusmaja 462kr) kliendile Hüperkiiire (lisatasu oli 99kr) internet tasuta. (aeg ei ole määratletud)

eKodu paketis on 100M alati maksnud 24€
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 24.10.2013 01:48:29 vasta tsitaadiga

indrekp, jah - lisatasu oli 99EEK. Aga see võeti ära - ja ei olnud mingisugust juttu, et see oleks nüüd soodustus. Teenuse hind muutuski lihtsalt selliseks. Nii vähemalt Elion seda serveeris icon_rolleyes.gif

Teine asi on eKodu - seal oli jah teenus kallim - aga vanadele klientidele lubati, et hind jääb samaks - tulge aga uuele teenusele üle - ei pea midagi juurde maksma. Ei mingit juttu, et see soodustus kehtib ainult mingi ajani.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 478, 479, 480  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.