Average damage: 382
Average kills: 0.70
Kills to deaths: 0.91
See on su probleem. Mängi kõrgema tieri tankidega, proovi keskmine dämm tõsta 1000-ni, võta sihiks saada 2 killi mängus. Vali endale igaks sessiooniks vaid 2 tanki, millega kordamööda mängida. Hea oleks, kui sa tunneksid ennast nendega mugavalt - nii õpib kõige kiiremini. Lisaks võta kätte ja loe see läbi (eeldusel et saad inglise keelest aru, kuigi google translate aitab ka):
IMO see Waffenträgen auf E-100 TD ei ole küll väga hea lisa mängule. Tier X mängudes hakkab toimuma veel suurem campamine kui hetkel. USA tankid on üldse igasuguse väärtuse kaotanud. Premium shellid on igas mängus kasutuses, seega nende kumer armor enam neid ei aita ja fire powerit ka võtta pole.
mtv0308, masendav, tüüp ei tea isegi, et peaks Mausi kuplisse sihtima.
Eest vaadates on Mausi kõige nõrgem koht ju see trackide vahel olev lower plate. Turretil peaks tsut-tsut tugevam see armor. Külje pealt sihiti ammo racki. Või sain ma millestki valesti aru? _________________ http://www.youtube.com/z4nn1n
Veidralt mängib, sest mina oleks ümber mausi tiirutanud. Tundub et vähegi kui nurk on, siis tavamoonaga mausist läbi ei lase.
Tegi 3 ebaõnnestunud lasku, ühe sai sisse ja siis põgenes ära. Lasi endal toru ka ära tagant lasta, kuigi eest peaks ta tiba paremini kaitstud olema.
jag100 ja e100 või maus on eesliinil päris hea kombo. 268 ei karda mitte keegi, jag100 tõmbavad ikka kõik peitu.
eile lasin PTAga ühes tavamoona lasust täiesti terve E5 ära ma kohe kargasin toolilt, jumalast umbe lasin teda.
Vaatan et ikka päris palju selliseid poolikuid klanne. Need kokku lüüa saaks vast paar päris korralikku...
Ära tee nalja. Nende väheste mängijate kohta, keda keegi on kunagi noobmeterist otsinud, keskmine mängude arv 8,3K, keskmine WN7 896?!! Need tüübid on ju selgelt arengupeetusega Nendest mingit korralikku klanni elu sees kokku ei pane...
Tõenäoliselt on võimalik ka neist valmis treida korralikud tankistid, kui neil oleks vähematki huvi mängumehaanika reaalse funkamise kohta. Tasapisi solopubides hakkab minust ka asja saama, kuigi viimase 24h statsid võib rahulikult Stug III'ga sealclubimise alla liigitada. Tier 5 ja alla piisab ka kõige minimaalsemast camo tundmisest ning minimapi vaatamisest, et olukorda kontrollida. Case in point: mitte midagi hämmastavat minu poolt, üsna väsinud juba, kuid positsioonivalik jätab mulle üsna head võimalused vaenlase pihta tuld anda väljaspool nende efektiivset spoting range ning hiljem capi resetides saab veelkord mitmekihilistest põõsastest tingitud camo ära kasutatud. http://wotreplays.com/site/381862#prokhorovka-antikondor-stug_iii
Väga kena, ma ka vaikselt triivin sinna suunas, aga on veel pikk maa minna.
http://www.feldzug.net/en-stats/antikondor _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Vaatan et ikka päris palju selliseid poolikuid klanne. Need kokku lüüa saaks vast paar päris korralikku...
Ära tee nalja. Nende väheste mängijate kohta, keda keegi on kunagi noobmeterist otsinud, keskmine mängude arv 8,3K, keskmine WN7 896?!! Need tüübid on ju selgelt arengupeetusega Nendest mingit korralikku klanni elu sees kokku ei pane...
Ma mõtlen rohkem seda, et oleks rohkem liikmeid ühes klannis, et oleks õhtuti rohkem rahvast sees ja saaks rohkem näiteks komaniisid teha. Ja statistika järgi kohe selliseid diagnoose panna on ikka üpris
Madalad statsid ei tähenda automaatselt seda, et mingi mängija on pragusel hetkel kehva ja kompaniis/rühmas on nad tihtipeale väga kasulikud/asjalikud.
Vähem statistikape*endust, rohkem asjalikku juttu strateegiates ja koostööst!
PS korralik klann on ka väga lai mõiste. Kes tahab lihtsalt õhtul sõpradega mängida, kes ainult klannisõdasid pidada. Vaadates klannisõdade kaarti, siis praegu polegi Eestis ühtegi "korralikku" klanni, olgu need statsid mis tahes kõrged...
Oeh...M6 on jube (stock veel muidugi). Kas muutub lõpus paremaks? Ja mis järjekorras mooduleid arendada (T1 Heavy oli elite staatuses).
Arenda roomikud, siis M1A2. Järgmisena arenda torn ja siis 90mm relv. Ära jätta 90mm relva arendamata, sest see teeb M6 tõelise M6
Lisaks pane need moodulid peale mis annab panna.
Mis oleks nii T5-s mõnus medium tank niisama lõbutsemiseks? Ei soovi aeglast heavy-t, millega pool aega lihtsalt ringi roomatakse. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Panzer III/IV on endale sümpaatne, põhimõtteliselt tier 5 easy 8, samas M4 on tõenäoliselt parem masin, kuigi enda oma peal pole haubitsat kasutanud, 76mm M1A1 on juba vägagi hea toru. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
mul oli just tiigriga 5k dmg 1000xp ilma boonusteta defeat. oleks paar asja veel teisiti mänginud, oleks mingi 2.2k xp victory kätte saanud
pilti pole anda, sest panin mängu kinni
Huvitaval kombel on põnevamad mängud viimaselajal olnud kõik ühest kategooriast: SPG-ga TD modes kablutamine. Kuna arty on kõrgemas tieris jälle 3+ eksemplariga esindatud, siis ei ole harvad juhused, kus lõpus artyd omavahel jõudu katsuvad. Ma oma GW Tiger P-ga jäin vastamisi Fishermans bays mingi USA junniga. Esimene mäng selle artyga kusjuures...igatahes kui MXX välja tuli, kimasin kohe kuuli tema poole, lasin mööda. Tema kimas vastu, mööda, spläshis mu 20hp peale ja siis oli reloadi küsimus. Stock GWP on uimane nagu T95 niiet järgnev oli paras huumor. MXX üritas rammida veel Jõudsin enne ära laadida ja kimasin kümpi. Teravad elamused kindlustatud, soovitan ka teistele, kel igav on. _________________ Avatar by Flacko
Mina seda ei soovitaks. Seda 20% crew põhiskilli on palju lihtsam kokku koguda kui seda kaotatud ~20% teise eriskilli kogemust. Nii on lõpuks olukord kus sul on tier 10 tank, aga ainult 1 ja pool lisaskilli, kuigi võiks olla 3 või isegi rohkem.
Mina seda ei soovitaks. Seda 20% crew põhiskilli on palju lihtsam kokku koguda kui seda kaotatud ~20% teise eriskilli kogemust. Nii on lõpuks olukord kus sul on tier 10 tank, aga ainult 1 ja pool lisaskilli, kuigi võiks olla 3 või isegi rohkem.
Ega see ongi selleks, et kui tahad kiired 100% millegi pärast. Reminder ka videos.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.