ää miks mul seda day 1ks vaja kui häid mängegi veel pole??
Väike ports PS4 day-one mängudest:
Assassin's Creed IV: Black Flag
Battlefield 4
Call of Duty: Ghosts
DriveClub
Killzone Shadow Fall
Knack
Need for Speed: Rivals
Watch Dogs
Ju inimene rääkis ikka enda seisukohast. Ennast huvitab küll nendest ainult Watch Dogs. Kuna see tuleb ka arvutile, siis miks maksta 430 lisaks, et mängida konsoolil. Sama kehtib vist päris mitme mängu kohta neist.
ää miks mul seda day 1ks vaja kui häid mängegi veel pole??
Väike ports PS4 day-one mängudest:
Assassin's Creed IV: Black Flag ka peetseeele
Battlefield 4 ka peetseeele
Call of Duty: Ghosts ka peetseeele
DriveClub koti
Killzone Shado w Fall koti
Knack lol
Need for Speed: Rivals ka peetseeele
Watch Dogs ka peetseeele
Ju inimene rääkis ikka enda seisukohast. Ennast huvitab küll nendest ainult Watch Dogs. Kuna see tuleb ka arvutile, siis miks maksta 430 lisaks, et mängida konsoolil. Sama kehtib vist päris mitme mängu kohta neist.
Mis seisukohast siin saab jutt olla, kui üks inimene lihtsalt küsis, miks Euronicsis enam eeltellimust ei saa teha ja teine tuli selle peale lausa religioosse fanatismiga vastupropagandat tegema, et miks peaks seda üldse ostma. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Mis seisukohast siin saab jutt olla, kui üks inimene lihtsalt küsis, miks Euronicsis enam eeltellimust ei saa teha ja teine tuli selle peale lausa religioosse fanatismiga vastupropagandat tegema, et miks peaks seda üldse ostma.
Ma nägin, et ta kirjutas mul, ehk sellest eeldan, et rääkis enda kohta. Lisaks ta ei maininud, et mõttetu osta vaid mainis miks seda kohe esimesel päeval vaja on. Konsool on turul aastaid. Selle aja jooksul jõuab palju uusi ja paremaid mänge tulla.
Hmm aga Killzone bundle peaks ka ikkagi Day 1 olema? Ja kui täpsem info selgub milline nendest kas siis see läheb ka bronnimisele või on see miski mida ainult poest pärast saab (kes ees see mees).
Aga kui pole nii võimekat arvutit? Siis tuleb uuendada arvutit? Miks siis üldse konsooli vaja on?
Siis jah kui nii võimekat ei ole. Ma räägin lihtsalt selle pärast, et mõned siin räägivad, et ei ole mõtet PS3 osta, sest PS4 tuleb kohe ja lisaks, et parem ikka see kohe day 1 osta jne. Igaüks teab ikka ise, mis võimalused tal on ja mida tal vaja on, mitte ei pea kohe tormama esimesel päeval ostma kui ei ole enda jaoks mõnda mängu veel leidnud mida ta ainult sellel mängida saab. PS3 ongi ainult viimase kahe GTA pärast, sest ei viitsi arvutiversiooni järgi oodata.
siven, mis siin naljakat on - see Watch Dogs'i bundle on Amazon'i enda sünnitis... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.