Family sharei osas selline info, et üks peab olema offline, et saaks samal ajal mängida mänge steamis...
Laenasin õepojale FO , nüüd ta on offline mode'i ning saab seda rahus mängida ja mina samal ajal teen midagi muud steamis online... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
DualBoot vähemalt... aga pmt võib ju täna juba unix wini asendada... teatud möendustega ofc... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Sain siis kutse Family Sharing BETAsse ning minu 265st mängust 177 on jagatavad. Kahju on ainult sellest, et jagada saab ainult nendele arvutitele, mis on autoriseeritud - st, et pead oma kontoga sisse logima ning arvuti autoriseerima, siis võib alles teine oma konto alt sinu mänge näha. Alguses kujutasin ette, et saan lihtsalt suvalisele sõbrale nö kutse saata.
Tänud nendele kes kutse saatsid. Nüüd olen ametlikult "Steam Hardware Beta candidate". _________________ "My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes." - Ford Prefect
viimati muutis udumees 23.10.2013 13:03:54, muudetud 4 korda
Sai linuxi all steam peale lükatud. 94-st omatavast mängust on 13 linuxi toega. Loodetavasti tekib neid tulevikus veel seaoses steamos-i tulekuga Kaugemas tulevikus võiks juba win-i sinna samusesse saata ehk kui asi piisavalt areneb _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Väike paranoia pisik ronis hinge. Profile lehel näitab tuntud aliaste nimekirjas üht sellesse nimekirja mitte sobituvat kasutajanime. Vaatasin oma kooditabelid üle ja ei suuda seda kasutajanime leida üheski mängudega seotud kontol. Minule teada olevalt olen seda kasutanud ainult kahes Steamiga mitteseotud foorumi keskkonnas. Eks ma lähen apteeki tablettide järele, aga kindlasti kavatsen ka Steami käest järele pärida, kust see sinna sattuda võis.
Positiivse lisana: sellest aliaste nimekirjast on kadunud Games for Windows keskkonna nimed _________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks...
Sai linuxi all steam peale lükatud. 94-st omatavast mängust on 13 linuxi toega. Loodetavasti tekib neid tulevikus veel seaoses steamos-i tulekuga Kaugemas tulevikus võiks juba win-i sinna samusesse saata ehk kui asi piisavalt areneb
endal 259'st 122 linux pelad
küll neid juurde tuleb
varsti peaks Metro: LL ka linuxile tulema _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
On mingeid soovitusi seal olevate mängude osas? Mõni must be asi äkki. Nii palju, et võtab silme eest kirjuks _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Vampire: The Masquarade - Bloodlines: 4.99 - Seda mängu pole mina kuskil mujal müügil näinud normaalse hinnaga, selle 9a vana mängu tavahind on steamis 20 euri ja mujal veel kallim, kui üldse kuskilt leiad. Suurepärane atmosfäär/story action/stealth/rpg - Deus Ex stiilis. http://store.steampowered.com/app/2600/?snr=1_7_7_151_150_1
Kindlasti tõmmata alla ka unofficial patch mida tänaseni välja lastakse, mis lost contenti lisab ja mängu endiselt viimisteb: http://www.patches-scrolls.de/patch/4647/59318
Tänud soovituste eest, võtsin mõned ligi _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Kinnitan! Ghostmaster on mu lapsepõlve lemmikuid. Väga unikaalne gameplay ja igati äge asi. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Killing Floor
Sleeping Dogs
Amnesia
Zombie Driver HD
The Walking Dead
Plants VS Zombies - seda sai kunagi ammu pirana mängitud, sai siis vähemalt karmavõla nüüd heastatud
Ahjaa, ja mul on üks Need For Speed: Hot Pursuit ja Counter-Strike: Condition Zero giftide all üle, keegi mõne hetkel saadaoleva asja vastu ei taha vahetust teha? _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.