praegune kellaaeg 19.06.2025 01:34:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
joffe
HV vaatleja
|
11.10.2013 06:19:09
TomTom GO600 kellaaeg. |
|
|
Reaalajas kellaaega näeb(vähemalt mina) ainult menüü lehelt, kaardiga koos seda ei ole, marsruudiga sõidul näitab kohalejõudmise kellaaega. On ehk kellelgi kogemusi, kas ja kuidas saaks reaalkellaaja ekraanile nagu osadel on(nt. GO 720)?! Igatahes tunnen sellest väga puudust!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
11.10.2013 15:02:09
|
|
|
Kas kuskil menüüs pole seda võimalik sisse lülitada. Peaks saama eraldi sisse lülitada erinevaid asju. Piltide järgi nagu peaks kellaaeg olema küll.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
joffe
HV vaatleja
|
12.10.2013 10:29:31
|
|
|
Sel pole õiget menüüdki, ja kellaajast ja kuupäevast saab sättida ainult esituse formaati, ülejäänu käib satelliidikellade järgi. Ja ausalt öelda ma ei leidnud ka enam seda kohta, kus muidu ma nägin kellaaega. Juhata mulle ka mõni selline pilt!
Täna siis peale uuenduste laadimist ilmus menüülehele ajanäit, kuid peale välja- ja sisselülitamist pole seda jälle! Selle asemel on sõna "Põhimenüü". Vastik ja ebameeldiv!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|