Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Etz
HV Guru

|
10.10.2013 20:55:36
|
|
|
PCman kirjutas: |
No on ikka lahmakas. Ja seda mõne nupu puhul. |
Motorola originaalpult on pisike ja äge...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.10.2013 20:55:59
|
|
|
ivokas kirjutas: |
Ma tõenäoliselt lahkun elioni klientide hulgast. |
Kahju kui inimeses enesekindlust ei ole. "Tõenäoliselt" tähendab midagi muud.
Tõenäoliselt võib tähendada ka seda, et saad uut nutit enne proovida ja siis otsustada
Etz kirjutas: |
Selleks et seda "uut" nutiTV`d tarbida on ka siis uut pulti nüüd vaja?
Ehk siis pmst pean oma Harmony vastu seina viskama ja minema endale 11€ mingit special pulti soetama nüüd või...  |
Minu Harmony Motorola seadistuseda töötab "guide" nupp uue Elioni puldi back nupuna, ehk aktiviseerimisel kus ekraanil küsitakse olemasoleval puldil back nupu vajutamist, vajuta harmonyl guide ja vaata mis juhtub.
Kes neid pulte Elionile toodab? Kas motorola ise või lastud kuskil tellimuse peale kokku panna? |
Tootja on Ruwido, nii nagu eelmistel, ka uutel pultidel. Nendega ja ka mitmete teiste ettevõtetega ongi kogu lahendus sündinud. Selline pult, need nupud ja see menüü ei ole mitte ainult Elioni idee vaid kasutatud on maailma parimaid praktikaid ja kõik see kokku pandud. Ma ise ka muigasin kui Elioni pulti esmakordselt nägin, see sarnaneb pisut Apple puldile:
Spoiler 
aga eks lahendusi on teisigi:
Spoiler 
Igal juhul, kui enne vaatasid pulti, siis nüüd vaatad telerit.
Mis puudutab raha siis selge on see, et kui klient mõtleb, et kõik on kallis, siis teenusepakkuja mõtleb sama. Tasuta asjade aeg on läbi.
Enam ei ole tasuta seadmeid 2 aastase lepinguga. Kui Alex arvas siin, et 200€ on palju maksta kolme uue digiboksi eest siis Elioni jaoks mingi 80000 Aminot välja vahetada oleks veel kallim Seda enam, et need boksid tulid turule aastal 2006 ja on tänaseni toiminud ning on juba Elioni poolt kinni makstud, vabandust MILJONID eurod. Siis võime vaid unistada, et Elion sama kadalippu veel korra läbib.
Edaspidi on siduva lepinguga seadmed küll olemas kuid mõlema seadme puhul tuleb esmakordselt kliendil tasuda 19€ omaosalust.
Lisaks järelmaksule lisandus veel üks hea võimalus. Kui vajad teenust ajutiselt siis on võimalik seadmeid üürida ja neid niipalju kui soovid, kasvõi 6 digiboksi.
Ehk siis võeti julgus kokku ja liiguti samasse suunda kus teised operaatorid, kõik maksab.
Hinnatõusust veel, eelmisel aastal tõstis Starman ZuumTV pakettide hinda mitmel järjestikusel kuul 1€ ja seal ei antud kliendile midagi valida, ka siis oli mõnda aega viripill lahti aga midagi pole teha, kõik hinnad tõusevad. Valitsus ütles, et palgad tõusevad kiiremini
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
10.10.2013 20:59:48
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Minu Harmony Motorola seadistuseda töötab "guide" nupp uue Elioni puldi back nupuna, ehk aktiviseerimisel kus ekraanil küsitakse olemasoleval puldil back nupu vajutamist, vajuta harmonyl guide ja vaata mis juhtub. |
Ei saa vajutada, ei julenud selle "segaduse" pärast uuele üle minna...
Selle nupu saab pmst ümber kah mappida, Harmony peale Returniks siis.
Spoiler 
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.10.2013 21:05:20
|
|
|
Minu Harmony Motorola seadistuseda töötab "guide" nupp uue Elioni puldi back nupuna, ehk aktiviseerimisel kus ekraanil küsitakse olemasoleval puldil back nupu vajutamist, vajuta harmonyl guide ja vaata mis juhtub. |
Ei saa vajutada, ei julenud selle "segaduse" pärast uuele üle minna...
Selle nupu saab pmst ümber kah mappida, Harmony peale Returniks siis.
Spoiler 
|
Nii ma kodus tegingi, mappisin ringi, selgitasin pigem selle jaoks, et keegi ei pea ostma uut pulti, et tagasi klahvi käsitsi õpetama hakata.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
10.10.2013 21:13:28
|
|
|
Nii ma kodus tegingi, mappisin ringi, selgitasin pigem selle jaoks, et keegi ei pea ostma uut pulti, et tagasi klahvi käsitsi õpetama hakata. |
Ausalt öelda, selgitus kulus ka ära...
Sest ka mina mõtlesin, et mul on uut pulti tarvis, kasvõi selle Logitechi õpetamiseks.
Pole väga pointi maksta 11€ puldi eest, mis 5 minuti järel sahtlisse, teiste sekka, vedelema lendab...
ot: |
Mul muidu vedeleb ka Motorola originaal niisama sahtlis...justnimelt "õpetamise" tarbeks, sai kunagisest töökohast, kolakastist võetud... |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
10.10.2013 21:16:16
|
|
|
Tõenäoliselt võib tähendada ka seda, et saad uut nutit enne proovida ja siis otsustada  |
Tore, et sa mind tunned
Nüüd räägi, kuidas ma seletan seda "uut jaburdust" oma kahele pereliikmele, kellest üks on väärikas eas tehnikakauge vanainimene ja teine lugemisoskust veel täielikult mitte omandanud väikelaps ja kes mõlemad senini kasutasid numbriklahve kanalite vahetamiseks?
P.S. "Tõenäoliselt" sellepärast, et ääretult loll lootus arvab, et äkki reageeritakse kõrgemalt poolt negatiivsele vastukajale
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufonaut21
HV kasutaja

|
10.10.2013 21:43:50
|
|
|
Milleks on üldse vaja siis vana pakett uue nutiTV vastu vahetada. Las vana olla nii kaua, kui saab.
_________________ Tervitusi kosmosest!!!!!! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
10.10.2013 21:47:03
|
|
|
ufonaut21 kirjutas: |
Milleks on üldse vaja siis vana pakett uue nutiTV vastu vahetada. Las vana olla nii kaua, kui saab. |
Et selleks ajaks on mu ema manalateed läinud ja tütar lugema õppinud, mis iseenesest lahendab kogu probleemi või?
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
oriz
HV vaatleja
|
10.10.2013 22:21:26
|
|
|
Puldi suuruse kohta võiks küll ainult kiidusõnu öelda. Kui pult kätte võtta nii, et ok pöidla alla jääb, istub see suurepäraselt käes. Lühema puldi korral oleks teda ebamugav hoida.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
10.10.2013 22:23:16
|
|
|
Huvitav et Elion kliente uue NutiTVga liituma mingi nänni jagamisega ei innusta. Sattusin täna Youtubes "Sheeri kama " reklaamiklipile ja seal lubati 4000 kiiremale pildialbumi kasutusele võtjale digifotokat või mp3 mängijat Aasta oli siis vist 2007...
Pangu nüüd ka mingi 10000 kiiremale mingi elektrooniline nänn peibutuseks ja liitujaid on kui muda
Ise vast selle õnge ikka ei läheks Aga eks sõltub ka mida jagatakse
|
|
tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
10.10.2013 22:24:33
|
|
|
Milleks on üldse vaja siis vana pakett uue nutiTV vastu vahetada. Las vana olla nii kaua, kui saab. |
Kuulge! Olete lollid või mängite lolle? Tegelikult ei ole mingit valikuvabadust, sest nagu midagigigi teete on teil uus puti tv.
Nubriklahvide jõuga äravõtmine on ikka sigadus kuubis ja me ei räägi siin kanalite vähendamisest ja hinna tõstmisest. Hinna tõstmisest saaks aru aga teha paketid väiksemaks ja pannes Breznevi pakikese juurde on jälle ülim sigadus. Jah kõik on hindu tõstnud nagu üks ülimalt libe Elioni sell siin mainis, kuid tegu ei ole olnud klientide kottimisega ja näkku sülitamisega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
10.10.2013 22:29:59
|
|
|
Minul siis hinnamuutus €27,50 pealt €29,30 ja pean ostma ulmepuldi €11ga.
Starman pakub mulle €27,99ga 200/20 internetti ja 19 kanalit - ilma igasuguse lisapuldi/boxi vajaduseta.
Keeruline...
Not.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
oriz
HV vaatleja
|
10.10.2013 22:33:07
|
|
|
Nujah, ega kõigile meeldida ei saagi. Ei ole kunagi agar numbriklahvide kasutaja olnud ja ei saa aru miks peaks see must have olema. Et alati on olnud? See ei tähenda ju veel, et need alatiseks peaks jääma.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
10.10.2013 22:34:21
|
|
|
ready, mida sa tegemise all mõtled? Ma isiklukult näiteks pole üle kahe aasta midagi juurde tellinud/millestki loobunud.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
10.10.2013 22:41:25
Elioni Digi-TV ja VPN? |
|
|
Tere!
Kes oskaks öelda, kas Elioni digi-tv oleks mõeldav kasutada läbi vpn-i välismaal, kui näiteks eestis on olemas elioni kasutaja?
Kas see toimiks?
Terv.
Rv!
_________________ White Powwa! |
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
10.10.2013 22:42:53
|
|
|
Turusituatsioonis kus konkurendil on sarnases komplektis kiirem nett ja odavam hind on üsna julge samm kanaleid vähendada ja hinda tõsta.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
jannp
HV kasutaja

|
10.10.2013 22:59:28
|
|
|
Aga mis toimub mõne kanali pildi suhtega? TV3 pilt on paremalt ja vasakult "ära lõigatud", sama on TV6 pildiga, kui teised pildid on enam vähem, kui mingi valge kursori otsa moodi asi paremal all nurgas igal kanalil. Samuti on ETV ja ETV2 pilt ülevalt ja alt paigast ära (paremal pool roheline joon vms). Vana NutiTVga seda probleemi ei olnud. Proovisin igasuguseid kombinatsioone kuid need probleemid ära ei kadunud.
TV3 lõigatud pilt:
Spoiler 
Samas Kanal11 pilt oli paigas:
Spoiler 
Muidu tundub menüüs liikumine korraliku läägiga, kuid kiiremini kui poes. Samuti peab uusi puldipatareid ostma ainult Elionist, sest need on ebastandartsed.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
10.10.2013 23:01:43
|
|
|
jannp, ju neid patareisid ikka mujalt ka saab
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
10.10.2013 23:20:15
|
|
|
jannp kirjutas: |
Samuti peab uusi puldipatareid ostma ainult Elionist, sest need on ebastandartsed. |
Patareid tellides on 10€ transport + 3€ patareid?
Tuleks vist osta pulte varuks ...
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufonaut21
HV kasutaja

|
10.10.2013 23:37:11
|
|
|
Et selleks ajaks on mu ema manalateed läinud ja tütar lugema õppinud, mis iseenesest lahendab kogu probleemi või? |
Seda ma küll ei mõelnud
Ise ei kavatse küll midagi muuta, kui vana teenus edasi toimib. Kanaleid pole kunagi juurde tellinud ja videolaenutusest on laps ainult paari multikat vaadanud 7 aasta jooksul. Proovisin puht huvist ja videolaenutus toimib endiselt vana teenusega. Niikaua kui vana teenus töötab las olla.
_________________ Tervitusi kosmosest!!!!!! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
forint
HV veteran

|
11.10.2013 00:03:44
|
|
|
Selline pilt siis terve päeva olnud Elioni iseteeninduses. Digibox ka uuut nutiTVd ei suuda ära installida. Tundub ,et kahejalaga on ämbrisse astutud!
|
|
Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
6 :: |
293 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
11.10.2013 00:08:08
|
|
|
Tõenäoliselt võib tähendada ka seda, et saad uut nutit enne proovida ja siis otsustada
Selleks et seda "uut" nutiTV`d tarbida on ka siis uut pulti nüüd vaja?
Ehk siis pmst pean oma Harmony vastu seina viskama ja minema endale 11€ mingit special pulti soetama nüüd või...  |
Minu Harmony Motorola seadistuseda töötab "guide" nupp uue Elioni puldi back nupuna, ehk aktiviseerimisel kus ekraanil küsitakse olemasoleval puldil back nupu vajutamist, vajuta harmonyl guide ja vaata mis juhtub.
Kes neid pulte Elionile toodab? Kas motorola ise või lastud kuskil tellimuse peale kokku panna? |
Tootja on Ruwido, nii nagu eelmistel, ka uutel pultidel. Nendega ja ka mitmete teiste ettevõtetega ongi kogu lahendus sündinud. Selline pult, need nupud ja see menüü ei ole mitte ainult Elioni idee vaid kasutatud on maailma parimaid praktikaid ja kõik see kokku pandud. Ma ise ka muigasin kui Elioni pulti esmakordselt nägin, see sarnaneb pisut Apple puldile:
|
Kusjuures 2/3 arvutikasutajaid täiega vihkab Apple ühenupulahendusi juba 20 aastat. Mis teha, ilmselt on Elioni toote disainer olnud suur Apple fanaatik ja elab peadpidi pilvedes.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
11.10.2013 00:12:22
|
|
|
Mute nupu oleks võinud ikka jätta, maru tüütu telefonikõne peale heli maha ja peale iga kord keerata.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
11.10.2013 00:21:02
|
|
|
Elioni esinduses nad küll sarnased polnud. Üks suurem kui teine. Käige elionis ära siis veendute ise. Tundus kuidagi väärakas
välimus - nuppe vähe aga selline suur mühkam. Mõlemal puldil on millegipärast andud üks ja sama pildifail.
Samuti peab uusi puldipatareid ostma ainult Elionist, sest need on ebastandartsed. |
Kas ikka peab? Kõigetavalisem tablett sees. 2 tükki tegelikult....
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.10.2013 08:35:10
|
|
|
Kas ikka peab? Kõigetavalisem tablett sees. 2 tükki tegelikult.... |
No neid nn. tablettpatareisid on ikka mitmeidkümneid erinevaid, et neid saaks lahterdada, kui "kõige tavalisem tablett"
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |