Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
RedFusion
HV kasutaja

|
09.10.2013 22:49:31
|
|
|
No aga custom team tactics all saab neid asju muuta ju. Seal saab muuta, kui kaugele kaitseliin väravast jääb, kaitsmise taktika (offside trap, tiimikaaslase abi), kiirrünnakute osakaalu jms. Aga jah, muidu teammate contain ka tähtis ja kui vastane hakkab hullu tribla laskma või jõuab mu väravale väga lähedale, on teammate contain suht kasulikuks osutunud
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
10.10.2013 11:45:42
|
|
|
See custom tactics on suht BS minu arust, suht vähe asju saab valida ja oluliselt midagi nagu ei muuda ka(vähemalt build up speedi ja asjade muutmisega ei pannud midagi tähele). Mind häirib see ka, et FUTis ei saa konkreetselt taktikaid paika panna formatsioonile, et seda tuleb teha juba siis kui vastane leitud(ei viitsi vastase aega raisata)...
Team containi olen ka natuke kasutanud, aga üldiselt mulle tundub, et osavamad vastased pigem lõikavad kasu hoopis sellest, teevad kiireid läbijookse kui mehed teda peale võtma lähevad mitmekesi. Ning seda RB'd toorelt vägistades tiim väsib ka rohkem, mis muidugi loogiline, aga natuke häiriv ikka, et tippklassi mängijad ei suuda 5 liigamängu järjest mängida ilma, et stamina langeks kollase peale - päris elus nagu on palju mehi kes terve hooaja teevad kaasa ja pole häda midagi
Ma ise ka veel mängudega plussis, aga hetkel div.5 käsil ja kipub juba rohkem kaotusi kui võite tulema, muidugi viimased 2 kaotust olid jällegi tänu kaitsetööle...
Üks küsimus tekkis veel seoses meeste väsimisega... Kui teine squad samuti teha, kas sellega mängides esimese squadi mehed puhkavad?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
10.10.2013 12:37:11
|
|
|
Arx07, tee teine squad ning põhisquad pane "pingile". Teise squadiga teed ühe või kaks mängu ning põhisquadil jälle stamina täis. Ei pea stamina kaartide peale raha raiskama
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
10.10.2013 12:46:56
|
|
|
Naysayer kirjutas: |
Arx07, tee teine squad ning põhisquad pane "pingile". Teise squadiga teed ühe või kaks mängu ning põhisquadil jälle stamina täis. Ei pea stamina kaartide peale raha raiskama  |
See on jah üks variant, aga palju mõistlikum on esialgu osta igale positsioonile enam-vähem varumees ja sõltuvalt sellest kui madalale keegi julgeb fitnessi lasta, tuleb mõne mängu tagant ainult 3-4x200 münti välja köhida. Hübriididega seda muidugi ei saa.
|
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
1 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
10.10.2013 13:31:30
|
|
|
Esialgu küll, kuid kui enam-vähem squad koos, siis "põhisquad puhkab/varumehed mängivad" variant parem minu meelest. Eks ise omamoodi..
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
10.10.2013 13:36:44
|
|
|
Aaaaaaaaaaaaaa, krt ma igakord olin unustanud search panna kui seda teist squadi proovisin teha, arvasin et samu mehi ei saa uuesti enam kasutada... eino siis on hoopis teine tubakas
Mul oli kindel põhituumik ja reservide koosseis välja kogunenud, tüütu oli neid vahetada koguaeg, aga nüüd saan lihtsalt vastupidise teise squadi teha
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
10.10.2013 15:19:14
|
|
|
Mis sait on täpseim, kus trade'i jälgida saab ?
Ma mõtlen, hindu millega ostetud müüdud, tahaks veits trade'ida, aga futwiz, futhead ja ultimatedb annavad kõik eri hinnad imho
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
10.10.2013 15:40:04
|
|
|
Mis mulle väga meeldib, on see, et nüüd saab korralikult coinse ka mängude ja karikate võitmise eest. FUT13-s sai iga mängu eest mingi 200-300 coinsi ja karikate eest ka mingi üsna väikse summa. FUT14-s on see praktiliselt kahekordistunud ja saab umbes 500 coinsi mängu kohta. Seega eelmises FUT-s ainus viis normaalselt raha teha (ilma pärisraha kulutamata) oli mängijate ostmine-müümine, et ostad odavamalt ja müüd kallimalt. See oli suht tüütu tegevus, eriti kuna nime järgi ei saanud otsida. FUT14-s võib aga mängudega ka arvestatava summa kokku ajada ja see motiveerib ka rohkem mängima, selle asemel, et suuremat osa ajast turul hindu jälgida
Hindade jälgimiseks on minumeelest parim fut 14 app androidis, sest nad uuendavad suht tihti database'i ja peaks päris täpse hinna saama. Ma ise teen nii, et otsin mängus sees mingit kindlat mängijat ja vaatan, mis on kõige odavamad "buy now" pakkumised. Muidugi ultimatedb.nl soovitaks ka kasutada, sest seal samuti üsna täpsed hinnad ja seal see hea asi, et näeb graafikul hindade muutusi ajas
Ise kasutangi mitut asja paralleelselt ja korraga.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
10.10.2013 17:49:42
|
|
|
Ertai kirjutas: |
Mis sait on täpseim, kus trade'i jälgida saab ?
Ma mõtlen, hindu millega ostetud müüdud, tahaks veits trade'ida, aga futwiz, futhead ja ultimatedb annavad kõik eri hinnad imho  |
UTT
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.ultimatedb.UTT14
põhineb ultimatedb andmebaasil
seal saad bidida ka
RedFusion kirjutas: |
Mis mulle väga meeldib, on see, et nüüd saab korralikult coinse ka mängude ja karikate võitmise eest. FUT13-s sai iga mängu eest mingi 200-300 coinsi ja karikate eest ka mingi üsna väikse summa. FUT14-s on see praktiliselt kahekordistunud ja saab umbes 500 coinsi mängu kohta. |
eelmises said ka 500 coini, kui just rage quitimisega oma tambovit ära ei rikkunud
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
10.10.2013 19:23:04
|
|
|
libe kirjutas: |
Mis mulle väga meeldib, on see, et nüüd saab korralikult coinse ka mängude ja karikate võitmise eest. FUT13-s sai iga mängu eest mingi 200-300 coinsi ja karikate eest ka mingi üsna väikse summa. FUT14-s on see praktiliselt kahekordistunud ja saab umbes 500 coinsi mängu kohta. |
eelmises said ka 500 coini, kui just rage quitimisega oma tambovit ära ei rikkunud |
Ei ragenud, aga sain ikkagi 200-300...
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
10.10.2013 20:30:54
|
|
|
eelmises said ka 500 coini, kui just rage quitimisega oma tambovit ära ei rikkunud |
Ei ragenud, aga sain ikkagi 200-300... |
palju sul 13's see tambov oli siis või dnf midagi?
mul oli mingi 0,8 ja sain oma 400+ alati võidu korral
sel aastal otsustasin, et internet ei katke kordagi ja hetkel dnf modifier 1,25
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
corona16
HV vaatleja
|
10.10.2013 21:33:25
|
|
|
Kas annab ka mingeid settinguid muuta või midagi, et mu kaitsjad ise ka teeksid midagi, mitte ei seisaks nagu postid, kui vastasmeeskonna ründaja koos palliga on temast umbes poole meetri kaugusel. Varasematest fifadest nagu mäletan, et kaitsjad ise ka liigutasid ennast ja olid agressiivsed ning huvitatud palli võitmisest, mitte ei oodanud, et ma neile selleks käsu annaksin. Teine asi on veel see, et kui rünnakul pall kaotada, siis jällegist kui vasturünnakule tullakse siis mehed tuimalt jooksevad ainult oma positsioonidele ja ei vaata palliga mehe poolegi, isegi kui ta ründajast lähedalt mööda jookseb. Ülejäänud gameplay on väga viis, muidugi ründajad võiksid ka natuke tagasi hoida ja mitte koguaeg suluseisu joosta, aga no seda vist EA ei kavatsegi kunagi fifa seerias ära parandada.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
10.10.2013 22:48:27
|
|
|
corona16 kirjutas: |
muidugi ründajad võiksid ka natuke tagasi hoida ja mitte koguaeg suluseisu joosta, aga no seda vist EA ei kavatsegi kunagi fifa seerias ära parandada. |
vastasmeeskond on hoopis pädev suluseisu tekitama
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
10.10.2013 23:02:11
|
|
|
Mis mind täna FIFA-t mängides on väga häirinud, on see, et poolaja lõpuvile vilistatakse suht lampi. Ikka päris mitmed korrad on hea kiirrünnaku võimalus olnud, kui kõlab vile. Ühe korra oli nii ka, et oleks saanud väravavahiga 1-1 minna ja tõenäoliselt oleks värava kirja saanud, aga just enne seda lõpetati poolaeg ära
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
11.10.2013 09:36:45
|
|
|
Mis mind täna FIFA-t mängides on väga häirinud, on see, et poolaja lõpuvile vilistatakse suht lampi. Ikka päris mitmed korrad on hea kiirrünnaku võimalus olnud, kui kõlab vile. Ühe korra oli nii ka, et oleks saanud väravavahiga 1-1 minna ja tõenäoliselt oleks värava kirja saanud, aga just enne seda lõpetati poolaeg ära  |
Olen seda tähele ise ka pannud, taheti loogilisemaks asja teha, aga muutus hoopis kaootilisemaks.
Nimelt kui venitad nurga v audiga lõpus, siis vilistab lõpu ära.. no okei, saan aru, aga ka nii olnud, et pall lendab ja kastis juba maandumas mõne mehe pea peale ja siis tuleb lampi vile
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
11.10.2013 10:08:46
|
|
|
Postitage parem oma statistikat ja mis divisjonis olete UT-s.
Enda oma:
Spoiler 
Esimesed mängud läksid kõik aia taha, polnud 14-ga harjunud ja jäin div6 peale toppama tükiks ajaks, aga lõpuks sain soti selgeks, mismoodi seal mehikesed liigutavad end.
|
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
corona16
HV vaatleja
|
11.10.2013 12:37:30
|
|
|
Mis mind täna FIFA-t mängides on väga häirinud, on see, et poolaja lõpuvile vilistatakse suht lampi. Ikka päris mitmed korrad on hea kiirrünnaku võimalus olnud, kui kõlab vile. Ühe korra oli nii ka, et oleks saanud väravavahiga 1-1 minna ja tõenäoliselt oleks värava kirja saanud, aga just enne seda lõpetati poolaeg ära  |
see on ka jah väga kahtlane, keset rünnakut võib ta lihtsalt ära lõpetada mängu, varasemalt oli nagu mingi joon, mida ületades kohtunik ära vilistas, muidu lasi ikka olukorra lõpuni mängida.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
11.10.2013 14:07:41
|
|
|
Ma vaatan, et paljudel 25 või 75 coini, ehk siis ilmselt ostsite selle special gold upgrade packi? Midagi asjalikku ka tuli?
Enda statistika saan ka pärast üles panna, kuigi ma fifat viimase 10 aasta jooksul vähe mänginud ja erilist silmailmu seal ei ole
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
11.10.2013 14:18:25
|
|
|
Arx07 kirjutas: |
Ma vaatan, et paljudel 25 või 75 coini, ehk siis ilmselt ostsite selle special gold upgrade packi? Midagi asjalikku ka tuli?
Enda statistika saan ka pärast üles panna, kuigi ma fifat viimase 10 aasta jooksul vähe mänginud ja erilist silmailmu seal ei ole  |
Kunagi ostsin mõned FIFA punktid 13s, 25p jäi üle lihtsalt vedelema ja nendega ei ole paraku midagi peale hakata.
|
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
11.10.2013 19:45:40
|
|
|
IF lukaku hind tõuseb karmilt ja täna tuleb vast ka MOTM, kui just õhtul keegi veel ilusamalt ei esine
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
monomakk
HV kasutaja
|
11.10.2013 23:05:30
|
|
|
IF lukaku hind tõuseb karmilt ja täna tuleb vast ka MOTM, kui just õhtul keegi veel ilusamalt ei esine  |
äkki van persie?
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
11.10.2013 23:33:42
|
|
|
Lammutustööd lõpuks ametlikult läbi. Holland 8-1 Ungari.... dayum.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
11.10.2013 23:36:56
|
|
|
centraaL kirjutas: |
Postitage parem oma statistikat ja mis divisjonis olete UT-s. |
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
corona16
HV vaatleja
|
12.10.2013 13:35:37
|
|
|
Kas keegi career mode mängides on tähele pannud, et kui võtta mängija season loan with future fee, siis alguses laenule võttes võtab juba raha maha ja hooaja lõpus, kui nõustud mängija oma tiimi võtma siis võtab uuesti raha maha ning kui keeldud siis ega raha tagasi ei saa. Nii et, kui tahad kedagi niimoodi laenule võtta siis pead topeltsumma maksma
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|