Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPhone märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 439, 440, 441  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rex
HV Guru
rex

sõnum 06.10.2013 12:53:59 vasta tsitaadiga

Marto. kirjutas:
rex kirjutas:
5/5S on vastikult pikad telekapuldid küll.

Ah? Kirjutan hetkel 4.7" pealt ja mõtlen, et võiks tsipa suurem olla ,sest veidi ebamugav. Ipfön on ammu ajast maas oma lukuaugu piilumisega.

Mul on hetkel Nexus 7 ka paralleelselt mingis kasutuses. Ega ma sellega kiiremini küll ei kirjuta. Eks oluline on ikka optimaalne suurus. Igapäevaselt kaasas kanda ma seda küll ei tahaks, kuigi see mahub laiuse poolest isegi teksade tagataskusse ja pintsaku/jope põuetaskusse ära. Mis iseenesest on tahvli jaoks pluss. Tavakasutaja võibolla tõesti ei ostagi enam varsti midagi muud peale phableti, pisutki power user'i kalduvustega tegelase jaoks jääb aga veel üsna pikaks ajaks oma koht nii lihtsale nuputelefonile, nutitelefonile, tahvlile, läpakale (nii 9", 12" kui 15" eraldi) kui lauaarvutile. Sel juhul ei sooviks telefoni siiski ülearu suureks ajada. 3.5" iPhone'i ekraan on landscape'is kahe pöidlaga kirjutamiseks täpselt paras. Samuti näeb sellelt vajaliku info ära. Suurem saab alati olla - näiteks 24" ekraan on 5"-sest telefoni ekraanist iga kell üle.

Edit: typod...

viimati muutis rex 06.10.2013 13:02:24, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 249 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 228
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
486
HV Guru

sõnum 06.10.2013 12:54:20 vasta tsitaadiga

puna kirjutas:
Marto. kirjutas:
rex kirjutas:
5/5S on vastikult pikad telekapuldid küll.

Ah? Kirjutan hetkel 4.7" pealt ja mõtlen, et võiks tsipa suurem olla ,sest veidi ebamugav. Ipfön on ammu ajast maas oma lukuaugu piilumisega.

Ma ei kujuta ette ka sellise telefoni kaasavedamist.

Kuhu te oma üle 5" kolakaid topite? Suht piix siukest suurt jurakad kaasas vedada!

M8T0
HV Guru

sõnum 06.10.2013 13:04:32 vasta tsitaadiga

Siis ei tasu "skinni" teksaseid kanda icon_smile.gif Endal n.ö. nahkvutlar ka ümber ja taskus ruumi ülegi - ei sega autos istumist ega miskit.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 06.10.2013 13:19:12 vasta tsitaadiga

Näiseks Asus'e Fonepad on ju juba praegu saadaval. Kas praeguste 5" telefonide kasutajad peavad seda iseenesestmõistetavaks arenguks ja parenduseks? Saaks ju juba kohe osta.

Kunagi tehti iPhone'i teemal neid nalju:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 06.10.2013 13:32:30 vasta tsitaadiga

No ütleme nii , et näiteks galaxy note 3 on täpselt paras "taskutablet" ja samas kõrvaääres hoides ei tundunud väga hirmus suur kuid püksitaskusse pannes autoroolis normaalselt istuda tõesti ei saanud - seega peaks teda kuskil mujal hoidma. Ehk siis ~6" on juba natukene suur kandmiseks kuid samas 5-5.5 on täiesti paras ja mõistlik. Mõtlen siin isegi, et äkki LG G2 ...
Antud juhul tegelikult ainult 1mm pikem ja laeim võrreldes mu praegusega kuid samasuure korpuse sisse 4.7 asemel 5.2" pandud mis on suur pluss.

Igatahes jällegi - 5s on riistvaraliselt suht kiire ja peaaegu, et jõuab androidi lipulaevadele järele kuid kõik ilusa rikub ära ajast mahajäänud ekraanisuurus ja mõttetult kallis hind.
tagasi üles
ToivoLep
Kreisi kasutaja

sõnum 06.10.2013 14:29:24 vasta tsitaadiga

Marto. kirjutas:
No ütleme nii , et näiteks galaxy note 3 on täpselt paras "taskutablet" ja samas kõrvaääres hoides ei tundunud väga hirmus suur kuid püksitaskusse pannes autoroolis normaalselt istuda tõesti ei saanud - seega peaks teda kuskil mujal hoidma. Ehk siis ~6" on juba natukene suur kandmiseks kuid samas 5-5.5 on täiesti paras ja mõistlik. Mõtlen siin isegi, et äkki LG G2 ...
Antud juhul tegelikult ainult 1mm pikem ja laeim võrreldes mu praegusega kuid samasuure korpuse sisse 4.7 asemel 5.2" pandud mis on suur pluss.

Igatahes jällegi - 5s on riistvaraliselt suht kiire ja peaaegu, et jõuab androidi lipulaevadele järele kuid kõik ilusa rikub ära ajast mahajäänud ekraanisuurus ja mõttetult kallis hind.

Tegelt on jutus jume sees. Püksitaskus hoian telefoni üldiselt väga vähe. Kui jooksen ühest kohast teise siis tavaliselt tagataskus selleks ajaks (ei ole ära varastatud midagi siiamaani sealt). Pigem on hoopis küsimus, et kas 5 või 6 tolline riist ka tahvli ära asendab? Poes tudnus, et justkui võik asendada. praegu kasutan iPhone aga kui vahepeal ipad kõrval lisaks oli siis telefoni pmst ainult helistamiseks ja tekstimiseks kasutasingi. praegu jälle väikse ekraanipeal teen kõiki tegevusi.

Positiivne ka see, et suuremasse telefoni saab suurema aku sisse panna icon_razz1.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 62
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 06.10.2013 15:24:02 vasta tsitaadiga

Mul pole ka tegelikult suurema ekraani vastu miskit, iPhone 4/4S korpusest suuremat aga enam väga ei sooviks. Kunagi 3a tagasi sai kiirelt fotoshopatud, 3.8" võiks seal küll suht vabalt olla:

Spoiler Spoiler Spoiler

Samas on mul hetkel üks 3" ekraaniga SE Xperia Mini ka. Tõsi, lukuauk, aga krt, kui kaasaskantav... Ja saab ka sellega tänaval olles netist info kätte ja külili keerates tekstid üsna vabalt kirjutatud.

Teksad mul on õiges suuruses regular fit (ja ma ei seedi neid "moekaid" põlveõndlasse allalastud tagataskuid absull), kuid isegi iPhone annab juba istudes esitaskus ebameeldivalt tunda. Ehk mugavam on koos rahakotiga lauale panna, andes suht tahtmatult kõneainet edevuse teemadele. icon_smile.gif SE Mini on ses suhtes üle prahi.
tagasi üles
kussu
HV veteran
kussu

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 06.10.2013 15:27:22 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:

Samas on mul hetkel üks 3" ekraaniga SE Xperia Mini ka. Tõsi, lukuauk, aga krt, kui kaasaskantav... Ja saab ka sellega tänaval olles netist info kätte ja külili keerates tekstid üsna vabalt kirjutatud.

kuid isegi iPhone annab juba esitaskus ebameeldivalt istudes tunda.

3" igati kaasaskantav föön! Mul veel SE Xperia Mini PRO versioon (klaviatuuriga) ja kirjutada igati "PRO".

OT: Uued telefonid võiksid olla torukujulised siis liibukate pükste esitaskus kandes hea visuaalne efekt vähemalt olemas!
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 06.10.2013 18:47:48 vasta tsitaadiga

Marto. kirjutas:
jõuab androidi lipulaevadele järele kuid kõik ilusa rikub ära ajast mahajäänud ekraanisuurus ja mõttetult kallis hind.

iPhone on alati olnud väiksema takti ja vähema RAMiga. Samas on need alati sujuvamalt jooksnud.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 06.10.2013 18:55:54 vasta tsitaadiga

Marto., 5S ongi kiirem kui androidi lipulaevad.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 06.10.2013 19:13:02 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
Marto., 5S ongi kiirem kui androidi lipulaevad.

Justjust icon_smile.gif See, et ta mõnes benchis hädaga sama FPSi välja annab oma madalama resolutsiooniga ei tähenda, et ta sama kiire on icon_smile.gif Snapdragon 800 / Adreno330 on siiski üle.
Muidugi - 600 , mida veel paljud hetkel müügisolevad "tippmudelid" (k.a. kahjuks ka mu One) kasutavad on juba paljuski nõrgem aga samas on ka ju pea aasta vana asi - seega tõi Apple välja aparaadi mis kasutab pea aasta tagasi kasutusel olnud jõudlust... tublid.

Hea näide: 3dmark ice storm unlimited - puhtalt prose ja video jõudlus reaalkasutusest kokkuvõttes: htc one (dragon600) ca 10500p. , iphone5s ca 13500p. , näiteks lg g2 (dragon800) ca 16200p
Tarkvara poolest ei hakka üldse rääkima...

Aga ok, see vaidlus ei vii kunagi kuhugi nagunii , sest faktilised tõestused ei ava äpplifännide silmi. Põhiline ju , et igaüks oma otsuse üle õnnelik oleks, eksole? Vahet pole kas on nõrgema asja eest makstud kõvasti rohkem või mitte icon_smile.gif Miks ma kommenteerima pidin oli just see avaldus kus nutitelefoni kasutaja väitis, et 4" ekraaniga (mis on hetkel igasmõttes alla igasugust normaalarvestust) on liiga suur telefon icon_biggrin.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.10.2013 19:18:24 vasta tsitaadiga

Oh. Hakkab pihta. Kõva androidifänn vs. applifännid eat.gif

4 tolli on max mida vaja.
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 81
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 06.10.2013 19:18:45 vasta tsitaadiga

Ei saa öelda, et androidifänn - pigem mulle aastaid windows mobile / windows phone istunud. Nüüd mõned kuud tagasi sai lihtsalt üle mindud puhtalt appide olemasolu ja saadavuse tõttu kuna palju mulle vajalike asju lihtsalt puuduvad WP peal.
Fakti see ei muuda, et kõige viimane asi oleks aiphõuni osta väljaarvatud juhul kui oleks jumala savi mida ta suudab või ei suuda oma hinna eest ja ostaks ainult näiteks sellepärast, et välimus meeldib vms.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.10.2013 19:22:57 vasta tsitaadiga

Asi mis lihtsalt töötab - ei pea muretsema mingite gigahertside, gigabaitside ja seadistamistega. Esimene asi mida androidimees foorumisse tuleb kurtma on see kuidas sai kohe root tehtud ja tootja tarkvara vahetama hakatud. Edasi võid lugeda ridade vahelt. Ja ei, ma ei ole paadunud applipede, isegi applespotist on mind bannitud kuna julgesin kritiseerida paari aspekti, aga kasutan igapäevaselt lisaks androidile ka ios seadmeid.
ricom2ger
HV veteran
ricom2ger

sõnum 06.10.2013 19:56:31 vasta tsitaadiga

Damn, tuua Snapdragon 800 headuse esile benchmarkiga, millega Androidid väga puhtad pole icon_lol.gif
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.10.2013 20:00:01 vasta tsitaadiga

No siinkohal tulebki kysida, kas kasutate telefoni benchmarki jooksutamiseks või soovite teda ka normaalselt kasutada?
Anti

sõnum 06.10.2013 20:09:02 vasta tsitaadiga

no suur number on ikka uhkem ju.

Kui kõik toimib, ei viitsigi pead vaevata, mitu hertsi või tuuma kusagil tiksub. Lisaks on ios minu jaoks ennast korralikult õigustanud ja saab hästi läbi ipädi, mäcbookiga. Ja no ükski teine telefonitootja ei paku ju tippklassi mudeleid normaalsuuruses ekraaniga. Tippklassi android/winmobile = 4,7-5" diagonaal vähemalt 300dpi, low-end = 3,5" 200dpi juust. Iphone on ses osas minu jaoks ideaalne variant: käepärase suurusega korpusesse on pandud parim tehnika.

Ja no see on juba igipõline teema, kuidas androidimeestele ei mahu pähe, mis valemiga saab keegi olla rahul PABERIL sitema telefoniga, kui sama raha eest saaks tuumadest-rammidest umbe aetud telerisuuruse isendi.
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
ricom2ger
HV veteran
ricom2ger

sõnum 06.10.2013 20:10:56 vasta tsitaadiga

Skoor on tõesti hea neil Snapdragonitel, aga ainult tänu neljale tuumale, 3dmarkis füüsika test, teistes on asi nutune, olgugi tuumi ja hz halastamatult rohkem, võtta veel mingi 10% anticheati maha, ei jäägi midagi alles.
raxz
HV Guru

sõnum 06.10.2013 20:16:40 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
Ja no see on juba igipõline teema, kuidas androidimeestele ei mahu pähe, mis valemiga saab keegi olla rahul PABERIL sitema telefoniga, kui sama raha eest saaks tuumadest-rammidest umbe aetud telerisuuruse isendi.

Ja paberil sitem isend on reaalsuses kasutusmugavuselt ja sujuvuselt parem. Olen ka omal ajal Androidi tipud läbi käinud. Pärast mõnda aega kasutamist tuli root teha ja proovida, kas mõni teine ROM on kiirem või parem. Aga sittagi neil vahet polnud. iPhonega ei ole vaja midagi häkkida ega näppida ja asi toimib.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
Max Powers

sõnum 06.10.2013 20:20:03 vasta tsitaadiga

Telefon peaks mõistliku suurusega olema. 5" on püksitasku jaoks liiga suur

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 06.10.2013 20:21:09 vasta tsitaadiga

See ei ole ju 5 tolli seal pildil...
icon_confused.gif

tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 06.10.2013 20:23:41 vasta tsitaadiga

Vot on asi mis kuulub juba ulme valdkonda icon_biggrin.gif Kui kõik asjad on ette laotud ja nenditud, et kurat tõesti pole midagi vastu panna siis jääb alati viimaseks lõppsõnaks äpplipoistel "android on hirmus aeglane aga vot aiphõun!..." . Milles see siis avaldub?
Ükspäev sai tavalist 5'te just kõrvuti proovitud täpselt samade programmidega. Mu One laadis ~75% asjadest kiiremini lahti või siis oli asi võrdne(olematu vahe ühe või teise kasuks. Brauser ja netilehed laadisid sajandik icon_question.gif kiiremini tõesti phõunil. Olgu ta telefoniraamat, seadete lahtivõtmine või appide sirvimine - mõlemad sama sujuvad. Või siis võiks öelda, et enam sujuvam ei saagi olla ja sealt mingid sajandikud maha võtta laadimisaega siis silm seda nagunii ei eristaks.
Et siis vahet pole , et FPS on väiksem aga kui brauseris võidad lehekülje laadimises sajandiku on asi otsustatud? Naljamehed icon_smile.gif
tagasi üles
Max Powers

sõnum 06.10.2013 20:27:37 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
icon_confused.gif

mõte jääb samaks.
5" ei käi pükstetaskusse
tagasi üles
Anti

sõnum 06.10.2013 20:28:54 vasta tsitaadiga

no siis oleks olukord ikka väga hull, kui 2GBram/4x1.7GHz avaks asju viletsamalt, kui 1GB&2x1.2GHz.

Aga no asi ei ole tegelikult asjade avanemise kiiruses või mingites sekundites. Raske öelda, aga asi on intuitiivsuses, üleüldises kasutusmugavuses, mitte stopperiga brauseriavamise mõõtmiskiirustest. Kuigi nagu sinu mõõtetulemustest näeme, ei tee poole vähem tuumi ja poole gigahertsi võrra aeglasem prose kuidagi telefonile häbi. Näppisin ka huvipärast suht reliisi ajal galaxy s4 emt-s. Kõik oli tore, kuni hetkeni, mil avasin mingi uhke 3D menüü ja esimesed kaks scrolli lihtsalt asi kakkus. Teist korda seda enam ei teinud, aga see pani minu jaoks asjad paika.
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 06.10.2013 20:31:42 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
iir kirjutas:
icon_confused.gif

mõte jääb samaks.
5" ei käi pükstetaskusse

Kas sul on nii liibukad jalas, et iphone'st kõigest 1.5cm pikem ja 1.2cm laiem telefon ei mahu taskusse? Antud mõõtmetega on näiteks LG G2 (5.2") ja HTC One (4.7").
Mai tea - mul on tavalised teksad ja ruumi on ülegi ning mingitmoodi ei häiri.

S4 on täis samsungi enda sodi ja see skin on ka suht pilve-gei - see sai juba välistatud suht kiirelt.

viimati muutis M8T0 06.10.2013 20:32:17, muudetud 1 kord
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.10.2013 20:31:42 vasta tsitaadiga

Miks keegi peaks tahtma lahmakat?

tsitaat:
S4 on täis samsungi enda sodi ja see skin on ka suht pilve-gei - see sai juba välistatud suht kiirelt.

Ehk siis esimese asjana tuleb hakata seadistama

viimati muutis Sold OUT 06.10.2013 20:33:38, muudetud 1 kord
tagasi üles
Max Powers

sõnum 06.10.2013 20:33:00 vasta tsitaadiga

Kõik peale Nexuse on ju mingit jama täis. Milleks?
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 06.10.2013 20:35:16 vasta tsitaadiga

Sest mida ma sellest lukuaugust piilun? Ja lahmakas on a'la 160-170mm pikk asi taskusse.

No huawei skin on enamvähem täitsa normaalse kiirusega. HTC ja Sony oma on väga mõistlik.
Kui ei taha neid üldse siis paljudest on ka "puhas" versioon olemas. Näiteks HTC One Google play edition.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.10.2013 20:35:31 vasta tsitaadiga

Marto. kirjutas:
Sest mida ma sellest lukuaugust piilun? Ja lahmakas on a'la 160-170mm pikk asi taskusse.

Mis sealt niiväga piiluda. Helistamiseks 4 tolline telefon, piilumiseks 10 tolline ipad, vahepealseks tööks 13 tolli macbook ja nautimiseks 27 tolline iMac.... I love you, Steve!
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 06.10.2013 20:37:54 vasta tsitaadiga

Aga miks niipalju sodi vajalik? Suuremosa netiskäimistest, meilidest , chattimisest, pangaülekannetest ja kõigest muust teen telefoniga ning 15.6" läppar on suuremosa ajast üldse väljalülitatud. Teen lahti kui tuleb isu CODi või Dirti mängida ja filme vaadata.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.10.2013 20:38:23 vasta tsitaadiga

See on kontrollitud ökosysteem.
M8T0
HV Guru

sõnum 06.10.2013 20:43:00 vasta tsitaadiga

Igatahes. http://edition.cnn.com/2013/09/06/tech/mobile/apple-bigger-iphone-screens/index.html tehtud valmis kiirelt ja võidab ilmselt paljude heakskiidu kuna halba sõna ju ei saa öelda sisu kohta kui hind välja arvata mida selle eest küsitakse. Praegu aga ei käi see eriti nõudmiste ja ajaga kaasas.
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 08.10.2013 16:36:37 vasta tsitaadiga

Mis hinnaga elisa seda telefoni müüb?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 08.10.2013 18:52:24 vasta tsitaadiga

i telefoni pead silmas?
Elisa teeb nii nagu heaks arvab
kui oled piisav klient saad ka tasuta kui ei ole ei saa üldse.
Kommentaarid: 361 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 313
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 08.10.2013 19:10:10 vasta tsitaadiga

puna kirjutas:
i telefoni pead silmas?
Elisa teeb nii nagu heaks arvab
kui oled piisav klient saad ka tasuta kui ei ole ei saa üldse.
iphone5s pidasin silmas icon_smile.gif Et siis kirjutan neile ja nad ise otsustavad mis pakuvad mulle?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 08.10.2013 19:13:58 vasta tsitaadiga

eks sa proovi siis
ilmselt 1nr kasutajatel ei ole mõtet sinna kirja ka saata.
tagasi üles
.:RAITZ::.
HV kasutaja

sõnum 08.10.2013 19:56:21 vasta tsitaadiga

Kas kõigil iPhone 5 volüümi nupud logisevad kui telefoni raputada?
puna
HV Guru

sõnum 08.10.2013 20:26:52 vasta tsitaadiga

Ei loksu
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 08.10.2013 20:38:06 vasta tsitaadiga

.:RAITZ::. kirjutas:

Väga minimaalselt.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
eestirula3
HV kasutaja
eestirula3

sõnum 09.10.2013 10:15:00 vasta tsitaadiga

.:RAITZ::. kirjutas:

Ei loksu. Kas telefon on kukkunud? Äkki on kukkumise käigus sisemus natuke paigast läinud. Kui ei, siis vii garantiise (Keemia 4 Tallinn)
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 09.10.2013 15:48:13 vasta tsitaadiga

iPhone 5s and 5c rolling out to more than 25 new countries on Oct. 25, a dozen more Nov. 1

25. oktoober peaks siis saadaval ka siin banaanias olema.
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 09.10.2013 20:36:29 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
iPhone 5s and 5c rolling out to more than 25 new countries on Oct. 25, a dozen more Nov. 1

25. oktoober peaks siis saadaval ka siin banaanias olema.

Pole hullu siin ka pole veel saadaval

Täna sain 5c-ga mängida. Midagi eriti proovida ei saanud, kuna mul pole nano-sim kaarti. Käes istub hästi. Palju paremini kui 5s. Eekrani pinnatöötlus tundub varasemast erinev. Näpp ei liigu õigesti. Võis ka konkreetse isendi probleem olla. Jumal teab mis keemiaga seda puhastud oli. Üldiselt hea mulje.
Kui 400 euroga kätte saaks läheks kohe poodi. Hetkel küsitavat hinda minu jaoks väärt ei ole.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Pägalik
HV kasutaja
Pägalik

sõnum 14.10.2013 15:18:19 Iphone 4 avamise tööriistad vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on välja laenata Tallinna kandis tööriistakomplekti, mille abil saaks vahetatud iphone 4 home nupp?
Midagi sellist:

Vaja läheb siis, kui Amazonist tellitud nupp kohale jõuab.

Midagi sain endale, suur kiire läks mööda nende tööriistadega.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
miga
HV Guru
miga

sõnum 14.10.2013 17:00:46 vasta tsitaadiga

Ca kuu androidiga lõppes just nüüd kui sain oma iPhone 5S kätte. Välimuselt näeb parem välja võrreldes viiendaga, sest toon ei ole nii sünge, vaid rõõmsam. Väga viis! beer_yum.gif
tagasi üles
Anti

sõnum 14.10.2013 20:08:42 vasta tsitaadiga

ja see on kõik?
tagasi üles
inca
HV Guru
inca

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 15.10.2013 06:36:00 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
ja see on kõik?

Kas õnneks on rohkemat vaja?

kussu
HV veteran
kussu

sõnum 15.10.2013 16:46:42 vasta tsitaadiga

Pole küll netiraadioga ametlikult seotud, kuid kas keegi viitsib katsetada oma Iphonedega ja ära arvata milles võib probleem olla!
Nimelt www.netiraadio.ee mängib Eestimaist muusikat html5 playeriga.

Ipad 3 (IOS7) - mängib ilusti muusikat nii Home Screen appina kui Safaris.
Iphone 4s (IOS7) mängib ilusti Safaris kuid Home Screen appina ei tule piuksugi icon_sad.gif
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
TMT
HV Guru
TMT

sõnum 15.10.2013 17:25:52 vasta tsitaadiga

Proovisin ja minul mängib ka home screen appina. 4S siis.
...aga ma ikka ootan vist ära, tehnika areneb nõnna kiiresti et raudselt on aasta pärast juba väljas 8D ekraanid, need on märksa vingemad. Ühendad sinna külge üle värskeima 7G mobiilvõrgu oma uusima MP12-pleieri ja vaatad sealt vana head 1. põlvkonna porri.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
eestirula3
HV kasutaja
eestirula3

sõnum 16.10.2013 17:16:22 Re: Iphone 4 avamise tööriistad vasta tsitaadiga

Pägalik kirjutas:
Kas kellelgi on välja laenata Tallinna kandis tööriistakomplekti, mille abil saaks vahetatud iphone 4 home nupp?
Midagi sellist:

Vaja läheb siis, kui Amazonist tellitud nupp kohale jõuab.

Midagi sain endale, suur kiire läks mööda nende tööriistadega.

Kõiki neid tööriistu tegelt ei lähegi vaja. Põhilised on kruvikeerajad ja ükskõik milline plastikust või puidust pulga taoline asi, millega siis kaablid lahti ühendada.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Pägalik
HV kasutaja
Pägalik

sõnum 16.10.2013 19:44:09 Re: Iphone 4 avamise tööriistad vasta tsitaadiga

eestirula3 kirjutas:

Kõiki neid tööriistu tegelt ei lähegi vaja. Põhilised on kruvikeerajad ja ükskõik milline plastikust või puidust pulga taoline asi, millega siis kaablid lahti ühendada.

Nõus, et käepäraste vahenditega saaks läbi. Aga ilma selle õnnetu Pentalobe TS1 kruvikeerajata ikka telefoni lahti ei saa.
Ja see kruvikas maksis rohkem, kui uus nupp Amazonist transpordiga koju kätte (nupp ~4,5 eur, kruvikas 5,6 eur) icon_confused.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPhone mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 439, 440, 441  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.