Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 89, 90, 91  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
oth
HV vaatleja
oth

sõnum 11.02.2004 22:24:16 vasta tsitaadiga

Piip kirjutas:
oth kirjutas:
Pyhkisin suurema osa maha ja käiasin siis kettaseadmes niikaua kuni lugema hakkas uuesti..

irw, suurema osa pühkisid maha aga ülejäänud jäi lugemispea külge, et nagu saviplönn see üks disketiseade vä :p

Kui moos oleks ära kuivanud, siis poleks enam miski aidanud, kiirus päästis. Sain asjad ketta pealt kätte ja ka seade käis hiljem, kuigi mingi osa seda soppa sinna sisse kindlasti jäi. Ilmselt siis mitte elutähtsa koha peale.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
razor
HV Guru

sõnum 16.02.2004 04:39:20 vasta tsitaadiga

saagad algasid Pentium 200ast. temakesel oli AT toitekas, millelt võeti kah voolu monitori jaoks. probleem seisnes aga selles, et nii 10est korrast 8al ei võtnud monitor pilti ette - oranž tuli põlema ja nii ta seisis, peale restarti aga hakkas tööle. talusin seda olukorda mitu kuud, lahendust ei leidnud. muidu olin nagu riistvaraga tuttav, masinat korduvalt ehitanud jne, uurisin siis toitekat. tol oli taga lüliti 110-230. muud kirjas ei olnud, tegin loogilise järelduse - seinast tuleb 220 ja toitekas tahaks 230 saada, sellepärast too monitor tööle ei hakanudki. lülitasin asja 110 peale ja kütsin powerit. masin hakkas tööle, aga pilti ette ei võtnud. kirusin ja vajutasin resetti - mitte midagi. isegi vendid tööle ei hakanud. tulemus : lasin läbi oma toiteka, emaplaadi ja 2 PCI kaarti.

nuh hilisematest siis niipalju, et peale TI4200 voltmodimist suutsin windowsis potekat niipalju keerata, et mälu põles läbi ja pilt muutus "ruuduliseks". oli ikka vaja torkida.
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
kalluee
HV vaatleja

sõnum 17.02.2004 02:56:43 vasta tsitaadiga

Endal pole erilist midagi juhtund va igasugu vedelikke klaverile pillanud jne, kuid endisel klassivennal aga küll. Nimelt aastaid tagasi pidas ta õde kodus igasugu närilisi, kellel loomulikult puuris olla ei meeldinud ja seepeale lahti lasti. Sattusin minagi kord tema pool olema, kui tuli tahtmine veidi Summerit taguda. Mõeldud tehtud, aga arvuti tööle ei lähe. Vaatasime kõik hoolikalt üle ja oh häda, närilised olid toiteka juhtme läbi närinud ja isoleeri kõvasti kahjustanud. Aga klassivend polnud kade, suras otsad kokku ja surus hammastega takka. Mulle on siiani mõistmatuks jäänud, kuidas me ei märganud ühte otsa kontaktis ja mis kuradi moodi see näriline elu ja tervise juurde jäi, aga nii see oli.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Oraff
Kreisi kasutaja
Oraff

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.02.2004 03:03:46 vasta tsitaadiga

oli kunagi vana masin, ja tolmu oli sees....tolmuimeja icon_evil.gif (see oligi kurjajuur!)
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 78
tagasi üles
razor
HV Guru

sõnum 17.02.2004 05:37:41 vasta tsitaadiga

ise olen küll 2 korda tolmuimejaga masinat puhastanud. siiamaani töötab.
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Ten
HV kasutaja

sõnum 17.02.2004 21:06:19 vasta tsitaadiga

oot, a kas komressor võib ka halvasti mõjuda?
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 17.02.2004 21:08:48 vasta tsitaadiga

Ma olen ka mitu korda tolmuimejaga võtnud.. ka tuttavate masinaid.. midagi pole juhtund icon_confused.gif
clocker
Kreisi kasutaja
clocker

sõnum 18.02.2004 19:07:53 vasta tsitaadiga

Ma ka, alles üleeile imesin tolmu.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 18.02.2004 21:13:23 vasta tsitaadiga

clocker kirjutas:
Ma ka, alles üleeile imesin tolmu.

Nojah ... üks asi on tolmu imeda
teine asi on tolmuimejat kasutada icon_razz1.gif
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
clocker
Kreisi kasutaja
clocker

sõnum 18.02.2004 21:45:04 vasta tsitaadiga

Seda ma ju tegingi.
tagasi üles
mad
Kreisi kasutaja

sõnum 19.02.2004 23:54:49 vasta tsitaadiga

mina keerasin 1,2 GHz amd persse. oma viga, rohkem ei tee... aga muidu poleks ju teada saanud kuidas tundub kui sa avastad et oled just 1,2 GHz amd persse keeranud (mitte sõna otseses mõttes muidugi). niiet sellest kogemusest võib siiski ka midagi õppida....
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
Spacefly
Kreisi kasutaja
Spacefly

sõnum 20.02.2004 14:06:37 vasta tsitaadiga

rondil prose kuumenes üle ja idee coolerit vahetada, et aga liimitud radikatega kogemused puuduvad, siis sai jõumeetodil asjale lähenetud
http://spacefly.autonet.ee/deadcpu.jpg
http://spacefly.autonet.ee/deadcpu2.jpg

painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 20.02.2004 18:22:08 vasta tsitaadiga

see just üneetus ei ole, pigem meelega tehtud. kooli arvutiklassis mingi prose kärssas läbi, me siis võcime selle ja kammisime juukseid, official arvutiklassi kamm nüüd.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
clocker
Kreisi kasutaja
clocker

sõnum 20.02.2004 18:33:54 vasta tsitaadiga

Meil koolis töpa klassis mingi vana Compaq P133, ilge saepurutolmu kihi all, toitekas läbi, klaver ja hiir ka puru, ja nüüd sügisel võtsin kaane korra maha, et vaatan nagu mis huvitavat seal sees ka on, ja ennäe imet kast oli tühjaks tehtud icon_lol.gif mõni aeg tagasi alles asi töötas.
Kunagi oli seal isegi nett icon_eek.gif 8)
Mis mõte oli tööõpetuse klassi küll, arvutit panna.
tagasi üles
j2nx
Kreisi kasutaja
j2nx

sõnum 22.02.2004 23:16:20 vasta tsitaadiga

mnjaaa mu tuttav klokkis oma P4 üle, mingi 2,4 P4 oli vist, ei mäleta enam, tem pani arvuti tööle. läkjs, ime õnnelik, eismene katse ju, seejärel mõtles äkki läheb kvaak 3 ka käima, läkski, siis proovis mängida, paraku proovimisest läks asi kaugemale, lolli peaga unustas kpokkimise ära ja jäigi mängima, kuni pilt jooksis kokku ja kasti õhuaukudest tuli suitsi, prose oli läbi emaplaadi vist tahtnud sulada icon_smile.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
iguaan
HV veteran
iguaan

sõnum 23.02.2004 03:08:48 vasta tsitaadiga

ise mitu korda lyhisesse komponente ajanud. üks kord oli eriti julm niisiis jootsin miskid dioodid kokku ja panin arvti taha(arvti töötas) ja läxid põlema ilusti hia oli vaadata. kuid siis miskit sättisin sial ja juhtmed mille kyljes dioodid rippusid läxid kudagi vastu case ja siis oli küll syda saapasääres. põhjusex oli eriefekt mis tekkis kui case ja diood kokku said - sinine sähvatus(nagu välk or smt). arvti muidugi lylitus ise välle ja kui sisse akkasin panema siis ei läinud. kähku toitekat nuuskima kuid kärsakat plnd. siis lylitasin toite välle(lylitiga toiteka taga) ja panin sisse tagasi ja ennäe arvti töötas thumbs_up.gif.
endal isegi juhtunud molluskiga siuksed erivärvid kui kõlar kõrval. kuid nüüd olid vahepial miskid võimsamad kõllid (240W 2magnetit) molu kõrval ja sel plnd häda kedagi.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
fakeman
HV vaatleja
fakeman

sõnum 24.02.2004 16:31:56 vasta tsitaadiga

klokkisin oma vana ylikõva pentiumi , tõstsin jumpereid siia-sinna ja sain cpu clocki 120 peale siis jooksis korrralikult lahti ja tuli tahtmine veel hoogu juurde anda siis tustsin jälle jumpereid sia-sinna ja massin tööle ja koheselt pani pange musta suitsu tõusis siis kohe juhe välja hiljem selgus et jahutus läks kärssama siis ostsin uue jahutuse aga pilti ette ei võtnudgi enam sellest kohene järeldus proze dead
dvd vader
HV Guru

sõnum 24.02.2004 22:00:47 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
see pole just nii teab mis naljakas, aga siiski:

väike ehmatus tuli sealt, kust seda oodatagi ei osanud: automaatne windows update soovitas mingit update'i seoses heliga, vajutasin igale poole "yes", update tuli alla ja hakkas installima, kui korraga hakkas nõudma mingit draiveri faili, ütles ka täpselt ära, kus plaadi peal see on. libistasin plaadi masinasse, vaatasime masinaga terve plaadi otsast lõpuni läbi, aga mida pole, seda pole. jama lugu: "ok" vajutada ei saa, ainus aktiivne nupp on "cancel". sinna siis kursor liikuski. tulemus: "no playback device". ...

no p*tsi... jälle windows update... see ülemine asi poolteist aastat tagasi kusjuures oli kõige viimane kord, kui ma windows update'i tegin. täna tegin jälle - terve posu mingeid critical update'e jne. tulemus: java enam ei tööta. k*rat see on viimane kord, kui ma windows update'i teen. kui kahest võimalikust korrast mõlemad kaks korda näkku pannakse, siis mulle aitab
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
pang
HV veteran

sõnum 24.02.2004 22:03:38 vasta tsitaadiga

Krt, mul juhtub iga päev arvutiga mingi õnnetus, aga siiamaani töötab(vahelduva eduga) icon_razz.gif
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 46
tagasi üles
iguaan
HV veteran
iguaan

sõnum 24.02.2004 22:33:24 vasta tsitaadiga

ise ple ka kunagi win update piale pannud see suht mõttetu(kasu ple aint kahju) ja sõbral juhtus ka miskit selle win updatega, et heli vizt perast tööle ei läinud. ja muu ei aidanud kui win uuesti pääle.
EDIT:kui firewall pial on sissetungimine suht kirves (ja ple seda update vaja). Idee poolest võiks ju nii olla icon_razz.gif

viimati muutis iguaan 25.02.2004 00:57:44, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 25.02.2004 00:52:40 vasta tsitaadiga

Soulscheme kirjutas:
ise ple ka kunagi win update piale pannud see suht <b>mõttetu</b>(kasu ple aint kahju) ja sõbral juhtus ka miskit selle win updatega, et heli vizt perast tööle ei läinud. ja muu ei aidanud kui win uuesti pääle

Õige suhtumine! Wormid ja turvaauke ärakasutavad 10-aastased tatikad on pohhui! Mina küll mingeid updatesid peale ei hakka panema!

233MMX
Kreisi kasutaja

sõnum 25.02.2004 00:58:29 vasta tsitaadiga

esimest korda kui arvutiga sai tutvust tehtud siis oli endal 233mhz pentium . istus siis 24 mb dimme (nood lühikesemad mälud) sees ja mõtlesin et kui panen 64 mb sdrammi juurde saan filme vaadata (oma noore lolli aruga niimoodi ma kunagi mõtlesin) . sai see siis tehtud ja ma ise loomulikult ei teadnud et dimmid töötavad 5V ja sdrammid 3.3V peal . esimest korda bootides lõi küll ette 89.6....mb mälu , enam edasi sealt ei läinud ja teist korda bootides ei võtnud üldse enam pilti ette icon_lol.gif
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 64
tagasi üles
woozy
HV Guru
woozy

sõnum 25.02.2004 21:40:47 vasta tsitaadiga

233MMX kirjutas:
esimest korda kui arvutiga sai tutvust tehtud siis oli endal 233mhz pentium . istus siis 24 mb dimme (nood lühikesemad mälud) sees ja mõtlesin et kui panen 64 mb sdrammi juurde saan filme vaadata (oma noore lolli aruga niimoodi ma kunagi mõtlesin) . sai see siis tehtud ja ma ise loomulikult ei teadnud et dimmid töötavad 5V ja sdrammid 3.3V peal . esimest korda bootides lõi küll ette 89.6....mb mälu , enam edasi sealt ei läinud ja teist korda bootides ei võtnud üldse enam pilti ette icon_lol.gif

icon_lol.gif Osav 8)
Mul oli kah väike kamm rammidega aga ma suutsin selle pesa peese keerata et enam ei lugenud ühtegi rammi selles slotis icon_lol.gif (oiii neid vanu algaja aegu ikka)

Maero
HV kasutaja
Maero

sõnum 26.02.2004 00:17:42 vasta tsitaadiga

Ma ei tea kuidas see võimalik on aga ma olen suutnud mälu valet pidi sisse ajada. Chaintech 9pjl3 oli plaadiks ja mega raskelt käisid sisse aga ma vast ikka liiga palju surusin, plaat vähe kõver isegi. Muidugi proovisin ka tööle panna aga siis piixus ja jäigi piixuma kuna lasin emaplaadi läbi. Garantiis sain asemele Abit IS7. Vedas ma ütleks. icon_biggrin.gif
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 26.02.2004 00:31:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ma ei tea kuidas see võimalik on aga ma olen suutnud mälu valet pidi sisse ajada.

http://www.disney.com/pictures/hardware/ram-022_k.jpg icon_lol.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 89, 90, 91  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.