praegune kellaaeg 19.06.2025 22:38:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dksvertix
HV kasutaja

|
08.10.2013 07:26:14
Huawei Mobile Partnerile alternatiiv? |
|
|
See hiinlaste loodud jura on väga kalane. Pidin kirjutama talle eraldi post install juhendi ja loaderi, mis tema järelt koristab.
Kas on olemas midagi vähem juramat, (võrgu)piiranguteta, toetab ka SMSe ja, mis ei baseeru Huiovõi programmil?
Ma sorisin ka vanades HV topicutes aga ma ei leidnud mitte midagi, juttudes puudusid vajalikud detailid.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
08.10.2013 07:41:36
|
|
|
Mobile Partner on p6hiprogramm, mille baasil kirjutatakse selline mida ISP saada on soovinud. Kellel lisaks oskab veel näiteks helistada, kellel näiteks ka WIFi-t kasutada jms. mis on vajalik mingi kindla modemitüübi töötamiseks.
---
Ja igasugu muude soovide korral tulebki ise progeda Ja sellest on linuxi maailm väga palju kirjutanud.
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
dksvertix
HV kasutaja

|
09.10.2013 00:13:59
|
|
|
Üks idee oli HMP reverse engineerimine. Paraku pole hetkel piisavalt teadmisi.
Samas, nullist alustada oleks vast mõttekam. On sul mingit linki sinna vastavasse Linuxi maailma? Ma ei leida midagi või ei oska otsida.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|