Win7 ja Win8 vahel pidi suur vahe olema. Vähemalt nii kirjutavad soome foorumis. Keegi oli Win8 ostnud. fps Win7 oli olnud 30-50, siis win8 50-80.
Minul ka Win 7 ja palju ei muutu midagi fps-i suhtes, low või ultra.
Avot, Konsooli ja PC beta mahusuuruse vahe on ka suur. 1,5GB vs ~6GB. Kindlasti lõppversioon ei ole nii hull, kuid egas jah, nendel vanaraudadel konsoolidel midagi head väga loota polegi nii või naa.
Minul kasutusel Win8 ja mäng jookseb vägagi hästi, ei ühtki probleemi siiani.
Graafika nii põhja keeratud kui vähegi võimalik, ainus mis vb veidi häirib on esmane pikk laadimine aga muidu kõik väga hea,
graafika ka hulka parem minu silmis kui bf3el, hästi õnnestunud beeta.
Palju inimesi korraga onlines mängida saab. Viimane bf mida mängisin pidevalt, oli bf2. Seal oli max vist 64, ehk siis omad 32 ja vastased32. Kuidas selles mängus on?
Vaatasin ühte gameplay videot, kas mängus saab tõesti tavaliste autodega ka sõita?
Teine küsimus on see, et kus üldse ja mis ajal sõda toimub ja kelle vahel?
Dave20, Milliseid autosi mõtled? Nende sõjaväedziipide või asjadega, mis on tavalise auto mõõtu, nendega jah saab. Juba BF3-s ja seal oli ka ATV-si, krossikaid ja igasugu muid masinaid. Ei tea, kas kõik see tuleb korraga ka BF4-jale, kuid DLC-dega kindlasti ajapikku.
Tegevus peaks toimuma lähitulevikus vist, kuid nagu isegi näete, siis mitte päris see "ulme" tulevik, jääb ikka modern aega. Olemas on US, RU ja China.
Avot, See FOV sõltub sinu resost. Internetis leidub ka seesuguseid kalkulaatoreid, mis arvutavad õige FOV välja
See ZFB-05 mini bussi stiilis täristaja katusele ja kuut rahvast täis apparaat on päris tore, serveris kus algul võetakse torn maha ja siis kopterid kattavad C punkti ja ükski tank läbi ei pääse. See mini buss oli ainuke masin mis oli piisavalt kiire et sealt läbi saada lippe päästma. Miski rootsi server ping oli 27 ja tegin ära selle sõiduga 5 v 5 team suur kaart.
Kas olete FOV (Field Of View) muutnud? FOV 120 on väääääääääga "imelik". Jooksmine tundub 60 km/h.
Millise fov-ga mängite?
Jah ega 100+ moonutab juba pilti ja tekib kalasilma efekt. Jalaväelasele eriti ei sobi, aga sõidukis tuleb see kasuks küll. Nüüd hakkasin mõtlema, et kas ikka sõidukis kehtib?
Ma mõtlen fps vaates. 3rd vaates vist küll.
Endal on siiani jooksunud mäng peaaegu igasuguse probleemideta, i7 2600k + 560ti, mängin high peal ja ainuke probleem mis mul on, on see, et iga 5-10 sec tagant tuleb üks 0.0000001sec spike.
Mängu enda kohapealt ma oleks väga väga väga üllatunud kui nad teeks selle mängu korda release ajaks mis on selle kuu lõpus.
Kui su FPS on 100, siis tekitatakse liikuv pilt 100 pildiga sekundis ehk iga pildi tegemiseks antakse su arvutile aega 10ms ehk 0.001sec.
Kui su "spike" kestab imeväikese murdosa sellest 0.001 sekundist, siis on kõik väga kena - asjad peavadki nii töötama
Räägi parem, mis su FPS on ja kui palju ta muutub nendel lagimishetkedel?
Kui su FPS on 100, siis tekitatakse liikuv pilt 100 pildiga sekundis ehk iga pildi tegemiseks antakse su arvutile aega 10ms ehk 0.001sec.
Kui su "spike" kestab imeväikese murdosa sellest 0.001 sekundist, siis on kõik väga kena - asjad peavadki nii töötama
endal ka kahtlased spike ja fps selle käigus ei muutu üldse:S
fps stabiiselt 50 ringis ja mingid spiked on sees vahel aga fps ei lange...
Nonii. Pidin selle win8 asja järgi proovima ja näe imet. Win7 jooksis mäng nagu tükk sitta ning video seatmete muutmine asja pareamaks ei teinud. Lasin siis 8 paele ja fps paranes ome 10 võrra. Pole veel beta drivereid proovinudki. Vb saab sealt ka boosti. _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
8.0. Aga tegemsit ikkagi prooviversiooniga. Ei istu see win8 eriti. Ootan win9 igatahes. Ja kll nad ära fixivad ka 7 täismängu jaoks.. _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Mul MSI afterburner ei näita fps bf4-jas aga mägu tunde järgi ütleks fps kõigub seal 40-65 vahel
Battlefield 4-s fpsi nägemiseks tuleb konsoolile kirjutada "perfoverlay.drawfps 1"
veel parem kui teed program files (x86)/origin games/battlefield 4 beta/ kataloogi faili user.cfg ja selle rea sinna sisse kirjutad - siis ei pea iga kord konsooli lahti kangutama
trip, genius. Samahästi võin oma vanaema panna battlefieldi mängima arvuti taga ja öelda "Sihtimine hiirega, LOL"
kui su vana toimetab hästi kangidega bf-s miks teda vaja piinama kb/hiirega?
Tegu oli lihtsalt näitega, sest ilmselgelt oli postitatud videos üsna kehv mängija, kes tundus mängivat fpsi puldiga esimest korda. _________________ TALUSILDID
Mis nuppuga noa võistlusest pääseda ? Ehk siis kui keegi tuleb sulle nuga andma, siis mis nuppuga sa talle ise annad nuga ?
Ma olen ise saanud nuga mõne käes just sellel ajal kui ma olen nuga andmas.
Samas noa andmine on selles mängus nii vaikne et saab kaks kõrvuti seisvat tegelast maha võtta mida ma mitu korda teind olen.
Vahepeal käisin C lippu juures ujumas ja 2 vaenlast ujus mulle peale. Ühe sain püstoliga ja teise noaga.
Mulle hakkas see mini buss maastur meeldima. Hea kiire masin millega saab lippude vahel kiiresti sõita.
Kas selle user.cfg faili peab ise tegema sinna (x86) Origin games / bf4 beta folderisse ?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.