Ta ilmselt mõtles mängijate individuaalseid chemistry näitajaid, mille väärtused võivad olla 0-10
ka individuaalsed chemistry näitajad peaks sellel pildil mängijatel maksimumil olema.
Ei ole, ilma loyalty +1'iga peaks 9 olema(ja mõndadel 10)
loyalty individuaalse chemi alla ei lähe, mängijatel endiselt 10, kuid my squad lehelt näed, et mingi chemistry osa jääb puudu
polegi veel ära tabanud, mis maksimum chemistry annaks
Ei no kui mängijal on 9 ja kõik lingid on kollased või rohelised siis loyalty chem annab 10 ära peale kümmet mängu(mul oli nii jobsonil ja eltonil)
Ta ilmselt mõtles mängijate individuaalseid chemistry näitajaid, mille väärtused võivad olla 0-10
ka individuaalsed chemistry näitajad peaks sellel pildil mängijatel maksimumil olema.
Ei ole, ilma loyalty +1'iga peaks 9 olema(ja mõndadel 10)
loyalty individuaalse chemi alla ei lähe, mängijatel endiselt 10, kuid my squad lehelt näed, et mingi chemistry osa jääb puudu
polegi veel ära tabanud, mis maksimum chemistry annaks
Spoiler
Ei no kui mängijal on 9 ja kõik lingid on kollased või rohelised siis loyalty chem annab 10 ära peale kümmet mängu(mul oli nii jobsonil ja eltonil)
mul on kasvõi kollane ja loyal valge, aga ikka 10
samas chem on squad listis nõrk
nüüd viimased mängud tegin sellega ja suht mõnus oli pelada, kui squad listis chem on madal, siis annab ka üldises pildis tunda
kusjuures, kui panen Richardsi asemel Zabaleta meeskonda, siis kaotan oluliselt chemistyt ja squad läheb 85>84
Ma ise tegin ka just premieri squadi omale ning panin alguses Pardew ja siis proovisin veel mingeid teisi tegelasi, aga kui panin Pellegrini manageriks, tõusis chem kohe märgatavalt
Seega asi ilmselt ikkagi manageri valikus.
Ma ise tegin ka just premieri squadi omale ning panin alguses Pardew ja siis proovisin veel mingeid teisi tegelasi, aga kui panin Pellegrini manageriks, tõusis chem kohe märgatavalt
sõltub, mis rahvusest või meeskonnast sul enim mehiplatsil on
pingil olijad paistavad ka mõjutavat, kuid marginaalselt _________________ ☠
sõltub, mis rahvusest või meeskonnast sul enim mehiplatsil on
pingil olijad paistavad ka mõjutavat, kuid marginaalselt
Njah, mul Man City mängijaid on mõned tõesti. Üldse mulle tegelt tundub, et City mängijatel liiga kõrged statsid, kui võrrelda näiteks Chelsea või Arsenali mängijate statsidega, mis kohati liiga madalad.
Mõtlesin, et tahaks raha koguda, aga samas ka korraliku squadi kokku panna, seega otsustasin teha hea ja odava Premieri tiimi ja välja tuli midagi sellist:
Spoiler
Kui pingil olevate meeste hindu mitte arvestada, siis läks kokku ainult mingi 60K, sest Vidic oli juba enne olemas (pakist saadud)
Peab ütlema, et vähemalt seni tundub Coutinho oma hinna kohta platsil ikka suht hea
viimati muutis RedFusion 08.10.2013 14:03:04, muudetud 1 kord
Kas kellelgi on veel ühendusega probleeme FUT'is? Mul pidevalt katkeb ära keset mängu või peale mängu (enne peamenüüsse minekut) ja saan DNF'i kirja. Samas FUT13 töötab normaalselt.
Kui mängid 433 vastu on teada, et nii kui kutt palli saab on Lob pass ja nii hekseldab siis värava ära endale, suht nõme.
Olen 41212 vastu hakanud ja ka 433(2) mängides.
See ka veidi off, et nüüd lükati fut14 game speed nagu fut 13 juba, enne oli nagu mõnusam - mängud olid huvitavamad, nüüd ainult spämm through ball ja lob pass.
Mis see manageride Contracts max % on? Mul hetkel 10 manageri ostetud ning järelikult contracts 30%. Mäletan, et fifa 13 oli mingi piirang. Mis piirang siin on saab keegi öelda?
Kui mängid 433 vastu on teada, et nii kui kutt palli saab on Lob pass ja nii hekseldab siis värava ära endale, suht nõme.
See ka veidi off, et nüüd lükati fut14 game speed nagu fut 13 juba, enne oli nagu mõnusam - mängud olid huvitavamad, nüüd ainult spämm through ball ja lob pass.
aga ei kurda, endal läheb hästi.
Mind häirib lisaks veel see, et finesse shot tehti suht mõttetuks. Asi vajas lihtsalt natuke vungi maha keeramist, aga nüüd on nii, et oled väravavahiga 1:1 ja finesse shot 11. meetrilt mõnusa kaarega väravast mööda (korra õnnestus ka tühjast väravast mööda keerutada). No tule eila meile
aga ei kurda, endal läheb hästi.
Mind häirib lisaks veel see, et finesse shot tehti suht mõttetuks. Asi vajas lihtsalt natuke vungi maha keeramist, aga nüüd on nii, et oled väravavahiga 1:1 ja finesse shot 11. meetrilt mõnusa kaarega väravast mööda (korra õnnestus ka tühjast väravast mööda keerutada). No tule eila meile
nüüd on asi sedasi, et iga lõdvik kuivalt finessi ei pauguta, võta omale mingi finesse traitiga mängija, nagu david villa vms _________________ ☠
Kahel kolmest põhikooseisu mehest (Draxler ja Kießling), kes seal ees tilbendavad, on see trait olemas, aga ikka sihivad värvataguseid mikreid. See ju peaks ikkagi olema tavaline mänguelement, mitte et nüüd on nii, et ainult teatud tegelased saavad sellega ehku peale hakkama. Muidu on nii, et mõni update veel ja ainult power headerid löövad peaga väravaid. Asjad liiguvad ühest äärmusest teise. Kuldset keskteed on vaja.
Kahel kolmest põhikooseisu mehest (Draxler ja Kießling), kes seal ees tilbendavad, on see trait olemas, aga ikka sihivad värvataguseid mikreid. See ju peaks ikkagi olema tavaline mänguelement, mitte et nüüd on nii, et ainult teatud tegelased saavad sellega ehku peale hakkama. Muidu on nii, et mõni update veel ja ainult power headerid löövad peaga väravaid. Asjad liiguvad ühest äärmusest teise. Kuldset keskteed on vaja.
olen täheldanud, et ka mängija asendist sõltub, jutudki, et kui balance on mängijal tugev, siis on lihtsam paugutada nii sööte kui väravaid
ise muidugi eriline rahu ei ole, kui paugutamiseks läheb, pigem sabistan ja käed higistavad
olen küll näinud olukordi, kus justkui kindlast võimaluses lööb palli 45 kraadi vasakule - draxler ja kießling pole ka teab mis finisherid _________________ ☠
Kas mingit moodi kaitsemängijad(keda parasjagu ei juhi) saab mängima ka panna? Nad nagu ootavad ainult, mida human käsib teha, ise mdgi ette ei võta ainult vaatavad pealt mis vastane palliga teeb ja jälitavad vaikselt...
RB (teammate contain)? Muud varianti nagu pole, aga seda pilguga palli saatmist kaitsjate puhul on kahjuks päris palju (eriti lob pass puhul, kui kaitsja teeb nagu väikse seisaku ja lihtsalt vahib palli). Ise ma aeg-ajalt liigutan kaitsjaid rohkem tagasi oma värava poole, kui nad liiga rünnakule kipuvad (lihtsalt valin mängija ning jooksed veidi tagasi, seejärel järgmisega samamoodi jne). pole just väga efektiivne, aga muud ei anna nagu teha ka.
RB (teammate contain)? Muud varianti nagu pole, aga seda pilguga palli saatmist kaitsjate puhul on kahjuks päris palju (eriti lob pass puhul, kui kaitsja teeb nagu väikse seisaku ja lihtsalt vahib palli). Ise ma aeg-ajalt liigutan kaitsjaid rohkem tagasi oma värava poole, kui nad liiga rünnakule kipuvad (lihtsalt valin mängija ning jooksed veidi tagasi, seejärel järgmisega samamoodi jne). pole just väga efektiivne, aga muud ei anna nagu teha ka.
ma ka valin omale tagumise mehe või reeglina vaat et kiireima kaitsja ning jooksen tahapoole, kuid mitte väga alla
ning siis kasutan RB team containi
kui vastane väravale lähemale jõuab, siis jooksen kiirema mehega diagonaalis ette ja teen samal ajal kerget team containi, jälgides, et liigselt mehi ühte pubti ei jookse ja teisi ründajaid vabaks ei jäta
team containiga on ka hea mehi ette tõmmata ja sellega kaitsjaid suluseisu meelitada
hetkel mul veel võidud plussis, kuid enamasti passin ma kaitses, kuna rünnakul just eriti osav ei ole
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.