Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Scart
HV Guru

|
06.10.2013 12:06:07
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Scart kirjutas: |
See veel puudus, et BFis mingi Gears of Wari põlvekõrguse seina taga kükitamine oleks. |
Jah sest lolli näoga 10cm ääre taga suremine on palju parem  |
Ürita mõista, et BF ja COD ja kõik muud taolised asjad on First Person Shooterid, mitte aga Third Person Shooterid. Kui sa saad surma, sest keha on mingi hunniku tagant poolenisti väljas, on vaja lihtsalt veel harjutada kuni hakkad tajuma oma keha piirjooni mängus ja mõistma, et FPS on midagi muud kui TPS. FPSis ei varjuta tellis-seina taha, et selle tagant üksteist popshottida.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
KoldK
HV veteran

|
06.10.2013 12:08:57
|
|
|
Lehys kirjutas: |
Minu arust läheb graafika jõudlus igapäevaga kehvemaks kui algul oli 70+ siis nüüd 45+ fps |
Mul on ühtlaselt kehv olnud kuidagi. Vahepeal oli paremaid päevi, aga eile ei olnud taas kiita (raua taha ei tohiks kindlasti asi jääda). Ei hakka sellepärast hetkel Win. 7 pealt Win. 8 peale ka kolima, et proovida mis seis seal oleks.
Mingi päev ei lasknud vapsee sisse serveritesse, jäigi laadima oma Loading... ja must pilt, samas eile oli jälle kõik OK. Oskab öelda kas "Battlefield 4 Beta has stopped working" probleemi vastu on mingit rohtu? Siin päris mitmeid kordi see läbi käinud...
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
0 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.10.2013 12:10:05
|
|
|
See veel puudus, et BFis mingi Gears of Wari põlvekõrguse seina taga kükitamine oleks. |
Jah sest lolli näoga 10cm ääre taga suremine on palju parem  |
Ürita mõista, et BF ja COD ja kõik muud taolised asjad on First Person Shooterid, mitte aga Third Person Shooterid. Kui sa saad surma, sest keha on mingi hunniku tagant poolenisti väljas, on vaja lihtsalt veel harjutada kuni hakkad tajuma oma keha piirjooni mängus ja mõistma, et FPS on midagi muud kui TPS. FPSis ei varjuta tellis-seina taha, et selle tagant üksteist popshottida. |
Ja miks mitte?
Third person shooteritest on nii mõndagi head üle võtta. Ei maksa oma stampides nii kinni olla. Pole enam 1999 kus liikuda saab ainult neljas suunas. Minu poolt teema ammendatud.
Jagage beta muljeid
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
sannukas00
HV kasutaja

|
06.10.2013 12:40:13
|
|
|
kellelgi veel Battlelog sellist nalja teeb?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
06.10.2013 12:57:09
|
|
|
kus kohas see ripub, mul bf3/bf4 lehel kõik ok.
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
1 :: |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
06.10.2013 13:11:24
|
|
|
Third person shooteritest on nii mõndagi head üle võtta. Ei maksa oma stampides nii kinni olla. Pole enam 1999 kus liikuda saab ainult neljas suunas. Minu poolt teema ammendatud.
Jagage beta muljeid  |
3rd person vaates ei ole võimalik pvp-d pelada 1rst person vaadet kasutava mängija vastu. Õigemini on aga pole pointi. Vastasel on karakteri kontroll täielikum. Entropia Universe pvp-süsteem laseb seda soovi korral katsetada (mängu saab pelada mõlemas vaates, peksa ainult hotkey'd)
Kui mingi pisike takistus segab siis kasuta oma binde.. hüppa üle või visku taha.. kui hüpped/langevari on binditud korraga näiteks parema hiireklahvi alla siis mingi aja pärast ei pane kukkumisi/hüppeid enam tähelegi, vastav tegevus on ainult hiirekliki kaugusel ja "10cm takistuse" ületad ilma sellele mõtlemata..üksteist selline topeltbind ei sega sest kumbki tegevus on kasutatav ainult juhul kus teine tegevus ei tööta
viimati muutis aht0 06.10.2013 13:12:07, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
sannukas00
HV kasutaja

|
06.10.2013 13:12:05
|
|
|
trip kirjutas: |
kus kohas see ripub, mul bf3/bf4 lehel kõik ok. |
Tuli välja, et suutsin ennast 72 tunniks ära bännida.
viimati muutis sannukas00 06.10.2013 14:03:57, muudetud 1 kord |
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
06.10.2013 13:46:06
|
|
|
sannukas00 kirjutas: |
Tuli välja, et suutin ennast 72 tunniks ära bännida. |
tegid embleemi millel oli M*NN ?
Iga päev hakkab aina rohkem meeldima - leaning ümber nurkade on abiks. BF4 ACW-R ning BF3 ACW-R erinevad nagu öö ja päev. BF4-ja oma on nagu Famas
Ja käsirelvad tapavad, võrreldes nende hernekatega bf3-st kus sai ainult rexi või magnumit kasutatud.
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
06.10.2013 14:04:22
|
|
|
Mina sellest leaningu mõttest ei ole üldse aru saanud. See ei paranda nähtavust eriti üldse ju
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Estnx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 237 loe/lisa |
   |
3 :: |
201 |
|
tagasi üles |
|
 |
Groove
HV vaatleja

|
06.10.2013 14:24:44
|
|
|
Mitu päeva töötas mäng laitmatult ja nüüd saan ainult bf4 stopped working errorit. Mäng endale meeldib ainuke asi mis ei meeldi on see nõme shangai map.
EDIT: Okei, sain asja tööle. Nimelt proovisin kolme erinevad nvidia driverit ja ainult see uus BETA versioon bf4'le toimis.
_________________ E9
viimati muutis Groove 06.10.2013 22:31:17, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
sannukas00
HV kasutaja

|
06.10.2013 14:26:30
|
|
|
parm kirjutas: |
sannukas00 kirjutas: |
Tuli välja, et suutin ennast 72 tunniks ära bännida. |
tegid embleemi millel oli M*NN ?  |
Ehh, mitte päris see aga ''ebasobiv'' embleem oli küll.
Aga leaningu kohta ütleks ka, et minuarust on see natuke kohmakas ja ei taha alati hästi töötada.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
kala1
Kreisi kasutaja

|
06.10.2013 14:57:20
|
|
|
mh, sirp ja vasar embleem küll lubatud
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
06.10.2013 16:33:56
|
|
|
Estnx kirjutas: |
kellelgi selle jaoks on rohtu:
 |
Järgmine kord tee pildi suuruseks 240x100 siis kohe kindlasti ei loe sellest suurusest midagi välja.
Betast.
See 10cm ääred on jah väga tüütud. Neist peaks üle jooksma aga jääb kinni ja siis nende taga kinni olles pead paar sammu tagasi tegema et üle saaks hüpata. Vahele jooksed mingi vaenlase eest ära ja saad surma kuna jääd kinni selle ääre taha.
Kükkitamine on ka suht nõme ja eriti kui oled kuskil ääre wastu ja siis vajutad space nuppu et püsti tõusta. Mille peale hüppab tegelane üle ääre. Samas kohati ei lase üldse üle ääre hüpata aga siis kui vaja pole siis on see nii lihtne.
Nad võiksid miski ühe mäppi veel panna betasse, miski muu variandiga kus on lennukid ka. Mitte et ma hooliks neist lennukitest või kopteritest. Ma naguinii ei oska kopteriga sõita. Hiirega on see kuidagi jube keeruline. Kui ma vana arvuti peal sain selle BF3-e, siis ma copteriga ei saand sõita kuna viskas mängust välja või jooksutas arvuti kokku. Uue arvutiga pole eriti bf3-e mängind.
Kuidas sellest punkti süsteemist aru saada ?
Ma eile sõitsin ringi selle 25mm kahur tankiga ja oli terve team peal. Põhiliselt võtsin lippe ja olin oma tiimis esimesel kohal ja punkte oli vastas tiimi esikohast nii umbes 3-4k rohkem aga ikka sai mu tiim kotti.
See tankil olev perkid kus peaks radaril näitama et vaenlane ligidal on, seda minimap peal ei näita. ma pidevalt saand c4-ga surma kuna mingi vend vikab selle tanki ja ma seda tegelast ei näe.
Tahaks c4-ja mingi support või assault peale. Need grenade launcher-id on üli mõttetud, millega ei võtta tanke maha jne.
Ma ei ole aru saand veel mida neist perkidest tankile panna. Kuidagi isegi seda 25mm kahuriga tanki ei võtta suurema tankiga maha kohati.
Huvitav kui mul on origins lahti, siis miks sinna battlelog lehele peab sisse logima ?
Panin origin kinni ja uuesti tööle. Seal näitab et olen offline. Nagu ma ei teadnudki et selline asi võimalik sellel programmil on.
Üks asi veel. Mis asi see battlelog-is soldier all overview näitab ? On support, engineer, recon, assault ja siis on mingi tähe kujuline märk. Kas see on mingi uus lisa mängule või midagi ?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
06.10.2013 16:48:12
|
|
|
Estnx kirjutas: |
kellelgi selle jaoks on rohtu:
 |
Installi mingi muu draiver korraks ja siis vana tagasi. Mul oli see jama 320.49 draiveritega, panin viimase bf4ja jaoks tehtu peale, lasin mängu käima, vaatasin, et kohe alguses oli fps 60 pealt 20 peale vajunud ja panin algse tagasi ning taas kena ja sujuv.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
06.10.2013 19:00:24
|
|
|
Ikka päris korralik lägfest. Dice peab veel kõvasti vaeva nägema. Jookseb sama sitasti kui alpha kuigi eesmärk peaks alphal kui ka betal erinev olema...
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Genert
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
06.10.2013 19:48:49
|
|
|
See pilvelõhkuja maha võtmise eest võiks killid endale sada mis seal tornis vaenlased on. Jõe poolt lasta 4 betoon posti maha ja siis kukub asi kokku.
Tomorrow, Mis see Motion blur on ? AntiAliasing ?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dev Grex
HV Guru
|
06.10.2013 20:24:58
|
|
|
Endal see White Screen ees ja ei saagi mängida
|
|
Kommentaarid: 353 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.10.2013 20:33:10
|
|
|
lauri23 kirjutas: |
Krt enne jooksis mäng ilusti a nüüd oli mingi update vist ja iga natukese aja tagant võtab pooleks sekundiks kinni. |
Täielik saast jooksmiselt - ultra vs low jõudluse vahe mul GTX570-ga täpselt 0. Kuskil on midagi väga valesti...
Lõpuks jooksis kokku ka
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
06.10.2013 20:49:08
|
|
|
kellelgi veel selline jama et pärast pilvelõhkuja kokkulangemist puudub tolm? nagu poleksgi midagi juhtunud
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
06.10.2013 20:54:43
|
|
|
Magic, sama siin. Vahet pole, mis sätted on, fps on sama sitt ikka.
_________________ TALUSILDID |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.10.2013 21:16:51
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
Betast.
See 10cm ääred on jah väga tüütud. Neist peaks üle jooksma aga jääb kinni ja siis nende taga kinni olles pead paar sammu tagasi tegema et üle saaks hüpata. Vahele jooksed mingi vaenlase eest ära ja saad surma kuna jääd kinni selle ääre taha.
Kükkitamine on ka suht nõme ja eriti kui oled kuskil ääre wastu ja siis vajutad space nuppu et püsti tõusta. Mille peale hüppab tegelane üle ääre. Samas kohati ei lase üldse üle ääre hüpata aga siis kui vaja pole siis on see nii lihtne.
Nad võiksid miski ühe mäppi veel panna betasse, miski muu variandiga kus on lennukid ka. Mitte et ma hooliks neist lennukitest või kopteritest. Ma naguinii ei oska kopteriga sõita. Hiirega on see kuidagi jube keeruline. Kui ma vana arvuti peal sain selle BF3-e, siis ma copteriga ei saand sõita kuna viskas mängust välja või jooksutas arvuti kokku. Uue arvutiga pole eriti bf3-e mängind.
Kuidas sellest punkti süsteemist aru saada ?
Ma eile sõitsin ringi selle 25mm kahur tankiga ja oli terve team peal. Põhiliselt võtsin lippe ja olin oma tiimis esimesel kohal ja punkte oli vastas tiimi esikohast nii umbes 3-4k rohkem aga ikka sai mu tiim kotti.
See tankil olev perkid kus peaks radaril näitama et vaenlane ligidal on, seda minimap peal ei näita. ma pidevalt saand c4-ga surma kuna mingi vend vikab selle tanki ja ma seda tegelast ei näe.
Tahaks c4-ja mingi support või assault peale. Need grenade launcher-id on üli mõttetud, millega ei võtta tanke maha jne.
Ma ei ole aru saand veel mida neist perkidest tankile panna. Kuidagi isegi seda 25mm kahuriga tanki ei võtta suurema tankiga maha kohati.
Huvitav kui mul on origins lahti, siis miks sinna battlelog lehele peab sisse logima ?
Panin origin kinni ja uuesti tööle. Seal näitab et olen offline. Nagu ma ei teadnudki et selline asi võimalik sellel programmil on.
Üks asi veel. Mis asi see battlelog-is soldier all overview näitab ? On support, engineer, recon, assault ja siis on mingi tähe kujuline märk. Kas see on mingi uus lisa mängule või midagi ? |
Üsna hästi minu muljed kirja pannud. Minuarust vist saab ka selle parema rocket launcheri lahti kui piisavalt mängida. Javelin vms ei tule praegu meelde. Muidu helikopterid on taevas suht kaitstud, sest huiat neid RPG-7-ga maha saab. Huvitav kas PLD+RPG 7 kombo toimiks? Selleks vaja muidugi kellegagi koostööd teha (Support + Engineer).
lopes39 kirjutas: |
Tomorrow, Mis see Motion blur on ? AntiAliasing ? |
Motion blur. Kiirel liikumisel tekkiv hägusus. Mingil määral kinemaatiline, aga MP mängus pigem häiriv. Lisaks langetab fps-i ja tõstab mouse lagi.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|