Ostsin ka täna mängu ära xboxi peale. Rääkige kas mul tasub üldse seda online aktiveerida (update tõmmata) praegu kui nii palju jamasi nüüd on olnud peale online avamist? Niikuinii oleks vist kõigepealt plaanis story läbi teha ja siis online. Või ta hakkab mulle seda update ikkagi peale suruma ja ilma selleta ei saagi ennem mängida? Tänud kes nõu annaksid.
Ilmselt surub sulle update'i peale ikka, aga tee see ära, ega see sinu üksikmängu kogemust ei muuda. Sellele olid ka patch'iga väidetavalt mingid parandused kaasas, vist nn garaažiprobleemi parandused jne.
Kui soovin kasutada mängus telefoni interneti kaudu seda BRAWSAQ'i vms, et investeerida raha kuhugi, kas siis peab selleks olema PS networkis mingi kasutaja, kuna hetkel seda brawsaqi kasutada ei saa.
Huvitav kuidagi kahtlaselt jookseb PS3 peal, vahepeal kui autoga sõidad vms, kui palju detailseid asju on ees siis hakkab tõksima vms. On see normaalne konsooli puhul või on mingid settingud pahad?
Keegi võiks nõu anda, kuidas rohkem raha teenida. Tavaliselt tiksub mingi 2k missioni pealt, kas see on tavaline? Selleks, et mõni korter 200k eest osta, peab ikka päris palju grindima...
Keegi võiks nõu anda, kuidas rohkem raha teenida. Tavaliselt tiksub mingi 2k missioni pealt, kas see on tavaline? Selleks, et mõni korter 200k eest osta, peab ikka päris palju grindima...
2k ainult mission eest? Ise olen teinud poe rööve. Iga poe röövi eest saanud pea 2k
Kõige rohkem olen 10K saanud missiooni eest, see Titan lennuki varastamine, olen rank 23.
Kõige odavam korter on vist 80K
(for real tho, ma ei kujuta ette, kuidas ta sellega hakkama sai...kas tal on mingi väikeste poiste armee kellele ta saab massisõnumi laiali saata ja need teevad pimedalt ükskõik mida sest tanelil on palju mänge ja ta räägib nendest ja näitab ennast ka arvutis ma pean silmas liikmete arvu, siis. aga props tannile, et ta siukse asjaga hakkama sai/saab! )
tulge TALLINN MAFFIA'sse, kel on huvi liituda crew'ga, mis loodi spetsilt GTA V jaoks või istuge ESTONIA nimelises kruus edasi, kus on küll jah juba üle 100 liikme aga see on loodud tegelt max payne 3 jaoks ja mingit tegevust ma seal näinud polegi. ainuke kruu millega ise mänginud olen on ka estassasins olnud (valesti kirjutatud crew looja poolt).
to EstonianBeast: ma väga hea meelega teeks koos Teie kruuga missioone, aga mul puudub mikker. Am I fucked? Ma püüdsin igatpidi teiega kaasa jõlkuda kui ma mängisin aga ma ei saanud lihtsalt aru, mida te teete. Et kas mikker on 101% needed? Ja kuhu ma topin selle ümara otsa või müüakse usb otsaga mikkerklappe ka?
viimati muutis tyler 05.10.2013 09:33:23, muudetud 1 kord
edit: Jah, TALLINN MAFFIA (TLN1) on PSN/PS3 põhine. Ma ei tea, kuidas EST0 ja ESTO toimetavad.
btw, üks asi mis EstAss'i puhul nats nihu on läinud...asutaja on EST0 pand nö. nr. märgiks aga ESTONIA grupil on ESTO. mängus seda eristada EI ole võimalik, isegi mitte 1mm kauguselt. niiet kui on hunnik EST0/ESTO vendasid mängus siis ei tea sa tegelikult täpselt kes on EstAss ja kes on selle default EST grupiga liitunud.
Minu arust seda neljatähe/numbrilist kombinatsiooni enam muuta ei saa, kui ta valitud on, aga võin eksida.
Eile sai isegi mõnede eestlastega mängitud. GTA Race'i peamiselt. Aga jube porr on, kui mingit headset'i pole. Keegi teab PS3-le mõnda enam-vähem toimivat odavamat?
Onlines teistega koos midagi tehes on mikker nagu elementaarne ju... Mul on tritton ax180 yle kui keegi huvi tunneb. Spetsiaalselt ps3 ja xbox jaoks loodud headset
a mis väljundisse siis need istuvad kõik headsetid?
ma tean et elementaarne, ma ei mängi ühtegi teist mängu peale GTA seeria ja GT (GRAN TURISMO) seeria, mis mõlemad on PS3 peal.
edit: ei kõrvadesse ega kõrvade ümber ma küll midagi panema ei hakka.
mul on ülikorralik kodukino ja ma ei vaheta elusees seda kõrvaklappide vastu selleks, et kellegagi üle neti rääkida. ma tahan nii et mikker ja siis heli tuleb minu kõlaritest. ma eeldan see on ju võimalik?
paljud mängud on väga hea heliga ja GT5 puhul paljud just vinguvad HELI üle (täpsemalt, auto mootorite ja selle üle, kuidas nad kõik "ühesugused" tunduvad). Ma kahtlen, et keegi kõrvaklappidega neist mängib , aga samas nad online's mängivad igapäevaselt. Seega, soovitage mikreid mille puhul kõrva ei peaks midagi panema. Aitäh
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.