Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Samsung Eesti
HV kasutaja

|
04.10.2013 11:15:13
|
|
|
matu21 kirjutas: |
SamsungEE kirjutas: |
Tere
Kust saaksin SCX-5737FW eestikeelse juhendi? |
|
Vabandame viivituse pärast, kuid laseme kiiremas korras tõlkida antud printeri kasutusjuhendi ning niipea kui fail on olemas, anname Teile teada. |
? |
Hetkel ei ole veel jõutud antud kasutusjuhendit ära tõlkida kahjuks, kuid tegeleme sellega ja hoiame Teid asjadega kursis.
_________________ Samsung Eesti
Liitu meiega Facebookis -> www.facebook.com/samsungee |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
10.10.2013 12:02:22
|
|
|
miks samsungi värvikombainid Elioni thompsoni ruuteritega koos ei toimi? Ühel kliendil mure värskelt ostetud CLX-3305W printeriga. Kui küsisin, et kas samsungi käest abi ei saa, siis vastati:
tsitaat: |
Siin pole midagi uurida, Elion on seda juba teinud. Nimelt Samsungi printerid hakkavad võrgus ise IGMP gruppe looma ja sellega ajavad vähemalt Thompsoni ruuterid lolliks. Pole midagi sellega teha, see on Samsa printerite (sh. nii mõnegi teise seadme) standard konf. |
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
rundll
HV kasutaja

|
13.10.2013 09:13:17
|
|
|
rundll kirjutas: |
ostsin siist HV foorumist läpaka samsung NP730U3E S02SE, kaasa tulnud laadija tundub mitte originaal. müüa väidab et nii tema oligi saanud....no see selleks. aga olen otsinud milline oleks see õige laadija ja kas on võimalik et kui laadija on vale siis hakkab päris tihti korduma sihuke olukord: kord laeb ja kord mitte. vahest laeb mitu päeva korralikult, vahest tiksub iga 4-5 sekundi kaupa laadimis ja mitte laadimist. |
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
kairit1
HV vaatleja
|
17.10.2013 10:21:26
mure Samsung galaxy S3ga |
|
|
Tere!
Mul on mure enda Samsung galaxy S3ga. Nimelt on ta viimastel päevadel kokkujooksnud (samas restarti ei ole pidanud ma tegema) ja eile öösel oli ta end ise väljalülitanud ja enam tööle ei lähe. Kas keegi oskab öelda, milles probleem on või mida tegema peaksin?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
kauposss
HV vaatleja
|
18.10.2013 11:50:26
|
|
|
LP Samsung!
Juba mais oli küsimus, et millal tuleb Eestis müüki Evolution Kit ja kas Elioni app tuleb sellele või mitte. Tol korral jäi Samsungil sellele küsimusele vastamata.
Nüüd, pea pool aastat hiljem, on Evolution Kit mitu kuud saadaval olnud. Elioni app-i sellel pole. Kit ongi ostmata just Elioni app-i puudumise tõttu.
Elionist vastati umbmääraselt, et "töö käib".
Kas Samsung Eestil on reaalne võimalus emafirmast uurida, et kas töö ikka käib või mitte?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
18.10.2013 15:05:46
|
|
|
kauposss kirjutas: |
LP Samsung!
Juba mais oli küsimus, et millal tuleb Eestis müüki Evolution Kit ja kas Elioni app tuleb sellele või mitte. Tol korral jäi Samsungil sellele küsimusele vastamata.
Nüüd, pea pool aastat hiljem, on Evolution Kit mitu kuud saadaval olnud. Elioni app-i sellel pole. Kit ongi ostmata just Elioni app-i puudumise tõttu.
Elionist vastati umbmääraselt, et "töö käib".
Kas Samsung Eestil on reaalne võimalus emafirmast uurida, et kas töö ikka käib või mitte? |
Ehk siis Samsung täpsustab, aga Elioni töö käis niikaua kui Samsung ütles, et Evo Kitile sellist püsivara versiooni ei ole ega tule, et äpp sellel töötaks.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Samsung Eesti
HV kasutaja

|
21.10.2013 14:41:02
Re: mure Samsung galaxy S3ga |
|
|
kairit1 kirjutas: |
Tere!
Mul on mure enda Samsung galaxy S3ga. Nimelt on ta viimastel päevadel kokkujooksnud (samas restarti ei ole pidanud ma tegema) ja eile öösel oli ta end ise väljalülitanud ja enam tööle ei lähe. Kas keegi oskab öelda, milles probleem on või mida tegema peaksin? |
Tere!
Üks võimalsu on pöörduda antud küsimusega meie hoolduspartneri poole. Meie hoolduspartner on MTTC Eesti OÜ - Türi tn. 5 – +372 601 8079
|
tagasi üles |
|
 |
trib3
HV kasutaja
|
23.10.2013 13:16:14
|
|
|
1.Kuidas ühendada Samsung F5500 60tolline plasma tv Samsung Galaxy S Adnvace telefoniga?
Tirisin Play Store samsungi appi Samsung link vms. Küll manualides räägivad AllShare aga minu tel seda ei pakuta. Kui siis Samsung Link üritan sisse logida ütleb, et ei saa, proovi uuesti või kustuta konto ja lisa uuesti(proovisin). Parool jms on õige kuna tv ja arvutis saan samade tunnustega sisse logitud.
2.Tv-s on otse teed piltide,videote jaoks Dropbox. Kas on võimalik ka Box.com sinna saada? Vist mitte
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Samsung Eesti
HV kasutaja

|
23.10.2013 16:30:09
|
|
|
ostsin siist HV foorumist läpaka samsung NP730U3E S02SE, kaasa tulnud laadija tundub mitte originaal. müüa väidab et nii tema oligi saanud....no see selleks. aga olen otsinud milline oleks see õige laadija ja kas on võimalik et kui laadija on vale siis hakkab päris tihti korduma sihuke olukord: kord laeb ja kord mitte. vahest laeb mitu päeva korralikult, vahest tiksub iga 4-5 sekundi kaupa laadimis ja mitte laadimist. |
|
Tere,
Asi ei pruugi olla laadijas vaid hoopis arvutis endas. Soovitame Sul pöördu oma murega meie hoolduspartneri poole ning uurida nende käest. Meie hoolduspartnerid on: OÜ ServiceNet EE – Türi tn. 5 – 650 4949; Fujitsu Services AS – Akadeemia tee 21/6 – +372 651 9900 ja Infotech Service OÜ – Türi tn. 5 - +372 654 3000.
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
23.10.2013 23:18:08
|
|
|
Samsung on tunnistanud, et osad Galaxy S4 telefoni akud on vigased ja need vahetatakse välja. Foorumitest lugedes on selgeks saanud, et vigased on akud, mille seerianumber algab BD tähtedega. Minu telefonil on ka selle seeria aku, ning kui uurisin, et kas ka mu telefoni aku väljavahetatakse, siis öeldi mulle, et enne ei vahetata, kui aku pole "kummi" läinud.
Kas tõesti pean sellist olukorda ootama?
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Samsung Eesti
HV kasutaja

|
28.10.2013 10:47:26
|
|
|
Vahur kirjutas: |
Samsung on tunnistanud, et osad Galaxy S4 telefoni akud on vigased ja need vahetatakse välja. Foorumitest lugedes on selgeks saanud, et vigased on akud, mille seerianumber algab BD tähtedega. Minu telefonil on ka selle seeria aku, ning kui uurisin, et kas ka mu telefoni aku väljavahetatakse, siis öeldi mulle, et enne ei vahetata, kui aku pole "kummi" läinud.
Kas tõesti pean sellist olukorda ootama?
 |
Hoolduskeskus vahetab välja ainult need akud, millel tuvastatakse vastav viga. Kui Teil on kahtlus oma telefoni aku suhtes, soovitame Teil pöörduda meie ametliku hoolduspartneri (MTTC Eesti OÜ - Türi tn 5, Tallinn 11313) poole, kus teostatakse aku kontroll. Kui akul ei tuvastata vastavat viga, siis vahetust ei tehta, kuid vähemalt saate kinnitust sellele, et konkreetne aku on korras.
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
28.10.2013 11:24:22
|
|
|
Hoolduskeskus vahetab välja ainult need akud, millel tuvastatakse vastav viga. Kui Teil on kahtlus oma telefoni aku suhtes, soovitame Teil pöörduda meie ametliku hoolduspartneri (MTTC Eesti OÜ - Türi tn 5, Tallinn 11313) poole, kus teostatakse aku kontroll. Kui akul ei tuvastata vastavat viga, siis vahetust ei tehta, kuid vähemalt saate kinnitust sellele, et konkreetne aku on korras. |
Mure Galaxy Note N7000 seadmega. On hakanud esinema järgmine anomaalia: mingil hetkel telefoni kasutades hakkab pilt värisema ja natukese aja pärast lülitub telefon välja.
Sellise probleemiga N7000 omanikke on siin foorumis, vastava seadme teemas, välja tulnud vähemalt 4tk. Mõni neist on käinud oma seadmega ka hoolduses, kus teostatud vaid softi uuendus ning lahendus on kõigil olnud aku välja-vahetamine, peale seda anomaaliad lõppevad.
Mainisite eelmises vastuses aku testimise võimalust. Soovin teada, kas antud juhul võib aku kuuluda väljavahetamisele ning kas see testimine mulle midagi maksma läheb.
Konkreetne telefon on ostetud 2012 aasta jaanuaris-veebruaris.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
31.10.2013 17:02:08
|
|
|
Tere!
Ostsin poest S4, millel prantsuse firmavares peal. Kas on võimalik legaalselt sellele balti 4.3 firmavares panna ja kui, siis kuidas?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Samsung Eesti
HV kasutaja

|
01.11.2013 12:54:05
|
|
|
Andrus Luht kirjutas: |
Sai selline külmik eelmine suvi soetatud: http://www.samsung.com/ee/consumer/home-appliances/refrigerators/bottom-freezer/RL60GGERS1/XEF
Nüüd on tal millegipärast uksel olevad nupud lõpetanud koostöö. Kas tal on mingi lapselukk peal või mingi kombinatsioon, millega selle maha saaks?
Tuhlasin nii kaasasolnud paberimajanduse ja ka netis leiduva läbi ja ei saanud abi. On teil mõtteid? Nuppude kohal olevad indikaatorid töötavad nii nagu peab.
Tänud juba ette!  |
Soovitame Sul antud murega pöörduda ühe meie hoolduspartneri poole, kes tegelevad kodutehnikaga. Meie hoolduspartnerid on Simson OÜ – Türi tn. 5 - +372 645 3347 ja Infotech Service OÜ – Türi tn. 5 - +372 654 3000.
|
tagasi üles |
|
 |
pinkman
Kreisi kasutaja
|
01.11.2013 14:50:19
|
|
|
Kas samsung galaxy note 3le tuleb android 4.4.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Samsung Eesti
HV kasutaja

|
01.11.2013 14:54:11
|
|
|
pinkman kirjutas: |
Kas samsung galaxy note 3le tuleb android 4.4. |
Kahjuks ei oska seda veel ette ennustada.
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
01.11.2013 18:51:41
|
|
|
Tere!
Ostsin poest S4, millel prantsuse firmavares peal. Kas on võimalik legaalselt sellele balti 4.3 firmavares panna ja kui, siis kuidas?
|
Et siis prantsuse regiooni Android 4.2.2. Kas on seda võimalik asendada legaalselt balti regiooni Androidiga 4.3? Või pean ära ootama prantsuse regiooni uuenduse?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
algaja100
HV vaatleja
|
03.11.2013 14:43:20
|
|
|
Tervist,
Probleem järgmine. Nimelt oman samsung Rc730 sülearvutit. Kui peale paari aastat otsustas mu laadija otsad anda ja nüüd olen netis ringi surfanud ja asendsut otsinud, kuid edutult. Äkki oskate soovitada kust leiaksin omale uue mis sobib. Kuna pole ise it alal väga tugev siis ei oska võib-olla lihtsalt õigesti otsida.
Eelmine mudel oli a10-090p1a Input:200-200V -1.5A 50-60Hz ja Output: 19V -4.74A
Ette tänades.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
03.11.2013 15:28:58
|
|
|
algaja100 kirjutas: |
Tervist,
Probleem järgmine. Nimelt oman samsung Rc730 sülearvutit. Kui peale paari aastat otsustas mu laadija otsad anda ja nüüd olen netis ringi surfanud ja asendsut otsinud, kuid edutult. Äkki oskate soovitada kust leiaksin omale uue mis sobib. Kuna pole ise it alal väga tugev siis ei oska võib-olla lihtsalt õigesti otsida.
Eelmine mudel oli a10-090p1a Input:200-200V -1.5A 50-60Hz ja Output: 19V -4.74A
Ette tänades. |
Ma pole küll Samsungi esindaja, aga võta vana kaasa ja mine Oomipoodi ning vaata, millise ots sobib:
http://www.oomipood.ee/category/arvuti230/sulearvuti-toalaadijad/?group_id=arvuti230&f_1%5B%5D=19&f_3%5B%5D=90&af=1
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Samsung Eesti
HV kasutaja

|
05.11.2013 15:52:20
|
|
|
Märt. kirjutas: |
Tere!
|
Et siis prantsuse regiooni Android 4.2.2. Kas on seda võimalik asendada legaalselt balti regiooni Androidiga 4.3? Või pean ära ootama prantsuse regiooni uuenduse? |
Seadmele on võimalik legaalselt hankida Baltikumi regiooni tarkvara ja eelseadistus meie ametliku hoolduspartneri juures (MTTC Eesti OÜ, Türi tn. 5 Tallinn), kuid selline teenus on tasuline. Teine variant on muidugi oodata ära ka prantsuse regiooni tarkvarauuendus.
|
tagasi üles |
|
 |
ponx
HV kasutaja
|
06.11.2013 15:09:24
|
|
|
Märt. kirjutas: |
Tere!
|
Et siis prantsuse regiooni Android 4.2.2. Kas on seda võimalik asendada legaalselt balti regiooni Androidiga 4.3? Või pean ära ootama prantsuse regiooni uuenduse? |
Seadmele on võimalik legaalselt hankida Baltikumi regiooni tarkvara ja eelseadistus meie ametliku hoolduspartneri juures (MTTC Eesti OÜ, Türi tn. 5 Tallinn), kuid selline teenus on tasuline. Teine variant on muidugi oodata ära ka prantsuse regiooni tarkvarauuendus. |
Oskate hinda ka öelda?
Mis võiksid veel eelised olla baltikumi regiooni vastu vahetamisel? (peale selle, et saab kiiremini 4.3 kätte)
_________________ «Kui sa lähed teadmise suunas, jätad sa maha need uuestisünnid. Sa ei saa enam kellekski ega millekski.» |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
07.11.2013 10:40:04
|
|
|
ponx, mina loobun regiooni vahetamise mõttest. Nädal või kaks uuenduste saamise vahet, eesti keel on ka olemas, väga mõtet ei leia.
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |