Mu läpaka M4 SSD vahetati välja V4 SSD vastu. Peale seda olen märganud arvutil palju hangumist (eriti siis kui teha mitut asja korraga - a la panna viirusetõrje masinat kontrollima ja samal ajal netis kolada)!
Kas ma olen ainuke kes arvad, et need lugemis ja kirjutamiskiirused võiksid olla suuremad?!
Jah, probleem hakkas peale ketta vahetust! Koopiat ei tehtud (ei kloonitud), installisin puhta W8 peale ise, sisestasin enda läpakaga kaasas oleva litsentsi... Muud polegi ma teinud!
cruciali SSD-d vajavad PIDEVALT firmware updatesid. pead põhimõtteliselt cruciali koduka enda avaleheks panema, sest need kutid ei jaga firmware kirjutamisest mitte kottigi. kaks sammu edasi, üks tagasi. this is how they do it
Kõik emaplaadi chipseti draiverid installisid ka? Või usaldasid Win 8 enda omi?
Ära usalda. Tõmba draiverid, installi ära, peale seda võiks numbrid suuremad olla.
Liiga jama... käivitasin süleri, käisin korra eemal, hakkasin siis internetis kolama ja hakkas hanguma (ei tea kas teeb mingeid automaatseid uuendusi või miskit)!?! Kohe proovin installida!
Juhtpaneel (ei vasta)... Facebook - ei saa kirjutada veel, ju siis ikka uuendab midagi!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.