Split Shot I tegi enne ühele vastasele 3x35 dam 0,9 sek cooldowniga? See julmalt op võrreldes teiste archeri skillidega. Harjusid imba skilliga ära ja nüüd on räme nerf.
Oh jah, tea millal see ära nerfitakse? Kohe mul kõik karakterid lvl30.. tegin väikese video õpetuse ka siis kuidas hetkel ülikiirelt XP-d saada koos looti ja kulla ning lifeforcega. Rünnates level32 lossi aga võid iseg mingi lvl7 olla ka vast aga saad ikka täis looti, expi jms
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
selline mure, et kohati kisub igavaks grindimiseks see mäng. overall hea hack'n'slash + RTS kombo _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
Täna oli mingi patch... ja peale seda sisse logisin siis 1 kristalli ja 1 kulla kaevandus vähem.
Ennem oli kumbagi 5 aga nüüd 4...
Kas mingi bug või peabki nii olema? _________________ Aita suve, söö lund!
We’ve made changes to the way targeted attacks work, in order to prevent abusive behaviours. Essentially, we want players to attack castles from the matchmaking (Attack Selection) screen rather than entering a player’s name. As such, attacking castles from anywhere else than the Attack Selection screen will be considered “practice attacks”. Please see the detailed post on the forums explaining why this change was made and how it works.
-FoX-, saada supporti kiri, nad hiljuti just heastasid selle jama selles BLINGIS ja mitte vähe helar66, bljaa, uninstall vist... dahell ma endgames mingite nuubide castleid rünnata tahan.. tahan leida ikka ju parimaid castleid, mis ehitatud on wtf.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Minu jaoks on murde punktiks see, et 4 (elu)pudeliga peab hakkama saama. Aga ma olen nii kehv mängija, et isegi, kui pudeleid oleks lõpmatu, siis ajaga ei tee castleid ära. Seega kellelegi seda mängu (hetkel)ei soovita. _________________ Minu klaviatuur vihkab mind...
viimati muutis 386 19.09.2013 12:43:28, muudetud 1 kord
l3mpz, looti ei saa?
386, see veidi nõme indeed kuna hiljem pole nii või naa rahaga midagi muud teha kui potte osta, enam pole seda võimalust ka _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma pole 8 kuud mänginud. Oskan mängida veel, või on 100 uuendust tulnud ?
olen ka asjast eemale jäänud. mingil hetkel tuli see twist sisse ja lossid tundusid suht võimatud olevat, iga nurga peal oli mingi sind tõmbav, loopiv või stunniv koll ja ainus mida teha sai oli joosta, sedagi siis, kui kümne keti vahelt läbi lipata õnnestus _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
Sai siis ka natuke proovitud. Olen alguses (lvl7). Idee ja ülesehitus on päris vahvad. Tundub, et erinevate kollide - lõksude kombod on piiritud ja võimalusi palju. Pisut häirib, et kui oma lossis muudatusi teed, kas või ühe pisikese, siis pead lossi läbi tegema uuesti (soovitavalt võimalikult kiire ajaga). Olen ka paar epicut saanud, kuid loomulikult mitte oma tegelasklassile (hetkel mängin ambumeest). Liikumine ja mängitavus on kiire ja mugav (vagel viskab fps-i nii maha, et liikumine on häiritud ja tehtud lask ei taba märki ). Arvan, et mängin veel päris kaua seda mängu, eks näis, kuidas asjad edasi arenevad. Hetkel on mu loss pidevalt peedistamisel ja ühtegi kaitsevõitu pole.
Tasuta mängu kohta on igati tip-top. Soovitan.
IGN: j0n1
Lisage sõbraks, tulge külla farmima ja tehke ka achievement-e. Mõned achievementid hõlmavad sõbra/sõprade lossi ründamist jne..
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.