Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja

|
01.10.2013 23:18:56
Katkise puuteekraaniga telefonil andmed kätte saada? |
|
|
Oleks vaja Sony xperia GO-lt kätte saada pilte ja telefoni numbreid kuid takistuseks on see ,et ei tööta telefonil puutetundlikus.Mismoodi ma saaksin failid arvutisse tõmmata ? Usb panen taha ja saaksin kõike teha juhul kui saaksin vaid ühe korra ekraanile vajutada ehk on vaja OK vajutada telefonil ,et telefon ühilduks arvutiga Siit ka siis küsimus ,et mismoodi ma saaksin oma andmed kätte telefonist millel ei tööta puutetundlikus?või kuidas ma saaksin mitte töötaval ekraanil vajautada OK nuppu
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
02.10.2013 00:15:41
|
|
|
kiesi kaudu backupi ei anna teha?...
edit: recovery modes sai ka vist usb-yhenduse tyypi muuta...siis ei pea seda okei'd vajutama ilmselt...
_________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
m/v: challenger, sportage |
|
Kommentaarid: 459 loe/lisa |
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
02.10.2013 07:02:42
|
|
|
Osta pruugitud Go ja viska korraks emaplaat ringi. Või siis juba üldse uus ekraan.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
02.10.2013 09:50:11
|
|
|
Xperia GO toetab OTG'd, seega peaksid saama hiire või klaveri vabalt külge ühendada vastava OTG kaabliga (ühes otsas tavaline MicroUSB ja teises otsas USB pesa).
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja

|
02.10.2013 21:04:29
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Xperia GO toetab OTG'd, seega peaksid saama hiire või klaveri vabalt külge ühendada vastava OTG kaabliga (ühes otsas tavaline MicroUSB ja teises otsas USB pesa). |
Aitähhhh...Sai soetatud see OTG juhe ja woilaa hiir tekkiski kohe telefonile Polnud mina sellist asja varem kuulnud/ näinud Tänud veelkord
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|