Sain ka lõpuks läbi ja nagu GTA mängudele omane vajus lõpp jälle ära. Mingil hetkel hakkasin juba ootama, millal mäng läbi saaks, mis on arusaadav, sest 20+ tunniga teisiti ei saakski. Jah, isegi GTA võib igavaks muutuda...
Graafilise poole pealt ei oska midagi halba öelda - isegi tekstuurid olid konsoolika kohta üllatavalt korralikud. Kaart on ka kindlasti palju vaheldusrikkam kui GTA4 Liberty City. Minu jaoks oli aga kõige suur pettumus autode juhitavus, mis on midagi Saints Row ja Sleeping Dogs vahepealset - täielik arcade.
Story oli suhteliselt ajuvaba pullitegemine ja mingit sügavust sealt otsida polegi mõtet. Ülesannete tegemine muutub GTA'des alati tüütuks, eriti siis kui peab tühjalt punktist A punkti B sõitma, mida juhtus liigagi tihti. Ja see, et iga teine mission lõppes tulevahetusega, ajas samuti haigutama.
Selgelt oli tunda, et seekord pöörati rohkem tähelepanu mastaapsusele ja graafikale, sisu ja kõik muu oli teisejärguline.
8/10 oleks õiglane hinne. Üks punkt läheb maha juhitavuse ja teine sisütühjuse pärast. Aga kas parim GTA? Tõenäoliselt küll.
Mulle tundus see story päris pikk, et täna oli vaja xbox tagasi anda, panin eile ikka järjest täiesti hullu ja mõtlesin, et ei jõuagi storyt läbi. Muidugi oleks võinud story veel pikem olla, arvestades seda, et nüüd peab ju jälle mitu aastat ootama, kui uus gta tuleb
Ps. Milline see online hakkab välja nägema, trevorid ja michalid hakkavad läbisegi ringi jooksma? Või mis see endast kujutama hakkab?
Mulle tundus see story päris pikk, et täna oli vaja xbox tagasi anda, panin eile ikka järjest täiesti hullu ja mõtlesin, et ei jõuagi storyt läbi. Muidugi oleks võinud story veel pikem olla, arvestades seda, et nüüd peab ju jälle mitu aastat ootama, kui uus gta tuleb
Ps. Milline see online hakkab välja nägema, trevorid ja michalid hakkavad läbisegi ringi jooksma? Või mis see endast kujutama hakkab?
Mäng tekitas sellise sõltuvuse, et päev xboxita on kuidagi tühi nüüd
Vaatan, et teema hakkab vaikselt välja surema, paljud vist ravivad suurest mängimisest villis näppe ja magavad välja.
10pealine Trevorite kamp läheb heisti tegema
Spoiler
When playing GTA Online, you take the role of a custom character. With this character, you can customize your appearance, increase stats, and own property and cars. You use this character to earn reputation and money to open up new opportunities for you and your friends.
Misse pole proovinud, kuid avalaksu päeval sai sõbra box mu poole lohistatud ja natuke läbustatud mööda linna. Ärevus on hullult madal tänu sellele, et ainuke boxi mäng mida oskan on tekken, teiste mängude kogemus puldiga on null! Aga hakkan pelama järgmine nv ja tõmban ka pikaajalise goldi ka ligi.
Sai ka mäng lõpuks läbi. Main Story oli ikka tiba lühike nii suure mängu kohta ja mängumaailm on ikkagi päris väike, lisaks siis see, et pole tegelikult midagi mida teha peale lõppu.. rohkem igasugu activiteid oleks pidanud nad lisama sinna.. oh well, Online on õnneks. Samuti miks pankasi röövida ei saa väljaspool missioone, miks crew-ga midagi teha ei saa jne, täiesti kasutud sellid. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Eks Online saab olema põhi teema GTA V-l.
Kui nad hakkavad uut sisu kogu aeg lisama, siis ehk on ka "põnevust" kauem.
Samas võib loota, et samasse maailma teevad nad DLC teise stooriga...nagu oli GTA IV
MAP on ju suur ja ega RockstarGames magama ei jää. Mäng on alles mõned nädalad väljas olnud ju.
Andke aega neil atra seada, küll tuleb uus story ka Ja kui ei tule "expansion packi" , siis on küll epic.fail.rockstargames.co.uk
mäng on ülihea! juhitavus on kindlasti läinud õigesse suunda, tagasi GTA SA poole. Siinsed nurisejad jätsid mulje, nagu oleks mängus olnud saints rowi juhitavus, aga nii hull ei ole asi kindlasti. Graafika on teinud suure edasimineku, ainus asi mis häirib on alla 30 FPS kohati. Kui next gen oleks sama graafikaga, aga stabiilse 60 fpsiga oleksin mina väga rahul
Kokkuvõttes kindlasti nauditav mäng, missioonid iseenesest mõnusad ja silmale ilus ning muidu ka tore, aga päeva lõpus tundub ikkagi kuidagi sisutühi ja peale story lõppu pole mitte kottigi teha. Ei ütleks, et story ise ka üleliia kaasahaarav oleks olnud, kõik käis liigagi kiiresti. GTA: San Andreas on ses osas siiani peakõrguselt üle kõigist teistest, kuigi muidugi ka IV oli väga okei koos lisapakkidega. Jääb loota, et tõesti ongi rohkem rõhku pandud online poolele ja hiljem lisanduvatele DLC'dele (noh, nagu enamus tänapäevaseid mänge). Elame-näeme...
Paljude arust on siis mäng igav kui pole enam miskit mis ette öeldakse mida teha tuleks .. Kõik on harjunud mugavusega et kõik öeldakse ette kuidas ning mis, ning siis joostakse tormi. Kui aga oma pea tööle panna ja niisama tegevusi linnapeal otsida, siis on mäng järsku igav.
Mina leian küll et peale mängu läbi tegemist on kõvasti tegevusi olnud ning siiani pole hetkegi tegevusetult olnud
Oi, peale põhiloo läbi tegemist on muud tegevust veel küllaga. Eile aitasin kinnisvara maakleril konkurenti kiusata, briti turistidel kuulsuste esemeid varastada, tegin kõik rampage'id ära jne. Täna olen tegelenud võidusõitudega, teinud langevarju hüppeid jne. Väga-väga palju on veel tegemata. Isegi üle poolte random eventidest on nägemata. (Kokku peaks neid olema 57 aga checklisti 100% läbimiseks peab ainult 14 ära tegema, imelik.) _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Keegi siin spoilerdas lõpu ära kunagi (et tuleb üks tegelastest ära tappa) ja mu küsimus on nüüd selline, et kui ma koksan selle Trevori maha ja ma pole tema värvi küsimärke ära teinud, kas need jäävadki siis tegemata? Samamoodi need "ransom" missioonid vms kus sa pead jooksikuid taga ajama?
Isegi üle poolte random eventidest on nägemata. (Kokku peaks neid olema 57 aga checklisti 100% läbimiseks peab ainult 14 ära tegema, imelik.)
See on küll oletus, aga kas see pole mitte nii, et 57 on neid küll kokku, aga unikaalseid on ainult 14 ning paljud korduvad? _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.