Jep. Aga ruumipuudusel tuleb kahjuks kõvaketta peale panna, sest BF3me esialgu maha ei võta. hk suudan kuidagi käivitusaja üle elada _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
When a player has reached a kill streak of six, they will appear as a selectable unit on the Commander Screen. Once this happens, the opposing teams Commander can choose to reveal the HVT’s location on the map. Once they do that, a timer begins to count down and a message will appear on-screen letting that Commanders team know where that HVT is via the mini map.
HVT - High Value Target
Millegi pärast arvan, et suht vähestel serveritel hakkab commander mode olema
Milleks sellepärast kohe närvi vaja minna?
Ma usun, et paljud inimesed ei tuleks selle peale, et sealt Originist vaadata täpsemat aega. Seda enam, et see täpsem kellaaeg alles ka sinna lisatu ju.
No kui ma viimati vaatasin sealt, siis oli seal selline tekst nagu "Not yet released", ega ma ei lootnudki mingit kuupäeva sealt leida.
Tänud sellegi poolest.
Need kes endale uut kasti panevad, võiks oodata. AMD tuleb kohe uue videokaartidega välja mis on isegi kiirem kui NVIDIA TITAN ja poole odavam. Lisaks sellele kasutab see AMD enda API - Mantle, mis pidi hulga kiirem olema kui directx.
Asi jookseb resolutsioonil 5.760x1.080 ühe Radeon R9 290X kaardiga
Seda poole odavam kui titan juttu rääkige vanaemale, see teeb siis max hinnaks 460€
Ja olgem ausad Titan on täiesti mõttetu kaart ( 99.99% kasutajatele), GTX 780 teeb pmst sama välja, olles kõvasti odavam.
Kuidas BF3 betaga oli? Kas seal ka öeldi algul, et Operation Metro on ainuke map aga hiljem tuli Caspian Border ka? Äkki BF4s saab Paracel Stormi ka mingi hetk proovida
Pealegi Mantle update tuleb alles detsembris. Kes viitsib nii kaua oodata ja mitte mängida seda mängu?
Miks sa mängimata peaksid olema?
Ei peagi. Ma lihtsalt arendasin härra Goon-i teemat edasi, et peaks ootama uue arvuti kokkupanekuga. Nagu teiste videokaartidega enam ei saakski mängida, kui ainult AMD uue lipulaevaga...
Karl0len, Caspian oli mingi boonus kas premium ostjatele või midagi sarnast.
Ise tahaks just ainult linnamappi. See saareke niiväga ei tõmba _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Seda poole odavam kui titan juttu rääkige vanaemale, see teeb siis max hinnaks 460€
Ja olgem ausad Titan on täiesti mõttetu kaart ( 99.99% kasutajatele), GTX 780 teeb pmst sama välja, olles kõvasti odavam.
...
Titan maksab 1000 $ ...
tsitaat:
However the price for the R9 290X will be a steep $600.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.